#ekzemamalaysia

4088 posts

TOP POSTS

Semakin pulih..tanpa makan ubat @ sapu krim steroid
Hanya mengunakan #sabungarambukitkakjay
#homemade
#sayagunasayajual
#ekzemamalaysia
#ekzema

🌸100% minyak jojoba
🌸dry oil, cepat meresap, tidak menyumbat liang roma
🌸sebagai pelembab kulit dan rambut 🌸tambahan minyak rosemary dan lavender, anti radang 🌸melegakan kulit kering 🌸bahan semulajadi, tiada kimia berbahaya
🌸mencegah rambut bercabang 🌸mengatasi kulit berminyak
🌸menggalakkan pertumbuhan rambut
🌸sesuai yang mengalami ekzema /psoriasis ☎️whatsapp 0177137772

COD : Banting

#minyakjojoba#ekzemamalaysia #banting

KAWAL EMOSI KETIKA EKZEMA

Ekzema sekain hari semakin melarat?
_
Berpantang makan sudah, sapuan juga sudah, give up?
Nanti dulu!

_
Bagaimana emosi anda menghadapi ekzema?
Saya kongsikan kepada anda, tips, teknik yang boleh anda cuba untuk mengawal emosi ketika ekzema.

_
Slide sebelah, apa kata #mommyekzema. Nak tip kurangkan gatal? Jemput baca artikel penuh di tuahdinda.com. Singgah sekarang tau.. tuahdinda.com.
Thanks ya.
#ekzema #ekzemabayi #ekzemababy #ekzemakronik #ekzemamalaysia #atopicdermatitis #ekzemadewasa #leakygut #leakygutdiet #ususbocor #vitaminc #ostematrix #vitamind #omega3 #omegaguard #shakleemurah #shakleeeffect #selamat #berkesan #semulajadi #setekzema #terapiinstagram #ajimaura

Alhamdulillah kudis buta dah sembuh dengan SKIN GUARD.
Hanya sapu 3-4 kali sehari.

WA 0136418238

#skinguard #penawarpenyakitkulit #penyakitkulit #ubatsakitkulit #eczemaproblems #eczemamalaysia #ekzemababy #ekzemamalaysia #ekzema
#baby

LAST DAY ya kekawan... untuk delivery sebelum raya. Please submit your order before midnight so that we can request for pick up tomorrow.
.
Eczema Salve 30g is currently out of stock on our webstore until further notice. Please proceed to the stores which carries our brand.
.
Place your order online:
www.olehelonamalaysia.com
.
#olehelona #eczemamanagement #eczemamalaysia #eczemasalve #eczemarelief #eczemababy #eczema #ekzema #ekzemamalaysia #naturalremedy #naturalingredients

@Regrann from @cetaphilmy - Kids live by example, so be the best one for them to follow! #CetaphilMY - #regrann

Ekzema @ Masalah kulit.
Krim ekzema yang biasa dibekalkan oleh farmasi mengandungi steroid untuk menahan gatal2 sahaja.
.
✔CARA PENGGUNAAN IVMIST UNTUK EKZEMA
.
1) Sembur pada tapak tangan untuk hilangkan rasa panas dan berangin.
.
2) Sapu pada bahagian badan yang gatal sekurang2nya 2x sehari dan selepas mandi.
.
3) Beri pengidap vit. C. Seeloknya waktu pagi selepas makan.
.
* untuk kulit yang sensitif, sembur IVMIST ke dalam bekas mengandungi minyak zaitun ataupun minyak kelapa dara dan sapukan campuran ke bahagian yang sakit.
.
#ekzema
#ekzemamalaysia
#eczema
#eczemarelief

Nak kulit bebas jerawat dan jeragat?
.
Haa mesti semua yang ada masalah jerawat dan jeragat, tengah cari cara untuk hilangkan jerawat dengan cepat.. Ok, meh sini sis nak share dengan korang satu produk best yang korang boleh cuba... nama diberi Dr.Beau Pure Natural Skin Oil
.
Dr.Beau Pure Natural Skin Oil merupakan produk yang sangat bagus untuk kecutkan jerawat dan jeragat yang tumbuh, dan menghalang jerawat dan jeragat dari tumbuh meliar disekeliling muka anda... anda semua tak perlu susah2, titiskan je Dr.Beau sebelum anda melakukan sebarang aktiviti, confirm kulit korang lembap je sepanjang hari.. Jerawat dan jeragat pun terus kecut tau 🤗 🤗
Kalau anda semua ada sebarang pertanyaan atau nak grab Dr.Beau Pure Nature Skin Oil , anda semua boleh tekan link di bawah untuk sebarang pertanyaan

Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
Atau whasp
011 2114 7283
011 2114 7283

#drbeau #Arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #ekzemamalaysia #flawless

MOST RECENT

Anda ada masalah kulit?
Anak ada eczema?
Gatal², kurap, kayap, jangkitan kulat, makan air, bisul, jerawat,

Kini kami ada penawarnya
WA 0136418238

#ekzemababy #ekzemamalaysia #eczemaproblems #eczemamalaysia #eczema #baby #penyakitkulit #ubatsakitkulit #gatal #penyakit

Alhamdulillah kudis buta dah sembuh dengan SKIN GUARD.
Hanya sapu 3-4 kali sehari.

WA 0136418238

#skinguard #penawarpenyakitkulit #penyakitkulit #ubatsakitkulit #eczemaproblems #eczemamalaysia #ekzemababy #ekzemamalaysia #ekzema
#baby

@Regrann from @cetaphilmy - Kids live by example, so be the best one for them to follow! #CetaphilMY - #regrann

Feedback customer
Kulit licin hanya menggunakan
#SABUNGARAMBUKITKAKJAY .
NO KRIM..NO STEROID..
GOOD FOR EKZEMA
.
Berminat?
WhatsApp 0172505571
TeamDropship10
#SABUNGARAMBUKITKAKJAY
#ekzemamalaysia
#ekzemasembuh
#ekzema
#sayajualsayaguna
#bazarpaknil
#bebassteroid
#homemade
#naturalorganic
#kedaionline
#naturalhealing
#neelofa#fazura
#sabunekzema

KAWAL EMOSI KETIKA EKZEMA

Ekzema sekain hari semakin melarat?
_
Berpantang makan sudah, sapuan juga sudah, give up?
Nanti dulu!

_
Bagaimana emosi anda menghadapi ekzema?
Saya kongsikan kepada anda, tips, teknik yang boleh anda cuba untuk mengawal emosi ketika ekzema.

_
Slide sebelah, apa kata #mommyekzema. Nak tip kurangkan gatal? Jemput baca artikel penuh di tuahdinda.com. Singgah sekarang tau.. tuahdinda.com.
Thanks ya.
#ekzema #ekzemabayi #ekzemababy #ekzemakronik #ekzemamalaysia #atopicdermatitis #ekzemadewasa #leakygut #leakygutdiet #ususbocor #vitaminc #ostematrix #vitamind #omega3 #omegaguard #shakleemurah #shakleeeffect #selamat #berkesan #semulajadi #setekzema #terapiinstagram #ajimaura

Anda ada masalah kulit?
Gatal-gatal? Kurap? Kayap? Alergik? Eczema? Bisul? Jangkitan kulat? Kaki makan air?
Kini kami ada penawarnya.

WA 0136418238

#Eczema #eczemalaysia #ekzemababy #ekzemamalaysia #penyakitkulit #ubatsakitkulit #penyakit #gatal #ruam #baby #sayajualubat #sayajual

Syukur alhamdulilah
Testimony dari #SABUNGARAMBUKITKAKJAY
Walaupon belum baik sepenuhnya nampak kesan positive dalam masa 2hari.
Berminat??
.
HARGA RM35 pos rm8
.
Pm/ WhatsApp 0172505571
#TeamDropship10
#ekzemamalaysia
#ekzemasufferer
#ekzema
#penyakitkulit
#psoriasis

بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan izinNYA...ALHAMDUILLAH... .
.
Walaupun belum pulih sepenuhnya...Putih2 dikepala semakin berkurangan selepas menggunakan SABUN GARAM BUKIT BY KAK JAY.
.
.
Luka di pelipat tgn anak jgk telah kering 😍
.
.
Terima kasih kak jay krn mperkenalkan produk sgb..Semoga produk ini dpt membantu lebih ramai lg...😍
.
.
.
Jika berminat, jangan malu jangan segan..meh whatsapp dina Belum cuba belum tahu..insyaAllah 😍

Nantikan promosi merdeka raya...🇲🇾🕋 >> www.wasap.my/60172505571

#TeamDropship10
#ekzemamalaysia
#ekzema
#ekzemasembuh
#kulitcantik
#sayajualsayaguna
#sabungarambukitkakjay
#psoriasis
#penyakitkulit

Syukur alhamdulilah
Testimony dari #SABUNGARAMBUKITKAKJAY
Walaupon belum baik sepenuhnya nampak kesan positive dalam masa 2hari.
Berminat?? HARGA RM35
Pos rm8

Pm/ WhatsApp 0172505571
#TeamDropship10
#ekzemamalaysia
#ekzemasufferer
#ekzema
#penyakitkulit
#psoriasis

Gatal², tangan naik merah².
Dah guna macam² ubat dan krim tapi tak hilang juga.

Akhirnya pakcik ni mencuba #Skinguard Alhamdulillah dah sembuh sepenuhnya.

Nak cuba?
WA 0136418238

#skinguard #eczemaproblems #eczemamalaysia #ekzemababy #ekzemamalaysia #ekzema #eczema #gatal #penyakitkulit #penawarpenyakitkulit #penawar

ATASI penyakit anda dengan Ronella Pre Diluted Blend Oil
.

Adanya kesemua set Ronella Roll On ini, penyakit seperti pernafasan, kulit, kembung perut, sakit otot dan masalah ibu mengandung dapat diatasi 😉
.
#ronella #rollon #malaysia #essentialoil

Cekodok kembung quick oats.. ehee.. lambat share la uolls.. _
By the way, kalau uolls ke kawan-kawan ke, anak kawan ke ada #ekzema & Ekzema sekain hari semakin melarat.
_
Berpantang makan sudah, sapuan juga sudah, give up?
Nanti dulu!

_
Bagaimana emosi anda menghadapi ekzema?
_
Saya dah up kat blog tau.. ada tips, teknik yang boleh uolls cuba untuk mengawal emosi ketika ekzema.
Jemput melawat ke tuahdinda.com ya.. 😊

#ekzemababy #ekzemakronik #ekzemamalaysia #ekzemabayi #atopicdermatitis #terapiinstagram #shaklee #shakleepromosi #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleebandarsericoalfields

Holaa...uols tahu x kenapa sy selit sabun garam bukit kakjay ni dlm bisnes sy ..sbb sy ada dua org ank ekzema ..sabun ni yg pling bgus pnh #sayagunasayajual ..
.
Nk share sikit
SABUN GARAM BUKIT BY KAK JAY ( SGB) mmg femes dlm program Perfect Eczema Plan ( PEP )...bole tgk dlm facebook ok uols.. .
Pada yg suka kpd kualiti dan mementingkan bebas kimia sabun homemade mmg disarankan. ❌ Bahan Kimia Berbahaya
❌ SLS
❌ Paraben
❌ Pewangi Sintetik

Kelebihan / Kegunaan SBG : 📌 Matikan Kuman Bawah Kulit
📌 Mengeringkan Luka Eczema Berair
📌 Matikan Bakteria / Fungal Pada Kulit
📌 Menipiskan Keruping Tebal
📌 Meratakan Kulit & Kudis Tebal
📌 Melembapkan Kulit
📌 Menghilangkan Parut
📌 Melembapkan Kulit pd Kulit yg Tiada Masalah/Normal.
SGB juga SESUAI dan SELAMAT digunakan utk semua Peringkat Umur dan boleh digunakan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.
Berminat ?? Sila Hubungi Saya : Pm / www.wasap.my/60172505571

#TeamDropship10
#SabunGaramBukit
#SGB
#sabungarambukit
#garambukit
#homemade
#ekzemamalaysia
#bazarpaknil
#ekzemasufferer
#ekzemasembuh

Assalamualaikum & selamat pagi semua..
Nikmat Allah yang manakah kita dustakan? Semoga kita tergolong dalam golongan yang bersyukur.
_
Syukur kehadrat Illahi, Ana diberi peluang menikmati saat menjaga, merawat anak #ekzema.
_
Terlalu banyakkkk hikmahnya. Tidak terhingga untuk dikira.
#ekzemababy #ekzemamalaysia #eczema #atopicdermatitis #AD #alhamdulillah #syukur #shaklee #shakleemurah #leakygut #leakygutdiet #ususbocor #probiotik #omega3 #omegaguard #vitaminc #vitaminb #vitamind #garlic #ajimaura #terapiinstagram

Untuk baby kena cari krim ruam natural, bebas steroid and no paraben!
.
Sebab tu Ronella perkenalkan
.
RASHES BABY BALM
.
Ingredients & Important Properties:
.
🐞Tea Tree 🌲 - berfungsi untuk kurangkan rashes & mempunyai sifat anti bakteria
.
🐞Helicrysum - untuk merawat ruam, luka, parut dan berfungsi untuk cantikkan kulit - Fungsi dia regenerate sel2 baru
.
🐞Lavender- melegakan kesakitan
.
🐞Rose Geranium🌹 - untuk cantikkan kulit dan bau best utk baby
.
🐞Virgin Coconut Oil -melembapkan kulit & kaya dgn vitamin
.
🐞Olive Oil-melembapkan kulit & membuat kulit baby lembut berseri
.
🐞Beeswax-memelihara kulit baby dari toksin & kerengsaan kulit
.
Baby safe product.
.
+Satu bekas tahan 2 tahun lepas dibuka. Expired lambattttt
.
+Bekas diperbuat dari aluminum. Anak baling tak pecah
.
+Bau rose 🌹. Wangi.
.
+Harga berpatutan.
.
+100% natural.
.
Pengedar Ronella Sah
Linda Kamal
013-4141176
.
#ruam #ruamlampin #ruamsusu #ruampanas #ekzema #ekzemamalaysia #eczemamalaysia #bayiekzema #ronella #ronellamalaysia

Dulu dan Sekarang😘
.
Belum cuba #BioActiveSerum? Haaa rugi uolss kalau belum pakai. Terutama untuk yang punya masalah jerawat, jeragat dan parut diwajah. 😘
.
Harga BioActive Serum 20ml
❤ Harga RM49
.
Postage hanya perlu tambah
📮Semenanjung RM7
📮Sabah Sarawak RM11
.
Cas GST akaklibrary belanja 😘
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #kedaionline #ubatjerawat #naturalhealing #jerawat #serumjerawat #mirafilzah #neelofa #ekzema #ekzemamalaysia #eczema #eczemamalaysia #alhamdulillah #siscuba #pahang #malaysia #masalahkulit #RenoSkinPahang #medicserumpekan
#RenoSkin #BioActiveSerum

Belum cuba #BioActiveSerum? Haaa rugi uolss kalau belum pakai. Terutama untuk yang punya masalah jerawat, jeragat dan parut diwajah. 😘
.
Harga BioActive Serum 20ml
❤ Harga RM49
.
Postage hanya perlu tambah
📮Semenanjung RM7
📮Sabah Sarawak RM11
.
Cas GST akaklibrary belanja 😘
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #kedaionline #ubatjerawat #naturalhealing #jerawat #serumjerawat #mirafilzah #neelofa #ekzema #ekzemamalaysia #eczema #eczemamalaysia #alhamdulillah #siscuba #pahang #malaysia #masalahkulit #RenoSkinPahang #medicserumpekan

Nak kulit bebas jerawat dan jeragat?
.
Haa mesti semua yang ada masalah jerawat dan jeragat, tengah cari cara untuk hilangkan jerawat dengan cepat.. Ok, meh sini sis nak share dengan korang satu produk best yang korang boleh cuba... nama diberi Dr.Beau Pure Natural Skin Oil
.
Dr.Beau Pure Natural Skin Oil merupakan produk yang sangat bagus untuk kecutkan jerawat dan jeragat yang tumbuh, dan menghalang jerawat dan jeragat dari tumbuh meliar disekeliling muka anda... anda semua tak perlu susah2, titiskan je Dr.Beau sebelum anda melakukan sebarang aktiviti, confirm kulit korang lembap je sepanjang hari.. Jerawat dan jeragat pun terus kecut tau 🤗 🤗
Kalau anda semua ada sebarang pertanyaan atau nak grab Dr.Beau Pure Nature Skin Oil , anda semua boleh tekan link di bawah untuk sebarang pertanyaan

Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
Atau whasp
011 2114 7283
011 2114 7283

#drbeau #Arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #ekzemamalaysia #flawless

Most Popular Instagram Hashtags