[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#elitcrew

162 posts

TOP POSTS

'Kalau dah jodoh tak kemana'. Tahniah buat RajaSehari. #bermulanyadisini #elitcrew #wedding #friends #smkdato'seth

Mi spremni za bioskop #elitcrew 😎

Merhaba 2018
Der Klassiker zu Silvester.
Am 31.12. sind wir im FACE Club und freuen uns, zusammen mit Euch das alte Jahr zu verabschieden. Vorverkausstellen: Aspera Restaurant / Barracuda / Friseur Tuana / Face Club Restaurant !!!
#djalperusluer #djserkanerkal #elitcrew #happynewyear #welcomedrink #xxlfireworks #konfetti #fingerfood #turkishparty #faceclub #hannover #city

* KUNCI KEJAYAAN *
.
.
.
Kunci Kejayaan terletak pada tngan anda sendiri tidak yg mmpu mengubah nya melainkan diri anda sendiri..
.
.
Anda adalah tunjang utama dlm kejayaan pada diri anda..beri peluang untuk diri anda mencari kejayaan..
.
.
Sisbuka platform yg mudah dan senang tuk dpat kan duit...so hnya untuk 10 org terawal oke.
.
Pm for more detail.
Ain
+601125653445
+601125653445
.
#Elitcrew #ProjekOnline2017 #proonlinemarketing #UsahaTanggaKejayaan

MOST RECENT

Merhaba 2018
Der Klassiker zu Silvester.
Am 31.12. sind wir im FACE Club und freuen uns, zusammen mit Euch das alte Jahr zu verabschieden. Vorverkausstellen: Aspera Restaurant / Barracuda / Friseur Tuana / Face Club Restaurant !!!
#djalperusluer #djserkanerkal #elitcrew #happynewyear #welcomedrink #xxlfireworks #konfetti #fingerfood #turkishparty #faceclub #hannover #city

Merhaba 2018
Der Klassiker zu Silvester.
Am 31.12. sind wir im FACE Club und freuen uns, zusammen mit Euch das alte Jahr zu verabschieden. Vorverkausstellen: Aspera Restaurant / Barracuda / Friseur Tuana / Face Club Restaurant !!!
#djalperusluer #djserkanerkal #elitcrew #happynewyear #welcomedrink #xxlfireworks #konfetti #fingerfood #turkishparty #faceclub #hannover #city

I wanna be first yeah
Wanna be the first to take it all the way like this
••
In frame : @khasyifahkurnia ••
Ib : @septianarii05 @prihambogo @zain_bysd @rafiafrmsnyh ••
@musical.ly_id #musically #musicallyindonesia #musicallyid @elitemuser #elitmuser @elitecrew.id #elitcrew #elitcrewid @transsmooth.id #transsmoothid @muser.generation #musergeneration @muserpower.id #muserpowerid @musically.pontianak #musicallypontianak •• Ps : take cuman 1kali😥maaf kurang menarik💛
••
(DITONTON SAMPAI HABIS)

[MULAKAN DENGAN PILIHAN ANDA]
.
.
Orang kata kalau nak berjaya,kita kena bergaul dengan org yang dah berjaya. Sama juga kalau kita nak wangi, kita kena berkawan dengan penjual minyak wangi. Kesimpulannya, dalam kehidupan kita diberi pilihan dimana pilihan itu yang akan menentukan langkah kita seterusnya.

kami ahli BSC sedia membimbing anda hingga berjaya. Tidak mustahil dengan adanya teknik online yang terbukti berkesan seperti teknik 4lbmantopbos dan pencak4langkahtasikchini serta training percuma setiap minggu.
.
.
saya buka offer kepada 5 org yang berminat dan commited untuk bersama saya untuk kita kuasai market 2017.

kepada yang berminat boleh pm sis. "Buat tanpa tapi,bertindak tanpa nanti"
.
.
.
#amyrateam
#phoenixEmpire
#elitcrew
#teknik4lbmantopbos
#pencak4langkahtasikchini
#weconquermarket2k17
#bukangengbiasa2
#lepaklepak #duitmasuk #bisnisonline

Apalah daia yg andro pokoknya WML lahh💯💯 Jadi gk jadilah fail gk fail lah ini mc khusus opmem @elitecrew.id semoga menang ya ALLAH doakan yg terbaik saja 😊😊 .
.
#thenextmuserGN
.
@elitecrew.id #opmem #musicallyid @musical.ly_id @muser.generation #pandiamus #zhrfaiha #kitamahkece #fff #featured #reapost @zhrfaihaa #view #transisiramadhan #transmoothly #transition #hondavici @andikahonda18 @azka.fams #azfamska #ahnayya #elitcrew #musergesrek
.
.

Ps: itu rokok cuma properti yaa 😊😊

* KUNCI KEJAYAAN *
.
.
.
Kunci Kejayaan terletak pada tngan anda sendiri tidak yg mmpu mengubah nya melainkan diri anda sendiri..
.
.
Anda adalah tunjang utama dlm kejayaan pada diri anda..beri peluang untuk diri anda mencari kejayaan..
.
.
Sisbuka platform yg mudah dan senang tuk dpat kan duit...so hnya untuk 10 org terawal oke.
.
Pm for more detail.
Ain
+601125653445
+601125653445
.
#Elitcrew #ProjekOnline2017 #proonlinemarketing #UsahaTanggaKejayaan

[MULAKAN DENGAN PILIHAN ANDA]
.
.
Orang kata kalau nak berjaya,kita kena bergaul dengan org yang dah berjaya. Sama juga kalau kita nak wangi, kita kena berkawan dengan penjual minyak wangi. Kesimpulannya, dalam kehidupan kita diberi pilihan dimana pilihan itu yang akan menentukan langkah kita seterusnya.

kami ahli BSC sedia membimbing anda hingga berjaya. Tidak mustahil dengan adanya teknik online yang terbukti berkesan seperti teknik 4lbmantopbos dan pencak4langkahtasikchini serta training percuma setiap minggu.
.
.
saya buka offer kepada 5 org yang berminat dan commited untuk bersama saya untuk kita kuasai market 2017.

kepada yang berminat boleh pm saya.0162430601 (dinda)
0162420601 (dinda)
0162430601 (dinda) "Buat tanpa tapi,bertindak tanpa nanti"

#amyrateam
#phoenixEmpire
#elitcrew
#teknik4lbmantopbos
#pencak4langkahtasikchini
#weconquermarket2k17
#bukangengbiasa2
#lepaklepak #duitmasuk #bisnisonline

Jumpa di Sk kg kota bukit pada 29hb march ni #streetworkout #elitcrew #calisthenics 👍💪

Selamat petang..anda bila lagi?..Usaha dan kerjayaan bukan terletaknya pada usia..Tetapi terletaknya di jiwa anda sendiri... Kerja keras yang kita laksanakan hari ini adalah untuk membina kekuatan yang kita perlukan untuk hari esok.
.
.
.
.
.
.
.+60138456579
.+60138456579
#TeamAzizan
.
#Projekonline2017 #elitcrew #sarawak #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #uum #usim #utem #unimap #ump #unisza #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #uum

Morning

Kerja keras yang kita laksanakan hari ini adalah untuk membina kekuatan yang kita perlukan untuk hari esok.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamAzizan
.
#Projekonline2017 #elitcrew #sarawak #aimantino #lofattah #Repost #sayangpapasayatak #3JUARA #kktm #unimas #ums #upsi #uum #usim #utem #unimap #ump #unisza #umk #uthm #uiam #upm #uitm #utm #uum

BOOM!! Transition Crossfire🔥
With @rahma.anin project 0.2
Tau kok kalo fail :" ga pinter transisi juga msh bljr :" Editor : @rahma.anin *dia ga bisa ngedit juga benernya :" #MusicUpID #rapsmash #transition #muserid #musicallyterhitzz #musicallyindo ( tunggu project 0.1 ya!! ) #rapsmashid #rapsmashindonesia #ElitCrew @muserelite.id

( SEMBANG MALAM ) . .
KESENGSARAAN dlm kehidupan mmbawa kita trus terjebak dlm hutang..dan x pernah berhenti ahir hidup hnya tuk mmbayar hutang kita.. . .
So hari nie kmi dri AMYRATEAM ingin mencari 5 org terawal tuk kmu guidelines dan ubah kehidupan anda..peluang da dpan mata jgn hnya lihat sahaja . .
Apa yg abg akak tunggu pm sya dan sya akn ajar teknik 4LB.. whatsapp 👇(faizul) 👉+60174342498 👉+60174342498 👉+60174342498 .
#Amyrateam #elitcrew #upm
#bigmoney #lifestyle #jutawanmuda
#proonlinemarketing #UKM #uitm
#BukanGengBiasaBiasa #fly✈️

Mi spremni za bioskop #elitcrew 😎

Best moment with them.😁
.
.
Fuhhh 3 thn yg lalu😯. Yang di kana abg yg paling depan tu, cikgu sains sukan. Sebelah kiri abg yg paling belakang tu, egineering-offshow sekarang bi. Di depan abg tu, Koperal. Yang hand+some tu, calon menantu😄
.
.
014.598.6460 Whatsapp
014.598.6460 Call/Messages
.
.
#kktm #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #uthm #uiam #bajumurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajuimportmurah #bajubranded #bajuraya #bajukurung #bajumuslimah #bajusecond #bajubagus #seluarmurah #elitcrew

Pernah satu ketika
.
Member Semenanjung tanya ''rumah panjang ada berapa bilik?'',''kongsi semua bilik dalam satu rumah panjang?'',''betul ada parang panjang?'',''banyak tengkorak kah?'',''setiap pintu ada tengkorak?''. Semangat INKUIRI. Dan sy jawab ''hahaha''
.
Sebendarnya sy sendiri tidak tahu😅, tapi hang boleh tanya @wan_ownn ? Semua akan trjawab😎
.
#elitcrew #amyrateam #um #uitm #usm #ukm #upm #utm #uiam #uum #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #uthm #uiam #love #instagood #photooftheday #tbt #me #followme #beautiful

AMYRATEAM BORNEO MEETING KOTA KINABALU MCD API API CENTRE 16 september (Jumaat) 2-4pm
.
•Coaching and Closing
.
-Mini AVST (online)
* FB
* INSTAGRAM
* WE CHAT
.
-Closing Demo
*teknik 4 Rangkap Close Up
*teknik 4 LB turbo Stage two
.
Nak Buat Business Online? Hadirkan Diri Hang ke Meeting ESOK
''0145986460''
.
#elitcrew #amyrateam #ikm #um #upsi #upm #ums #uitm #uthm #nuanberubah #bajumurah #kasutmurah #kasut #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajuimportmurah #bajubkk #bajubranded #bajuraya #bajukurung #bajumuslimah #bajusecond #bajubagus #seluarmurah #seluar #kktm #unikl #sabahan

💥Selamat menyambut adiladha😊🔥
Kepada member yang tak balik, raya di kolej pun jadi lah😉👍
.
Thnks Mihd bukhari(Bob) dah hantar semalam, walaupun tak ikut lari #majuswakrun dan juga kpd @wan_ownn meskipun outing tadi tak ajak sekali
.
#elitcrew #amyrateam #ikm #um #upsi #upm #ums #uitm #uthm #nuanberubah #bajumurah #kasutmurah #kasut #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajuimportmurah #bajubkk #bajubranded #bajuraya #bajukurung #bajumuslimah #bajusecond #bajubagus #seluarmurah #seluar #kktm #unikl

Salam Jumaat*
.
Lihatlah kebelakang dengan penuh kepuasan,
Dan
Pandanglah kehadapan dengan penuh keyakinan.
.
maybe the last day sir timoty (welder otai).. we proud to be your student sir ... we always remember your word 'practice make it perfect' ... 😢😀... tq for everything..We are family of piping(SFP)
.
#AHAHAHAA #hantamjak #elitcrew #amyrateam #ikm #um #upsi #upm #ums #uitm #uthm #nuanberubah #bajumurah #kasutmurah #kasut #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajuimportmurah #bajubkk #bajubranded #bajuraya #bajukurung #bajumuslimah #bajusecond #bajubagus #seluarmurah #seluar #kktm #unikl

Evening face*
.
Pernah terbaca tak?👇
.
Apabila Mark Zuckerberg, Pengasas Facebook bawa 5 org kawan beliau untuk berbincang mengenai mewujudkan Facebook.
Tetapi hanya ada 2 kawan yang datang untuk mendengar.
Dan skrg kedua-dua orang tersebut juga adalah billionaire dengan profit 6.5 Billion dan 3.4 Billion. Iaitu Dustin Moskovitz dan Eduardo Saverin.
3 lagi kawan beliau yg tidak datang pada masa itu sekarang bekerja di syarikat beliau.
.
MORAL:

Apabila seseorang tawarkan anda peluang perniagaan, Ambil saja walaupun anda masih belum faham. Kerana peluang bukan datang berkali-kali. "Fikir dulu la" dan "nanti la" akan buatkan anda kerugian besar dan buang banyak masa dan duit anda sepanjang memikirkan peluang tersebut.
.
Peluang bukan datang berkali-kali.
Suatu hari nanti, apabila anda berjaya, anda akan berterima kasih pada diri anda kerana melakukan keputusan yg betul.
Seperti apa yg berlaku kepada 2 orang kawan Mark Zuckerberg.. 😊😊😊 UNTUK BERJAYA KENA BERANI AMBIL RISIKO

So kawan2 boleh buat pilihan nak jadi macam mark zuckerberg @ 3 orang kawan yg tolak bulat2 peluang yang diorg anggap tak bernilai
Siapa yang rugi ?
Jangan jadi org yang berkata OH KALAU LAH AKU amik dulu....
.
#elitcrew #amyrateam #ikm #um #upsi #upm #ums #uitm #uthm #nuanberubah #bajumurah #kasutmurah #kasut #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia #bajuimportmurah #bajubkk #bajubranded #bajuraya #bajukurung #bajumuslimah #bajusecond #bajubagus #seluarmurah #seluar #kktm #unikl

Most Popular Instagram Hashtags