[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ebookinstagrampower

13 posts

TOP POSTS

Assalaamu'alaikum

Selamat pagi kesayangan ku sekalian

Moga dipermudahkan segala urusan hari ni ye

Kot tengah terperangkap dalam jem tu...bersabarlah ye...ambil peluang yang ada untuk berselawat ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad saw

Selamat menjemput rezeki! Aamiin Ya Allah

#credit to Google
#nanieharun #assalamualaikum #selamatpagi #morningmotivation #sharingiscaring #ukhwahti #terapiinstagram #rapatkansaf #syukurselalu #islamisfirstclass #alhijrah #diy #ebook #ebookinstagram #ebookinstagrampower #instagram #instafamous #instagood #instalike #kongsiilmu #kongsirezeki #kualalumpur #malaysia #tulips #flowers #beautiful #nature #naturephotography #syukuralhamdulillah

@Regrann from @songpols - Why do we need to look the same? When we can be different but we can live together -
Betulkan...?
-
Biar sama tapi tak serupa. Biar serupa tapi kena la UNIK..!
-
Ramai yang kata nak jadi UNIK. Tapi...UNIK yang macam mana...?
-
Bak kata @insta.tutor.malaysia tak cukup sekadar cakap aku nak unik..aku nak unik..tapi tak unik-unik! Hihi
-
Buka minda. Buka minda. Buka minda
-
Selamat berpuasa semua!
-
#nanieharun
#sellerebook
#kitagunani
#terapiinstagram
#ajimaura
#assalamualaikum
#rapatkansaf
#syukuralhamdulillah
#senyum
#usahawanmuda
#usahawan
#usahawanonline
#eusahawan
#erezeki
#bisnesonline
#bisneswoman
#ebookinstagram
#ebookinstagrampower
#belajarinstagram
#kelasinstagramonline
#instagramadvance
#tekniksaka
#peniagaonline
#jsd
#nurraysabeautyskincare
#uitmshahalam
#youcanduit
#tulips
#iloveflowers

Ingat posting saya yang sebelum ni...? Inilah rahsianya

Saya mula guna ebook ni pada 4/5/2017

Alhamdulillah...dari 1 akaun ig...saya 'terpaksa' buat 5 lagi akaun ig...bukan tamak atau nak kejar glamour...tapi...kerana saya nak berSOSIAL
.
.
Respon dari kawan-kawan yg dah guna ebook ni pun berdesup-desup katanya followers masuk...ini followers yg betul betul betul wujud ye
.
.
Bukan auto bukan robot...tu semua kita buat manual...hikmahnya...kita akan rasa lebih dekat dengan followers kita...itulah namanya ENGAGEMENT
.
.
Apa pun...kita kena jaga dulu ENGAGEMENT kita dengan Yang Maha Esa...in shaa Allah...barulah menjadi... :)
.
.
Nak ebook?? Boleh DM atau terus whatsapp saya k...jom join saya & team yg lain...kita buat sama-sama sampai jadi! .
.
Bak kata @ajimaura
"BIAR SLOW AND STEADY. JANGAN SLOW TAPI TAK JADI-JADI" hehehehe
.
.
#nanieharun #ajimaura #belajarinstagram #kelasinstagram #kelasonline #usahawanmuda #usahawan #usahawanonline #bisnesonline #bisneswoman #surirumah #eusahawan #erezeki #ukhwahti #terapiinstagram #tekniksaka #ebookinstagram #ebookinstagrampower #syukurselalu #shaklee #belajaronline #jsd #kualalumpur #wanita #instagood #instafamous #youcanduit #powergold #viral #uitmshahalam

Throwback - Dialah yang bernama @ajimaura
Dialah cikgu instagram aku yang kedua

Dialah yang bertanggungjawab membuatkan aku rasa makin seronok berinstagram

Daripada terikut-ikut (orang ada ig, hakak pun nak ada ig jugak)
Sudahnya akaun ig tu tiada hala tuju
Ke mudik tidak...ke muara pun tak

Suka suki la nak pergi mana pun...hehehe

Sampai timbul rasa 'feed up' & malas dah nak update apa-apa

Followers jap naik jap turun dan tak naik-naik dah...hahaha

Following lagi lah...cikgu kata "jangan nak perasan retis!" Sentap beb...huhuhu

Tapi sekarang tak lagi
Sejak 'bertemu jodoh' dengan #terapiinstagram minat terhadap ig timbul balik

Akaun ig yang dulu hidup tak segar tapi makin layu, kini dah segar bugar balik

Maklum...dah kena cucuk dengan terapi!
Semuanya gara-gara ebook SAKA @ajimaura

Selamat hari guru @ajimaura
NAK TAHU LEBIH LAGI...?? • • • .
.......maaf.....gambar kabur..... • • •
.

#nanieharun
#assalamualaikum #rapatkansaf #ukhwahti #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #usahawanonline #viralmalaysia #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #gainpost #love #lovequotes #promote #youcanduit #powergold #shaklee #sharingiscaring #ebookinstagrampower #ebook #instagood #usahawan #eusahawan #instafamous #erezeki #bisnesonline

MOST RECENT

Ingat posting saya yang sebelum ni...? Inilah rahsianya

Saya mula guna ebook ni pada 4/5/2017

Alhamdulillah...dari 1 akaun ig...saya 'terpaksa' buat 5 lagi akaun ig...bukan tamak atau nak kejar glamour...tapi...kerana saya nak berSOSIAL
.
.
Respon dari kawan-kawan yg dah guna ebook ni pun berdesup-desup katanya followers masuk...ini followers yg betul betul betul wujud ye
.
.
Bukan auto bukan robot...tu semua kita buat manual...hikmahnya...kita akan rasa lebih dekat dengan followers kita...itulah namanya ENGAGEMENT
.
.
Apa pun...kita kena jaga dulu ENGAGEMENT kita dengan Yang Maha Esa...in shaa Allah...barulah menjadi... :)
.
.
Nak ebook?? Boleh DM atau terus whatsapp saya k...jom join saya & team yg lain...kita buat sama-sama sampai jadi! .
.
Bak kata @ajimaura
"BIAR SLOW AND STEADY. JANGAN SLOW TAPI TAK JADI-JADI" hehehehe
.
.
#nanieharun #ajimaura #belajarinstagram #kelasinstagram #kelasonline #usahawanmuda #usahawan #usahawanonline #bisnesonline #bisneswoman #surirumah #eusahawan #erezeki #ukhwahti #terapiinstagram #tekniksaka #ebookinstagram #ebookinstagrampower #syukurselalu #shaklee #belajaronline #jsd #kualalumpur #wanita #instagood #instafamous #youcanduit #powergold #viral #uitmshahalam

Throwback - Dialah yang bernama @ajimaura
Dialah cikgu instagram aku yang kedua

Dialah yang bertanggungjawab membuatkan aku rasa makin seronok berinstagram

Daripada terikut-ikut (orang ada ig, hakak pun nak ada ig jugak)
Sudahnya akaun ig tu tiada hala tuju
Ke mudik tidak...ke muara pun tak

Suka suki la nak pergi mana pun...hehehe

Sampai timbul rasa 'feed up' & malas dah nak update apa-apa

Followers jap naik jap turun dan tak naik-naik dah...hahaha

Following lagi lah...cikgu kata "jangan nak perasan retis!" Sentap beb...huhuhu

Tapi sekarang tak lagi
Sejak 'bertemu jodoh' dengan #terapiinstagram minat terhadap ig timbul balik

Akaun ig yang dulu hidup tak segar tapi makin layu, kini dah segar bugar balik

Maklum...dah kena cucuk dengan terapi!
Semuanya gara-gara ebook SAKA @ajimaura

Selamat hari guru @ajimaura
NAK TAHU LEBIH LAGI...?? • • • .
.......maaf.....gambar kabur..... • • •
.

#nanieharun
#assalamualaikum #rapatkansaf #ukhwahti #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #usahawanonline #viralmalaysia #viral #belajarinstagram #usahawanmuda #freedom #gainpost #love #lovequotes #promote #youcanduit #powergold #shaklee #sharingiscaring #ebookinstagrampower #ebook #instagood #usahawan #eusahawan #instafamous #erezeki #bisnesonline

@ajimaura selalu pesan kat kami

Instagram adalah tempat untuk kita bersosial

Maka...biasakan diri untuk 'like' posting orang lain

Bila kita memberi (like) Allah akan beri lebih kat kita

Bila kita selalu memberi, dah tentu orang nak berkawan dengan kita

Bila memberi, jangan pula nak kan balasan ye

Tu tak ikhlas namanya...hehehehe

Nak tahu banyak lagi dan lagi dan lagi...? #nanieharun #assalam #assalamualaikum #rapatkansaf #ukhwahti #terapiinstagram #ajimaura #sharingiscaring #manfaatbersama #kongsiilmu #kongsirezeki #kelasonline #kelasinstagramonline #belajarinstagram #ilmuinstagram #ilmuonline #ebookinstagrampower #ebookinstagram #ebookinstagramadvance #tekniksaka #10kfollowers #10kfollowersgoal #mediasosial #bisneswoman #onlineshopping #bisnesonline #syukurselalu #ukhwahfillah #like4like #instafamous

Throwback - kelas online marketing aku yang pertama

Kelas 3 hari 2 malam.. Banyak gak topik yg di ajar.. Tapi..dek kerana aku ni dah agak remaja purba..jadinya..ilmu tu sopan santun je nak sampai ke otak.. hehehehe

Terima kasih banyak kepada Cikgu Firdaus bin Ismail

Sabar dan tabah melayan karenah anak murid yang sorang ni.. Selamat hari guru! .
.
#nanieharun
#assalamualaikum
#rapatkansaf
#tvalhijrah #syukurselalu #ukhwahti #terapiinstagram #ajimaura #ebookinstagrampower #ebookinstagram #tekniksaka #belajarinstagram #kelasonline #kelasinstagramonline #belajaronline #sharingiscaring #memberidanmenerima #kongsiilmu #ilmuinstagram #like4like #likeforfollow #kongsirezeki #instalike #instafamous #lofattah #mirafilzah #usopmentor #viralmalaysia #shaklee #syukuralhamdulillah

Most Popular Instagram Hashtags