#ekopiindo

MOST RECENT

Mantaaaap............... Inspirasi apa yang kamu dapat jika secangkir kopimu ditemani dan diiringi tembang sundanese seperti ini..??? .

Mapay jalan satapak.. Ngajugjug kahiji lembur.. Heunteu karasa capena sabab aya nu diteang.. Hujan angin dor dar gelap.. Heunteu aya keur ngiuhan.. Sanajan awak rancutcut teu paduli kajeun teuing.. Nu penting mah asal nepi ka tempat anu dituju.. Rek ngalongok mawar bodas nu moal lila kaala.. Sugan tea moal gagal, kembang geus aya nu boga.. Balik teh asa hoream, leumpangna asa ngalayang.. #jalansatapak #tembangsunda #sundanese #tembangparahyangan #inspirasidibalikkopi #sensasisecangkirkopi #ceritasecangkirkopi #ceritadibalikkopi #semuakarenakopi #coffeeinspiration #coffeetime #coffeecorner #coffeestory #coffeedays #coffeedaily #coffeenight #coffeebreak #instacofffee #instacoffeebreak #instadaily #instagram #ekopicofferacer #ekopimotogearr #ekopiindo #semacamtempatngopi #ngopidiciledug #24hours #ngopienaknongkrongasik

Most Popular Instagram Hashtags