[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#elenaestelle

10 posts

TOP POSTS

Сметам дека Марија е дизајнер кој допрва ќе ги докаже своите способности, воодушевена сум од изработката и материјалите кои ги одбрала, како и што сама кажува дека квалитетот и е на прво место тоа при прв поглед на моделите се забележува. Со нетрпение чекам да ја видам нејзината следна колекција на престојниот моден викенд во Скопје. 
Прочитајте повеќе на новиот блог пост!
In collaboration with @marsinbymaria
#photographer @poison_grl
#MUA @makeupbyanesa1
#hairstyling #ElenaEstelle for @kariera_plus
#heels #Chantel
#makeup
#fashionista
#fashionblogger
#bloggerlife
#lifestyle
#fashion
#designer
#Marsin
#womensfashion
#ootd
#instagraphytk
#rebornphoto
#revoshot
#vscobalkan
#arhitecture

Кога мислам на една самоуверана жена, мислам на некој што се чувствува прекрасно во своја кожа. Некој кој не се плаши да го искаже својот став, да гласно го каже своето мислење. Облеката не го прави човекот но тргувајќи од себе си, гардеробата секогаш ме прави да се чувствувам поубаво.
In collaboration with @marsinbymaria
#photographer @poison_grl
#MUA @makeupbyanesa1
#hairstyling #ElenaEstelle for @kariera_plus
#heels #Chantel
#makeup
#fashionista
#fashionblogger
#bloggerlife
#lifestyle
#fashion
#designer
#Marsin
#womensfashion
#ootd
#instagraphytk
#rebornphoto
#revoshot
#vscobalkan
#arhitecture

MOST RECENT

Сметам дека Марија е дизајнер кој допрва ќе ги докаже своите способности, воодушевена сум од изработката и материјалите кои ги одбрала, како и што сама кажува дека квалитетот и е на прво место тоа при прв поглед на моделите се забележува. Со нетрпение чекам да ја видам нејзината следна колекција на престојниот моден викенд во Скопје. 
Прочитајте повеќе на новиот блог пост!
In collaboration with @marsinbymaria
#photographer @poison_grl
#MUA @makeupbyanesa1
#hairstyling #ElenaEstelle for @kariera_plus
#heels #Chantel
#makeup
#fashionista
#fashionblogger
#bloggerlife
#lifestyle
#fashion
#designer
#Marsin
#womensfashion
#ootd
#instagraphytk
#rebornphoto
#revoshot
#vscobalkan
#arhitecture

Кога мислам на една самоуверана жена, мислам на некој што се чувствува прекрасно во своја кожа. Некој кој не се плаши да го искаже својот став, да гласно го каже своето мислење. Облеката не го прави човекот но тргувајќи од себе си, гардеробата секогаш ме прави да се чувствувам поубаво.
In collaboration with @marsinbymaria
#photographer @poison_grl
#MUA @makeupbyanesa1
#hairstyling #ElenaEstelle for @kariera_plus
#heels #Chantel
#makeup
#fashionista
#fashionblogger
#bloggerlife
#lifestyle
#fashion
#designer
#Marsin
#womensfashion
#ootd
#instagraphytk
#rebornphoto
#revoshot
#vscobalkan
#arhitecture

Most Popular Instagram Hashtags