[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#elitkingdom

MOST RECENT

Hasil Tanaman Jadi Luar Biasa Asbab Baja EZIGROW
Jom baca testimoni dr customer;
Tanaman berdaun lebat itu biasa. Tanaman berbuah lebat itu luarbiasa.
Saya rasa ramai di antara kita suka akan tanaman yang mengeluarkan hasil yang banyak dan gemuk. Beberapa bulan yg lepas saya teruja melihat sejenis bajabyang diiklan di fb. Saya pun membelinya dan terus menggunakannya di pokok nangka madu saya yang tidak pernah berbuah. Tak sampai 2 bulan kemudian kelihatan putik-putik buah mula keluar. Dan hari ini lihatlah gemuknya buah nangka madu saya.

Begitu juga dengan timun, buahnya lebih banyak dari biasa malah gemok-gemok berbanding sebelumnya.

Memang sangat puashati dengan baja EZIGROW ni dan sangat-sangat disyorkan !

Nak info lanjut @ nak cuba ?
Whatsapp saya sekarang selaku pengedar SAH ๐Ÿ“ฒ013-5640111 ( kak hanim )

#projekSTG
#elitkingdom
#elitberDUIT

Infinence X Rizman Ruzaini

Fabriknya lembut dan berkualiti. Macam-macam design boleh digayakan. ๐ŸŒนSenang
๐ŸŒนSelesa
๐ŸŒนCantik

Dah ada baju tapi tak ada tudung?

Jom. Dapatkan satu tau๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601119953359

#projekSTG
#ELITKingdom
#ELITSteady
#TeamSuperMin

Wow..pre-closing je terus shopping sampai RM7,878.50.

Bukan sikit-sikit punya amaun tau. Kami warga STG yakin dengan produk SHOM ni. Selamat dan terbukti berkesan. Permintaan juga tinggi dari kastemer.

Tak ada istilah stok terperuk bawah katil.

Bisnes modal murah. RM50 je utk permulaan. Tu pon untik daftar sebagai ahli.

Yang lagi best, dengan yuran RM 50, korang aka dibimbing oleh mentor2 hebat bagaimana utk memulakan bisnes besama STG. ILMU dan tips tentang marketing juga diberikan.

#projekstg
#elitkingdom #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #shakleemalaysia #marykaymalaysia #maryjardin #youngliving #dyxy #perlashine #jamutunteja #jamunenek #maajunanggunbistari #eusahawan #erezeki #usahawanmuda #aurarezeki #lemonex #dianzvitamin #niqabmalaysia #nonaroguy #dexandra #nurraysa #irfankhairi #qasehgold #starbuckmalaysia #jamususukdara #kekasihpaksarela #fsgpadu

Macam ni la aktiviti warga STG bila dah dekat hujung-hujung bulan.

Masing-masing meroket & menyoping membeli produk super hot. Tambah2 stok mana yang kurang. Senang bila kastemer nak terus boleh pos atau cod. Boleh payung utk biz partner juga
.
Sebenarnya tak perlu pon nak simpan stok bila berbisnes dengan STG. terpulang pada individu dan bajet masing2.

#projekstg #elitkingdom #toneexcel #catchampion #audie_leadwithlove #penapisaircukkoo #nurraysa #marykaymalaysia #kopibadang #mabhq #dexandra #maryjardin #lemonex
#terapiinstagram #ajimaura #ivmist #surirumah

๐Ÿ’–double side income untuk mereka suka make up๐Ÿ’–๐Ÿ˜ Sik semua orang suka makeup,
Sik semua orang pandai make up,
Kamek sik pandai makeup

Tapi kamek suka diat barang make up, Siapa suka make up๐Ÿ˜๐Ÿ™‹๐Ÿ™Œ๐Ÿ™† Berita baik.. Untuk anda.. Kalau dulu beli set make up.. dapat resit jak ๐Ÿ˜

Tapi Sekarang bila beli set make up.. dapat BONUS .. dapat REWARD

Best ke best... Sememangnya best kan. Setiap yang di beli dapat bonus dengan syarat kenalah REGISTER sebagai bisnes partner saya.
Register sms/whatsapp Rozi 0128993819
Yang penting bukan hanya bonus, reward pun dapat. Kepada yang terjebak dengan solek menyolek, andam mengandam memang berbaloi-baloi. Sambil makeup dapat side income.. Bila beli produk-produk untuk make up... Dapat BONUS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ NAMPAK? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜double.. Trouble INCOME .. JOM TENGOK.. Peluang menjana income terbuka lagi... Jika.. 1.Join bisnes partner saya.. 0128993819
2.Dah join boleh shopping dan membeli belah barang make up di SHOM.. (beli-beli..dapat bonus)
3 . Jika anda mak andam , mahir make up, setiap kali stg ada function, majlis.. Semua nak Cantik.. Semua nak cari mua... Nak ber make up.. Dapat lagi jana income di sini.. Yang penting bijak ambil peluang.. ๐Ÿ˜

Dan yang hadir bukanya seorang dua tapi ribu-ribu lemon. Jadi kenalah bijak ambil peluang.
NAMPAK KE NAMPAK ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜Š TERBUKA SIDE INCOME.. Cepat-cepat... Order..
Order 1 set.. Nak bagi gift..!!!! CEPAT-CEPAT JOIN bisnes partner.. Cepat-cepat wasap rozi
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60128993819
#projekstg
#elitkingdom
#diamondfighters
#ogieshoppestg
#setmakeupcozuma
#joinbisnespatner0128993819

Done post barang kat customer (Infinence travel kit + serum)

Katanya nak try sebab muka sunburn dok pi hantar & amek anak sekolah tengahri buta.

Ayoyo...elok kita rawat kulit sunburn tu sebelom masalah lain pula yang datang.
Lagi pon raya tak lama nak kunjung tiba. Jangan dihidang kulit yang sunburn tu ye.

#projekstg #elitkingdom #infinenceskincare #skincare #marykaymalaysia #younglivingmalaysia #nurraysa #dyxy #sunburn #travelkit #surirumah #bisneswoman #rawatanmuka ##awekcendol #meletop

#terapiinstagram #ajimaura

๐Ÿ‘„COZUMA LIPSTICK MERAWAT BIBIR KEMBALI NORMAL๐Ÿ‘„ "Al-kisahnya 4 hari lepas anak akak telah mencalit inai ke bibirnya konon2 nak bibir kekal sentiasa merah katanya..๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Selepas Dicuci Tiba2 dy Terus Menjerit Panggil Akak,Ummi!!Ummi!!!..TengokLah Bibir Dah Rosak Hu..hu๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Akakpon Terperanjat Bila Tengok BibirNya.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Memang Bibir tak bengkak!!! Tapi mengelupasss macam dalam gambar...aduh dy nyesal yg amat!!katanya.. Akak Terus Terfikirkan Cozuma Lipstick Utk Merawat BibirNya..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Selepas terus calit COZUMA LIPSTICK NUDE PINK.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ KeesokkanNya- Syukur Alhamdulillah bibirnya licin semula..dah tak ada mengelupas2 lagi dah..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Memang BetulLah Cozuma Lipstick Merawat Bibir Yg Bermasalah..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
DapatKan Segera Dari Konsultan #Stg yg sah.โ˜บโ˜บโ˜บ" Berminat nak order?
Pm@whatsapp 012-8466905 Anna

#ProjekStg
#elitkingdom
#elitjutawan
#cozuma
#lipstikcozuma

Keningau Road Thor STG.

Tahniah yg berjaya menghadirkan diri.

Bukan selalu buat coaching offline / bersemuka ni, Sebab lebih fokus kepada coaching online.
Sekali sekala bersemuka & tap aura energy para mentor memang best ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿค— #projekstg #elitkingdom

Cozuma Series kegemaran ticer

Mesra solat
Mengandungi kolagen
Bebas bahan kimia yang berbahaya

Guna Cozuma sambil buat duit poket setiap bulan
Dapatkan sekarang
Ticer ada Ready Stock
Pm2
.
#cozuma
#cozumaseries
#produkhaio
#projekSTG
#elitkingdom

Venue tu bah.. Lawa la.. Sna comfy bed jak..! Mna mau cri business coaching mcm tu kan..hahahaha.. Apa apa pun.. Mamasing pnya cara la klau bisnis ni.. Tapi saya tetap suka cara STG ni.. Mcm itu Nokia bah.. It's in your hand.. Kabohh..๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Œ #teamrichwarrior #onlinecoaching #smarttycoongroup #elitkingdom #onlineentrepreneur

Hari ini dia pakai
COZUMA CC CREAM
untuk p kelas renang.
Takut hitam ๐Ÿ˜„

Cream ni ada sun protector. Sesuai sangat untuk pakai kalau terdedah dengan cahaya matahari.

Cream yg ringan di kulit & tidak melekit.
Dan juga tiada kandungan bahan kimia berbahaya. Sebab tu la sy berani kasi pakai Baeba ni cream.

Best ๐Ÿ‘๐Ÿป
Sy suka bukan sebab sy jual, tapi sebab sy pun guna.

Fobia sdh dulu2 guna product yg ada kandungan kimia berbahaya bagi kulit.
Sampai kulit muka rosak.
Now masih dalam proses pemulihan & sy pilih hanya produk yg tidak berbahaya untuk kulit.

So kena hati2 dalam pemilihan produk kosmetik gaiss โœŒ๐Ÿป Sy guna & sy jual.
Berminat dengan cozuma cc cream, boleh risik2 dgn sy.
https://www.wasap.my/60105535292
#projekstg #elitkingdom

I love this lipstick sbb tidak tebal d bibir. Ringan saja.

Sbb berunsur matte, bole saja guna as eyeshadow. Bawa ja dlm bag , nampak pucat letak d bibir, sapu d mata rataka jadi la eyeshadow.
My fav Nude pink, berry, sensual touch.
Bukan setakat eyeshadow tapi sebagai blusher pun bole. Blend dengan Cc Cream cozuma.
Best kan..simple make hanya dgn Cc cream cozuma & lipstick.

Jimat & gorjes

#cozuma
#projekSTG
#elitkingdom
#elit_bigbucks

๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ Istimewanya Cozuma Mattyfying Lipstik:
๐Ÿ’„ Conzuma Lipstick ni ada collagen. ๐Ÿ’„ Tak mengeringkan dan tak mengelupaskan bibir.
๐Ÿ’„ Menyihatkn bibir sbb kandungan vitamin dlm lipstik.

Bahan2 yang terkandung dlm Conzuma Mattifying Lipstick:
๐Ÿ’‹Minyak Ikan
๐Ÿ’‹Collagen
๐Ÿ’‹Papaya
๐Ÿ’‹Minyak Biji Bunga Matahari
๐Ÿ’‹Vitamin E
๐Ÿ’‹Vitamin C ๐ŸŽ€Harga murah dan berkualiti. Sebab itu ramai yg suka kn Conzuma Mattifying Lipstik. Ianya juga tiada bhn kimia & selamat digunakan.๐ŸŽ€ BERMINAT ? Saya ejen sah SHOM

#Whatsapp01114019958
#HamniMorshidi
#ProjekSTG
#ELITkingdom
#ElitQueenFighters

Kesedapan Min Cha tidak terkata .
Selain sedap , min cha juga juga sangat sesuai diminum sepanjang masa .
Antara kelebihan Min Cha :
1. Membantu untuk lawas pembuangan toksin dari badan
2. Membantu memberi extra tenaga untuk melakukan aktiviti - aktiviti harian
3. Agent Detox yang sangat baik
4. Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak

5. Sesuai untuk pesakit darah tinggi atau rendah , pesakit kencing manis
Bagi si penggemar teh tarik , mari cuba MIN CHA ! Minuman teh tarik yang berkhasiat dengan adanya garam buluh .
Order sekarang dengan Aina yaaa. Pasti mahu lagi dan mahu lagi ! >> 019-8081241 << #ProjekSTG
#ELITkingdom
#CikguBisnesOnline

Kesedapan Min Cha tidak terkata .
Selain sedap , min cha juga juga sangat sesuai diminum sepanjang masa .
Antara kelebihan Min Cha :
1. Membantu untuk lawas pembuangan toksin dari badan
2. Membantu memberi extra tenaga untuk melakukan aktiviti - aktiviti harian
3. Agent Detox yang sangat baik
4. Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak

5. Sesuai untuk pesakit darah tinggi atau rendah , pesakit kencing manis
Bagi si penggemar teh tarik , mari cuba MIN CHA ! Minuman teh tarik yang berkhasiat dengan adanya garam buluh .
Order sekarang dengan Aina yaaa. Pasti mahu lagi dan mahu lagi ! >> 019-8081241 << #ProjekSTG
#ELITkingdom
#CikguBisnesOnline

Kesedapan Min Cha tidak terkata .
Selain sedap , min cha juga juga sangat sesuai diminum sepanjang masa .
Antara kelebihan Min Cha :
1. Membantu untuk lawas pembuangan toksin dari badan
2. Membantu memberi extra tenaga untuk melakukan aktiviti - aktiviti harian
3. Agent Detox yang sangat baik
4. Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak

5. Sesuai untuk pesakit darah tinggi atau rendah , pesakit kencing manis
Bagi si penggemar teh tarik , mari cuba MIN CHA ! Minuman teh tarik yang berkhasiat dengan adanya garam buluh .
Order sekarang dengan Aina yaaa. Pasti mahu lagi dan mahu lagi ! >> 019-8081241 << #ProjekSTG
#ELITkingdom
#CikguBisnesOnline

CANTIK DENGAN COZUMA SERIES
Complete set cozuma series, cantik & gojes dgn cozuma series! ๐Ÿ’“Eye palette
๐Ÿ’“CC Cream ๐Ÿ’“Lipstick ๐Ÿ’“Blush Palette
Nampak natural & simple dgn cozuma series setanding dgn jenama jenama terkemuka.
Wassap.pm.dm utk harga kasih syg.
www.wassap.my/0147038666

#ProjekSTG
#Elitkingdom

Bibir kering??? Tak lagi dengan LIPSTICK COZUMA... Sis D pun pengguna setia lipstick cozuma. Jika bibir kering, sis D sapu saja lipstick cozuma ni, selesai masalah bibir kering๐Ÿ˜Š tested and proven๐Ÿ‘
#sygunasyjual

Hanya RM44(Sm)/RM46(SS)

COD free sekitar Alor Setar dan Labuan.
*Lain-lain tempat, kita pos saja yee, tambahan RM8 untuk postage.* Whatsapp sis D, 0128438465

#projekSTG
#elitkingdom
#TheMagicOfPartTime

COZUMA SERIES

DUA PILIHAN YANG MENARIK ! ๐ŸŒน Cozuma Romantic Series
๐ŸŒน Cozuma Nude Series

Satu set series terdapat, โ€ข Lipstick
โ€ข Lip Gloss
โ€ข Cc Cream
โ€ข Blusher (new product)
โ€ข Eyeshadow (new product)

Kelebihan Cozuma Series;
โœ” Bebas Bahan Kimia
โœ” lipstick berkolagen
โœ” Sesuai digunakan oleh semua golongan umur
โœ” Sesuai semua jenis kulit@Tona Kulit
โœ” Tahan lama
โœ” Mempunyai warna yang cantik dan menarik

Nak 2 set ni?
Klik link;
www.wasap.my/601119953359

#Projekstg
#Elitkingdom
#Elitsteady
#TeamSuperMin

Most Popular Instagram Hashtags