#eclady

MOST RECENT

Comfort and Simple kinda Friday.
Shift dress by @eve.clothings #EClady#simpleisclassy#comfortiseverything

Allow me to crush on my beautiful client😍💋
Our kente dress Issa must have👌
#EClady#WCW#fromlagostoph#satisfiedclient

lamanya x snap pic #eclady soping... kakmung x selalu kt butik, + hp pun x selalu kat tangan... eh... berat nampak paperbag sis wanie ni.. shopping apa agaknya tu... 3 pasang jubah #bellaammara sekali angkut tau... 😍 #balovers #eijacouture #kemaman

#tahniah #eclady yang dapat #luckydraw #octobergiveaway tq for shopping with us! keep supporting #eijacouture yaaa ! luv uols! mulai arini kita buat #sale tau.. mai la soping2 mana tahu bulan ni uols plk naik nama lucky kann.. ...

noura doll kurung... available size M dan L shj.. order wasap 0179173730 yeaa... atau boleh walk in ke butik @eija_co
#bajukurung #kurungdoll #kurungmoden #sayajualbajukurung #bajukurungcantik #bajukenduri #blouse #kemaman #eclady #jubah #jubahbest #eijacouture

cari tudung bawal bidang 50 yang cantik, rare n senang bentuk... mai tiru mcm sis amirah ni... kofem puas hati! material berkualiti bukan cikai punya ye...😘😘 #bawalbidang50 #eclady #eijacouture #titiancinta

arini sis pakai baju kurung peplum by noura... pakai hitam kot2 boleh nmpk selim sikit.. hehehe btw baju ni offer rm100 sahaja sekarang uols! #ootd #eclady #eijacouture

utk #kekaboo atau #bokitta memang #eclady kesayangan ni suka sgt duk bersila kt tepi2 tu.... 😂 #sayangsemua #kekaboolovers #bokittalovers yg lain mai la join sekali mai la.. #eijacouture #kemaman

tq semua #eclady nnt dtg soping lagi tau.. 😘😘😘😘 #eijacouture #kemaman

yg tgh tu barbie doll hidup. tq asha n famili gojes cun dtg soping kt eija couture.. @asha.sm #eclady #eijacouture #kemaman

mama n anak yg sama2 lawa.. tak pernah tak comey.. tq shopping byk @tudungkekaboo dgn @eija_co love love love!! #eclady #eijacouture #kekaboolovers

tq aida!! maintain lawaaaa dari sekolah rendah sampai sekarang! #eclady #eijacouture

manis kan sis ni.. ni anak 3 tau tp senyum manis mcm sweet 17! kena korek rahsia ni.. tgk tu punya happy dpt tudung baru terus melaram, sampai tagging pun lupa nk tanggal dlu.. hehee.. apa pun tq sis dtg sopping sini.. #bokitta #eijacouture #kemaman #eclady

lama x snap pic #eclady shopping.. so jom join sista2 ni sopping sakan! gemuk2 plastik bag derang ha.. #eijacouture #kemaman

tengok doc comel @ainunasihah ni bertambah2 comelllll dgn shawl basic #eijacouture tu... syatilla melvin pun selalu ulang pkai lagi tudung ni x caya g la stalk ig tilla.. 😍sebenarnya tudung ni dah xde stok dh tp sbb ramai #eclady yg dah beli-pakai mintak restok kaler lain plk, kita akan pertimbangkan... so tunggu yaaa..

pagi pagi dah g pos kad raya. eh bkn. apa2 pun tudung bawal bidang 50 ni mmg best pakai. mood malas gosok tudung mai sarung je beres. elok terbentuk dah. x berkedut pun. jom beli selai dua sorang koleksi raya ni RM59 shj @sincerelybyusofficial @eija_co #eijacouture #ootd #eclady

jemput datang shopping2 silau2 kat butik kami ya.. macam macam ada! 😘😘 Macam biasa, lepas shopping boleh join lucky draw ye.. Hujung bulan kita cabut 3 nama bertuah... 📍boutique location: taman cukai utama, kemaman
🏁landmark: sebelah kedai gambar,& kedai lampu wang6, sederet restoren bonda & ibu ani

#eclady #eijacouture #butik #bazarpaknil #onlineshop #sayajual #onlineshopmalaysia #kemaman #sayajualtudung #sayajualbaju #oasispesonamuslimah #codkemaman #butikkemaman #bazaaronline #tudungraya #bajuraya #bazaarraya #shoppingraya #raya2017 #mrraya #bellaraya2017 #salebajuraya

jemput datang shopping2 silau2 kat butik kami ya.. macam macam ada! 😘😘 Macam biasa, lepas shopping boleh join lucky draw ye.. Hujung bulan kita cabut 3 nama bertuah... 📍boutique location: taman cukai utama, kemaman
🏁landmark: sebelah kedai gambar,& kedai lampu wang6, sederet restoren bonda & ibu ani

#eclady #eijacouture #butik #bazarpaknil #onlineshop #sayajual #onlineshopmalaysia #kemaman #sayajualtudung #sayajualbaju #oasispesonamuslimah #codkemaman #butikkemaman #bazaaronline #tudungraya #bajuraya #bazaarraya #shoppingraya #raya2017 #mrraya #bellaraya2017 #salebajuraya

Most Popular Instagram Hashtags