[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dyxyproduct

2506 posts

TOP POSTS

Nak muka flawless? Glowing?
Meh pakai DYXY BC CREAM, DYXY GREEN TEA FACEMIST & DYXY BRUSH.

Hanya utk bulan Oktober sahaja...
Harga runtuh + free gift.
Boleh DM & PM no. 0177414306.

#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyproduct
#koreanproducts
#beautifulhack

Colour 💄Flirty Me nie mengancam sngt uolls 😱😱
.
Tak terasa ke nk ada satu? 😍
.
Meh order dengan ai
.
Whatsapp
.
📲 0143115826
📲 0143115826
📲 0143115826
.
#dyxyproduct
#dyxymattelipstik
#dyxylover❤️❤️❤️

🍃 DYXY GREE TEA Face Mist
160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc

KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum

#dyxyproduct #facemist #greenteafacemist #uitm #jual

.
.
Temporary post
.

Promosi deepavali !!
.

BC CREAM + FACE MIST hanya
.

RM78 only !!!
RM78 only !!!
RM78 only !!!
.

Wasap 012 7868132
Wasap 012 7868132
Wasap 012 7868132
.

#dyxyproduct#dyxymurah#dyxyoriginal#dyxymurahori#dyxybcxreamfacemist

Ada sesiapa yg dah nak habis produk dyxy? 😱
Esok nak pakai baru tersedar dah habis?😱
.
Whatsapp ika utk cod..🤗
Klau area yg xde agent ika pos scepat yg mngkin lepas awak bank in..😁
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲📲 60135299560
.
.
#dyxy
#dyxylover
#dyxyuser
#dyxyagent
#dyxyteamfl
#dyxycosmetic
#dyxyproduct

Kenapa kena ambil 3 item untuk Dyxy first user?
Bc cream- bb+concealer. Full coverage, pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela. Tak perlu bedak, daycream, sunblock lagi. Tak berminyak tak bercapuk, tahan 8 jam dengan spf 50++. 💖Greentea face mist- Untuk lembapkan kulit muka, kecutkan jerawat dan tutup liang pori. Selepas mekap boleh buat sebagai finishing. Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spra face mist. 💖Brush Dyxy-Buatkan sapuan lagi halus dan cantik. Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan. Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
Sebab tu mula-mula kena ambil 3 item. Nanti bila nak repeat 2 item je. Dahla tahan lama, mana lagi nak cari yang simple macam ni kan. 😍
eh try test cuba this product! Sangat2 recommended👍👍 📞01112154596

#dyxyproduct #dyxyfoundation #dyxycombo #dyxyfacemistgreentea #dyxylover

High recommended untuk yg baru nk bercinta dgn #dyxycosmetic❤❤ .
.
Set basic harga yang jimat dn sgt berbaloi💰💰ramai yang rebut set hasic ini sebab nak cantik. Uoll nak cantik?? Boleh cuba dgn hrga jimat terlampau, 3 in 1. Dapat 3 item dalam 1 harga, free paper bag #dyxy😳😳 harga jimat👏 Nk same cantik? ❤❤❤
.
. .
Okay jom WhatsApp fara desap desup meh❤😊👍
.
.
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.

#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#dyxylipstick

Siapa nak cuba #bccreamdyxy tapi tak pasti nk pakai #bccreamdyxynatural atau #bccreamdyxybeige ? .
.
ha, kalau diikutkan gambar diatas nih , korang boleh tengok mana yang sesuai dengan kulit korang . but actually dua² code ni boleh masuk mana² taw 😉😉 .
.
korang just kena pandai blend ja 😍😍 and FYI, ramai customer yang ambik #bccreamdyxybeige 😏😏 hehe
.
so siapa yang berminat , boleh pm / dm sya ya .
.
.
jom flawless dengan #dyxyproduct 💋💋

FUHHH MERECIK 😍

Jangan cakap perempuan ke guna dyxy cosmetics ni lelaki pon guna taw 😍😍 INI SEMUA ANGKARA DYXYCOSMETICS‼️
✔️Bekas jeragat hilang
✔️Jerawat mengecut
✔️Muka semakin cantik flawless
✔️Kulit semakin cerah sekata
.

www.wasap.my/60192527225/dyxy

Free postage 💕
Free gift 💕
Free cod 💕
Free paper bag💕

#dyxyproduct #dyxypahang #dyxyfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylover #dyxyagent #dyxydropship #dyxycombo #dyxytemerloh #dyxycosmeticshq #teamfl #dyxy #teamdyxymaira
#dyxykosmetik

MOST RECENT

Assalammualaikum.⠀
.⠀
Hai beli 3 items DYXY :⠀
.⠀
Bc cream rm85⠀
Facemist rm55⠀
Berus rm45⠀
Total rm185⠀
.⠀
Dan PROMOSI anda hanya perlu bayar rm145 je!!⠀
(JIMAT RM45) dari harga sebenar.⠀
.⠀
Dan istimewa dari kami uolss akan dapat 10 Free Gift iaitu :⠀
.⠀
🎉 Free postagee ⠀
🎉 Free Voucer bernilai RM30⠀
(Boleh tebus untuk pembelian seterusnya)⠀
🎉 Free Zinger Bag untuk letak produk DYXY⠀
🎉 Free Paper Bag DYXY Exclusive⠀
🎉 Free Code Cabutan Bertuah HADIAH LOKET EMAS (Special untul TeamLisaRich)⠀
🎉 FREE Eyeshadow 6 Colour siap free berus dia sekali.⠀
🎉 Free Lip Balm ⠀
🎉 Free EyeMask Collagen Gold⠀
🎉 Free shisedo⠀
🎉 Free pamplet⠀
.⠀
Terhad kepada 8 orang pelanggan terawal. Siapa cepat dia dapat.⠀
Lambat tak dapat. 😉⠀
.⠀
Berminat nak dapatkan 10 free gift yang menarik ini ?⠀
.⠀
#promosidyxy #dyxymurah #dyxymalaysia #dyxyproduct #dyxykosmetik #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipmatte #sayjualdyxy #sayajual #sayajualmurah #muabellaz #foundation #foundationmurah #lipmatte #kakishoppinginsta

Walaupun produk kami viral dan ramai artis yg pakai..
TAK SEMESTINYA MAHAL..
.
.
SERIUS XMAHAL
.
.
harga ekonomi
Jimat pemakaian
Beli sekali boleh pakai smpai 3 bulan
Berkualiti tinggi.setaraf dengan produk antarabangsa

Tak caye??
Cer whatsap
.
.
WHATSAP 016-7137849
WHATSAP 016-7137849

#dyxycod#dyxyteam #dyxy #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #dyxycosmetic #dyxyproduct #dyxypetalingjaya #dyxysunwaypyramid #bccreamMurah #bccreamoriginal #bcc #bccreamfoundationmalaysia

Colour 💄Flirty Me nie mengancam sngt uolls 😱😱
.
Tak terasa ke nk ada satu? 😍
.
Meh order dengan ai
.
Whatsapp
.
📲 0143115826
📲 0143115826
📲 0143115826
.
#dyxyproduct
#dyxymattelipstik
#dyxylover❤️❤️❤️

Tahu x yg face mist dyxy mampu utk mengecutkan jerawat??
.
Manakala bc cream pula mampu utk menutup jerawat dan parut jerawat..
.
.
Whatsapp ika utk maklumat lanjut dan pembelian dyxy.. 😍📱60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxyproduct #dyxyagent #trustedagent #teamfl #bccream #facemist #lipsmatte #fantasticglow #fantasticflawless #ladyd #codkeramat #codwangsamaju #codbangi #codukm

Ada sesiapa yg dah nak habis produk dyxy? 😱
Esok nak pakai baru tersedar dah habis?😱
.
Whatsapp ika utk cod..🤗
Klau area yg xde agent ika pos scepat yg mngkin lepas awak bank in..😁
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲📲 60135299560
.
.
#dyxy
#dyxylover
#dyxyuser
#dyxyagent
#dyxyteamfl
#dyxycosmetic
#dyxyproduct

Gudmorning igerss 😉 sebelum gerak ke kelas sis guna dyxy dulu ..brush dyxy wajib ada. Uolls semua dh apply dyxy belum? Sebelum g keje jgn lupa DYXY okay .
Utk blusher sis guna Maybeline New York Blush & utk lipstick sis guna sis guna Vivo matte liquid MAT6 juga jenama Maybelline New York. After dh apply semua tu jgn lupa spray muka dgn MINERAL FACE MIST GREEN TEA DYXY 😍
Mesti ramai tertanya..Apa pulak botol putih tu? Haaa.. botol putih bulat comel tu adalah Bomb Shell . Nk tahu ape bomb shell.. usha ig ni @bombshellbeautehq .
#dyxybrushgemuk #dyxycod #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyviral #dyxyfamous #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxyproductmalaysia #dyxyproduct #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxylover

Kalau awak nak tau dgn adanya bccream
Dyxy ni muka akn lebih glowingg.. berseri2 tanpa berminyak.. 💋💋
.
🦋xperlu pakai foundation
🦋xperlu pakai sun block
🦋xperlu pakai conseller
🦋xperlu pakai compact powder
🦋xperlu pakai cc cream
.
Bccream n face mist akn buat muka lebih lebih fresh n nmpk flawless.. slain tu bila pakai bccream xakan bercapuk.. ✨✨
.
Sapa yg dah pernah guna akn tau hasilnya mcm mana.. mmg xkan cari lain dah.. 😁
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲📲 60135299560
.
.
#dyxy
#dyxylover
#dyxyuser
#dyxyagent
#dyxyteamfl
#dyxycosmetic
#dyxyproduct

Assalammualaikum.
.
Hai beli 3 items DYXY :
.
Bc cream rm85
Facemist rm55
Berus rm45
Total rm185
.
Dan PROMOSI anda hanya perlu bayar rm145 je!!
(JIMAT RM45) dari harga sebenar.
.
Dan istimewa dari kami uolss akan dapat 10 Free Gift iaitu :
.
🎉 Free postagee 🎉 Free Voucer bernilai RM30
(Boleh tebus untuk pembelian seterusnya)
🎉 Free Zinger Bag untuk letak produk DYXY
🎉 Free Paper Bag DYXY Exclusive
🎉 Free Code Cabutan Bertuah HADIAH LOKET EMAS (Special untul TeamLisaRich)
🎉 FREE Eyeshadow 6 Colour siap free berus dia sekali.
🎉 Free Lip Balm 🎉 Free EyeMask Collagen Gold
🎉 Free shisedo
🎉 Free pamplet
.
Terhad kepada 9 orang pelanggan terawal. Siapa cepat dia dapat.
Lambat tak dapat. 😉
.
Berminat nak dapatkan 10 free gift yang menarik ini ?
.
#teamlisarich #dyxy #dyxyproduct #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyfacemistmineralgreentea

Assalamualaikum dan selamat pagi.. 🤗🤗
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..😍😍
📲60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetic #dyxyproduct #dyxymalaysia #dyxyagent #dyxyteamfl #dyxylover #dyxyuser #dyxykl #dyxyterengganu #sayajual #lakukeras

High recommended untuk yg baru nk bercinta dgn #dyxycosmetic❤❤ .
.
Set basic harga yang jimat dn sgt berbaloi💰💰ramai yang rebut set hasic ini sebab nak cantik. Uoll nak cantik?? Boleh cuba dgn hrga jimat terlampau, 3 in 1. Dapat 3 item dalam 1 harga, free paper bag #dyxy😳😳 harga jimat👏 Nk same cantik? ❤❤❤
.
. .
Okay jom WhatsApp fara desap desup meh❤😊👍
.
.
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.

#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#dyxylipstick

❤❤❤LIPSTICK DYXY❤❤❤
❤❤❤Ada 3 pilihan color❤❤❤
💋 FLIRTY ME
💋 SEXY NUDE
💋 CHERRY RED
.
. ❤❤❤Kelebihan DYXY lipstick❤❤❤
.
. 💋 Warna yang cantik
.
. 💋 Bebas dari plumbum yang boleh gelapkan bibir
.
. 💋 Rasa ringan bila apply .
.
💋 Bauan fruity yang memikat
.
. 💋 Sesuai untuk semua tona kulit.

Okay jom WhatsApp fara desap desup meh❤😊👍
.
.
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.
#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#dyxylipstick

BRUSH .
.
➡️ Diperbuat daripada bulu sintetik
.
. ➡️ Mudah dibasuh dengan menggunakan sabun baby .
.
➡️ Tidak mudah tercabut
.
. ➡️ Padat dan mampat .
.
➡️ Dapat menjimatkan penggunaan bccream hingga 5 bulan
.
. ➡️ Berfungsi sama seperti Beauty Blender
.
. ➡️ Nampak sama dengan brush lain di luar, tetapi sangat berbeza.
.
.
Okay jom WhatsApp fara desap desup meh❤😊👍
.
.
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.
#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#dyxybrush

DYXY BC CREAM

1. Kandungan :
✔ Mineral
✔ Waterbased
✔ Ekstrak Arbutin
✔ Vitamin E

2. Ada dua CODE

Beige (kulit cerah ala2 chinese ataupun cerah sederhana, and untuk yang sukakan make up)

Natural ( untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah,hitam manis pun boleh.

3. Kelebihan DYXY BC Cream Foundation.

Mampu menutup segala cela , jeragat dan parut di wajah .

Senang nak apply dimuka, 1 minit dah siap.

SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV.

Meratakan tona, warna kulit muka dan nampak natural .

Tekstur sekata dan MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap .

ANTI MINYAK tesktur krim yang unik, tidak berminyak dan tidak melekit .

TAHAN LAMA Tahan lebih dari 8 jam.

TEKSTUR RINGAN Selesa bila dipakai dan tidak tebal.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF.
.
.
Menarik kan🤗
Sepantas desap desup siap🤗👍
.
Okay jom WhatsApp fara desap desup meh❤😊👍
.
.
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.
#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige

Wow..cantik...menarik..semudah ABC..😱😱
.
.
KESAN YG SUPERB😍😍
.
.
Glowing..flawess ditambah makeup tahan lama uolss..nak ke nak😛😛
.
.
Moh ler whatsap kita😁😁
.
.
WHATSAP 📲📲📲WADA
www.wassap.my/+60108984072

#dyxybrushgemuk #dyxyterbaik #dyxytramfl #dyxyproduct #dyxycosmetics #bccreamMurah #bccreamoriginal

🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist .
.

160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN TAK CAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Best kannn?

Haaaa berminat tak?
Bukan saje bagi glowing selepas pakai foundation tapi banyak lagi kegunaannya❤👍😊
Uolls boleh by set dan boleh juge by loose item🤗👍
.
.
Berminat boleh WhatsApp fara ye
📲012-3172363
📲012-3172362
.
.
#dyxy
#dyxybest
#dyxyfacemist
#dyxyproduct
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea
#dyxymalaysia

Green tea face mist dapat membantu mengecutkan jerawat.. Bc cream pula menutup jerawat dan parut jerawat..
Brush pula membantu meratakan bc cream supaya pemakaian lebih rata dan tidak bercapuk..
.
Hasil nya awak2 boleh tgk sndri perubahan sebelum dan selepas penggunaan produk dyxy.. 😍😍
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetic #dyxyproduct #dyxymalaysia #dyxyagent #dyxyteamfl #dyxylover #dyxyuser #dyxykl #dyxyterengganu #sayajual #lakukeras

.
Set fantastic twin..
Berbaloi kalau share beli dgn kawan2 atau family.. 😍😍
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetic #dyxyproduct #dyxymalaysia #dyxyagent #dyxyteamfl #dyxylover #dyxyuser #dyxykl #dyxyterengganu #sayajual #lakukeras

Jom tgk tutorial dr dyxy user nih.. Ramai dah yg bg tutorial sbb dyxy best sngt.. bkn artis je org biasa2 pn rmai yg pkai n suka dyxy.. 😍😍
.
.
Whatsapp ika utk dptkan produk dyxy..
📲60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetic #dyxyproduct #dyxymalaysia #dyxyagent #dyxyteamfl #dyxylover #dyxyuser #dyxykl #dyxyterengganu #sayajual #lakukeras

Most Popular Instagram Hashtags