[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#edast

1757 posts

TOP POSTS

Hey ladies , LARA layer shawl by @edast dah restock balik tau. Banyakkkkkk lagi warna2 yang ada 😱 Mai usha2 ig @edast sekarang ! Pasti rambang mata dibuatnya. Aum ! 😍 #edast #edastboutique #shawl #restock

Hai🙋🏼selamat tengahari❤️
Cikgu umi pun nak cuba jugak pkai inner lace mcm uolss pakai tu wlaupun lima nam tahun lepas trend ni dah ade, btw inner lace cantik kaler biru tu dari butik @edast, kak #edast hoi omeyy tak ittew hehehhehehe
#edastboutique
#edastboutique
#edastboutique

| Tutorial MIKA instant bawal @edast .........sis yang malas nk pening2 nk pusing tara mana untuk gayakan shawl... meh sini sis bawa semua tengok cara pakai instant Mika dari @edast yang super duper best ni..dahla kain lembut senang nak pakai.. paling penting part kat muka tu.. terletak betul .. kalau part tu xcentre xtegak xkeras mau kite2 boleh meroyan kan.. tapi dengan Mika instant @edast ni 👍🏼👍🏼pejam mata pun boleh pakai... oi jom kita ber @edast hari raya ni. #TutorialMIKAinstantbawal #edast 🌸#MIKAinstantbawal #edasttutorial🌸

yeyy! haa senangkan pakai MIKA 😃 .
Sis yang ada koleksi MIKA tu jangan lupa join CONTEST TUTORIAL MIKA instant bawal eDast tau 😉 senang je cuma perlu upload video tutorial macam yang sis @tiera_me ni buat 😙 ermm kalau tak nak join pun tak apa, duit raya RM500 ni Jun share dengan sis @tiera_me je lah 😁
・・・
Tutorial MIKA instant bawal @edast 😭😭😭😭pengalaman sendiri memang pakai best sangat tak tahu nak cakap, mood raya bertambah tambah dengan tudung MIKA dari @edast ni😭😭😭 dari dulu memang support and ikuti perkembangan diorg.
--
Memang CANTIK😭 nak siap untuk raya secepat 1,2,3!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️love #Edast #MIKAinstantbawal #edasttutorial

Pelamin anganku kusnah.eh..mane kusi pengantin eh mana pengantin... #farewell #ketuajabatan #mogamogahakakpunjadiketuajabatan 😂#edast #frim

Balik kenduri...verangan pakai tudung @edast ....cantik dan mudah....
#akancarilagini
#edast

#edast
#selesa&;mudahutktravel

MOST RECENT

Tq so much for the people who joined our giveaway and we will do it again so make sure you guys ON NOTIFICATIONS on us !!! there are always huge giveaways coming soon. 😍

congratulations to the winner
1. @nadzziera
2. @_intanmysara
Please and please and please DM us your detail to claim the prize within 24 hours 😍

#proudmalaysian #iamhomegrown
#talkscarves #tudungruffle #duckscarves #naelofar #bawalsatin #bawalmurah #ruffles #ootd #bazarpaknil #sayajualshawl #trustedseller #talkscarvesfeeback #ariani #naelofarhijab #sugarscarf #tudungpeople #asyalliescarves #edast #tudungmurah #bawalchiffon #bawalruffle #snowcapmurah #bawalchiffonputih #letscantik #janganmengata #fashionvalet #senjascarf #shawlmurahmalaysia

Deepavali Sales ❗️❗️❗️ Snowcap Talkie FAST SELLING !!! Pastel color/block ! will be RM10 with talkscarves label 💕💕 (exclude postage)
This promo only till Deepavali 19/10 save ya date now , grab while the stock is still have now !!! ws 011-21686055 for fast response 😍. Kindly read the caption and stated your order in which colour you want ya , for FAST, FAST delivery 😍

#proudmalaysian #iamhomegrown
#talkscarves #tudungruffle #duckscarves #naelofar #bawalsatin #bawalmurah #ruffles #ootd #bazarpaknil #sayajualshawl #trustedseller #talkscarvesfeeback #ariani #naelofarhijab #sugarscarf #tudungpeople #asyalliescarves #edast #tudungmurah #bawalchiffon #bawalruffle #snowcapmurah #bawalchiffonputih #letscantik #janganmengata #fashionvalet #senjascarf #shawlmurahmalaysia

Hi Talkie !!! there a long week without our post, We are so sorry caused been quiet for awhile because some of the outlr team is done something suprise for our talkie lover !! so we wanted to announce that we will do a gift away !!😍😍😍 Tag 3 of your best buddy for life , follow us and caption why did you love our Talkie 😋 .. We will choose winner randomly and make sure you try as hard as you can okey babe 💕
1st winner will walk away with our Talkie scarf (randomly) and with voucher from Watson Malaysia worth RM10.

Second winner will walk away with the voucher worth RM10

winner will be notified in our insta story on 19/10 😘

#proudmalaysian #iamhomegrown
#talkscarves #tudungruffle #duckscarves #naelofar #bawalsatin #bawalmurah #ruffles #ootd #bazarpaknil #sayajualshawl #trustedseller #talkscarvesfeeback #ariani #naelofarhijab #sugarscarf #tudungpeople #asyalliescarves #edast #tudungmurah #bawalchiffon #bawalruffle #snowcapmurah #bawalchiffonputih #letscantik #janganmengata #fashionvalet #senjascarf #shawlmurahmalaysia

Pelamin anganku kusnah.eh..mane kusi pengantin eh mana pengantin... #farewell #ketuajabatan #mogamogahakakpunjadiketuajabatan 😂#edast #frim

Hai🙋🏼selamat tengahari❤️
Cikgu umi pun nak cuba jugak pkai inner lace mcm uolss pakai tu wlaupun lima nam tahun lepas trend ni dah ade, btw inner lace cantik kaler biru tu dari butik @edast, kak #edast hoi omeyy tak ittew hehehhehehe
#edastboutique
#edastboutique
#edastboutique

I'm wearing @lisaadamofficial..totally in love #ootdlisaadam ..paling best,material berkualiti dan harga berpatutan..u girls should hunting it..beli dari @malvitakedah..tudung berkualiti n superb yg brnama bungasongket dari @edast

#cikgusitiootd
#ootdlisaadam
#lisaadamraya2017
#lisaadamootdraya
#edastlover
#edast

Wearing songket kuning from @edast..totally in love..nak grab lgi..highly recommend
#edastlover
#edast
#lisaadamraya2017

Monthly reward for myself..penat2 kerja,kena reward jugak ye ke idokkkk..hehe..in love with edast scarf..I'm officially their fan now..huhu
#lisaadamraya2017
#edast
#monthlyreward
#cikgusitipunyareward

Most Popular Instagram Hashtags