#eastcoastmallkuantan

MOST RECENT

Cause I've been struck by lightning and it's frightening๐Ÿ’ฅ
#light #eastcoastmallkuantan
#holiday #enjoy #shopping

Throwback malam raya ke-2. Teman husband carik sluar raya ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
#eastcoastmallkuantan #kuantan #pahang

Alkisah mlm tadi selepas penat beraya dirumah sanak saudara di Kuantan..Badan dah melekit, mata dah kuyu & perut mcm nak meletup dek penangan jamuan raya tapi nak jugak meraikan Tuan Hj Bakhari & Alwi Razak sempena 'Happy Father's Day' semalam.. Malam tadi rasanya dpt spend quality time berborak tanpa sibuk urusan didapur dan tetamu yang datang..Banyak nostalgia keluarga dikongsi dgn ipar dan adik yg bongsu ttg kesukaran hidup masa mula2 ayah nak bina kehidupan berkeluarga.. Haish.. Takpelah.. Kalau tak pernah hidup susah, kita takkan hargai hidup yang selesa.. ๐Ÿ˜œ Alhamdulillah, berkat kesabaran ayah mendidik dan mencari rezeki dengan ikhlas, dapat dia tengok semua anak-anak dia ke menara gading.. .
*Tiba2 keluar cerita bapak aku pernah belasah aku dengan getah paip,tali pinggang sebab degil masa kecik.Conventional method gak sometime terbaik nak didik anak supaya jadi 'orang'
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #familygoals #family #lebaran #eastcoastmallkuantan #sayangraya #inikanraya #happyfathersday #familylife #lebaran2018 #familly #kuantan #helmizafri

thanks for tonight[ๆœˆไบฎ]
done jurassic world๐Ÿ™ƒ
#jurassicworld #eastcoastmallkuantan #aidilfitri #grandscreencinema

๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“SALE RAYA 18๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“.. Handbag ni sepenuhnya #kulitlembuasli..Tali silang yang boleh dilaras tau.. Bahagian depan ada chrome studded & jalinan kulit yg klasik tetapi pada rekabentuk handbag yang moden.. Murah murah je kami bagi utk ketahanan maksimum..No gelupas, no merekah.. Calar pd bag?? Itu bukti #leatherdiva jual Bag KULIT ASLI shj..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“SALE RAYA 18๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“.. Handbag ni sepenuhnya #kulitlembuasli..Tali silang yang boleh dilaras tau.. Bahagian depan ada chrome studded & jalinan kulit yg klasik tetapi pada rekabentuk handbag yang moden.. Murah murah je kami bagi utk ketahanan maksimum..No gelupas, no merekah.. Calar pd bag?? Itu bukti #leatherdiva jual Bag KULIT ASLI shj..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“SALE RAYA 18๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“.. Handbag ni sepenuhnya #kulitlembuasli..Tali silang yang boleh dilaras tau.. Bahagian depan ada chrome studded & jalinan kulit yg klasik tetapi pada rekabentuk handbag yang moden.. Murah murah je kami bagi utk ketahanan maksimum..No gelupas, no merekah.. Calar pd bag?? Itu bukti #leatherdiva jual Bag KULIT ASLI shj..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

SALE RAYA 18.. Next item is..100% sheepskin #totebag & #slinbag.. 100% #genuineleathee #kulitbiribiri asli.. Bila nak silang..lipat 2 bag ni dan bag kelihatan lebih kecil dan selesa utk disilang.. Murah murah je kami bagi utk ketahanan maksimum..No gelupas, no merekah.. Calar pd bag?? Itu bukti #leatherdiva jual Bag KULIT ASLI shj..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan

๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSALE RAYA 18๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ.. Haa..admin nak buat sale sempena raya..tapiii.. Postage start pada 18jun ye.. Xpe akak cantik, sempat beraya lagi dengan handbag baru.. RAYA KAN SEBULAN.. :D .. SYARAT nak dpt harga SALE --->> Sila tunjuk kami gambar pertama dengan harga sale..tunjuk gambaq lain, kami xbagi harga sale.. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคญ.. Info pasal bag, detail pic, rujuk post setiap item ye syg2.. SELAMAT HARI RAYE, Maaf zahir batin..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil #kuantanleathershop

๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSALE RAYA 18๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ.. Haa..admin nak buat sale sempena raya..tapiii.. Postage start pada 18jun ye.. Xpe akak cantik, sempat beraya lagi dengan handbag baru.. RAYA KAN SEBULAN.. :D .. SYARAT nak dpt harga SALE --->> Sila tunjuk kami gambar pertama dengan harga sale..tunjuk gambaq lain, kami xbagi harga sale.. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคญ.. Info pasal bag, detail pic, rujuk post setiap item ye syg2.. SELAMAT HARI RAYE, Maaf zahir batin..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil #kuantanleathershop

๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSALE RAYA 18๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ.. Haa..admin nak buat sale sempena raya..tapiii.. Postage start pada 18jun ye.. Xpe akak cantik, sempat beraya lagi dengan handbag baru.. RAYA KAN SEBULAN.. :D .. SYARAT nak dpt harga SALE --->> Sila tunjuk kami gambar pertama dengan harga sale..tunjuk gambaq lain, kami xbagi harga sale.. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคญ.. Info pasal bag, detail pic, rujuk post setiap item ye syg2.. SELAMAT HARI RAYE, Maaf zahir batin..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil #kuantanleathershop

HITAM MENAWAN.. Bertambah bergaya dengan patch "snakeskin emboss" dibahagian depan..Sepenuhnya #kulitbiribiriasli #genuineleather.. Tali silang yg boleh dilaras..Shoulder & crossbody check.. CLUTCH mode..?? Cabut shj tali - nahh, bergaya ke dinner & majlis hari raya.. .
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

HITAM MENAWAN.. Bertambah bergaya dengan patch "snakeskin emboss" dibahagian depan..Sepenuhnya #kulitbiribiriasli #genuineleather.. Tali silang yg boleh dilaras..Shoulder & crossbody check.. CLUTCH mode..?? Cabut shj tali - nahh, bergaya ke dinner & majlis hari raya.. .
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

HITAM MENAWAN.. Bertambah bergaya dengan patch "snakeskin emboss" dibahagian depan..Sepenuhnya #kulitbiribiriasli #genuineleather.. Tali silang yg boleh dilaras..Shoulder & crossbody check.. CLUTCH mode..?? Cabut shj tali - nahh, bergaya ke dinner & majlis hari raya.. .
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan #kuantanparade #butikkuantan #bazarpaknil

SNAKE SKIN EMBOSS.. Tapi jangan risau sis, ini adalah #kulitbiribiriasli #genuineleather tau. Hanya di emboss seperti snakeskin.. Bila lagi kn nak nampak berani pakai beg kulit ular, walhal ianya dari seekor kambing..๐Ÿ๐Ÿ‘๐Ÿ๐Ÿ.. Tali silang boleh adjust, model pakai tali paling pendek dan paling panjang..Boleh crossbody lg..Nak travel pon senang.. NAK RAYA apatah lg..angpau muat, purse fon semua muat.. Harga mampu milik je kita bagi, untung2 5tahun lg boleh cycle bag ni lagi..SPECIAL WALK IN RM375.. By pos utk raya xsempat dah sis..Minat ke? Ohh lupa, ada #freegift #sampulraya2018 tau..
.
.
Berminat?? Whatsapp admin ye.. www.wasap.my/60139219124
www.wasap.my/60129016744
.
.
#kulitlembu #sayajual #sayajualmurah #begkulitunik #popular #style #sayajualhandbag #shopping #instafashion #handbagkulit #fbbizmalaysia #igbizmalaysia #malaysiaonlineshop #slingbag #handbag #begtangan #cowleather #sheepskin #begsilang #beggalas #leatherbag #genuineleather #kulitasli #kuantancitymall #eastcoastmallkuantan

Most Popular Instagram Hashtags