#elitkingdom

51087 posts

TOP POSTS

Keluar dari airport terus pergi naik bas kami yg kena sediakan. Lepas tu terus pegi Tangalooma Jetty untuk pergi tengok & bagi makan dolphin. Paling best kami pergi Tangalooma Island naik Cruise ๐Ÿ›ฅ
#businesstrip
#elitkingdom

Jalan2 d tamu pun jadi lah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Keluar cuci mata sambil hantar order sama my mentor.
#birthdaylilsis
#iheartSTG
#SHOM
#Elitkingdom
#elitJPB

"Kasut lama yg teperuk dlm keta, xmau pakai sbb kotor malu๐Ÿ™ˆ" Yang ni pun testimony fresh dari biz partner semalam ๐Ÿ˜

Memang multipurpose bah #ezicleanlaundry tok.. Semua pun boleh.. Hilang terus kotoran ๐Ÿ˜

Power ka super power ๐Ÿ˜Ž

Maok? RM28 (1kg) jak ๐Ÿ˜‰

READY STOCK โ˜‘ ๐Ÿ“ฒ 019 439 5724 (Whatsapp only)

#projekSTG
#ELITkingdom
#SahajidahHaiO
#ID874046

Throwback kisah semalam shopping di Harbour Town , Factory Outlet

MamaNtan sempat shopping
FURLA , COACH , SWAROSZKI , SUN GLASES OAKLEY , JAY JAY

Best sangat !
Dan hari ini kami akan ke destinasi seterusnya !! Yeaah !!
Best sangat FREE trip VVIP ke Gold Coast !! #iheartSTG
#ELITkingdom
#TeamENK
#ELITtakesGoldCoast
#KoreaKamiTawan

EZICLEAN 3 BERADIK !
SANGAT PANAS DI PASARAN SEKARANG !

EziClean Laundry ( serbuk cuci kain ) - utk mudahkan kerja princess cuci baju putih dan bewarna

EziClean Dishwash ( Hijau ) - utk jari jari princess yg sensitif dengan pencuci pinggan biasa.

EziClean Floor Toilet ( Biru ) - utk bantu princess kasi kilat lantai. Bukan setakat lantai, dinding periuk belangga boleh jd kilat serta merta ๐Ÿ‘

ni semua kegemaran tika, ada sikit lagi stok very limited. kalau mo roger ah ๐Ÿ˜˜ Ready Stock ! ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601129808802

#ProjekSTG
#ELITkingdom
#BisnesPartnerDiPerlukan
#BisnesBermulaDariRm50

Leader2 pgi bcuti d Gold Coast Australia,jeles bha..nda kw jeles klau smua d tanggung oleh SHOM..๐Ÿ˜๐Ÿ˜dorang pun mula dgn rm50 jaa,just follow sistem,follow mentor,naa,trus tpgi Australia bha,ticeerr tun bilng bwa GIGI ja..best gilaa๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™sapaa rsa2 mw join,jom sama2 kita fight ntuk trip ke korea thun dpn..pm jaa c abbyyy๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚#projekstg#elitkingdom#elitstar#

A word changes the meaning, the mood and the motivation!!! #selamatpetang
#Rangersmeletop
#Elitkingdom

Kak Yan rembat si Mascot Sunny The Seagull !! Cute ya ampun ๐Ÿ˜

Ada nak beli ke? Jom jd bizpartner Kak Yan.. Kak Yan ajar caranya mcm mana mau dapatkan mascot cumil ni.. Selain tu 3 orang yang daftar jadi bizpartner Kak Yan bulan ni akan dapat FREE GIFT Cozuma Lipstik yang berharga RM46.. RM50 jak daftar pastu dapat free gift lagi!

Jom grab peluang ni.. Kak Yan ndak pernah open peluang mcm ni tau!! โค

#projekstg
#elitkingdom
#elithbt

Asbab Sabun Marine Essence, gatal gatal dan bekas luka beransur pulih... Sesuai bg sesiapa yg ada allergic, yg ada masalah gatal gatal, eczema $ lain2.

Bg yg pnya msalah ketiak hitam dan berbau?
Cuba sabun ajaib ni.. confirm ketiak bakal jd putih , bau pn hilang๐Ÿ˜‰... Hanya RM40
mau harga kasih sayang ,
bole wassap jirah๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ“ฒ 0128204879
๐Ÿ“ฒ 0128204879

#ProjekSTG
#ELITkingdom
#TheMagicofParttime
#SmFighters

MOST RECENT

Wahhh seronok!! Semua FREE! Alhamdulillah ๐Ÿ˜

Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh SHOM!

Kami hanya bermula dengan RM 50.

Menjejakkan kaki di bumi asing. Memang best!

Sungguh Allah amat suka kita bermusafir โค๏ธ #elittakesgoldcoast
#freevviptrip
#projekstg
#elitkingdom

CELGYNIC GOLD UNTUK DIRIMU DAN SI DIA...
.
.
KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAANNYA
* meningkat prestasi kelakian, tenaga dan kesihatan keseluruhan
* memberi kesan menakjubkan (saiz dan ereksi โ€“ selepas 3 hari pengambilan)
* memberi tenaga, anti-penuaan, meningkatkan sistem imuniti tubuh dan daya ingatan
* menyelesaikan masalah kolestrol, jantung, pinggang, rambut dan kulit
* mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman dan luaran
* mengimbangi tekanan darah tinggi dan darah rendah
* mengawal paras gula dalam darah
* menguatkan pinggang dan lutut bagi yang aktif
* membantu masalah resdung alergik
* boleh juga digunakan oleh wanita semasa dalam pantang (sebagai ubat luka dalaman dan luaran)
.
PM/WSSP
JESSIE LEWIS
016-8227567
.
.
#projekstg
#elitkingdom
#themagicofpartime
#meroketrm1000seminggu

Throwback kisah semalam shopping di Harbour Town , Factory Outlet

MamaNtan sempat shopping
FURLA , COACH , SWAROSZKI , SUN GLASES OAKLEY , JAY JAY

Best sangat !
Dan hari ini kami akan ke destinasi seterusnya !! Yeaah !!
Best sangat FREE trip VVIP ke Gold Coast !! #iheartSTG
#ELITkingdom
#TeamENK
#ELITtakesGoldCoast
#KoreaKamiTawan

7 kesan kecantikan.. Dengan berBB PLUS COLAGEN๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘‰kulit lebih anjal & tegang๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit kurang kusam akibat sinaran matahari๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit lebih halus & gebu๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit wajah berseri & cerah๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit lebih halus, licin & kurang kedutan๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit lebih cepat sembuh๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰kulit lebih sentiasa lembap๐Ÿ‘

Sekotak 20 paket
Harga rm220.00
Ws linda ๐Ÿ“ฒ0178378234
Ws linda๐Ÿ“ฒ0178378234

#projekstg
#elitkingdom

Nak cantik dalam masa 7 hari Wow best nye...๐Ÿ˜โค
Boleh amalkan minuman ๐Ÿ‡kologen BB Plus๐Ÿ‡ setiap malam sebelum tidur InsyaAllah berkesan ๐Ÿ˜Š
Sebab saya sendiri dah mengamalkan nya ๐Ÿ˜Š
Pigmentasi di muka semakin pudar dan kulit muka semakin cantik dan glowing๐Ÿ˜Š

Cepat2 siapa nak cantik dan sihat di Hari Raya Haji nanti.. Saya boleh bagi harga kasih sayang ๐Ÿ˜˜

Mau cuba boleh Pm/whatapp 0168852523 Ahui
Boleh COD area niah... #ProjekSTG
#Elitkingdom
#Elitsteady

BB PLUS..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Gebu Gebas..๐Ÿค—๐Ÿค— Kulit Semakin Cerah,Halus Dan Tegang..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Kesan2 Parut Semakin Pudar..๐Ÿ˜Ž Sakit Lutut Semakin Pulih..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Sesuai Utk Ibu Mengandung..Ibu dan Anak sama2 Gebu..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Awet Muda..๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Berminat??Wasap Qiss..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60164920919
#projekSTG
#ElitKingdom
#STGKB

|| Shampoo Marine Essence || RM38 || DM atau Whatsapp 0168188091

#projekSTG
#ELITkingdom
#KotaBelud
#kotakinabalu
#PoliKK
#Politeknik
#bazaar #baazarpaknil

โœดCELYGNIC GOLD aka HERBA MAHARAJAโœด

Aikk..aikk...aikk.. Terpregnant Gara2 C Celygnic ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ... naaa kamurang tgk mcmana hebatnya c mutiara hitam yg santik ini... bukan saja sesuai utk energy c abg sado tp wanita juga boleh amalkan.. Hamil gara2 amlkn Celygnic katanyaa...๐Ÿ‘๐Ÿ‘ And then Ini Dia celygnic gold yang Dapat anugerah "the highest cholesterol shooter"... Celygnic bukan saja sesuai utk Dalaman sihat tapi Luaran jga turut menarik... Muka boleh jadi glowing licin, anti kanser dan bermcam lagi.
wasap 0143547439 utk info lanjut๐Ÿ˜˜

Cuba dulu baru tahu "power"celygnic gold .

#projekstg
#ElitKingdom
#celygnicgoldmurah
#maharajamurah

KRIM AJAIB BIO EVER PLUS. ๐Ÿ’‹

kamu kenal ka apa yg sy pgg tuh?
Krim Bio Ever Plus menggunakan teknologi nano dan menyerap ke dalam kulit.
byk baa kebaikana dia contohnya โœ”menyerap ke dalam kulit dengan cepat.
โœ” memulihkan sel
โœ” menyeimbangkan hormon.

Untuk kecantikan ๐Ÿ’œ
menangani masalah jerawat dan jeragat, V-shape, kulit tegang dan anjal, kasih tinggi tulang pipi.

Ble juga kasih merawat luka dengan cepat, menangani masalah pening kepala, merawat sakit sendi dan saraf.

Pelbagaikan ble kamurang dpt, kalo mcm pmpuan kasih nopo titik di muka supaya nmpk santikkkk ๐Ÿ˜

Mahu?
Patut ada 1 box di rumah anda ๐Ÿ˜

Mau? Harga kasih sygs utk 6 org terawal.
017-860-5375 (vina)
#projekstg
#elitkingdom
#elitbest
#teamgreatfighters

Asbab Sabun Marine Essence, gatal gatal dan bekas luka beransur pulih... Sesuai bg sesiapa yg ada allergic, yg ada masalah gatal gatal, eczema $ lain2.

Bg yg pnya msalah ketiak hitam dan berbau?
Cuba sabun ajaib ni.. confirm ketiak bakal jd putih , bau pn hilang๐Ÿ˜‰... Hanya RM40
mau harga kasih sayang ,
bole wassap jirah๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ“ฒ 0128204879
๐Ÿ“ฒ 0128204879

#ProjekSTG
#ELITkingdom
#TheMagicofParttime
#SmFighters

Most Popular Instagram Hashtags