#elrahpenang

MOST RECENT

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE
(KURTA ADHWA)
-
Hai Guys❤️, cantik tak kurta ni? Special untuk abang2 kat luar sana tu 😉 Pakai je terus nampak segak. Bukan apa, cutting dia lawa tambah2 tuan yang pakai pun lawa. Meletopp habis 😘 Meh pakat beli, tekan link di bio jika berminat 📲🎉
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM109 (NORMAL PRICE RM199)
-
#elrahexclusive #elrahxssas #elrahbelidanmenang #y150zrmalaysia #kurtaelrah #elrah2018 #bajuraya2018 #bajuraya #raya2018 #elrahpenang

*KURTA ISMAIL 2.0* 🎉🎉🎉
.
Swipe ke tepi untuk pilihan warna
.
Harga RM 99
.
.

Postage RM10 sm RM15 SS
Colours 10
Size XS - XL
.
.

MATERIAL : JAPANESE ETRO COTTON

ALL READY STOCK !!
.
#elrah2018 #kurtalover #kurtapenang #kurtaelrah #elrahmalaysia #elrahsarawak #elrahsabah #elrahpenang

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE
🌟 KURTA HAQ🌟
-
UNISEX
-
Sapa yang tak sabaq haritu tunggu collection baru Elrahexclusive???
Haa ni admin nak habaq yang stok Kurta Haq dah masuk😍
-
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM110
-
Ha so mai lah shopping Kurta Haq nih 🤗 Confirm ramai awek caiq bila tgk tengok abam hensem pakai kurta ni, hehehe😘
-
Nakorder dan mahukan fast reply? 🔥
Meh ws admin: 📲 0134725269
Atau lagi senang klik link kat bio @faz.elrahexclusive 😘😎
.
#ElrahXSass #ElrahXSassTeamPanjang #elrahmalaysia #elrahindonesia #elrahpenang #elrahexclusivekelantan #galaraya #rayasakan2018

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE
🌟 KURTA HAQ🌟
-
UNISEX
-
Sapa yang tak sabaq haritu tunggu collection baru Elrahexclusive???
Haa ni admin nak habaq yang stok Kurta Haq dah masuk😍
-
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM110
-
Ha so mai lah shopping Kurta Haq nih 🤗 Confirm ramai awek caiq bila tgk tengok abam hensem pakai kurta ni, hehehe😘
-
Nakorder dan mahukan fast reply? 🔥
Meh ws admin: 📲 0134725269
Atau lagi senang klik link kat bio @faz.elrahexclusive 😘😎
.
#ElrahXSass #ElrahXSassTeamPanjang #elrahmalaysia #elrahindonesia #elrahpenang #elrahexclusivekelantan #galaraya #rayasakan2018

BAJU MELAYU ELRAH LUX 🔥
by #elrahexclusive .
Ready Stock❤
.
.
Price RM190
Material : JAPANESE ROYAN SILK
Size : XS,S,M,L,XL
Cutting : Slim Fit
.
.
✅FREE Butang & Handkerchief
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya2018 #terapiinstagram

READY STOCK BAJU MELAYU ELRAHEXCLUSIVE 🌟
-
Cutting: SLIM FIT
Size: XS, S, M, L, XL
Material: JAPANESE RAYON SILK
-
Freegift 🤩
Baju Melayu Elrah: BUTANG BAJU BIASA -
Price 💰
Baju Melayu Elrah: RM190 -
-
Mahukan fast reply ws admin ⚡
+60123177320 📲
-
READY STOCKK!! DENGAN 20 PILIHAN WARNA YANG MENARIKK!! 😱
1. Light purple
2. Pink
3. Light peach
4. Mustard
5. White
6. Gold
7. Fuschia pink
8. Peach
9. Light blue
10. Baby blue
11. Olive green
12. Red
13. Dark purple
14. Emerald
15. Maroon
16. Royal blue
17. Navy
18. Dark brown
19. Dark grey
20. Black
-#malaysia#kurtaelrahxsass#kurtalegasi#teampanjang #elrahpenang #elrahutara #elrahexclusivecollection #kurtaelrah #sass #kurtaelegant #malaysia#fasion2018 #ramadhan2018 #ramadhankareem #salamramadhan#ElrahxSass#Team_ElrahxSass#GerakanGuerillaElrahxSass#ElrahxSassTeamPanjang#KamiJualOriginalSahaja#NoCopyOri#PromosiKawKaw#MurahKawKaw#salekawkaw

NEW RAYA COLLECTION BY ELRAH EXCLUSIVE
⚡ KURTA  RA'UF⚡
-
Haluu siapa yang tak sabar haritu tunggu collection kurta baru nih 🤤 Nak habaq yang kurta ni DAH READY STOCK!! 🤯
-
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM109 (NORMAL PRICE RM199)
BELI 2 RM215 (NORMAL PRICE RM398)
-
Ha maii laaa shopping Kurta Ra'uf nih 🤗 Confirm ramai awek caiq tengok hampa pkai heheh 🤭 ,cpt grab sblum terlambat!
-
Nakorder dan mahukan fast reply? 🔥
Ws admin :+60123177320
-#malaysia#kurtaelrahxsass#kurtalegasi#teampanjang #elrahpenang #elrahutara #elrahexclusivecollection #kurtaelrah #sass #kurtaelegant #malaysia#fasion2018 #ramadhan2018 #ramadhankareem #salamramadhan#ElrahxSass#Team_ElrahxSass#GerakanGuerillaElrahxSass#ElrahxSassTeamPanjang#KamiJualOriginalSahaja#NoCopyOri#PromosiKawKaw#MurahKawKaw

BAJU MELAYU ELRAH LUX 🔥
by #elrahexclusive .
Ready Stock❤
.
.
Price RM190
Material : JAPANESE ROYAN SILK
Size : XS,S,M,L,XL
Cutting : Slim Fit
.
.
✅FREE Butang & Handkerchief
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
📲 WHATSAPP : +6016-4839250
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya2018 #terapiinstagram

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE
🌟 KURTA HAQ🌟
-
UNISEX
-
Sapa yang tak sabaq haritu tunggu collection baru Elrahexclusive???
Haa ni admin nak habaq yang stok Kurta Haq dah masuk😍
-
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM110
-
Ha so mai lah shopping Kurta Haq nih 🤗 Confirm ramai awek caiq bila tgk tengok abam hensem pakai kurta ni, hehehe😘
-
Nakorder dan mahukan fast reply? 🔥
Meh ws admin: 📲 0134725269
Atau lagi senang klik link kat bio @faz.elrahexclusive 😘😎
.
#ElrahXSass #ElrahXSassTeamPanjang #elrahmalaysia #elrahindonesia #elrahpenang #elrahexclusivekelantan #galaraya #rayasakan2018

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE
🌟 KURTA HAQ🌟
-
UNISEX
-
Sapa yang tak sabaq haritu tunggu collection baru Elrahexclusive???
Haa ni admin nak habaq yang stok Kurta Haq dah masuk😍
-
MATERIAL: SOFT COTTON
SIZE: XS, S, M, L, XL
PRICE: RM110
-
Ha so mai lah shopping Kurta Haq nih 🤗 Confirm ramai awek caiq bila tgk tengok abam hensem pakai kurta ni, hehehe😘
-
Nakorder dan mahukan fast reply? 🔥
Meh ws admin: 📲 0134725269
Atau lagi senang klik link kat bio @faz.elrahexclusive 😘😎
.
#ElrahXSass #ElrahXSassTeamPanjang #elrahmalaysia #elrahindonesia #elrahpenang #elrahexclusivekelantan #galaraya #rayasakan2018

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

KURTA RAYYAN 2.0
-
Haaa kacak x Kurta Rayyan 2.0 ni ? Kali ni big boss kami ‘upgrade’ Kurta Rayyan supaya nampak lebih kacak, lebih selesa dan lebih kemas. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Rayyan 2.0 yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. -
Screenshort baju pilihan dan Whatsapp segera ke : 0124994928 / 0174331703
-
Material : SPANISH ZARRINI COTTON
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM99 (Normal Price RM199)
-
#kurtarayyan2.0 #rayyan2.0 #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #penang #penangisland #elrahexclusivepenang #elrahpenang #elrahexclusivemalaysia #lelakimacho

Most Popular Instagram Hashtags