[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ekzemamalaysia

MOST RECENT

NT Bax Ronella
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

NT Bax Ronella
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

NT Bax Ronella
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

Is your child suffering from eczema? Don't let them suffer anymore. Choose Riley & Declan Baby Organics, the effective solution to manage eczema that is free from steroid. #eczemababy #ekzemakronik #ekzema #ekzemamalaysia #bayiekzema #ibubapa #masalahkulitkering #kuliteczema #anakekzema #solusinya #kulitkering #rileydeclanbabyorganics #rileydeclan #rileydeclansuperreliefcream #aloevera #gelaloevera #organik #natural #organicskincare #setbaby #steroidfree #lidahbuaya

.
How's your day so far?
.
It is finally Fri-yay!!
Catch our best items here. Absolutely convenient and they are open weekends too!!
.
The Labels, Mutiara Damansara
.
@thelabels
@thelabels
@thelabels
@thelabels
@thelabels .
=============================
This store is attached to Tesco Extra Mutiara Damansara, next to Marrybrown. You will see this store as you walk out of The Curve towards Tesco.
.
#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #eczemababy #eczemasalve #handeczema #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #sheabutter #olehelonalocations

Can you spot the difference ? 😃
It matters to us how our products work.
100% No Chemicals. 100% Natural Ingredients.
And most importantly..made with ❤️ www.olehelonamalaysia.com

#olehelona #eczema #ekzema #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #gatal #kulitsensitif #madeinmalaysia #handmade #sheabutter #naturalremedy #naturalremedies #eczemababy #eczemasalve #madeinmalaysia #naturalremedies #naturalingredients #olehelonatestimoni #noparaben #nosteroid #gatal #ruampanas #blissfulfriday

Happy sangat bila jumpa something yang sangat2 sesuai skin kita kan? Sapu sapu je dah rasa lembut, licin dan gebu macam baby. Paling best boleh mix blend dengan foundation !. OMG flawlessnya 😄 #drbeau .
Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan. LULUS KKM.
.
100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM.
.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.DM/wa
0179046807
0179046807
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #organikskincare #organic #serum #skinrepair #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif
Drbeau rm96 sahaja . Sebotol boleh tahan 2 bulan penggunaan

Bayi dan kanak-kanak mudah dijangkiti penyakit dan bakteria. Contohnya, selesema dan batuk sememangnya merupakan 'symptom' biasa tetapi sangat merisaukan ibubapa.

Maka Ronella mengeluarkan Essential Oil Based Balm *'Breathe'* yang berasaskan 100% bahan semulajadi dan dirumus khas bagi mengatasi masalah ini. Ianya sesuai untuk kanak-kanak bawah 5 tahun kerana BEBAS KIMIA SINTETIK, BEBAS ALKOHOL dan SELAMAT.

Baby Balm 'Breathe' diformulasikan oleh Certified Aromatherapist yang memastikan bahawa kandungannya dipilih sesuai dengan usia dan tentunya selamat diterima sistem badan bayi. Ianya mengandungi Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Beeswax, serta 4 gabungan Essential Oils yang lain iaitu Lavender, Frankincense, Fir Needle dan Rosalina.

Ia dirumus khas untuk:
- Meningkatkan imunisasi
- Melegakan masalah pernafasan
- Meredakan batuk dan selesema
- Menenangkan bayi
- Melembapkan kulit bayi

Efektif untuk dibuat sapuan di bahagian belakang badan dan tapak kaki, terutamanya selepas mandi dan dibuat persediaan ketika berada dalam ruangan berhawa dingin.

Sesuai digunakan oleh bayi seusia 3 bulan ke atas sehingga kanak-kanak berumur 5 tahun. Tahan sehingga 2 bulan mengikut tahap penggunaan.

Harganya hanya RM40/30g (tidak termasuk postage). Kos postage : • RM8 Semenanjung Msia.
• RM11 Sabah Sarawak.

#balmset #babybalm #balm #minyakpatitumbuhan #laraalana #aishahdhiarana #minyakpati
#essentialoils
#cikguseo #ajimaura #babyflu #laraohlara #caliph #hidungtersumbat #minyakpatimurah #allergikkulit #allergikseafood #allergik #ekzemamalaysia #gatalkulit #krimtanpasteroid #krimtanpamerkuri #sutra #youngliving #ronellamurah #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #selsema #setberpantang

TESTIMONI SEIKHLAS HATI DARI OUR CUSTOMER. TERBAIK. ANDA BILA LGI?
.
.
Drbeau 100% organik, xde bahan kimia, xde unsur penggelupasan.
.
100% dari bahan terbaik iaitu #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm .
.
✔Ada spf 50, melindungi dr sinar uv, cuaca sejuk @ aircond
✔As moisturiser
✔As base make up

Merawat pelbagai masalah seprti
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit bermiyak, kering, kedutan
✔Penuaan, kulit sensitif, ekzema, gatal2
✔Blackhead, whitehead
✔Liang pori terbuka, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle
✔Rambut kering, bercabng
✔Bibir kering, menggelupas
.
.
Wasap
011 21147283
011 21147283

Atau klik

Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my

#drbeau #tejaherbs #wansharmila #arganoil #serum #skinoil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #masalahkulit #bazarpaknil #organics #organicsskincare
#shahalam #ekzemamalaysia #artismalaysia

Repost @lala.wansharmila (@get_repost)
・・・
Easy peasy ! Tak susah pun untuk nampak letopp. Letop kerrr? 😋Lepas apply skin oil ni ikut sukahati awak semua lah nak make up tebal naw naw ke... atau nk biar natural look. Skin oil tetap buat kita awesome. Kaya dgn bahan terbaik. Gila takkk! 😍 .
..........................................................
Drbeau 100% organik, xde bahan kimia, xde unsur penggelupasan.
.
100% dari bahan terbaik iaitu #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm .
.
✔Ada spf 50, melindungi dr sinar uv, cuaca sejuk @ aircond
✔As moisturiser
✔As base make up

Merawat pelbagai masalah seprti
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit bermiyak, kering, kedutan
✔Penuaan, kulit sensitif, ekzema, gatal2
✔Blackhead, whitehead
✔Liang pori terbuka, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle
✔Rambut kering, bercabng
✔Bibir kering, menggelupas
.
.
Wasap
011 21147283
011 21147283

Atau klik

Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my

#drbeau #tejaherbs #wansharmila #arganoil #serum #skinoil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #masalahkulit #bazarpaknil #organics #organicsskincare
#shahalam #ekzemamalaysia #artismalaysia

SEORANG LAGI ARTIS SWEETQISMINA PUN DAH TERPIKAT DENGAN VITAMIN E DRBEAU SERUM TAU😉
.
.
#Repost @sweetqismina (@get_repost)
・・・
! 🌸🌸🌸🌸
A recommended product for you guys to try. No worries, Ive tried! 😊more info at @ain.tejaherbs .............................................
Dptkan segera
.
.
Wasap
011 21147283
011 21147283

Atau klik
Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
. Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #organikskincare #organic #serum #skinrepair #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam

Multivitamin ini sangat perlu untuk ibu menyusu. Letih, lesu, lemah, semua rasa ni akan berlalu begitu je
.
Multivitamin a.k.a Vitalea ini adalah
•jantung untuk ibu menyusu. Bekalkan semua zat mineral yang ibu perlukan untuk salurkan kepada anak melalui susu ibu.
• Beri tenaga pada ibu. Sebab vitalea ni multivitamin yang merupakan makanan sel.

Boleh klik link di bio @breastfeeding_enjoy untuk belian dan consultation. .
#milkboostermalaysia #milkboostertermurah #tipstambahsusubadan
#setberpantang
#setpenyusuan
#sethamil
#setekzemashaklee
#ekzemakritikal
#garlicshaklee
#omegaguard
#ESP
#Shaklee
#bandarsericoalfields
#sungaibuloh
#shakleesungaibuloh
#shakleebandarsericoalfields
#vitaminCshaklee
#antioksidan
#antibiotik
#antiradang
#tuahdindaDotCom
#shakleeeffect
#syoknyamenyusuproject
#ekzemabayi
#ekzemamalaysia
#penyusuan
#penyusuansusuibu
#susuibu
#ibumenyusu
#breastfeedingenjoy

@Regranned from @uyainaarshad - Good morning, lovelies! 💗🌸
Lepas workout, muka tengah fresh, lepas tu apply #drbeau😍
Eventhough dia ni essential oil, tapi bila you apply kat muka dalam lebih kurang 15 seconds dia akan absorb terus kat kulit. So dia tak buat muka berminyak.
In fact, dia buat muka rasa moist je. And paaaling best, wangi!!
DRBEAU is a really good product. Korang cuba lah k 😘
#isuggestje -
.
.JOM dapatkan segera untuk kulit anda.
Dm/wa .
.
011-21147283
011-21147283
.
Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam #masalahkulit #organics #organicskincare #serum #skinoil

Bukan setakat wanita sahaja, lelaki pun dah terpikat dengan vitamin e DrBeau tau.
.
TAMPIL CERAH BERSERI,BEBAS PARUT, LINGKARAN GELAP BAWAH MATA HILANG & BEBAS JERAGAT!! .
.
Dr Beau Dr kulit anda !! .
. ✔Mcerahkan kulit dan mengekalkan kecerahannya dari dalam
✔Mgatasi masalah jerawat, jeragat dan kullit sensitif .
✔Memudarkan parut2 dan memulihkan sel2 kulit yang rosak, menipis dan salah guna produk
✔Mempunyai formula anti radang untuk mengecutkan jrawat dan kerengsaan kulit kering
✔Meningkatkan keanjalan,mlembapkan kulit & tona tak sekata
✔boleh digunakan bersama sama skincare sedia ada anda
✔Mudah myerap dan tak melekit dan tidak berminyak
✔merawat masalah blackhead, whitehead, liang pori terbuka, strechmark, eyebag, dark circle, kulit kering, kedutan, penuaan
✔Merawat masalah kulit berminyak, menyerap lebihan minyak dalam kulit dan memberi kelembapan yang bersesuaian dengan kulit. .
Anda berminat???
.
Komen 'nak' di bwah
Atau
Whatsap 011 2114 7283
Whatsap 011 2114 7283

#drbeau
#tejaherbs #Arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #ekzema #serum #flawless #shahalam #ekzemamalaysia #artismalaysia #serum #organics #organikskincare #makeupartist

Wow2. Penjagaan rapi khas untuk kulit anda. Kaya dengan vitamin yg sangat2 bagus untuk kulit. Patutla kulit artis Zila Bakarin ni bersih, gebu dan flawless 😍😍😍
.
.
Fresh vitamin E yang diekstrak dari 😍Argan oil
😍rosehip oil
😍almond oil
😍apricot kernel
😍evening primrose 😍wheatgerm.
.
DRBEAU DIJAMIN : ✔100% ORGANIK, 100% NATURAL PRODUK, ✔0% MERKURI
✔TIADA BAHAN KIMIA .
✔TIADA BAHAN PENGGELUPASAN
✔Ada KELULUSAN KKM
.
KELEBIHAN DRBEAU💝💝💝 .

1. perlindungan dari sinar uv(SPF50) dan bila berada dalam cuaca sejuk @ aircond

2. tona kulit menjadi lebih sekata dan cerah berseri secara semulajadi

3. menggantikan tisu kulit muka yang rosak akibat salah guna pakai produk bermekuri

4. membantu masalah kulit sensitif, berminyak, kering, kulit kusam, ekzema, kombinasi dan strechmark

5. mengatasi masalah jerawat, jeragat dan parut

6. mengurangkan kedutan dan tanda-tanda penuaan

7. menggalakkan sel kulit dan rambut menjadi sihat
8. mengatasi masalah whitehead dan blackhead
9. membantu mengurangkan eyebag dan dark circle di bahagian mata
10. melambatkan penuaan
11. sesuai untuk kegunaan luar sahaja bagi bayi, kanak-kanak, lelaki dan wanita
12. Halal mesra ibadah .
.
.
Whasp
011 21147283
011 21147283

#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #almondoil #bazaarpaknil #ekzemamalaysia #artismalaysia #makeupartismalaysia #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #organic #organicskincare #shahalam

Assalamualaikum 😊 .
.
💕Mary Jardin Warehouse Clearance Grand-Finale💕 .
.
🌸100% organic & natural skincare🌸
.
MJ Basic Set
.
Promo price: Rm100
.
Whatsapp +60132855418
Atau klik link di bio 😊
.
#maryjardin #maryjardinmalaysia #maryjardinselangor #produkorganik
#maryjardinfacialsoap #maryjardinfaceoil #maryjardinserum
#collagenserum #muamalaysia #ekzemamalaysia #jerawat #maryjardinfullset #maryjardinpromo #warehousesale #maryjardin

Assalamualaikum 😊 .
.
💕Mary Jardin Warehouse Clearance Grand-Finale💕 .
.
🌸100% organic & natural skincare🌸
.
MJ Collagen Serum
.
Promo price: Rm120
.
Whatsapp +60132855418
Atau klik link di bio 😊
.
#maryjardin #maryjardinmalaysia #maryjardinselangor #produkorganik
#maryjardinfacialsoap #maryjardinfaceoil #maryjardinserum
#collagenserum #muamalaysia #ekzemamalaysia #jerawat #maryjardinfullset #maryjardinpromo #warehousesale #maryjardin

Most Popular Instagram Hashtags