#ejendiperlukan

MOST RECENT

.
BILA ANAK DEMAM SUSAH HATI KAN 😰😰
.
Semua ibu bapa memang pernah alami situasi getir ni. Terpaksa berjaga sepanjang malam bila anak demam. Dulu memang bergantung pada ubat je la. Tapi sekarang tidak lagi sejak ada #ivkids & #ivmist. Dua-dua membantu kami seisi keluarga. Alhamdulillah 😍

Bukan untuk demam sahaja tau. Banyak lagi kegunaan lain. Banyak lagi testimoni lain saya boleh tunjuk.😊 Dah la keluarga sihat. Poket pun makin sihat dengan hasil jualan #ivmist ni.

Senang cerita "all in one" la kelebihan dia. Syukur alhamdulillah, diketemukan dengan produk yang bermanfaat untuk kami seisi keluarga ☺👍
.
Info lanjut :
WhatsApp segera 📲 017-3538924
.
#demam #batuk #selsema #ivmist #ivkids #ivkidsmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivkids #bazaarpaknil #bisnesonline #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #cintafatamorgana #makcun4 #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisivmistipoh

Buah kurma #MakananSunnah yang penuh dengan kebaikan!!! Jangan lupa makan ketika berbuka nanti & jangan lupa 1 sudu jus #LentikDara sebelum tidur & sebelum sahur setiap hari untuk kekal sihat, cergas & bertenaga sepanjang #Ramadhan 😍😍😍 Jom sama² lentik 💃 #TeamLentikDaraMazim
.
.
.
#KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia #CODBalakong #CODKajang #CODPutrajaya #CODSeriKembangan #CODUPM #CODUKM #Cuckoo #Coway

Buah kurma #MakananSunnah yang penuh dengan kebaikan!!! Jangan lupa makan ketika berbuka nanti & jangan lupa 1 sudu jus #LentikDara sebelum tidur & sebelum sahur setiap hari untuk kekal sihat, cergas & bertenaga sepanjang #Ramadhan 😍😍😍 Jom sama² lentik 💃 #TeamLentikDaraMazim .
.
.
#KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia #CODBalakong #CODKajang #CODPutrajaya #CODSeriKembangan #CODUPM #CODUKM #Cuckoo #Coway

#bismillahirrahmanirrahim .
.
Perbanyakkan amalan SEDEKAH dibulan Ramadhan yang mulia ini.
.
Rasulullah amat menggalakkan amalan memberi orang makan untuk berbuka puasa. Di beberapa tempat di negara arab... mereka yang memberi sedekah makanan untuk berbuka, berebut rebut mengajak orang berbuka ditempat mereka.
.
Apa-apa pun... bersedekahlah mengikut keperluan dan kesesuaian.
😁

PERGHHH….
Lepas guna #eyebeautypremium dah boleh memandu jauh2. Dulu risau sangat nak drive jauh sebab penglihatan terhad. Kini tidak lagi dengan eyebeautypremium. Mata semakin terang.. .
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #testimoniainunbeautyNS #bajuraya2018 #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ramadhan2018 #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah

PERGHHH….
Lepas guna #eyebeautypremium dah boleh memandu jauh2. Dulu risau sangat nak drive jauh sebab penglihatan terhad. Kini tidak lagi dengan eyebeautypremium. Mata semakin terang.. .
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cikgucikgi #bajuraya2018 #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ramadhan2018 #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah

BARING-BARING JAP !!
.
Penat betul angkat tempahan ni, lama2 sado ni hahaha
.
.
uk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh je whatsapp terus di 011-40717724 atau tekan je link whatsapp ni https://buff.ly/2IuMa3H .

#cetakbaju #cetakbajumalaysia #printingbaju #tempahbaju #bajusukan #malaysia #universiti #usahawan #heatpress #silkscreen #sayajual #printing #bajukosong #mrsm #sekolah #harisukan #koperasi #sulam #embroidery #seluar #tie #kilangbaju #kilangprinting #kilangcetak #usahawanmuda #lencana #lencanasekolah #ejendiperlukan #sublimation #jersi

IV KIDS MINYAK BABY TERBAIK UNTUK ANAK ANDA!
.
Selalu orang guna minyak telon kan untuk minyak baby ni? Ha... sekarang dah ada #ivkids untuk si comel tersayang!
.
Sesuai untuk bayi & kanak2 bawah 7 tahun. Ramai sudah cuba, dan ianya berkesan! Insya Allah.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
Hilangkan kegusaran di hati anda dengan IV KIDS, teman setia anak anda.
.
.
🎯Melegakan Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
WhatsApp saya:
📲 WhatsApp 016-6748905
.
#ivkids #ivkidsmurah #ivmist #ivmistmujarab #sayajualivkids #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #titiancinta #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #afmegastar #afmegastar2017
016-6748905

*HAISH ASYIK SURUH PEGI KEDAI JE BELI AIR BATU*
.
Mak ni, hari-hari suruh beli air batu kat kedai. Kalau jarang-jarang sekali takpelah jugak😅 malasnyelah nak pegi semata-mata nak beli air batu je. .
Lepas je pasang benda ni kat rumah, da tak dengar pulak arahan mak suruh pegi beli air batu lagi🤔
.

Dah dekat nak puasa ni memang berbaloi dan JIMAT, FREE pasang
FREE register
FREE deposit...
🤫tiada CENGKERAM
🤫No hidden fees
.
Langsung tak kacau perbelanjaan persiapan puasa dan raya.... paling BEST 😍
FREE sebulan pulak to. Memang Memudahkan mak, lagi-lagi bila datangnya bulan PUASA
.
Nak sejuk, ADA!
Nak panas, ADA!
Nak suhu bilik, ADA!
Nak suam pon ADA!!!
.
Puasa nanti kalau malas sangat nak jerang air untuk buat air, CUCKOO boleh bantu! .
Raya nanti jiran datang rumah, mak nak buat sirap sejuk, air batu kat kedai dah habis, CUCKOO boleh bantu!
.
HEBATKAN CUCKOO dapat membantu keje mak di dapur😘 senang tengok mak happy. Lepas pasang CUCKOO dapur mak pon nampak stylish dan elegen.
.
Wahhh!!! Apa tunggu lagi... Cepat whatsapp saya sebelum PROMOSI ni ditarik semula!!!!
.
Tekan link dibawah👇🏻👇🏻👇🏻
.
wasap.my/01110306336/promosiraya
wasap.my/01110306336/promosiraya
wasap.my/01110306336/promosiraya
.
#cuckoo #persiapanramadhan #persiapanraya #persiapanlebaran #hantaran #rewang #makcikbawang #kj #hondacivic #ejendiperlukan #agentdiperlukan #mdec #erezeki #bazaarpaknil #terlajaklaris #jangancakapabangtakpayung #aerilzafrel #dramasangat

KEMPEN RAYA SAKAN BERSAMA COACH 🎉🎉
.
Kempen ni khas untuk ejen yang berdaftar saje ya!!! Sempena nak raya ni int3tree HQ nak berikan anda beg berharga ribuan ringgit !! Boleh tunjuk dekat family nanti hehehe.. 😁
.
10 kotak total = 1 tiket
20 kotak total = 3 tiket
50 kotak total = 6 tiket
.
Cabutan akan dilakukan pada malam 28 Ramadhan dan akan diposkan kepada anda pada 28 Ramadhan.. HQ suka buat kejutan so maybe bukan seorang je pemenang ya.. tunggu!! 😉

Whatsapp ➡️ 0108055870

#int3tree
#ResultAnakBagusDenganInt3tree
#agendiperlukan
#ejendiperlukan

SATU HARI DI HARI RAYA!! Dah ada tudung raya?? Kena cuba tudung SITIMURNI edisi "Queen Rapunzel Parfum Edition".. Pastikan OK!

Beli tudung dapat FREE perfume eksklusif SITIMURNI by RICCO. Raya ni cantik dan wangi!! WOW!! Apa tunggu lagi dapatkan di pasaran.

Tudung dapat! Hadiah pun dapat!!! #instantshawl #tudungSITIMURNI #tudungexpress #terengganu #raya2018 #luvlyteamSITIMURNI #putrajaya #temerloh #hijab #johor #kemaman #kuantan #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #melaka #muslimahapparel #vendormalaysia #sale #Singapore #ejendiperlukan

Pinky! Pinky! Collagen & Vit C
CARA PENGGUNAAN :
.
LANGKAH 1
Gosokkan sabun di tangan anda yang telah dibersihkan, dan gunakan tangan untuk menyapu sabun dimuka atau bahagian badan.
.
LANGKAH 2
Gosok perlahan sabun dimuka atau bahagian badan maksimum selama 30 saat. Biarkan dimuka atau bahagian badan selama 3 minit.
.
LANGKAH 3
Bilas muka anda dengan air rata sehingga bersih

LANGKAH 4
Kulit anda akan kelihatan lebih bersih dan segar. Cuci waktu pagi dan malam untuk kesan yang berpanjangan.
.
Peringatan Mesra:
Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja.
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
.
PEMBELIAN DARI AGENT PINKY!PINKY! .
. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - .
.
@shahrilazlinda (www.wasap.my/60142498814pinkypinky)sem.malaysia/sbh/swk
@hhhscollection.bn (www.wasap.my/+6738788502/pinkypinky)sbh/swk/brunei
.
Jom join team Wanie?
Sila klik link dibawah dan hubungi Wanie
WP : http://www.wasap.my/60172244407/agent .
.
Jom join team Wanie?
Sila klik link dibawah dan hubungi Wanie
WP : http://www.wasap.my/60172244407/agent .
.
#pinkypinkyagent#pinkypinkysitisarah #pinkypinkytestimoni#pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkybangi#pinkypinkyhq #pinkypinkykedah#pinkypinkyperlis #arau#kangar#kodiang#kedah#perlis#selangor#brunei#malaysia#pinkypinkymalaysia#pinkypinkybrunei#pinkypinkysingapore#pinkypinkykelantan#pinkypinkyterengganu#sabah#sarawak#ejendiperlukan

🌷 *EJEN JUALAN CUCKOO DIPERLUKAN* 🌷
.
*KERJA KOSONG* bagi yang ingin menjana *PENDAPATAN RM3000 - RM7000 SEBULAN*
.
💓 5 Sebab Mengapa Harus Pilih Cuckoo💓
.
🔥Pendaftaran Untuk Ejen Percuma
🔥Perniagaan Tanpa Modal
🔥Boleh Buat Online/Offline *@*Parttime/Fulltime
🔥Pendapatan 3-7K Sebulan
🔥Masa Kerja Yang Flexsible
.
🍃Kelayakkan Yang Diperlukan
🌀Berpengalaman/Tidak
🌀Berumur 18tahun keatas
🌀Jujur dan Amanah
🌀Saling Mempercayai
🌀1 Malaysia Untuk Parttime /Online
.
Jom Daftar Cuckoo Bagi Yang Serius Sahaja‼️
.
WhatsApp saya
www.wasap.my/601110306336
.
#cuckoo #agentcuckoo #ejencuckoo #ejendiperlukan #agentwantedseluruhmalaysia #agentdiperlukan #bazaarpaknil #mahasiswa #penganggur #duitraya #neelofa #ctdk #erezeki #sideincomemalaysia #parttimejobmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan #rozitachewan #zulariffin #syafiqkyle #aydajebat #zarazya #era #sinarkongsi #kiniviral #jobstreetmalaysia

TERBUKA UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK EXTRA INCOME SAHAJA!
.
Maz mencari 10 orang yang betul betul KOMITED untuk TAMBAH DUIT POKET. .
Tak kira la korang ni
♦Surirumah
♦Student
♦Penganggur
♦Pekerja sektor awam
♦Pekerja sektor swasta
.
Yang penting korang ada SEMANGAT & KEMAHUAN. .
Apa yang BEST join kami?
✅ Modal rendah
✅ Untung tinggi
✅ Ada grup coaching
✅ Guide dari leader & founder
✅ Ilmu biznez offline & online
✅Teknik tingkatkan sales
✅ Reward dari leader & HQ
✅ Santapan rohani & suntikan semangat
✅ Macam2 lagi
.
So, tunggu apa lagi? .
JOM JOIN KAMI!
.
Wasap Maz sekarang. Kita buat sampai jadik 😉
www.wasap.my/60143387924/ejenMMG

TERBUKA UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK EXTRA INCOME SAHAJA!
.
Maz mencari 10 orang yang betul betul KOMITED untuk TAMBAH DUIT POKET. .
Tak kira la korang ni
♦Surirumah
♦Student
♦Penganggur
♦Pekerja sektor awam
♦Pekerja sektor swasta
.
Yang penting korang ada SEMANGAT & KEMAHUAN. .
Apa yang BEST join kami?
✅ Modal rendah
✅ Untung tinggi
✅ Ada grup coaching
✅ Guide dari leader & founder
✅ Ilmu biznez offline & online
✅Teknik tingkatkan sales
✅ Reward dari leader & HQ
✅ Santapan rohani & suntikan semangat
✅ Macam2 lagi
.
So, tunggu apa lagi? .
JOM JOIN KAMI!
.
Wasap Maz sekarang. Kita buat sampai jadik 😉
www.wasap.my/60143387924/ejenMMG

TERBUKA UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK EXTRA INCOME SAHAJA!
.
Maz mencari 10 orang yang betul betul KOMITED untuk TAMBAH DUIT POKET. .
Tak kira la korang ni
♦Surirumah
♦Student
♦Penganggur
♦Pekerja sektor awam
♦Pekerja sektor swasta
.
Yang penting korang ada SEMANGAT & KEMAHUAN. .
Apa yang BEST join kami?
✅ Modal rendah
✅ Untung tinggi
✅ Ada grup coaching
✅ Guide dari leader & founder
✅ Ilmu biznez offline & online
✅Teknik tingkatkan sales
✅ Reward dari leader & HQ
✅ Santapan rohani & suntikan semangat
✅ Macam2 lagi
.
So, tunggu apa lagi? .
JOM JOIN KAMI!
.
Wasap Maz sekarang. Kita buat sampai jadik 😉
www.wasap.my/60143387924/ejenMMG

NAK JANA EXTRA INCOME?..NAK BANTU KEWANGAN KELUARGA??..TAPI TAK TAHU MACAM MANA?.
.
PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA.
.
🔅EJEN
🎀Modal serendah RM 325
🎀Barang senang jual & tiada isu susah nak jual
🎀Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu
🎀99% Pembeli akan repeat order
🎀Testimoni & feedback yang banyak
🎀Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media
🎀Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target
🎀Margin keuntungan yang tinggi.
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran RM 50 sahaj seumur hidup
✅FREE sampel Elysian Booster Serum
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes 😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
.

🔅🔆SEMBUR, SAPU & HIDU🔆🔅
.
Sering mengalami...
✅ Bersin terutama diwaktu pagi ??
✅ Hidung tersumbat ??
✅ Sakit kepala ??
✅ Gatal kawasan muka, telinga, mata dan hidung ??
.
Itu tandanya anda mengalami #resdung..atasi segera dengan semburan #ivmist..hanya 3 langkah mudah..SPRAY , SAPU & HIDU !!
.
Macam mana nak dapatkan??
↪️ WhatsApp 011-35446408
.
Harga??
1 Botol RM28
2 Botol RM50

Nakkan pek kombo? Meh cecepat WhatsApp 😉
.
"Cegah Sebelum Parah"
.
#resdung #resdungkronik #penawarresdung #selsema #ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bisnesonline #ruangrezekihanania #cintafatamorgana #makcun4 #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisivmistmeruklang011-35446408

Most Popular Instagram Hashtags