[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ebubabypedia

MOST RECENT

PUNCA MENGENAI HAID TIDAK TERATUR
.
.
KEGEMUKAN - berat badan berlebihan ataupun obesiti boleh menyebabkan ketidakseimbangan hormon estrogen di dalam badan wanita. Ia seterusnya menyebabkan gangguan kepada kitaran haid

KEHAMILAN - haid tidak akan datang sekiranya anda positif hamil! Ini kerana ovum yg dikeluarkan pada kitaran haid sebelumnya telah disenyawakan. TAHNIAH!! \(^_^)/
.
BERLEBIHAN HORMON PROLAKTIN - hormon prolaktin yg berlebihan menghalang pengeluaran telur dan seterusnya menyebabkan haid lewat untuk berbulan-bulan lamanya

TERLALU KURUS - tidak cukup lemak di dalam badan juga boleh mengganggu kitaran haid anda. Oleh itu, anda haruslah mempunyai berat badan yg sihat & seimbang

MASALAH KESIHATAN - sakit secara tiba-tiba seperti demam, selsema ataupun penyakit yg memerlukan rawatan intensif mampu memberikan tekanan fizikal kepada tubuh dan sekaligus mengganggu kitaran haid

MENOPAUS - ia berlaku kepada wanita yg berusia lewat 40-an. Pada kebanyakan kes, haid akan semakin sedikit dan jarang-jarang berlaku

PENCEGAH HAMIL - pil atau ubat-ubatan hormon pencegah hamil seperti depo-provera atau implanon boleh menyebabkan gangguan haid. Terdapat sesetengah wanita yang tidak didatangi haid sepanjang menggunakan implanon.

TEKANAN/STRESS - stress atau tekanan dalam bentuk fizikal & mental dari tempat kerja atau kehidupan seharian contohnya mampu mempengaruhi hormon dan seterusnya kitaran haid

PENYUSUAN BADAN - sekiranya anda menyusukan bayi secara eksklusif, hormon di dalam badan anda lebih menyediakan badan anda untuk menghasilkan susu untuk si bayi. Terdapat sesetengah ibu menyusu yg langsung tidak didatangi haid sehingga 1 atau 2 tahun lamanya!
.
TERSILAP PENGIRAAN - 40% wanita didapati gagal mengingati tarikh hari pertama LMP mereka. Jumlah hari dalam kitaran mereka juga mungkin tidak tepat antara 28-35 hari. Ini boleh memanjangkan lagi kitaran untuk sampai ke 'hari subur' dan kesilapan menjangka kedatangan haid yg seterusnya

MASALAH TYROID - hormon yang dirembeskan oleh tyroid boleh menyebabkan gangguan kepada hormon badan sekaligus kitaran haid wanita

Dapatkan 1 set balm TASNEEM NATUREL.
.
Balm daripada essential oils. Hanya sapukan pada bayi ibu2😍. Sesuai digunakan dari bayi hingga dewasa.
.
4 jenis BALM TASNEEM NATUREL: .
🌷😉calm time: atasi tantrum anak
🌷😴sleep time : bantu anak tidur
🌷😘T-Rub time : selesaikan masalah perut anak
🌷🤒CF-Rub time: untuk selsema dan batuk juga turunkan suhu demam .
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan,
whatsapps :019-9091109
.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#momieyrich
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted

Dapatkan 1 set balm TASNEEM NATUREL.
.
Balm daripada essential oils. Hanya sapukan pada bayi ibu2😍. Sesuai digunakan dari bayi hingga dewasa.
.
4 jenis BALM TASNEEM NATUREL: .
🌷😉calm time: atasi tantrum anak
🌷😴sleep time : bantu anak tidur
🌷😘T-Rub time : selesaikan masalah perut anak
🌷🤒CF-Rub time: untuk selsema dan batuk juga turunkan suhu demam .
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan,
whatsapps :019-9091109
.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#momieyrich
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted

Cara sapuan tummy boleh guna urutan 'i love u'
.
Dapatkan 1 set balm TASNEEM NATUREL.
.
Balm daripada essential oils. Hanya sapukan pada bayi ibu2😍. Sesuai digunakan dari bayi hingga dewasa.
.
4 jenis BALM TASNEEM NATUREL: .
🌷😉calm time: atasi tantrum anak
🌷😴sleep time : bantu anak tidur
🌷😘T-Rub time : selesaikan masalah perut anak
🌷🤒CF-Rub time: untuk selsema dan batuk juga turunkan suhu demam .
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan,
whatsapps :019-9091109
.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#momieyrich
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted

Cara sapuan tummy boleh guna urutan 'i love u'
.
Dapatkan 1 set balm TASNEEM NATUREL.
.
Balm daripada essential oils. Hanya sapukan pada bayi ibu2😍. Sesuai digunakan dari bayi hingga dewasa.
.
4 jenis BALM TASNEEM NATUREL: .
🌷😉calm time: atasi tantrum anak
🌷😴sleep time : bantu anak tidur
🌷😘T-Rub time : selesaikan masalah perut anak
🌷🤒CF-Rub time: untuk selsema dan batuk juga turunkan suhu demam .
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan,
whatsapps :019-9091109
.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#momieyrich
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted

PENANTIAN 2 TAHUN, PCOS & RAHIM TERBALIK
.
.
"Alhamdulillah, lepas amalkan 2 botol Habba Zuriat, sy berjaya pregnant dgn izin Allah..sebelum ni, dh bnyk produk sy cuba utk pregnant tapi x berhasil. Sebelum ni sy ade masalh PCOS & rahim terbalik ke belakang. Bila follow up dgn pakar O&G, dia ckp sy susah nk pregnant. Berkat ikhtiar dgn LISTRA & doa pada Allah, syukur, Allah makbulkan doa sy & suami. Hampir 2 tahun kami menunggu berita yg gembira ni 😭"
.

Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan..In shaa Allah anda yg masih ada rahim juga mampu HAMIL.. Yg penting ikhtiar & doa!
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

RAHIM LEMAH & SUSAH LEKAT
.
.
"Sebelum ni sy pernah keguguran & lepas tu susah lekat. Puas dh ikhtiar mcm2 sbb anak sulung dh 7 tahun.. Teringin sgt nak pregnant & dapat baby.. Kemudian terdetik utk sy ikhtiar dgn produk LISTRA. Sy amalkan habba zuriat secara consisten & Alhamdulillah dlm botol yg ke-2 sy consume, sy berjaya HAMIL. Sekarang kandungan sy dh masuk 3 bulan lebih.. Syukur Ya Allah"
.

Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan..In shaa Allah anda yg masih ada rahim juga mampu HAMIL.. Yg penting ikhtiar & doa!
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

"ALHAMDULILLAH KAK !! LAMA KAMI TUNGGU LPAS BNYAK KALI GUGUR !!"
.
.
SubhanAllah, Alhamdulillah.. Eira seronok sangat bila ada customer berjaya hamil. Puan Shahida nama diberi.. Puan Shahida ni dulunye ada masalah rahim tak kuat dan dah bnyak kali keguguran
.

Dah puas dia cuba mcm2 ikhtiar. Dari tradisional smpai ke moden tp masih takde kesan. Sampai la dia terbaca tentang Listra kat FB. Kerana yakin dgn testimoni berjaya hamil dr pelanggan lain dan dpt keizinan suami, dia pun terus amalkan Listra bersama suami
.

Alhamdulillah.. ternyata Allah Maha Pemberi.. Dgn jadikan Listra sbg ikhtiar akhirnya Puan Shahida kini berjaya hamil lepas amalkan Listra secara konsisten. Kini penantian dia selama 2 thn utk dptkan anak dah pun berakhir dgn berita gembira
.

Jika Puan Shahida boleh sabar dan yakin dgn kebaikan LISTRA.. Anda pula bagaimana?
.
.
Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan..In shaa Allah anda yg masih ada rahim juga mampu HAMIL.. Yg penting ikhtiar & doa!
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

@stacyanam pun pilih balm tasneem naturel.. nampak x??..hihi😁
.
aroma alam tidak penah mengecewakan... 💆 bau je dah buat korang rasa rilex dan nyaman je.. ❤💚💛💜
.
.
.
.
.
🌻*T-rub* - melegakan kembung perut, melancarkan penghadaman, masalah sembelit & cirit birit
.
🍀*Calm time* - tenangkan emosi, mengawal tantrum dan membantu anak utk fokus sesuai utk anak autism & ADHD
.
🌸*Sleep time* - membantu dan membetulkan pola tidur anak supaya lebih nyenyak dan menceriakan mood anak
.
🌹*CF-rub* - melegakan demam, selsema, batuk biasa/berkahak supaya anak lebih selesa.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#tescojenjarom
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted
#kekasihpaksarela
#mommytobe

1. lebih 7 jenis eo dalam setiap balm..1 eo kalo beli paling kecik pun dah rm70-90 harga dia..7x70= 490 dah..nak beli beewax, carrier oil, shea butter sendiri kos lagi

2. packaging dia dia pakai kaca..sebab nak jaga keadaan eo tu sendiri..balm pakai packaging lain kemungkinan sudah x berkesan 100%

3. 1 balm jimat sehingga 2 bulan penggunaan jika kekerapan sapu 2 kali sehari. jika kita dalam 80 sen je kosnya/ day. tak percaya puan boleh tgk testimoni..😁
. .
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan,
whatsapps :019-9091109
.
.
#Littlefisyaz
#TasneemNaturel
#balmbaby
#balmnatural
#ebubabypedia
#balmviral
#essentialoil
#balmtasneemnatureltelukpanglimagarang
#dropshipwanted
#telukpanglimagarang
#tescojenjarom
#babycare
#coffeetime
#happyhour
#babygirls
#babyboy
#mycofeeprince
#balmtakpanas
#balmtakmelekit
#balmwangi
#jenjarom
#babymeragam
#babyselesema
#babykembung
#baby
#babygift
#anaksembelit
#agenwanted

SENGGUGUT HILANG & PERIOD LANCAR !
.

Sebelum ni Puan Norazehan ada masalah senggugut yg teruk. Dia baru berkahwin, tapi dia ambik tindakan yg bijak utk merawat masalah senggugut sbb dia tau yg masalah senggugut yg teruk ni adlh salah satu punca yg boleh mengakibatkan lambat HAMIL
.

Impian setiap org yg berkahwin pastinya utk HAMIL & ada zuriat sendiri..
.

Selepas beberapa hari consume habba zuriat listra, period keluar dgn lancar.. darah kotor yg lama terkumpul keluar berketul2 & rasa lega sgt2. Seggugut langsung takde! Klau tak sebelum ni klau period, memg akn senggugut teruk..
.

Eira doakan lepas ni Puan Norazehan akn HAMIL tahun ni.. Aamiinn 😊
.

Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan..In shaa Allah anda yg masih ada rahim juga mampu HAMIL.. Yg penting ikhtiar & doa!
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

TERLAJAK SUBUR LEPAS AMALKAN LISTRA
.

Sebelum ni 5 Tahun penantian, amalkan LISTRA secara consistent & berjaya HAMIL.. Masih continue amalkan LISTRA utk kesihatan, namun Allah Ya Razzak , bagi rezeki sekali lagi utk hamil, tapi kali ni lebih rezeki yg Allah bagi sebb HAMIL KEMBAR!
.

Alhamdulillah, tahniah.. Eira doakan semoga ibu & kedua2 babynya selamat sehingga bersalin nnti.. amin 😇
.

Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan..In shaa Allah anda yg masih ada rahim juga mampu HAMIL.. Yg penting ikhtiar & doa!
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

PCOS & BERJAYA HAMIL DGN LISTRA
.
.
" Alhamdulillah, sy PCOSian yg berjaya hamil dgn mengamalkan Habba Zuriat. Sy amalkan hampir 10 botol secara consistent & dgn izin Allah, sy pregnant!"
.
[ Puan Azliza]
.

Tahukah anda PCOS adlh salah satu punca sukar hamil. Tapi Eira yakin & percaya, selagi anda masih ade rahim, anda mampu utk HAMIL! yg penting ikhtiar & doa kpd Allah
.

Berminat nk ikhtiar dgn Produk LISTRA? 100% drp makanan sunnah & kesihatan
.

Boleh klik link kat bio yaa utk direct whatsapp Eira ❤️
.

Atau boleh whatsapp Eira di num
011-1692-5369
#listra
#ikhtiarhamil
#habbazuriat
#habbasaudalistra
#buahzuriat

ZAP ZAP ZAP SIAP BERBENGKUNG😍😍
.
Bengkung zap jenis kain dan velcro yang sesuai untuk czer mahupun normal. seawal hari pertama.
.

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN Bengkung zap Mak Kuntum:
✔ mengembalikan bentuk badan yg ideal
✔ mengelakkan kekenduran otot
✔ mengangkat peranakan
✔ membetulkan kedudukan batu meroyan
✔ mengelakkan masuk angin
✔ mengecutkan rahim
✔ satu bengkung merangkumi(S,M,L) Tak perlu pilih saiz
✔ labuh yg cover dr bawah breast hingga ke bawah pinggul
.
#bengkungzap
#bengkungzapmakkuntum
#bengkungczer
#bengkungtradisional
#bengkungmoden
#bengkungibu
#barutibu
#bengkungexpress
#bengkungexpresszip
#bengkungexpresszipmakkuntum
#bengkungmakkuntum
#bengkungexpressmakkuntum
#bengkungvelcro
#bengkungterbaik
#bengkungmurah
#bengkungberkualiti
#himommyjihan
#ebubabypedia
#Assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags