#ekstrak

3970 posts

TOP POSTS

Cuma Rm55 sahaja !!! Anda mampu seksi montok gebu bebas keputihan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Montok gebu dgn cara yg mudah sahaja !!!
Tak perlu cucuk
Tak perlu mkn
Tak perlu minum
Tak perlu operate

100% Homade, wangi & mesra solat

Hanya sapu2 terus up montok gebu
Khas utk payudara, pggung, & cik bunga anda
#eboterbaik

Dm/whatsapp 0193982289
#ekstrak #ekstrakbelacakoriginal #belacak #breasttegang #breastcancer #kanserpayudara #payudaraanjal

Perlu diketahui lidah buaya dalam bahasa latin disebut Aloe vera atau Aloe barbadensis Milleer. Lidah buaya merupakan sejenis tumbuhan yang dikenal dapat dijadikan sebagai obat alami untuk bagian luar tubuh ataupun untuk bagian dalam tubuh seperti penyubur rambut, penyembuh luka, dan dijadikan untuk perawatan kulit.
Manfaat aloevera untuk wajah : โ†ชUntuk peremajaan kulit
โ†ชuntuk mengobati jerawat , dll ๐Ÿ˜
Rasakan sensasi aloevera hanya di hayfa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#hayfabeautyskincare #skincare #ekstrak #aloevera

Citer Stokis Hebat#WD Mokda kita ni.๐Ÿ˜„ Masa niee memang mokda takk ambik jamu pun sebab anak kuning terukk jugak waktu niee. Turun naik klinik jugak ambik darah.

Nak sihat nak muka nampak ploless kembali dan nak cutting camm anakkdaraa to be.. Semua tu perlu ambikk masa taw...๐Ÿ˜“ #WD ( Nano teknologi ) Pilihan terbaik pada mokda
Almaklumlah #WD diformulasikan dari bahan2 TERBAIK.

Antara bahan bahan tersebut adalah : โœ” ๏ธ#Ekstrak Pueraria
Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita.
Bantu menganjalkan , mencantikkan kulit , merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka . โœ” ๏ธEkstrak Akar Tree Peony - bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan . โœ” ๏ธArbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerah kulit serta sebagai agen anti penuaan . โœ”๏ธ Gluthathione - Bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona . โœ” ๏ธEkstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta menghalang radikal bebas & mengurangkan risiko tumbuh jerawat .
Krim #WD niee memang LUAR BIASA . 1 krim sahaja . Senang pulak tu nak pakai. Calit calit 3 point sahaja. Sesambil berkain batikk berstokin dalam berpantang .

Perlu penggunaan yang konsisten. Insyaallah dalam beberapa minggu akan terlihat atau terserlahh perubahan pada sis2 sayang yang dalam berpantang.

Kulit muka lebih freshh tak berminyakk lagi . Dah mula kelihatan cerah, berat badan pun nampak semakin susut .

Bestttt kann...๐Ÿ˜ Mommiesss nak tunggu bersalin
atau mommiess dalam berpantang mehh lahh cube.
Pasti berkesan.

Watsapp :
012-3069402
012-3069448

Tertujuuuu utk PEROKOOOOKK AKTIIFFF,, PEROKOK BAGAIKAN SEPERTI REL KERETA APIII... BUUUUSSSSS
MSI #MIRACLEBLUE merupakan cairan yang mengandung ekstrak Ph alkali yang mampu merubah Ph yang asam menjadi Ph alkali, yang dimaksud Ph asam adalah Ph yang dibawah 5 sedangkan Ph alkali adalah Ph 8 atau diatasnya.
.
KANDUNGAN MSI MIRACLE BLUE ADALAH :
1- #ekstrakAlkali
2- #ekstrakMineral
3- #ekstrak Kalsium
.
MANFAAT MSI MIRACLE BLUE:
โœ” Baik untuk membersihkan usus
โœ” Membersihkan lemak dan kolesterol yang ada dalam tubuh
โœ” Mengangkat bahan-bahan berbahaya dari makanan yang akan kita konsumsi
โœ” Baik untuk menjaga kesehatan tubuh
โœ” Baik untuk membantu proses penyembuhan berbagai penyakit
.
CARA PEMAKAIAN MSI MIRACLE BLUE:
โ— Masukan 2 โ€“ 3 tetes MSI MIRACLE BLUE ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci beras, atau ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci sayuran atau buah-buahan yang akan kita konsumsi
โ— Teteskan MSI MIRACLE BLUE atau ke air yang akan kita minum
.
PERBANDINGAN ISI MIRACLE BLUE MSI:
- 1 Botol berisi 400 tetes , 1 tetes bisa untuk dicampur dengan 600 ml air.
- 1 botol Miracle blue isi @20 ml / 400 tetes1 tetes MSI Miracle blue bisa menghasilan 1 btl air alkali 600ml 40 tetes bisa menghasilkan 1 galon air alkali..
.
WARNING : Miracle blue tidak boleh diteteskan langsung ke organ tubuh..HARUS melalui media Air.

info order & join:
WA:081212622910

Pro Albumin
Ekstrak Ikan Gabus/Kutuk

Khasiat dan kegunaan :
* Meningkatkan daya tahan tubuh
* Mempercepat penyembuhan luka luar/dalam
* Membantu proses penyembuhan pada penyakit : hepatitis, TBC, paru-paru, nephotic syndrome, tonsilitis, tipus, diabetes, patah tulang, ITP, HIV, grastisis, sepsis, stroke, dan thalasemia minor
* Sebagai larutan pengganti pada keadaan defisiensi albumin
* Menghilangkan oedem (pembengkakan)
* Memperbaiki gizi buruk pada bayi, anak, dan ibu hamil
* Membantu penyembuhan autis
* Mempercepat penyembuhan pasca operasi

Isi : 60 kapsul @ 500 mg
Harga : Rp. 50.000,-
Produksi : CV. Ash Shihhah Herbal
IKOT No. 472/1551/Kes-V/II

Komposisi : ekstrak ikan gabus

Aturan pakai : * Kesehatan & stamina : 3x1 kapsul/hari
* Penyakit ringan : 3x2 kapsul/hari
* Penyakit kronis : 3x3 kapsul/hari

Informasi dan pemesanan hubungi 085 733 848 550 / 0821 3277 4109 (sms/telpon), WA 0852 3342 6060 / 0822 3367 0136, PIN BB D2ABA64A / 5B1D3740

#Ikan Gabus/Kutuk
#Ekstrak Ikan Gabus/Kutuk
#Albumin
#Pro Albumin
#Grosir & Eceran Herbal
#www.markaseherbal.com

Slimming drink ni berperisa coklat, special untuk bukan penggemar coffe ๐Ÿ˜‰

Tell you.. minum ni dapat khasiat dari mutiara, teh hijau, asam gelugur, kolagen, aloe vera citrus, bidadari putih, kacip fatimah, manjakani, serapat dan #SUPERSTAR kita #Ekstrak Argan!

Trial pack RM46 sahaja!

whatsapp 013 817 6158 untuk lebih details

MSI #MIRACLEBLUE merupakan cairan yang mengandung ekstrak Ph alkali yang mampu merubah Ph yang asam menjadi Ph alkali, yang dimaksud Ph asam adalah Ph yang dibawah 5 sedangkan Ph alkali adalah Ph 8 atau diatasnya.
.
KANDUNGAN MSI MIRACLE BLUE ADALAH :
1- #ekstrakAlkali
2- #ekstrakMineral
3- #ekstrak Kalsium
.
MANFAAT MSI MIRACLE BLUE:
โœ” Baik untuk membersihkan usus
โœ” Membersihkan lemak dan kolesterol yang ada dalam tubuh
โœ” Mengangkat bahan-bahan berbahaya dari makanan yang akan kita konsumsi
โœ” Baik untuk menjaga kesehatan tubuh
โœ” Baik untuk membantu proses penyembuhan berbagai penyakit
.
CARA PEMAKAIAN MSI MIRACLE BLUE:
โ— Masukan 2 โ€“ 3 tetes MSI MIRACLE BLUE ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci beras, atau ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci sayuran atau buah-buahan yang akan kita konsumsi
โ— Teteskan MSI MIRACLE BLUE atau ke air yang akan kita minum
.
PERBANDINGAN ISI MIRACLE BLUE MSI:
- 1 Botol berisi 400 tetes , 1 tetes bisa untuk dicampur dengan 600 ml air.
- 1 botol Miracle blue isi @20 ml / 400 tetes1 tetes MSI Miracle blue bisa menghasilan 1 btl air alkali 600ml 40 tetes bisa menghasilkan 1 galon air alkali..
.
WARNING : Miracle blue tidak boleh diteteskan langsung ke organ tubuh..HARUS melalui media Air.

Lipstik Cozuma merawat dan memelihara bibir dari kering dan merekah..kalau ada luka kat bibir pun boleh calit kn juga..In Sha Allah boleh sembuh
Kandungan lipstik Cozuma ni๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
#Ekstrak buah betik dgn segera kolegen utk bibir gebu dan mungil #Minyak biji sunflower dan minyak biji kapas utk beri kelembapan bibir
#Vitamin C dan VitaminE utk perlindungan dari persekitaran
#Squalance utk menjadikan sapuan lebih licin dan ringan

Lipstik mi mesra wudhuk senang dibersihkan ada HALAL JAKIM Katakan tidak pada bibir kering,kusam dan gelap... Was 019-7659768
Utk info lanjut

Punya anak sehat tentu dambaan semua orang tua ya ๐Ÿ˜.
Biar anak gak gampang sakit , kita memang perlu #vitamin untuk meningkatkan daya tahan tubuhnya.
~
Nah salah satunya ada #madu #vitabumin dari @maduvitabumin .Madunya terbuat dari #madualam asli yang dikombinasikan dengan #ekstrak #ikangabus dan #ekstraktemulawak ~
Madu ini boleh dicampur dengan susu ataupun air putih,atau bisa juga diaplikasikan diatas #pancake kesukaan anak2๐Ÿ˜‹ ataupun roti2 lainnya.
ยฐ
Tunggu apa lagi,yuk follow dan order di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
ยฐ
@maduvitabumin
klik line oficialnya di https://line.me/R/ti/p/%40infoparenting atau [at]infoparenting
Dan bisa juga hubungi kontak lainnya:
BBM 5D312D7D
WA/SMS: 0878 7710 0638
ยฐ
Shipping from Depok,Jakarta,Jogjakarta
ยฐ
ยฐ
#vitamin #vitamins #vitaminanak #maduvitabumin #vitaminanakcerdas #vitaminenak #vitaminpenambahnafsumakan #vitaminasli #vitaminlovers #vitaminkids #kidsvitamin #maduenak #maduvitamin #anaksehat #healthyfood #health #healthyeating

MOST RECENT

Madu Penggemuk Badan
Dinkes : 209327511529
Almabruroh - Bin Dawood

Komposisi :
#Maduโ€ฌ Pilihan
#Royalโ€ฌ Jelly
#Propolisโ€ฌ
#Ekstrakโ€ฌ Temulawak
#Ekstrak Temu Ireng
#Ekstrak Kunyit
#Ekstrak Pegang

Manfaat :
#Meningkatkanโ€ฌ Nafsu Makan
#Membantuโ€ฌ Tubuh lebih berisi
#Memperbaikiโ€ฌ metabolisme tubuh
#Penyerapanโ€ฌ nutrisi lebih maksimal

Aturan Minum :
3 x 2 sdm perHari
Sebelum tidur minum air hangat 1 gelas.

Isi : 350 gram
Rp. 70.000,- / botol

Info pemesanan:
: 087825761888
Wa: 087825761888
Line: 087825761888
Pin bbm: D444B060
IG:madu_madu_herbal
#Rk56_imaratukesehatan

Madu Penggemuk Badan
Dinkes : 209327511529
Almabruroh - Bin Dawood

Komposisi :
#Maduโ€ฌ Pilihan
#Royalโ€ฌ Jelly
#Propolisโ€ฌ
#Ekstrakโ€ฌ Temulawak
#Ekstrak Temu Ireng
#Ekstrak Kunyit
#Ekstrak Pegang

Manfaat :
#Meningkatkanโ€ฌ Nafsu Makan
#Membantuโ€ฌ Tubuh lebih berisi
#Memperbaikiโ€ฌ metabolisme tubuh
#Penyerapanโ€ฌ nutrisi lebih maksimal

Aturan Minum :
3 x 2 sdm perHari
Sebelum tidur minum air hangat 1 gelas.

Isi : 350 gram
Rp. 70.000,- / botol

Info pemesanan:
: 087825761888
Wa: 087825761888
Line: 087825761888
Pin bbm: D444B060
IG:madu_madu_herbal
#Rk56_imaratukesehatan

Madu Penggemuk Badan
Dinkes : 209327511529
Almabruroh - Bin Dawood

Komposisi :
#Maduโ€ฌ Pilihan
#Royalโ€ฌ Jelly
#Propolisโ€ฌ
#Ekstrakโ€ฌ Temulawak
#Ekstrak Temu Ireng
#Ekstrak Kunyit
#Ekstrak Pegang

Manfaat :
#Meningkatkanโ€ฌ Nafsu Makan
#Membantuโ€ฌ Tubuh lebih berisi
#Memperbaikiโ€ฌ metabolisme tubuh
#Penyerapanโ€ฌ nutrisi lebih maksimal

Aturan Minum :
3 x 2 sdm perHari
Sebelum tidur minum air hangat 1 gelas.

Isi : 350 gram
Rp. 70.000,- / botol

Info pemesanan:
: 087825761888
Wa: 087825761888
Line: 087825761888
Pin bbm: D444B060
IG:madu_madu_herbal
#Rk56_imaratukesehatan

Sale!! Ekstrak Kunyit
harga : 300rb/kg
belum termasuk ongkir

ph.0813 9050 2135

#kunyit #ekstrakkunyit #ekstrak #kunyitasemjakartabarat #kunyit#ekstrakorganik #ekstrakorganik

MSI #MIRACLEBLUE merupakan cairan yang mengandung ekstrak Ph alkali yang mampu merubah Ph yang asam menjadi Ph alkali, yang dimaksud Ph asam adalah Ph yang dibawah 5 sedangkan Ph alkali adalah Ph 8 atau diatasnya.
.
KANDUNGAN MSI MIRACLE BLUE ADALAH :
1- #ekstrakAlkali
2- #ekstrakMineral
3- #ekstrak Kalsium
.
MANFAAT MSI MIRACLE BLUE:
โœ” Baik untuk membersihkan usus
โœ” Membersihkan lemak dan kolesterol yang ada dalam tubuh
โœ” Mengangkat bahan-bahan berbahaya dari makanan yang akan kita konsumsi
โœ” Baik untuk menjaga kesehatan tubuh
โœ” Baik untuk membantu proses penyembuhan berbagai penyakit
.
CARA PEMAKAIAN MSI MIRACLE BLUE:
โ— Masukan 2 โ€“ 3 tetes MSI MIRACLE BLUE ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci beras, atau ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci sayuran atau buah-buahan yang akan kita konsumsi
โ— Teteskan MSI MIRACLE BLUE atau ke air yang akan kita minum
.
PERBANDINGAN ISI MIRACLE BLUE MSI:
- 1 Botol berisi 400 tetes , 1 tetes bisa untuk dicampur dengan 600 ml air.
- 1 botol Miracle blue isi @20 ml / 400 tetes1 tetes MSI Miracle blue bisa menghasilan 1 btl air alkali 600ml 40 tetes bisa menghasilkan 1 galon air alkali..
.
WARNING : Miracle blue tidak boleh diteteskan langsung ke organ tubuh..HARUS melalui media Air.

Wow hasil konsisten 6 Bulan pakai #WD turun 11kg (Dari 97kgโžก86kg ) seghonoknyaaa
_
PERHATIAN!
#WD BUKAN KRIM PELANGSING taw saiyunk. .
.
Tapi....
Bahan bahan yg ada dalam WD ni membantu proses penurunan berat badan.
_
#Ekstrak Akar Tree Peony
-Bertindak sebagai antibodi utk mengeluarkan toksin dari badan.
_
#Phenuxyethanol
-mengeluarkan toksin yang terperangkap di dalam tubuh badan
_
Jadi yang susah sangat nak disiplin telan pil pil kurus, shake shake air utk kurus tu, meh sini almas cadangkan uols calit calit ja WD ni kat 3 point nadi. Bukan susah pun nk slim, cantik dengan WD. Rugi sangat tak torai uolss.
_
Tipsnya .
๐Ÿ’žmesti ada WD
๐Ÿ’žKonsisten calit
๐Ÿ’žMinum air 3liter sehari
๐Ÿ’žBuat SPA WD
.
โžกHasilnya
.
๐ŸŒน KEBABOM CUN MELECUN macam testimoni hot ni๐ŸŒน
_
Bahan ini jugak akan mencuci darah kotor dengan meresap pantas ke pembuluh darah.
_
Darah kotor yang membawa pelbagai penyakit akan di cuci dan mengaktifkan sel sel baru.
_
Haaaa.. bile darah dah bersih dan clear, metabolisme dalam badan akan stabil. Sebab tu larr berat badan kita boleh turun dengan mudah.
_
Nakkk tengok je keee. Taknak ke slim cantik macam ni.
Lambat uols calit lambat la cun melecunnye.

Nak tips macam mana nak buat SPA WD? JOM๐Ÿ‘‡
_
Whatsapp 011-23031963.

#wd
#wdec
#WomenDesiree
#WomenDesireeSelangor
#WomenDesireeGombak
#calitcalitcantik
#BukanSekadarLuaran
#teamMokda
#DEALERDIPERLUKAN
#IncomeRM3000
#MisiWD3000
#RahsiaCantikJelita
#RahsiaAwetMuda
#JimatRM20
#likeforfollow
#like4like
#instashop
#instagood
#instafamous
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#viral
#wdec_byalyansha

Wow hasil konsisten 6 Bulan pakai #WD turun 11kg (Dari 97kgโžก86kg ) seghonoknyaaa
_
PERHATIAN!
#WD BUKAN KRIM PELANGSING taw saiyunk. .
.
Tapi....
Bahan bahan yg ada dalam WD ni membantu proses penurunan berat badan.
_
#Ekstrak Akar Tree Peony
-Bertindak sebagai antibodi utk mengeluarkan toksin dari badan.
_
#Phenuxyethanol
-mengeluarkan toksin yang terperangkap di dalam tubuh badan
_
Jadi yang susah sangat nak disiplin telan pil pil kurus, shake shake air utk kurus tu, meh sini almas cadangkan uols calit calit ja WD ni kat 3 point nadi. Bukan susah pun nk slim, cantik dengan WD. Rugi sangat tak torai uolss.
_
Tipsnya .
๐Ÿ’žmesti ada WD
๐Ÿ’žKonsisten calit
๐Ÿ’žMinum air 3liter sehari
๐Ÿ’žBuat SPA WD
.
โžกHasilnya
.
๐ŸŒน KEBABOM CUN MELECUN macam testimoni hot ni๐ŸŒน
_
Bahan ini jugak akan mencuci darah kotor dengan meresap pantas ke pembuluh darah.
_
Darah kotor yang membawa pelbagai penyakit akan di cuci dan mengaktifkan sel sel baru.
_
Haaaa.. bile darah dah bersih dan clear, metabolisme dalam badan akan stabil. Sebab tu larr berat badan kita boleh turun dengan mudah.
_
Nakkk tengok je keee. Taknak ke slim cantik macam ni.
Lambat uols calit lambat la cun melecunnye.

Nak tips macam mana nak buat SPA WD? JOM๐Ÿ‘‡
_
Whatsapp 011-23031963.

#wd
#wdec
#WomenDesiree
#WomenDesireeSelangor
#WomenDesireeGombak
#calitcalitcantik
#BukanSekadarLuaran
#teamMokda
#DEALERDIPERLUKAN
#IncomeRM3000
#MisiWD3000
#RahsiaCantikJelita
#RahsiaAwetMuda
#JimatRM20
#likeforfollow
#like4like
#instashop
#instagood
#instafamous
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#viral
#wdec_byalyansha

#testimoniwd
_
Wow hasil konsisten 6 Bulan pakai #WD turun 11kg (Dari 97kgโžก86kg ) seghonoknyaaa
_
PERHATIAN!
#WD BUKAN KRIM PELANGSING taw saiyunk. .
.
Tapi....
Bahan bahan yg ada dalam WD ni membantu proses penurunan berat badan.
_
#Ekstrak Akar Tree Peony
-Bertindak sebagai antibodi utk mengeluarkan toksin dari badan.
_
#Phenuxyethanol
-mengeluarkan toksin yang terperangkap di dalam tubuh badan
_
Jadi yang susah sangat nak disiplin telan pil pil kurus, shake shake air utk kurus tu, meh sini kakak cadangkan u ols calit calit ja WD ni kat 3 point nadi. Bukan susah pun nk selim, cantik dengan WD. Rugi sangat tak torai uolss.
_
Tipsnya .
๐Ÿ’žmesti ada WD
๐Ÿ’žKonsisten calit
๐Ÿ’žMinum air 3liter sehari
๐Ÿ’žBuat SPA WD
.
โžกHasilnya
.
๐ŸŒน KEBABOM CUN MELECUN macam testimoni hot ni๐ŸŒน
_
Bahan ini jugak akan mencuci darah kotor dengan meresap pantas ke pembuluh darah.
_
Darah kotor yang membawa pelbagai penyakit akan di cuci dan mengaktifkan sel sel baru.
_
Haaaa.. bile darah dah bersih dan clear, metabolisme dalam badan akan stabil. Sebab tu larr berat badan kita boleh turun dengan mudah.
_
Nakkk tengok je keee.HiHi๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Taknak ke selim cantik macam ni.
Lambat uols calit lambat la cun melecunnye.
_
Whatsapp lekaih 0193225928
.
#WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik #BukanSekadarLuaran
#jerawatbatu #jerawathilang
#RahsiaIntim #shaklee #dexandra
#kurus #jamu #keputihan
#firmax3 #hormon #hamil
#bazaarpaknil #bazaar #instashop #instagood #terapiinstagram #ajimaura
#likeforfollow #like4like #GengJutawanMokda #gulagulakurus

Wowww terkesima kejap akak tengok testimoni adik maniss kiutt miutt ni. Dedulu badan berisi berat pun 69kg. Noww sejak dah pandai berWD ni berat pun dah tinggal 52kg je haa. Padanlah ramai yang tergila gila krim ni. Ajaib bebenar.

Bukan takat berat badan je lenyap,kulit muka pun makin cerah berseri seri, bagaikan matahari menyinari pagi. Sapa yang tak jatuh hatii dengan wd, calit calit nadi jer masalah terus lenyap. Senyum tak kering gusii. ๐Ÿ˜‚

Dalam WD ni ada ramuan hebat seperti
#Ekstrak Akar Tree Peony ia menyingkirkan semua toksin jahat yang kita tak perlukan hingga darah menjadi bersih. Manakala #Arbutin dan #glutathione bertindak sebagai agen pencerahan yang mencerahkan kulit dari dalam. Selain itu terdapat juga #Pueraria Mirifica dimana ia menstabilkan hormon astrogen wanita dan sebagai agen anti penuaan.
Hemm patutlah WD ni istimewa, bahan bahan pun terbaik belaka. Best tak uolls? guna wd tak payah nak susah berdetox bagai sebab dalam wd dah tersedia semuanya. Mantop sangat! Uolls yang nak hasil gempaq macam adik maniss ni mehh lekaihh whatsapp kaknor 0133159100 akak sedia bantu uolls.
#KaknorWD
#DealerAdleesyaBeauty
#WDtetapdihati
#TeamMokda

POM TR 142 680 331
Isi Bersih : 350 ml KEMASAN BARU

NB : DIPACKING BUBLE + DOS,

ACE MAX adalah produk obat herbal alami terbaik dari perpaduan kulit buah manggis dan daun sirsak hasil alam Indonesia untuk kesehatan menyeluruh. Diprodusi secara modern dan dikendalikan oleh tangan-tangan terampil dari disiplin ilmu, seperti ilmu gizi, kesehatan dan teknologi makanan-minuman, sangat tepat menjadikan produk ini herbal pilihan untuk kesehatan Anda dan keluarga. ACE MAX adalah produk unggulan dari H2O, karena mengandung XANTHONE sebuah kandungan antioksidan super yang terdapat dalam kulit dan daging buah manggis, si ratu eksotik yang terkenal dengan sebutan ratu segala buah (queen of fruits). itulah julukan buah manggis, dan H2O menghadirkan untuk Anda dalam kombinasi brilian dengan ekstrak daun sirsak yang sangat terkenal dengan khasiatnya mengusir kanker dan berbagai penyakit lainnya.

5 (Lima) Keunggulan Utama ACE MAX

Konsumsi malam hari membuat tidur lebih nyenyak
Konsumsi pagi hari menambah energi dan vitalitas
Membantu mencegah penuaan dini (anti aging)
Membantu meningkatkan hormon pada pria dan wanita
Membantu mengatasi penyakit degeneratif (jantung, kanker, stroke, diabetes,Alzheimer, HIV/AIDS) dan berbagai penyakit
lainnya. Fungsi Pencegahan & Pengobatan (preventive dan curative). Info: WA Sesy 081280871455
#herballife #ekstrak #obat #hidupsehat #jabodetabek #herbalife #herbal #kulitmanggis #minumansehat #hidupsehat #acemax #lifestyles

Merawat rambut dengan Seger Kemiri

Seger Kemiri (terdaftar pada BPOM RI) adalah minyak rambut yang terbuat dari bahan alami ekstrak biji kemiri / Aleurites moluccanus extract dan berkhasiat untuk menyuburkan dan menghitamkan rambut. Selain menyuburkan dan menghitamkan rambut Seger Kemiri dapat merawat rambut yang berketombe, beruban, rontok dan rambut yang kurang subur. Sering kali kita melakukan perawatan rambut yang sering berdampak negatif kepada rambut kita. Sebagai contoh kita melakukan pewarnaan pada rambut dan mencatok rambut. Hal ini dapat menyebabkan rambut menjadi kering dan kusam. Jika hal ini dibiarkan akan membuat rambut kita rusak dan rontok. Oleh karena itu rambut diberikan nutrisi.

Salah satu bahan alami yang memberikan nutrisi baik untuk rambut kita adalah biji kemiri. Ekstrak dari biji kemiri sudah lama dipercaya oleh sebagian besar penduduk Indoneisa sebagai obat alami penghitam dan penyubur rambut dan dapat mengurangi masalah rambut anda. Apabila anda mengalami masalah kerusakan rambut, cobalah Seger Kemiri untuk merawat rambut anda.

Referensi : http://en.wikipedia.org/wiki/Aleurites_moluccanus

#segersurya #kosmetik #minyakrambut #cap2anting #tjap2anting #segernsow #kemiri #urangaring #ekstrak #ekstrakurangaring #esktrakkemiri #penyuburrambut #minyakkemiri #minyakurangaring #minyakrambut #krimmuka #lotion #cream

๐Ÿฅ Deep Squa ๐Ÿฅ

DEEP SQUA Squalene merupakan supplemen tubuh yang dapat membantu memulihkan stamina dan menjaga kondisi tubuh tetap prima walaupun setelah seharian beraktifitas.

Diambil dari ekstrak minyak hati ikan hiu botol yang hidup di kedalaman 1000 meter di bawah permukaan laut (deep sea shark liver oil), sehingga kaya akan oksigen. Deep Squa Squalene juga merupakan produk bahan makanan pelengkap sehat alami yang bermutu tinggi.

Proses pemurnian Deep Squa Squalene menggunakan teknologi tinggi sehingga menghasilkan produk berkualitas terbaik. Deep Squa Squalene memiliki daya antioksidan dan kemampuan untuk mengikat molekul oksigen yang sangat tinggi jika dibandingkan dengan jenis antioksidan lainnya.

Mengkonsumsi Deep Squa Squalene secara terus-menerus (rutin) tidak akan menimbulkan efek samping, karena Deep Squa Squalene memilki kesamaan dengan squalene yang dihasilkan oleh tubuh kita sendiri sebagai suatu senyawa yang berguna bagi tubuh.

MANFAAT & KEGUNAAN : โœ” Untuk menjaga kesehatan jantung dan mengurangi resiko penyakit jantung koroner. โœ” Melancarkan metabolisme tubuh. โœ” Sebagai penyedia dan asupan oksigen ke semua jaringan tubuh. โœ” Sebagai antioksidan yang dapat mencegah pertumbuhan jaringan kanker. โœ” Membantu menstabilkan kadar gula darah dalam tubuh. โœ” Membantu detoksifikasi dari dalam tubuh, sehingga sangat berguna bagi orang yang mempunyai gangguan fungsi hati.

#DeepSqua #squalene #Ekstrak #MinyakHatiIkanHiu #halalmart_bandaaceh #JantungKoroner

Cuma Rm55 sahaja !!! Anda mampu seksi montok gebu bebas keputihan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Montok gebu dgn cara yg mudah sahaja !!!
Tak perlu cucuk
Tak perlu mkn
Tak perlu minum
Tak perlu operate

100% Homade, wangi & mesra solat

Hanya sapu2 terus up montok gebu
Khas utk payudara, pggung, & cik bunga anda
#eboterbaik

Dm/whatsapp 0193982289
#ekstrak #ekstrakbelacakoriginal #belacak #breasttegang #breastcancer #kanserpayudara #payudaraanjal

Marine Shampoo
Ada masalah ni tak?? ๐ŸŽˆkelemumur
๐ŸŽˆkulit kepala berkudis
๐ŸŽˆkulit kepala berminyak
๐ŸŽˆrambut gugur
๐ŸŽˆkutu
๐ŸŽˆrambut kusut
๐ŸŽˆrambut bercabang
๐ŸŽˆrambut berbau bagi wanita bertudung

Jom atasi masalah anda dgn produk yg selamat & berkesan ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‡๐Ÿ™‡MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO dengan ekstrak garam buluh dapat membantu mengatasi masalah di atas.

Keistimewaan shampoo hingga cust repeat order

ramuan alam semulajadi :
#garam buluh
# PHENO - SFE ( ekstrak teh pu- erh)
#ekstrak kapas biji
# protein susu
#tanpa Sabun
#tanpa paraben
#tanpa SLES
#mineral yg bermanfaat
#haruman yg menyegarkan
#Projek100k

.
Jenis orang-orang yang malas macam kakFy ni memang elok sangat guna #bedaksejuk berhantu ni. Dap-dap je siap. Terus berseri-seri muka!
.
Tengah jalan-jalan pun boleh apply! .
Sungguh, mudah sangat! Sizenya yang kecil-kecil cili padi ni sangat memudahkan kita untuk membawanya. Letak je di poket.
.
Time rehat pula bila nak solat, bawa! Keluar-keluar je dari surau terus flawless.Tak da siapa pun perasan dan tak perlu susah-susah bawa beg make-up lagi.
.
Mudah dan cepat kan ๐Ÿ˜˜
.
#mineralloosepowder #kecil #mudah #travel #bedak #sejuk #berhantu #merawat #memulih #jerawat #kecut #ekstrak #beras #alami #semulajadi #halus #mulus #ringan

Herbal Obat Wasir BIOSIR 100 % Ekstrak Herbal Alami yang diramu secara khusus untuk mengatasi penyakit wasir, melancarkan buang air besar serta membersihkan usus besar dari sisa-sisa kotoran yang tidak terbuang tuntas ketika buang air besar.

Obat Wasir BIOSIR digunakan sebagai anti sembelit, anti radang, menghambat pembengkakan, tonikum (penambah tenaga), anti bakteri dan jamur serta sebagai peluruh getah empedu dan menjaga fungsi hati sehingga metabolisme tubuh dapat berjalan sempurna.

Obat Wasir BIOSIR bermanfaat untuk anti infeksi, penurun panas, peluruh air seni, regenerasi sel dan memperbaiki sirkulasi dengan revitalisasi pembuluh darah (mempertinggi permeabilitas kapiler). Antibiotik, pereda panas, pereda nyeri dan meningkatkan kekebalan tubuh seluler

Komposisi Biosir Obat Wasir

Graptophylli folium(daun wungu)
Curcumae rhizoma(temu lawak)
Andrographidis herba(sambiloto)
Centellae herba(pegagan)

Rp 90.000 isi 50 kapsul
#biosir #obat #wasir #ambeien
#pencernaan #daunwungu
#ekstrak #herbal #alami
#jual #produk #herbal #alami

Most Popular Instagram Hashtags