[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ekstrak

4322 posts

TOP POSTS

Evaporasi#ekstrak G.coaxans

Perlu diketahui lidah buaya dalam bahasa latin disebut Aloe vera atau Aloe barbadensis Milleer. Lidah buaya merupakan sejenis tumbuhan yang dikenal dapat dijadikan sebagai obat alami untuk bagian luar tubuh ataupun untuk bagian dalam tubuh seperti penyubur rambut, penyembuh luka, dan dijadikan untuk perawatan kulit.
Manfaat aloevera untuk wajah : ↪Untuk peremajaan kulit
↪untuk mengobati jerawat , dll 😍
Rasakan sensasi aloevera hanya di hayfa 😍😍😍
#hayfabeautyskincare #skincare #ekstrak #aloevera

MSI #MIRACLEBLUE merupakan cairan yang mengandung ekstrak Ph alkali yang mampu merubah Ph yang asam menjadi Ph alkali, yang dimaksud Ph asam adalah Ph yang dibawah 5 sedangkan Ph alkali adalah Ph 8 atau diatasnya.
.
KANDUNGAN MSI MIRACLE BLUE ADALAH :
1- #ekstrakAlkali
2- #ekstrakMineral
3- #ekstrak Kalsium
.
MANFAAT MSI MIRACLE BLUE:
✔ Baik untuk membersihkan usus
✔ Membersihkan lemak dan kolesterol yang ada dalam tubuh
✔ Mengangkat bahan-bahan berbahaya dari makanan yang akan kita konsumsi
✔ Baik untuk menjaga kesehatan tubuh
✔ Baik untuk membantu proses penyembuhan berbagai penyakit
.
CARA PEMAKAIAN MSI MIRACLE BLUE:
● Masukan 2 – 3 tetes MSI MIRACLE BLUE ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci beras, atau ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci sayuran atau buah-buahan yang akan kita konsumsi
● Teteskan MSI MIRACLE BLUE atau ke air yang akan kita minum
.
PERBANDINGAN ISI MIRACLE BLUE MSI:
- 1 Botol berisi 400 tetes , 1 tetes bisa untuk dicampur dengan 600 ml air.
- 1 botol Miracle blue isi @20 ml / 400 tetes1 tetes MSI Miracle blue bisa menghasilan 1 btl air alkali 600ml 40 tetes bisa menghasilkan 1 galon air alkali..
.
WARNING : Miracle blue tidak boleh diteteskan langsung ke organ tubuh..HARUS melalui media Air.

Happy weekend uolsss!!!!! Harini dah bukak tiup baru body loofah cleanser... Mmg peberet iols... First tgk the look mary kay (katalog) rasa nak cuba sebab nampak texture dia macam ada beads, terus bayangkan daki keluar menderu-deru.....haha. 😀😀. Bila pakai...perghhhhg
Wangiiiii sebab dia ada ekstrak bamboo uols. Cuba imagine teratai biru kembang terapung kat permukaan air. Or bamboo yang orang kata lambang panjang usia tu haha. Bila uols tarik nafas, ada bau segar dan bersih. Kalau nak tahu, inilah inti pati Lotus & Bamboo Collection sebab tu baru dia fresh !

LOOFAH BODY CLEANSER

#Ada serat loofah yang mampu tanggalkan kotoran atau daki yang dah berzaman-zaman berteleku kat kulit.

#Warna kulit akan lebih cerah dan berseri sebab walaupun pakai lotion berkilo, kalau daki masih ada pada kulit, tetap akan nampak kusam uols. Kulit nampak lebih halus.

#Walaupun dia ada beads yang ala-ala scrub tu, yang bestnya kita boleh guna everyday sebab texture dia sangat licin and lembut.

#Kulit rasa sangat segar dan tahan berjam lamanya.
#Ada serbuk bamboo yang kaya dengan mineral (normally dipakai secara traditional oleh orang Asia) yang digabung dengan biji kiwi untuk cergaskan/segarkan kulit. Kalau buah kiwi orang makan jadi cantik - maknanya kalau uols sental kulit luaran tak ke double cantik?

#Ekstrak teratai biru yang ada dalam Loofah Cleanser ni bantu elak radikal bebas yang boleh keringkan/rosakkan kulit tanpa kita sendiri sedar.

Citer Stokis Hebat#WD Mokda kita ni.😄 Masa niee memang mokda takk ambik jamu pun sebab anak kuning terukk jugak waktu niee. Turun naik klinik jugak ambik darah.

Nak sihat nak muka nampak ploless kembali dan nak cutting camm anakkdaraa to be.. Semua tu perlu ambikk masa taw...😓 #WD ( Nano teknologi ) Pilihan terbaik pada mokda
Almaklumlah #WD diformulasikan dari bahan2 TERBAIK.

Antara bahan bahan tersebut adalah : ✔ ️#Ekstrak Pueraria
Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita.
Bantu menganjalkan , mencantikkan kulit , merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka . ✔ ️Ekstrak Akar Tree Peony - bertindak mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan . ✔ ️Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerah kulit serta sebagai agen anti penuaan . ✔️ Gluthathione - Bertindak sebagai agen pencerah kulit bukan muka sahaja tapi untuk seluruh badan tona demi tona . ✔ ️Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta menghalang radikal bebas & mengurangkan risiko tumbuh jerawat .
Krim #WD niee memang LUAR BIASA . 1 krim sahaja . Senang pulak tu nak pakai. Calit calit 3 point sahaja. Sesambil berkain batikk berstokin dalam berpantang .

Perlu penggunaan yang konsisten. Insyaallah dalam beberapa minggu akan terlihat atau terserlahh perubahan pada sis2 sayang yang dalam berpantang.

Kulit muka lebih freshh tak berminyakk lagi . Dah mula kelihatan cerah, berat badan pun nampak semakin susut .

Bestttt kann...😍 Mommiesss nak tunggu bersalin
atau mommiess dalam berpantang mehh lahh cube.
Pasti berkesan.

Watsapp :
012-3069402
012-3069448

KUSAM ITU DULU TAPI KINI TAMPIL CANTIK BERSERI SERI!
.

Nak di bandingkan dengan kawan sekolej rasanya umur sama, takde beza. Bila bandingkan dengan wajah sendiri rasa lain. Kenapa rasa makin tua. Padahal umur baru 20an. Tapi nampak dah 30an. Allah sedihnyaa
.

Dah telan memacam suppelement tapi kulit tetap nampak kusam. Takde kesan tetap sama.
.

Entah camna terpandang iklan #WD lalu lalang dekat fb. Aishh geram pulak tengok testimoni best best. Tak kira kena cuba nihh. .

Hasil KONSISTEN dan tak mudah give up, akhirnya kesan makin ketara. Malah orang sekeliling mula tanya apa rahsia, pakai apa? Kulit makin bersih, cerah, berseri seri siap V shape wajah tuu. .

Alhamdulillah, bestnya rasa hati kembang setaman. Iyerr laa calit calit kat nadi jurr tapi kesan 1 badan dapat. Allah syiokknyaa.
.

Kalau uollss nak tau #Ekstrak akar tree peony ni fungsi nya untuk singkirkan TOKSIN dalam badan. Then baru lah perjalanan darah lancar. Zat zat WD atau supplement yang uolls telan mudah di serap. Tak mustahil lah badan makin sihat dan tampil jelita.
.

Tamau cuba ke?
.

Besttt Ooo👍😍
.
.
Tekan link Whatsapp untuk order @womendesiree_dhiabeautyshop
.
www.wasap.my/60147067944/OrderWDBatuGajah
.
#KakDdAdleesyaBeauty
#KakDdJualWd_Vh_Perak
#PengedarWdDiperlukan
#KomboKasihSayang
#KomboGeloraAsmara
#WDTetapDiHati
#TeamMokyamPower

Gojes gojes gojeees evaporasi #ekstrak #herbal #extract #büchi #rotavapor

Pro Albumin
Ekstrak Ikan Gabus/Kutuk

Khasiat dan kegunaan :
* Meningkatkan daya tahan tubuh
* Mempercepat penyembuhan luka luar/dalam
* Membantu proses penyembuhan pada penyakit : hepatitis, TBC, paru-paru, nephotic syndrome, tonsilitis, tipus, diabetes, patah tulang, ITP, HIV, grastisis, sepsis, stroke, dan thalasemia minor
* Sebagai larutan pengganti pada keadaan defisiensi albumin
* Menghilangkan oedem (pembengkakan)
* Memperbaiki gizi buruk pada bayi, anak, dan ibu hamil
* Membantu penyembuhan autis
* Mempercepat penyembuhan pasca operasi

Isi : 60 kapsul @ 500 mg
Harga : Rp. 50.000,-
Produksi : CV. Ash Shihhah Herbal
IKOT No. 472/1551/Kes-V/II

Komposisi : ekstrak ikan gabus

Aturan pakai : * Kesehatan & stamina : 3x1 kapsul/hari
* Penyakit ringan : 3x2 kapsul/hari
* Penyakit kronis : 3x3 kapsul/hari

Informasi dan pemesanan hubungi 085 733 848 550 / 0821 3277 4109 (sms/telpon), WA 0852 3342 6060 / 0822 3367 0136, PIN BB D2ABA64A / 5B1D3740

#Ikan Gabus/Kutuk
#Ekstrak Ikan Gabus/Kutuk
#Albumin
#Pro Albumin
#Grosir & Eceran Herbal
#www.markaseherbal.com

MOST RECENT

KUSAM ITU DULU TAPI KINI TAMPIL CANTIK BERSERI SERI!
.

Nak di bandingkan dengan kawan sekolej rasanya umur sama, takde beza. Bila bandingkan dengan wajah sendiri rasa lain. Kenapa rasa makin tua. Padahal umur baru 20an. Tapi nampak dah 30an. Allah sedihnyaa
.

Dah telan memacam suppelement tapi kulit tetap nampak kusam. Takde kesan tetap sama.
.

Entah camna terpandang iklan #WD lalu lalang dekat fb. Aishh geram pulak tengok testimoni best best. Tak kira kena cuba nihh. .

Hasil KONSISTEN dan tak mudah give up, akhirnya kesan makin ketara. Malah orang sekeliling mula tanya apa rahsia, pakai apa? Kulit makin bersih, cerah, berseri seri siap V shape wajah tuu. .

Alhamdulillah, bestnya rasa hati kembang setaman. Iyerr laa calit calit kat nadi jurr tapi kesan 1 badan dapat. Allah syiokknyaa.
.

Kalau uollss nak tau #Ekstrak akar tree peony ni fungsi nya untuk singkirkan TOKSIN dalam badan. Then baru lah perjalanan darah lancar. Zat zat WD atau supplement yang uolls telan mudah di serap. Tak mustahil lah badan makin sihat dan tampil jelita.
.

Tamau cuba ke?
.

Besttt Ooo👍😍
.
.
Tekan link Whatsapp untuk order @womendesiree_dhiabeautyshop
.
www.wasap.my/60147067944/OrderWDBatuGajah
.
#KakDdAdleesyaBeauty
#KakDdJualWd_Vh_Perak
#PengedarWdDiperlukan
#KomboKasihSayang
#KomboGeloraAsmara
#WDTetapDiHati
#TeamMokyamPower

MSI #MIRACLEBLUE merupakan cairan yang mengandung ekstrak Ph alkali yang mampu merubah Ph yang asam menjadi Ph alkali, yang dimaksud Ph asam adalah Ph yang dibawah 5 sedangkan Ph alkali adalah Ph 8 atau diatasnya.
.
KANDUNGAN MSI MIRACLE BLUE ADALAH :
1- #ekstrakAlkali
2- #ekstrakMineral
3- #ekstrak Kalsium
.
MANFAAT MSI MIRACLE BLUE:
✔ Baik untuk membersihkan usus
✔ Membersihkan lemak dan kolesterol yang ada dalam tubuh
✔ Mengangkat bahan-bahan berbahaya dari makanan yang akan kita konsumsi
✔ Baik untuk menjaga kesehatan tubuh
✔ Baik untuk membantu proses penyembuhan berbagai penyakit
.
CARA PEMAKAIAN MSI MIRACLE BLUE:
● Masukan 2 – 3 tetes MSI MIRACLE BLUE ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci beras, atau ke air yang akan kita gunakan untuk mencuci sayuran atau buah-buahan yang akan kita konsumsi
● Teteskan MSI MIRACLE BLUE atau ke air yang akan kita minum
.
PERBANDINGAN ISI MIRACLE BLUE MSI:
- 1 Botol berisi 400 tetes , 1 tetes bisa untuk dicampur dengan 600 ml air.
- 1 botol Miracle blue isi @20 ml / 400 tetes1 tetes MSI Miracle blue bisa menghasilan 1 btl air alkali 600ml 40 tetes bisa menghasilkan 1 galon air alkali..
.
WARNING : Miracle blue tidak boleh diteteskan langsung ke organ tubuh..HARUS melalui media Air.

#msiherbal#mb#msireal#terapimb

*Apa itu #WD.?* Nie persoalan yang selalu dapat dari cust semasa proses awal kita bisik2 manja gituww.

Jom Anim review sikit pasal WD yea.? #WD ialah KRIM KECANTIKAN yang menggunakan BIOTEKNOLOGI NANO di mana kuasa penyerapan 12x lebih cepat--> menyerap ke dalam lapisan kulit kita melalui pembuluh darah badan kita semasa kita #CALITCALIT sapu di 3 point NADI utama kita.
Teknologi ini banyak digunakan di KOREA. Sebab itu, awek2 dan pakwe2 korea semua cantik putih melepakk pinkish2 ajurr. .
.
#WD pakai sekali dengan #SKINCARE boleh takk.? Boleh sayang... Lagi anim galakkan taww. 😘
.
.
WD dan SKINCARE boleh di guna bersama sebab skincare ada SPF yang boleh bantu halang sinaran UV pada kulit sewaktu hari siang, manakala WD tiada SPF sebab WD BUKAN SKINCARE tapi KRIM KECANTIKAN.
Cara pakai plak kita harus rajin berdating dengan cermin sebab skincare kan ada banyak set. Dengan sabun, krim siang, krim malam, toner, moisturizer, serum.
WD plak sambil baring2 golek santai depan tv pon boleh pakai cuma calit calit dekat 3point utama nadi kita terus cantik.
SKINCARE bantu merawat masalah luaran sahaja tetapi dengan WD, ia dapat membantu merawat dalaman dan luaran anda dengan bahan ramuan istimewa yang terkandung seperti #arbutin, #ekstrak tree peony, #glutathione, #pueraria #mirifica yang ada keistimewaan tersendiri.
So, lengkap pakej luaran dan dalaman anda terjaga dengan tip top 💋

Wajah dah cantik, aset mantop tip top, cik munger jangan di sisihkan. WAJIB TERJAGA. Baru cik abam hari2 nak bercinta macam awal awal bercinta dulu. 🙈 *HANGATKAN KEMBALI CINTA SUAMI ISTERI ANDA* 💏 🚐COD KELANA JAYA/SG BULOH/FELDA SELANCAR
011 1008 3515

#womendesireeessentialcream
#womendesirecream
#calitcalitcantik
#produkpemutih
#womendesireekelanajaya
#eyebagteruk
#vshapemuka
#produkkurusmurah
#dealeradleesyabeauty

Wajah anda masih pake bedak...?
Masih ngg rata yah bun..kalo kena kringat..alias dlemok"yah..
Berat loh bun...Kasihan kulit wajah kita kalo harus pake fundantion dan di tambah lagi pake bedak..
Kami hadirkan Pearl Nourish cream
Mencerahkan alami tanpa harus pake bedak lg..
Sangat ringan di wajah..
Wajah sehat alami..cantik berseri serta glowing
Tanpa bahan kimia 100%herbal
Tidak mengakibatkan ketergantungan

Info pemesanan
Wa.085377878900
#pearlnourishcream #penggantibedak #alasbedak#diperkaya#ekstrak beras#menutrisikulit#cantikalami

💖Woman Desire Essential Cream #Ekstrak Lavender. Bakal menceriakan hari hari anda. #Sihatdalamanberseriluaran

PORI PORI DAH HILANG

Tak best bila nampak ketara pori pori terbuka. Bila sentuh kulit wajah ja rasa kasar berbiji- biji semacam gosok pasir pada muka.

Bertambah meriah siap pakej Wahh, siap bonus Whitehead Blackhead laa. Amboi sakan no pakat tonjolkan kehebatan memasing.

Tuu dulu, kini akibat penangan calitan #WD di 3 point nadi. Pori pori terus lenyap tanpa kata. #Ekstrak Akar Tree Peony dan #Saxifraga Sarmentosa bantu halau toksin dan kecikkan ruang ruang yang terbuka. Kulit makin anjal cerah sekata. Licin moist moist giteww.
Jom katakan TIDAK pada pori pori luas menempel tanpa diundang.
Promosi jimat RM20 masih ada. Cabutan bertuah #teamizah untuk uolls tetap menanti.

#WDTetapDiHati
#TeamIzah
#Cantikdalamanluaran
#DealerAdleesyaBeauty

Semua orang suka cantik kan? Ramai pulak yang kalau bolih harini guna suatu produk/supplement or skincare tu, esoknya dah cantik betul tak?
.

Uolsss kalau nak cantik luaran kenalah seimbang dengan kecantikan dalaman. Kalau dalaman cantik mesti luaran terpancar bak sportlight padang bola😜
.

Kalau uolss nak cantik dalam dan luaran. Wajib untuk korang guna WD. WD ada #ekstrak akar peony dimana ia berfungsi untuk membuang toksin dalam badan.
.

Bila badan clear dari toksin, otomatik cantik tu terpancar pada luaran tau. Korang mesti kena detim dengan pakcik gugle keburukan toksin penuh dalam badan. Kalau tau mesti uolss seramm👻
.
.
Tekan link Whatsapp untuk order @womendesiree_dhiabeautyshop
.
www.wasap.my/60147067944/OrderWDBatuGajah
.
#KakDdAdleesyaBeauty
#KakDdJualWd_Vh_Perak
#PengedarWdDiperlukan
#KomboKasihSayang
#KomboGeloraAsmara
#WDTetapDiHati
#TeamMokyamPower

🚬SUKA MEROKOK??🚬
Tau kan?? Kalau rokok itu mengandung ZAT RACUN BERBAHAYA??
salah satu nya MENGOTORI PARU-PARU yang membuat kita menjadi BATUK KOSONG, SESAK NAFAS (pasif) dan BAU MULUT😱😱😱
.
.
Yakin mau MEROKOK TERUS??😊😊😊
Tunggu EFEK NYA AJAH YAH😁😁😁
.
.
🚫MENCEGAH lebih BAIK🚫 daripada MENGOBATI😉
Bersihkan PARU-PARU MU dan ORGAN DALAM LAINNYA dengan...
.
.
Kini hadir!!! MSI MIRACLE BLUE
merupakan Ekstrak Alkali dan Anti Oksidan Tertinggi yang sangat bermanfaat untuk:
1. Memperlancar sistem pencernaan
2. Membantu memperlambat tumbuhnya zat-zat penyebab kanker
3. Perawatan kecantikan
4. Untuk kesuburan
5. Menyehatkan Jantung
6. Mengobati Stroke
7. Efek Relaksasi
8. Menurunkan Berat Badan
9. Membuat tubuh lebih bugar
10. Penyeimbang Tubuh
.
.
Informasi penting:
1 tetes MIRACLE BLUE, mampu merubah 600ml air pH asam menjadi air Alkali pH 8+
Air Alkali adalah air yang bersifat Basa atau mempunyai pH diatas 7. Air pH sangat baik untuk tubuh.
Cara minum:
#campurkan 1 tetes MIRACLE BLUE kedalam 600ml air mineral
Harga: 125.000/botol
Promo: BELI 4, hanya 400.000 doang!!!
.
.
Cp:
Muh Hasyim Shiddiq
Wa/Line: 0821-8778-4076
Terima Kasih
#MSI #Miracle #Blue #ekstrak #alkali #MiracleBlue #bibitAlkali #fromAfrika #menetralisirtubuh #baikutkkesehatan #untuksemuapenyakit #pembersihracun #detoksterbaik #BPOM #HALAL #MUI #semuakalangan

🚬SUKA MEROKOK??🚬
Tau kan?? Kalau rokok itu mengandung ZAT RACUN BERBAHAYA??
salah satu nya MENGOTORI PARU-PARU yang membuat kita menjadi BATUK KOSONG, SESAK NAFAS (pasif) dan BAU MULUT😱😱😱
.
.
Yakin mau MEROKOK TERUS??😊😊😊
Tunggu EFEK NYA AJAH YAH😁😁😁
.
.
🚫MENCEGAH lebih BAIK🚫 daripada MENGOBATI😉
Bersihkan PARU-PARU MU dan ORGAN DALAM LAINNYA dengan...
.
.
Kini hadir!!! MSI MIRACLE BLUE
merupakan Ekstrak Alkali dan Anti Oksidan Tertinggi yang sangat bermanfaat untuk:
1. Memperlancar sistem pencernaan
2. Membantu memperlambat tumbuhnya zat-zat penyebab kanker
3. Perawatan kecantikan
4. Untuk kesuburan
5. Menyehatkan Jantung
6. Mengobati Stroke
7. Efek Relaksasi
8. Menurunkan Berat Badan
9. Membuat tubuh lebih bugar
10. Penyeimbang Tubuh
.
.
Informasi penting:
1 tetes MIRACLE BLUE, mampu merubah 600ml air pH asam menjadi air Alkali pH 8+
Air Alkali adalah air yang bersifat Basa atau mempunyai pH diatas 7. Air pH sangat baik untuk tubuh.
Cara minum:
#campurkan 1 tetes MIRACLE BLUE kedalam 600ml air mineral
Harga: 125.000/botol
Promo: BELI 4, hanya 400.000 doang!!!
.
.
Cp:
Muh Hasyim Shiddiq
Wa/Line: 0821-8778-4076
Terima Kasih
#MSI #Miracle #Blue #ekstrak #alkali #MiracleBlue #bibitAlkali #fromAfrika #menetralisirtubuh #baikutkkesehatan #untuksemuapenyakit #pembersihracun #detoksterbaik #BPOM #HALAL #MUI #semuakalangan

🚬SUKA MEROKOK??🚬
Tau kan?? Kalau rokok itu mengandung ZAT RACUN BERBAHAYA??
salah satu nya MENGOTORI PARU-PARU yang membuat kita menjadi BATUK KOSONG, SESAK NAFAS (pasif) dan BAU MULUT😱😱😱
.
.
Yakin mau MEROKOK TERUS??😊😊😊
Tunggu EFEK NYA AJAH YAH😁😁😁
.
.
🚫MENCEGAH lebih BAIK🚫 daripada MENGOBATI😉
Bersihkan PARU-PARU MU dan ORGAN DALAM LAINNYA dengan...
.
.
Kini hadir!!! MSI MIRACLE BLUE
merupakan Ekstrak Alkali dan Anti Oksidan Tertinggi yang sangat bermanfaat untuk:
1. Memperlancar sistem pencernaan
2. Membantu memperlambat tumbuhnya zat-zat penyebab kanker
3. Perawatan kecantikan
4. Untuk kesuburan
5. Menyehatkan Jantung
6. Mengobati Stroke
7. Efek Relaksasi
8. Menurunkan Berat Badan
9. Membuat tubuh lebih bugar
10. Penyeimbang Tubuh
.
.
Informasi penting:
1 tetes MIRACLE BLUE, mampu merubah 600ml air pH asam menjadi air Alkali pH 8+
Air Alkali adalah air yang bersifat Basa atau mempunyai pH diatas 7. Air pH sangat baik untuk tubuh.
Cara minum:
#campurkan 1 tetes MIRACLE BLUE kedalam 600ml air mineral
Harga: 125.000/botol
Promo: BELI 4, hanya 400.000 doang!!!
.
.
Cp:
Muh Hasyim Shiddiq
Wa/Line: 0821-8778-4076
Terima Kasih
#MSI #Miracle #Blue #ekstrak #alkali #MiracleBlue #bibitAlkali #fromAfrika #menetralisirtubuh #baikutkkesehatan #untuksemuapenyakit #pembersihracun #detoksterbaik #BPOM #HALAL #MUI #semuakalangan

Apa itu Essential Oil?
Essential Oil adalah minyak yang di ekstrak dari bunga, dedaunan, batang, akar dan biji tanaman. Biasanya dengan cara penyulingan uap atau air, meskipun karbondioksida, heksana dan ekstraksi lemak juga memungkinkan. Ini adalah Esensi terkonsentrasi dari tanaman obat-obatan, yang mengandung konstruksi molekuler dari sifat terapeutiknya. Meskipun disebut minyak, Essential Oil tidak memiliki konsistensi "berminyak", warnanya bervariasi mulai dari sangat jernih hingga coklat tua. Apabila terekspos oeh udara, Essential Oil dapat perlahan-lahan menguap dan teroksidasi yang menyebabkan minyak Essensial Oil kehilangan khasiat terapeutiknya. Karena itu sinar matahari dan hawa panas harus dihindari untuk memperpanjang umur dan keawetan Esensi.
#essential #oil #essentialoil #therapeutic #esensi #terapi #therapy #organic #obatobatan #crueltyfree #noanimaltesting #absolute #absoluteessential #absolutelyfabulous #minyak #aromaterapi #aromatherapy #kecantikan #kesehatan #ekstrak

JANGAN SAKIT!!! JANGAN CARI PENYEBAB PENYAKIT!!! Karena BIAYA rumah sakit SANGAT MAHAL, ditambah lagi yang REPOT pasti KELUARGA Anda sediri😰
MENCEGAH lebih BAIK, daripada MENGOBATI😉
.
.
Kini hadir!!! MSI MIRACLE BLUE
merupakan Ekstrak Alkali dan Anti Oksidan Tertinggi yang sangat bermanfaat untuk:
1. Memperlancar sistem pencernaan
2. Membantu memperlambat tumbuhnya zat-zat penyebab kanker
3. Perawatan kecantikan
4. Untuk kesuburan
5. Menyehatkan Jantung
6. Mengobati Stroke
7. Efek Relaksasi
8. Menurunkan Berat Badan
9. Membuat tubuh lebih bugar
10. Penyeimbang Tubuh
.
.
Informasi penting:
1 tetes MIRACLE BLUE, mampu merubah 600ml air pH asam menjadi air Alkali pH 8+
Air Alkali adalah air yang bersifat Basa atau mempunyai pH diatas 7. Air pH sangat baik untuk tubuh.
Cara minum:
#campurkan 1 tetes MIRACLE BLUE kedalam 600ml air mineral
Harga: 125.000/botol
Promo: BELI 4, hanya 400.000 doang!!!
.
.
Cp:

Wa/Line: 0821.8810.5300
Terima Kasih
#MSI #Miracle #Blue #ekstrak #alkali #MiracleBlue #bibitAlkali #fromAfrika #menetralisirtubuh #baikutkkesehatan #untuksemuapenyakit #pembersihracun #detoksterbaik #BPOM #HALAL #MUI #semuakalangan#msibaubau

.
.

EKSTRAK DAUN BINAHONG

Khasiat dan Manfaat Kapsul Extra Binahong:

1.Mencegah, Mengobati dan menyembuhkan penyakit asam urat, rematik, encok, pegal linu, sakit pinggang dan lain-lain.
2.Mempercepat proses penyembuhan setelah operasi patah tulang, sesar, radang usus dan operasi lainnya.
3.Menjaga stamina agar tidak mudah lelah
4.Menurunkan kolesterol agar tidak mudah terserang penyakit jantung
5.Menghilangkan memar maupun bengkak
6.Mengobati penyakit stroke dan diabetes

ATURAN PAKAI :
3 X 2 sehari

ISI 60 kapsul
CV. JNH - INDONESIA
.
.
Pemesanan hubungi:
WA : 081329752490
Line : elherb2490
BBM :5C626349
DM Instagram : @elherbafirdaus
(COD Area jogja dan bantul )
.
.
.
#binahong #kapsulbinahong #ekstrakdaunbinahong #daunbinahong #herbaldaunbinahong #herbalbinahong #jualherbaldaunbinahong #luka #penyumbuhanluka #asamurat #ekstrak #kapsuldaunbinahongjogja#jogjaherbal #herbal #madu #daunsirsak #bantulherbal #herbaljogja #bantul#herbalbinahong #yogyaherbal#grosirherbaljogja#agenherbaljogja#manfaatdaunbinahong

Demam campak?

Guna #herbalcreamnajlaa inshaAllah cepat menyembuhkan.
Dalam herbal cream ada #ekstrak #herba #daunsenna , #kunyit dan #bonglai . Ektraks ini bersifat #antiseptik dan mampu merawat kulit bermasalah.

#najlaababyskincare

Most Popular Instagram Hashtags