#elitcrew

MOST RECENT

Die Tickets für Merhaba2018 (Silvester Party) könnt ihr heute auf der ELIT@PuertoRico im Vorverkauf erwerben.
#merhaba2018 #silvesterparty #elitcrew #djserkanerkal #djalperusluer #faceclub #hannover #city

Merhaba 2018
Der Klassiker zu Silvester.
Am 31.12. sind wir im FACE Club und freuen uns, zusammen mit Euch das alte Jahr zu verabschieden. Vorverkausstellen: Aspera Restaurant / Barracuda / Friseur Tuana / Face Club Restaurant !!!
#djalperusluer #djserkanerkal #elitcrew #happynewyear #welcomedrink #xxlfireworks #konfetti #fingerfood #turkishparty #faceclub #hannover #city

#elitcrew

Merhaba 2018
Der Klassiker zu Silvester.
Am 31.12. sind wir im FACE Club und freuen uns, zusammen mit Euch das alte Jahr zu verabschieden. Vorverkausstellen: Aspera Restaurant / Barracuda / Friseur Tuana / Face Club Restaurant !!!
#djalperusluer #djserkanerkal #elitcrew #happynewyear #welcomedrink #xxlfireworks #konfetti #fingerfood #turkishparty #faceclub #hannover #city

[MULAKAN DENGAN PILIHAN ANDA]
.
.
Orang kata kalau nak berjaya,kita kena bergaul dengan org yang dah berjaya. Sama juga kalau kita nak wangi, kita kena berkawan dengan penjual minyak wangi. Kesimpulannya, dalam kehidupan kita diberi pilihan dimana pilihan itu yang akan menentukan langkah kita seterusnya.

kami ahli BSC sedia membimbing anda hingga berjaya. Tidak mustahil dengan adanya teknik online yang terbukti berkesan seperti teknik 4lbmantopbos dan pencak4langkahtasikchini serta training percuma setiap minggu.
.
.
saya buka offer kepada 5 org yang berminat dan commited untuk bersama saya untuk kita kuasai market 2017.

kepada yang berminat boleh pm sis. "Buat tanpa tapi,bertindak tanpa nanti"
.
.
.
#amyrateam
#phoenixEmpire
#elitcrew
#teknik4lbmantopbos
#pencak4langkahtasikchini
#weconquermarket2k17
#bukangengbiasa2
#lepaklepak #duitmasuk #bisnisonline

Apalah daia yg andro pokoknya WML lahh💯💯 Jadi gk jadilah fail gk fail lah ini mc khusus opmem @elitecrew.id semoga menang ya ALLAH doakan yg terbaik saja 😊😊 .
.
#thenextmuserGN
.
@elitecrew.id #opmem #musicallyid @musical.ly_id @muser.generation #pandiamus #zhrfaiha #kitamahkece #fff #featured #reapost @zhrfaihaa #view #transisiramadhan #transmoothly #transition #hondavici @andikahonda18 @azka.fams #azfamska #ahnayya #elitcrew #musergesrek
.
.

Ps: itu rokok cuma properti yaa 😊😊

* KUNCI KEJAYAAN *
.
.
.
Kunci Kejayaan terletak pada tngan anda sendiri tidak yg mmpu mengubah nya melainkan diri anda sendiri..
.
.
Anda adalah tunjang utama dlm kejayaan pada diri anda..beri peluang untuk diri anda mencari kejayaan..
.
.
Sisbuka platform yg mudah dan senang tuk dpat kan duit...so hnya untuk 10 org terawal oke.
.
Pm for more detail.
Ain
+601125653445
+601125653445
.
#Elitcrew #ProjekOnline2017 #proonlinemarketing #UsahaTanggaKejayaan

[MULAKAN DENGAN PILIHAN ANDA]
.
.
Orang kata kalau nak berjaya,kita kena bergaul dengan org yang dah berjaya. Sama juga kalau kita nak wangi, kita kena berkawan dengan penjual minyak wangi. Kesimpulannya, dalam kehidupan kita diberi pilihan dimana pilihan itu yang akan menentukan langkah kita seterusnya.

kami ahli BSC sedia membimbing anda hingga berjaya. Tidak mustahil dengan adanya teknik online yang terbukti berkesan seperti teknik 4lbmantopbos dan pencak4langkahtasikchini serta training percuma setiap minggu.
.
.
saya buka offer kepada 5 org yang berminat dan commited untuk bersama saya untuk kita kuasai market 2017.

kepada yang berminat boleh pm saya.0162430601 (dinda)
0162420601 (dinda)
0162430601 (dinda) "Buat tanpa tapi,bertindak tanpa nanti"

#amyrateam
#phoenixEmpire
#elitcrew
#teknik4lbmantopbos
#pencak4langkahtasikchini
#weconquermarket2k17
#bukangengbiasa2
#lepaklepak #duitmasuk #bisnisonline

Jumpa di Sk kg kota bukit pada 29hb march ni #streetworkout #elitcrew #calisthenics 👍💪

DUNIA DAH BERUBAH .
.
.
.
.
.
Dunia sekarang ni sape cepat ambik peluang dia berjaya .Tak perlu fikir fikir lagi, zaman berfikir 2-3 tahun yg lepas, skarang zaman untuk bertindak. Kalau kau tak buat, kau akan kat situ je la. Move forward !
.
.
Siapa nk gandakan wang kat #projekonline2017 bleh pm abam...😘😘
.
.
👇maklumat lnjut sila hubungi👇
.
📲 013-8456579
📲 013-8456579
📲 013-8456579
.
Tags:
#Projekonline2017 #elitcrew #sarawak #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #uum #usim #utem #unimap #ump #unisza #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #uum

Hallow..be positif dont be negatif.. Kekal positif hari ini dengan senyuman! berikan senyuman dengan orang sebelah anda.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamAzizan
#elitcrew
#ERADMA2017 #Repost #sayangpapatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm

Selamat Petang..
Setiap hari merupakan peluang untuk kita mengubah kehidupan kita menjadi lebih baik dari semalam.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamAzizan
#Elite_Crew
.
#Projekonline2017 #elitcrew #sarawak #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #uum #usim #utem #unimap #ump #unisza #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #uum

Goodnight..God bless you all..Semoga hari esok lebih baik daripada hari ini..Amin.. Setiap hari merupakan peluang untuk kita mengubah kehidupan kita menjadi lebih baik dari semalam.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamAzizan
.
#Projekonline2017 #elitcrew #sarawak #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #uum #usim #utem #unimap #ump #unisza #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #uum

Selamat Petang semua..
5 SEBAB PERLU BERBISNES PADA WAKTU MUDA💪
.
.
.
1. Dapat kumpul pengalaman. Tak kira lah berbisnes jenis apa. Bisnes jual produk orang ke. Gunakan pengalaman dari produk yang sedia ada.
.
.
2. Kewangan yang stabil. Anda akan pencen awal supaya dapat menikmati kehidupan dan lakukan apa jua yang anda mahu lebih awal.
.
.
3. Meminimumkan risiko. Jika anda hadapi risiko dan gagal dalam bisnes. Anda dilihat kurang pengalaman dan tiada ilmu. Cari ilmu dan mentor utk guide anda cara yg betul utk berbisnes.
.
.
4. Anda ada banyak masa. Anda ada banyak masa untuk berhibur kerana anda masih muda. Jika terlalu leka, anda mungkin cepat naik dan mungkin cepat jatuh.
.
.
5. Ini bukan yang terakhir. Tak kira sama ada anda berjaya atau tidak. Teruskan perjalanan dan jgn cepat mengalah kerana dalam dunia bisnes, rezeki pasti ada alamat utk kejayaan anda jika anda kuat berusaha !
.
.
Your future business partner
0138456579📞
0138456579📞
0138456579📞
.
.
.
.
#Projekonline2017 #elitcrew #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #biarakujadipenunggu #lofattah

5 SEBAB PERLU BERBISNES PADA WAKTU MUDA💪
.
.
.
1. Dapat kumpul pengalaman. Tak kira lah berbisnes jenis apa. Bisnes jual produk orang ke. Gunakan pengalaman dari produk yang sedia ada.
.
.
2. Kewangan yang stabil. Anda akan pencen awal supaya dapat menikmati kehidupan dan lakukan apa jua yang anda mahu lebih awal.
.
.
3. Meminimumkan risiko. Jika anda hadapi risiko dan gagal dalam bisnes. Anda dilihat kurang pengalaman dan tiada ilmu. Cari ilmu dan mentor utk guide anda cara yg betul utk berbisnes.
.
.
4. Anda ada banyak masa. Anda ada banyak masa untuk berhibur kerana anda masih muda. Jika terlalu leka, anda mungkin cepat naik dan mungkin cepat jatuh.
.
.
5. Ini bukan yang terakhir. Tak kira sama ada anda berjaya atau tidak. Teruskan perjalanan dan jgn cepat mengalah kerana dalam dunia bisnes, rezeki pasti ada alamat utk kejayaan anda jika anda kuat berusaha !
.
.
Your future business partner
0138456579📞
0138456579📞
0138456579📞
.
.
.
.
#Projekonline2017 #elitcrew #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #biarakujadipenunggu #lofattah

Most Popular Instagram Hashtags