#elrahpenang

153 posts

TOP POSTS

kurta zukie abdul malik by #elrah
hanya tinggal saiz S

#elrahpenang #elrahexclusive
0174331703

kurta zukie by #elrah
kaler soft pink saiz M ada sehelai lagi!!!!
#elrahpenang #elrahexclusive
0174331703

Sorry...xdak dah kurta...jangan whatsapp sis dah tanya naa...kalau ada balance2...nanti sis maklumkan...jangan marah sis please...!!
.
#kurtaelrah #kurtamilan #elrahexclusive #elrahpenang

jubah mecca (woodbine green saiz L) free gift voucher rm100 from dr martens. harga jubah rm180. kalau nak please call 0174331703
#jubah #mecca #jubahmecca #elrahexclusivecollection #elrahmurah #elrahjubah #elrahjubahlelaki #elrahpenang #elrahexclusivecollection #elrah

πŸ‘€ πŸ‘€ Close up sikit Jubah Mecca.....boleh tengok perbezaan...
.
❀ Kolar baju
❀ Logo disulam
❀ Guna butang baju melayu
❀ Material kain
.
Ada yang masih belum buat pre order lagi ka??? Rugi sangat2...cepat2 buat ore order..sebelum stok habisss.....
.
βœ” cek saiz anda
βœ” pilih warna kegemaran anda
βœ” buat payment
βœ” kami SIMPAN WARNA KEGEMARAN ANDA
.
Pre Order ya abang2...kalau duk Penang...boleh pick up di kedai kami...dah #JIMATPOSTAGE ....yg duk jauh...tak apa kami poskan...bayar RM10 postage sahaja...
.
#elrahexclusivebangi #elrahpenang #elrahexclusive #elrahraya #jubahmecca #jubahlelaki #wakdoyokbyelrah #wakdoyok #penangguy #penangites #lelakipenang #lelakimelayu #lelakikacak #lelaki

Alhamdulillah 100 helai kurta selamat sampai dah...semua boleh start serbu booth kami start harini...kami xmenjanjikan bulan dan bintang tapiii kalau nak segak bergaya...sampai ayaq lioq sigadis meleleh tup tup tup dipagi raya...haaa pakai lah Elrah...tiada yang setanding Elrah...hihihi 🀣
.
#elrahraya #kurtalelaki #kurtaabdullah #kurtawahsyi #penang #elrahpenang #elrahexclusivepenang #elrahexclusive

Are you ready for #elrahexclusive fashion show tonight...???
.
Sapa pi..? Sapa pi..?? Syokknyaaa...kita xpi...sebab jauhhh...sapa yang xpi..kita tengok live update sama2 yea sambil makan keropok...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#elrahexclusive #elrahjubahlelaki #elrahfashionshow #elrahlovers #elrahpenang

MOST RECENT

kurta zukie abdul malik by #elrah
hanya tinggal saiz S

#elrahpenang #elrahexclusive
0174331703

kurta zukie by #elrah
kaler soft pink saiz M ada sehelai lagi!!!!
#elrahpenang #elrahexclusive
0174331703

baju melayu shaheizy sam pink!! promo rm199.00 with sampin
saiz XS only
#elrahexclusive #shaheizysam #bajumelayu #bajumelayuelrah #elrah #pink #elrahpenang

Alhamdulillah 100 helai kurta selamat sampai dah...semua boleh start serbu booth kami start harini...kami xmenjanjikan bulan dan bintang tapiii kalau nak segak bergaya...sampai ayaq lioq sigadis meleleh tup tup tup dipagi raya...haaa pakai lah Elrah...tiada yang setanding Elrah...hihihi 🀣
.
#elrahraya #kurtalelaki #kurtaabdullah #kurtawahsyi #penang #elrahpenang #elrahexclusivepenang #elrahexclusive

Alhamdulillah dua stok kurta ni on the way mai ke penang...sekarang ni...banyak pilihan warna, banyak pilihan saiz...semoga selamat sampai ke penang...insyaallah...esok hampa boleh start shopping kat booth kami dah...stok sangat limited hanya 100 helai ja untuk batch kedua..kami menggalakkan Walk In dari booking...First come first serve...sila datang awal bagi mengelakkan kehabisan saiz dan warna pilihan...
.
kalau habis jangan marah yea bang...πŸ™πŸ»
.
#elrahpenang #justelrah #elrahexclusivepenang #elrahraya #penang #kurtalelaki #kurtawahsyi #kurtaabdullah

Assalamualaikum, selamat pagi 🌹
.
ada yang suka Baju Melayu Amy Search? Diskaun RM100...semuanya untuk hampa...πŸ™πŸ» boleh dapatkan di booth Elrahexclusive Penang...seperti biasa πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
Lokasi : Tesco Jelutong, Penang
Waktu Operasi : 9.30pg - 10.30mlm
.
#elrahexclusivepenang #elrahpenang #justelrah #bajumelayuelrah #akuamysearch #amysearch

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

KURTA ABDULLAH
@zukieeeee x @elrahexclusive
.
MATERIAL : COTTON
SIZE : XS S M L XL
.
Haaaa ni Kak Long nk citer...Kurta Abdullah ni memang membuatkan si pemakai nampak kemas dan smart !
Kurta Abdullah dari @zukieeeee x @elrahexclusive ni memang salah satu kurta yang banyak menambat hati !! Harga pun RM89 je??? Memang berbaloi baloiiii... potongan harga sehingga RM110 !! 😱😱😱 Cepat order dengan @elrahexclusive_penang atau whatsapp 0174331703 / 0124994928 .
Kak Long rasa nak belikan untuk bakal suami la... Ehhh! πŸ™ˆ
.
#kurtaabdullah #zukiexelrah #elrahlovers #justelrah #elrahlaya #elrahexclusive #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2017 #elrahexclusivepenang #elrahpenang #penang #kurtalelaki

Most Popular Instagram Hashtags