[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dyxyteamfl

27112 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅWOW๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ˜ Ada yang buat hantaran ๐Ÿ˜
.
Seminggu lagi cuti sekolah kan.Mesti ramai yang nak kawin.Mana2 sepupu sepapat,makcik2,pakcik2,kakak2 mna yang nk kawin tu.jom dapt kn sekarng.
.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMO PROMO PROMO.๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Apa tunggu lagi jom grab 1set๐Ÿ’–๐Ÿ’‹ada FREE GIFT best2 y kita nk bgi ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom Grab Promo dan dapatkn Free Gift utk y TERAWAL SAHAJA TAU.
.
CEPAT WASSAP DILA .
WASAP ๐Ÿ“ฒ DILA 01125416663
.
#Dyxycosmatic
#Dyxyoriginal
#Dyxyteamfl

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–
Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless.
Nak Order ?

Whatsapp,

KLIK LINK INI UTK ORDER ๐Ÿ‘‰http://www.wasap.my/60138466480๐Ÿ‘ˆ @ DM di Ig :ezzileaaziz284_dyxy @messengger SHJ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #DYXYORIGINALPRODUCTS๐Ÿ˜ฑ #DYXYTEAMFL #JOMCANTEKKDGNDYXY๐Ÿ˜

Alhamdullillah..Thank awk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Awk-awk yang baca tu xmau cantik jugak ke?.
Senang je nak apply DYXY COSMETIC nie ! Rugi tau kalau tak try. Sekali try confirm ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Meh la risik-risik harga dengan Ain..Confirm tak percaya..Special harga Ain bagi..
.
.
#dyxyteam
#dyxyteamfl
#teambyintan

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. ๐Ÿ˜
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti๐Ÿ˜‚
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โŒCONCEALER
โŒSUNBLOCK
โŒDAY CREAM
โŒCOMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…JERAGAT
โœ…PARUT
โœ…DARK CIRCLE
โœ…SUNBURN
โœ…MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. ๐Ÿ˜‰
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. ๐Ÿ˜‰
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขWARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0109730113
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0109730113
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah

Selamat pagi semuaa. Tasha doa kan korang dimurahkan rezeki yaa๐ŸŽˆ๐ŸŽˆYang mana nak selit order utk COD (area melaka) & postage boleh whatsapp kita sekarang okay! Harini last postage! Masih sempatโ˜บ๏ธ #dyxyteamika #dyxyteamfl #dyxy #dyxymelaka #dyxymasjidtanah

Good Morning ๐ŸŒธ

Akak2 adik2 yang keluar pergi kerja pergi class dan pergi memana tu dah apply Dyxy bc cream belum? ๐Ÿ™ˆ

Rugi tau sbb kalau tak apply sbb
Ramai sangat yang teruja sejak pakai FD dari DYXY ni , tak sampai 5 minit dah siap dah nak tahu kenapa ajaib sangat ni sampai kita tak menang tangan nak reply ws2 diorang . .
.
.
.
.
.
.

Bc Cream by DYXY ni boleh ganti tiga benda kat bawah ni tauu:

1๏ธโƒฃ Foundation
2๏ธโƒฃ Day/Night Cream
3๏ธโƒฃ Concealer

Nak mudah paham, BCCream DYXY ni All In One. Guna satu cream ni je dah boleh sama macam pakai 3 yang atas tu. Best ke tak best? Hehehe.
Bila pakai sangat senang nak ratakan tau. Tak bercapuk, berminyak dan ia juga mesra wuduk .

Kalau nk nampak flawless, glowing and macam guna makeup meh ws sis meh. Klik je link dekat bio sis.

Setiap pembelian dpt 3-4 free gift yg best tau! Paper bag pun dapat juga. Yg bestnya lagi kita bagi free postage jaaa. Siapa yg nak cod pun boleh untuk yg stay area Melaka.
Haa belum ada duit? Nak tunggu gaji? Takpe meh. Awak2 booking dulu. Serendah RM20 je tau. Balance nanti baru awak bayar balik bila awak dah ada duit. No prob laa ! Hehe

Make sure yg ori. Baru korang beli okay.

#dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxycodmelaka #dyxyteamfl #dyxybccream #dyxybccreammurah #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #codmelaka #uitmlendu #kktmledang #uitmalorgajah #uitmmelaka #redvelvetdrama #ootdmalaysia #paidreviewmurah #bazarpaknil #kcollymurah #boosterwhitening #dropshipdiperlukan #adibizara

ORIGINAL FEEDBACK !!
..
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿปkandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
So apa tggu lagi?! Cpt order laju2 now! Confirm da cuba sekali g Fall in Love ualls ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
Jom dapatkan sekarang โค๏ธโค๏ธ
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
.
Whatsapp ika 0136432110/0172586042 sekarang. ada special free gift menanti anda ๐Ÿ’๐Ÿ’ .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxyteamfl
#dyxymurah
#teamfl
#uthm #dyxyseremban #dyxytampin
#foundationmuka #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #cikepal #dendamaurora #hannadelisha

๐Ÿ™‹๐Ÿป JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
YEKE ???
.
โ—SESUAI UTK KULIT BERMINYAK โ—SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH โ—SESUAI UTK KULIT KUSAM .
โ—SESUAI UTK KULIT GELAP
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 โ— .
SERIUS TAK TIPUโ€ผ๏ธ
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap ๐Ÿค—

Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih .
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung ๐Ÿ™‹๐ŸปTAK SABARRR NAK TRY ?
JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh

Ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
~Ektrak teh hijau & vitamin E mengecutkan jerawat.
~Make up tahan lama. X cakey@bertompok.
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.

Berminat boleh terus ๐Ÿ“ž0107724954(cik ina)
Produk laku keras
#dyxyteamfl
#dyxyteamcikya

MOST RECENT

Selamat pagii. Masih tercari2 kosmetik yang terbaik dengan harga yang berpatutan dan berkesan ?? Mehh dapatkan info dari umairah ๐Ÿ˜˜
.
.
Ingat Dyxy ingat umairah ๐Ÿ˜˜
.
.
WHATSAPP SEKARANG โ—
๐Ÿ“ฒ 0145454127
๐Ÿ“ฒ 0145454127
๐Ÿ“ฒ 0145454127
.
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/0145454127
.
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram #like4like
#laraalana #yusufiskandar #theangguns
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun

BC Cream #dyxy mampu bertahan selama 3-4 bulan tau dengan penggunaan brush gemok dyxy. Memang tak rugi beli! .
Grab Harga Promo dan dapat Free Gift menarik dari @dyxy.bykaklong 100 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU
.
Calling For Agent dan Dropship๐Ÿ“ข
. ๐Ÿ“ฒ0132479773 (kaklong)
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl #luckydraw #codmelaka #codhululangat

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy โœจ. Nak order sekaranggg taw sementara harga promosii ๐Ÿ’—

whatsapp cepattt ๐Ÿ˜‰
.
.
Calling for dropship
Pos ๐Ÿ“ช SM & SS
COD ๐Ÿš—Pontian ๐Ÿš—

Order now โ—โ—โ—โ—
@inaliabeauty
0137963511

#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dropshipwanted
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia.

"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? ๐Ÿ˜‰
.
.
Kalau time bushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! ๐Ÿ‘ .
.
โœ”๏ธ Make up tahan sampai 8 jam tau!
โœ”๏ธ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv
โœ”๏ธ Full coverage
โœ”๏ธ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!
โœ”๏ธ Ada oil control utk kulit berminyak
โœ”๏ธ Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
โŒNO COMPACT POWDER
โŒNO FILTER / CAMERA 360
โŒNO PARUT JERAWAT
โŒNO JERAGAT
โŒNO SUNBURN
โŒNO MUKA KUSAM
.
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ .
.
Confirm tak cari lain โค๏ธ๐Ÿ’‹
Order now โ—โ—โ—โ—
@inaliabeauty
0137963511

#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia.

ORIGINAL FEEDBACK !!
..
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿปkandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
So apa tggu lagi?! Cpt order laju2 now! Confirm da cuba sekali g Fall in Love ualls ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
Jom dapatkan sekarang โค๏ธโค๏ธ
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
.
Whatsapp ika 0136432110/0172586042 sekarang. ada special free gift menanti anda ๐Ÿ’๐Ÿ’ .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxyteamfl
#dyxymurah
#teamfl
#uthm #dyxyseremban #dyxytampin
#foundationmuka #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #cikepal #dendamaurora #hannadelisha

SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi jadi๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
โ—MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apaโ‰๏ธ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Dengan BC CREAM
โœ”Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap๐Ÿ’จ .
โœ”Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
โœ”Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
โœ”๏ธ SPF 50+
โœ”Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali๐Ÿ˜

Dimana-mana sahaja boleh #dyxycosmetics๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
Pos ๐Ÿ“ช SM & SS
COD ๐Ÿš—Pontian ๐Ÿš—
Order now โ—โ—โ—โ—
@inaliabeauty
0137963511

#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia.

๐Ÿ™‹๐Ÿป JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
YEKE ???
.
โ—SESUAI UTK KULIT BERMINYAK โ—SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH โ—SESUAI UTK KULIT KUSAM .
โ—SESUAI UTK KULIT GELAP
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 โ— .
SERIUS TAK TIPUโ€ผ๏ธ
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap ๐Ÿค—

Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih .
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung ๐Ÿ™‹๐ŸปTAK SABARRR NAK TRY ?
JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh

Ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah

Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream. Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malamโœจ
GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni
โŒ tak berminyak dan
โŒ tak melekit langsung
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor ๐Ÿ™‹๐ŸปJOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh

Dimana-mana sahaja boleh #dyxycosmetics๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
FREEPOS ๐Ÿ“ฎ
FREECOD ๐ŸŽ
๐Ÿ“ฒ Hara 01110823843
..
#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia.
#teamhara
#teamfl

LIMITED FREE GIFT โ€ผโ€ผ
LIMITED FREE GIFT โ€ผโ€ผ
LIMITED FREE GIFT โ€ผโ€ผ
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
Semperna promo bulan november ni saya nak bagi free gift menarik tau๐Ÿ˜ฑ
.
Dan bagi pelanggan bertuah akan menerima EXTRA FREE GIFT yang tidak masuk akal..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak ke nak ke??
.
CEPAT DAPATKAN SEKARANG โคโคโค
.
psst!! Nak harga promo? promo bulan nov panas2 ni. discount sehingg RM40 tau๐Ÿ˜˜
.
kalau nak order boleh dm or whatsapp 01126223595 ๐Ÿ˜šโ˜บ๏ธ
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#cosmeticmalaysia #makeup #dyxycombo #dyxyagent #dyxymurah #dyxyhq #dyxylover #mua #foundation #mascara #lipstick #eyeliner #viral #sayajual #murah

.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”Foundation matte glowing serta merta
โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit
โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.
.
.
Pos ๐Ÿ“ช SM & SS
COD ๐Ÿš—Pontian ๐Ÿš—

Order now โ—โ—โ—โ—
@nealiabeauty
0127690410

#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl

Assalamualaikum korang!
_ .
Mulakan pagi dengan Bismillallahh. Moga Rezeki kita makin bertambah dan dalam jagaanNyA selalu. ๐Ÿ˜Š
_
.
All in one make up kits.
_
โค DYXY BC CREAM FOUNDATION
โค GREEN TEA FACE MIST
๐Ÿ’„ LIPSTICK
โค MASCARA
โค BEAUTY BRUSH
_
.
P/s; #NOVHOTDEAL Last TODAY.
_
.

#aurainsta #aurainstabatch9 #dyxyteamFL #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyfoundation #bccream #bccreamfoundationmalaysia #facemist #organicskincare #viral #produk #maybelline #pixy #fullcoveragefoundation #ddcream #cccream #greentea #essentialoil #shaklee #faceoil #foundation #moisturizer

Assalamualaikum.. And good morning.. Happy weekend .. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
And also happy working guys tuk orng pntaii timur.. .
Cmna pagi ni okay tak ?? Tak okay sebab lambat bersiap. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Tak sempat nak calitkan make up.. What should i do..?? Oh no . ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ. Takkan nak p kja ngn tak make up bagai.. ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
.
Ahahha. Kalau u alls semua ada dilema cm yang di ats.. Jangn risau ya.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
Kenapa sis anees ckp jangan risau.. Sebab dengan DYXY KOSMETIK NI.. .
๐ŸŒน YOU JUST NEED DAP . DAP SAHAJA.. .
๐ŸŒน AND YOUR FACE LOOKING SO PRETTY AND GLOWING.. .
๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ
.
.
*tak percaya ckp sis anees. ?? Kalau tak caya apa kata you all try guna dulu.. DYXY COSMETIC NI.. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
CONFIRM TAK KAN MENYESAL..
.
โœจ BELIEVE MY WORDS GUYS..
.
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
.
.
SO WHAT ARE YOU WAITING FOR.. GRAB ONE SET NOW.. AND YOU ALLS WILL GET.. .
๐Ÿ’ข FREE PAPER BAG.
.
๐Ÿ’ข EXTRA FREE GIFT .
๐Ÿ’ขPRICE INCLUDES POSTAGE. .
.
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WHATSAPP SIS ANEES NOW..
.
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
.
#teamfl
#terapiinstagram
#ajimaura
#dyxyketereh
#dyxyteam
#dyxykotabharu
#dyxykoklanas
#dyxyteamfl
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#dyxybrush
#dyxymascara
#ootd
#ctdk
#bazarpaknil
#kosmetik
#kecantikankulitwajah
#shaklee
#kelantan
#perak
#politeknikkotabharu
#mechanicalengineering
#neelofa
#fattahamin
#belomcubabelomtau
#trustedseller
#taiping
#kotabaru
#koklanas
#ketereh

Assalamualaikum.. And good morning.. Happy weekend .. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
And also happy working guys tuk orng pntaii timur.. .
Cmna pagi ni okay tak ?? Tak okay sebab lambat bersiap. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Tak sempat nak calitkan make up.. What should i do..?? Oh no . ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ. Takkan nak p kja ngn tak make up bagai.. ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
.
Ahahha. Kalau u alls semua ada dilema cm yang di ats.. Jangn risau ya.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
Kenapa sis anees ckp jangan risau.. Sebab dengan DYXY KOSMETIK NI.. .
๐ŸŒน YOU JUST NEED DAP . DAP SAHAJA.. .
๐ŸŒน AND YOUR FACE LOOKING SO PRETTY AND GLOWING.. .
๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ
.
.
*tak percaya ckp sis anees. ?? Kalau tak caya apa kata you all try guna dulu.. DYXY COSMETIC NI.. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
CONFIRM TAK KAN MENYESAL..
.
โœจ BELIEVE MY WORDS GUYS..
.
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
.
.
SO WHAT ARE YOU WAITING FOR.. GRAB ONE SET NOW.. AND YOU ALLS WILL GET.. .
๐Ÿ’ข FREE PAPER BAG.
.
๐Ÿ’ข EXTRA FREE GIFT .
๐Ÿ’ขPRICE INCLUDES POSTAGE. .
.
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
WHATSAPP SIS ANEES NOW..
.
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
๐Ÿ“ฒ+60199891454 .
.
#teamfl
#terapiinstagram
#ajimaura
#dyxyketereh
#dyxyteam
#dyxykotabharu
#dyxykoklanas
#dyxyteamfl
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#dyxybrush
#dyxymascara
#ootd
#ctdk
#bazarpaknil
#kosmetik
#kecantikankulitwajah
#shaklee
#kelantan
#perak
#politeknikkotabharu
#mechanicalengineering
#neelofa
#fattahamin
#belomcubabelomtau
#trustedseller
#taiping
#kotabaru
#koklanas
#ketereh

ORIGINAL TESTIMONI DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•
.
.
โ—halu....mandak2 gojes๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
๏ธCantik kannnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ni sbb pakai DYXY SET BASIC LADY saja laa taw! Cantik ka Cantik?? Nak try?? ... Semua yg pkai DYXY SET BASIC LADY semua pun CANTIK GEBU GEBAS FLAWLESS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปYang penting TIDAK NAMPAK BERMEKAP TEBAL LANGSUNG dan semestinya MEMBAIKPULIH kan KULIT WAJAH KITA taw taw
TIDAKk PERCAYA???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Boleh dapatkn OFFER SET BASIC LADY FREE POSTAGE & ๐ŸŽFREE GIFT yg menarik ๐Ÿ˜˜

TERMENUNG APA LAGI TU BEBEH2 SEMUA๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..MEH CEPAT2 PM IKAT TEPI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
0146539346(TIQA)
.
.
0146539346(TIQA)
.
.
014653O346(TIQA)
.
..EJEN DYXY KNABTGAN,SABAH ...... #Dyxykosmetikno1malaysia
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia
#dyxysabah
#dyxymurahmalaysia
#dyxyoriginal
#dyxyjimatmasa
#dyxycantik
#dyxyflawlesskawkaw
#dyxygreenteafacemist
#dyxymatte
#dyxyawesome
#dyxyfresh
#dyxybrushgemuk
#dyxybeigenatural
#dyxyglowinggtuew
#dyxybccreamfoundationthebestever
#dyxyloverr

ORIGINAL TESTIMONI DYXY COSMETICS ๐Ÿ’•
.
.
โ—haluuuu sumandak2 gojes...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.......๏ธCantik kannnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ni sbb pakai DYXY SET BASIC LADY saja laa taw! Cantik ka Cantik?? Mau try?? ... Semua yg pkai DYXY SET BASIC LADY semua pun CANTIK GEBU GEBAS FLAWLESS ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปYang penting TIDAK NAMPAK BERMEKAP TEBAL LANGSUNG dan semestinya MEMBAIKPULIH kan KULIT WAJAH KITA taw taw
TIDAKk PERCAYA???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Boleh dapatkn OFFER SET BASIC LADY FREE POSTAGE & ๐ŸŽFREE GIFT yg menarik ๐Ÿ˜˜

TERMENUNG APA LAGI TU BEBEH2 SEMUA๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..MEH CEPAT2 PM IKAT TEPI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
0146539346(TIQA)
.
.
0146539346(TIQA)
.
.
014653O346(TIQA)
.
..EJEN DYXY KNABTGAN,SABAH ...... #Dyxykosmetikno1malaysia
#dyxyteamfl
#dyxymalaysia
#dyxysabah
#dyxymurahmalaysia
#dyxyoriginal
#dyxyjimatmasa
#dyxycantik
#dyxyflawlesskawkaw
#dyxygreenteafacemist
#dyxymatte
#dyxyawesome
#dyxyfresh
#dyxybrushgemuk
#dyxybeigenatural
#dyxyglowinggtuew
#dyxybccreamfoundationthebestever
#dyxyloverr

Good Morning ๐ŸŒธ

Akak2 adik2 yang keluar pergi kerja pergi class dan pergi memana tu dah apply Dyxy bc cream belum? ๐Ÿ™ˆ

Rugi tau sbb kalau tak apply sbb
Ramai sangat yang teruja sejak pakai FD dari DYXY ni , tak sampai 5 minit dah siap dah nak tahu kenapa ajaib sangat ni sampai kita tak menang tangan nak reply ws2 diorang . .
.
.
.
.
.
.

Bc Cream by DYXY ni boleh ganti tiga benda kat bawah ni tauu:

1๏ธโƒฃ Foundation
2๏ธโƒฃ Day/Night Cream
3๏ธโƒฃ Concealer

Nak mudah paham, BCCream DYXY ni All In One. Guna satu cream ni je dah boleh sama macam pakai 3 yang atas tu. Best ke tak best? Hehehe.
Bila pakai sangat senang nak ratakan tau. Tak bercapuk, berminyak dan ia juga mesra wuduk .

Kalau nk nampak flawless, glowing and macam guna makeup meh ws sis meh. Klik je link dekat bio sis.

Setiap pembelian dpt 3-4 free gift yg best tau! Paper bag pun dapat juga. Yg bestnya lagi kita bagi free postage jaaa. Siapa yg nak cod pun boleh untuk yg stay area Melaka.
Haa belum ada duit? Nak tunggu gaji? Takpe meh. Awak2 booking dulu. Serendah RM20 je tau. Balance nanti baru awak bayar balik bila awak dah ada duit. No prob laa ! Hehe

Make sure yg ori. Baru korang beli okay.

#dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxycodmelaka #dyxyteamfl #dyxybccream #dyxybccreammurah #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #codmelaka #uitmlendu #kktmledang #uitmalorgajah #uitmmelaka #redvelvetdrama #ootdmalaysia #paidreviewmurah #bazarpaknil #kcollymurah #boosterwhitening #dropshipdiperlukan #adibizara

๐Ÿ‘‘ Q & A Mengenai DYXY BC CREAM Foundation ๐Ÿ‘‘

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) dari mana ?
A Branding Malaysia produk dari Korea
Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) packaging ?
A : Foundation + Span + cermin ( berat 15gram )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tekstur ?
A : Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit

Q : :DYXY BC CREAM ( BCC ) bahan utama ?
A : Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tahan berapa lama ?
A : Tahan lebih dari 8 jam xbercapuk walaupun berpeluh ( sgt sesuai untuk kulit berminyak)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh tahan berapa bulan ?
A : 2-3 bulan ( ikut rutin pemakaian )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) sesuai utk semua jenis kulit ?
A : YA sesuai utk semua jenis kulit ๐ŸŒŸ HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) ade SPF ?
A : SPF 50 ++ dan tak perlu pkai sunblock/ daycream

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh menutup cela di muka ?
A : YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll

Q : DYXG BC CREAM ( BCC ) boleh mencerahkan parut ?
A : YA sebab ade agen pemutih ARBUTIN ( berries )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh atasi tona kulit tidak sekata ?
A : YA boleh meratakan tona kulit dengan sekali sapuan sahaja

Q : Cara pemakaian DYXY BC CREAM ( BCC ) ?
A : Sapu nipis2 dah memadai ikut rutin pemakaian ( sapukan pada kawasan cela/ parut dan ratakan keseluruh muka )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) waterproof ?
A : YA sebab BCC Matte Finish dan boleh dipakai lama utk outdoor aktiviti / berenang

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) Cara nak remove / cuci ?
A : Boleh cuci pakai wipe tissue/ makeup remover / sabun pencuci muka
.
.
Order now โ—โ—โ—โ—
@nealiabeauty
0127690410

#bccream
#bccreambydyana
#dyxycream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyjohorbahru
#dyxypontian
#dyxyteamfl

Selamat Pagi Semua...Haaa...Korang Yang Tengah Bersiap Nak G Kerja Tu Jangan Lupa Calitkan Bc Cream Dan Spray Dengan Face Mist๏ฟผ
.
.
Jum Whatsapp Seri ๐Ÿ“ฒ
.
018-8876570
017-8876570
017-8876570
.
.
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxyteamfl
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codpc
#codpasirmas
#codpasirtumbuh
#codpasirputeh
#codtokbalijelawatbachok
#postageseluruhmalaysia
#postagesetiaphari
#postagefree
#mua
#muakelantan
#muakotabharu
#muakubangkerian
#muamalaysia
#muajohorbahru
#muaskudai

Most Popular Instagram Hashtags