#dyxyperak

MOST RECENT

MEREKA LOVE DYXY๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Saya juga guna DYXY๐Ÿ˜โค
.
Anda bila lagi???????
.
Jom cantik berseri seri di pagi raya bersama sama๐Ÿ˜โค
.
Tak sampai 5 minit, muka korang akan berseri glowing dengan DYXY๐Ÿ˜โค
.
Tak percaya, cubalah๐Ÿ˜โค
Harga setanding kualiti๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tahan lama sehinggga 4-5 bulan๐Ÿ˜ฑโค
.
Nak ke nak????
.
Whatsapp saya dengan klik link biru di bio instagram ni tanpa perlu save number pon๐Ÿ˜Š
.
Harini oder harini kita COD๐Ÿš—
.
#dyxyipoh
#dyxyperak
#agentdyxyipoh.
#agentdyxyperak
#dyxyklebang
#dyxychemor
#dyxychepor
#dyxygopeng
#teamnorr
#teamfl

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’
.
meen
011-10308293
011-10308293
011-10308293
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxyperak #dyxyipoh #ipohkosmetik #ipoh #dyxystation18

Bermula hari ini!!!! Setiap pembelian Set combo Complete Lady korg akan dapat Percumaaaa TSHIRT EXCLUSIVE DYXY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aduhh sah sah terus di Cop DYXY LOVER kannn?! Ofcourse laaaa kan sis? Kita kita yang dah guna DYXY je tahuuu kenapa DYXY ni mcm Magic Cream dekat muka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Ok tapi LIMITED pcs tau baju ni. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜˜. Wasap je atau click je Link di bio untuk direct wasap. Tak perlu save number pun!
.
๐ŸŒธSET COMPLETE LADY๐ŸŒธ
๐Ÿ”ฅ*BEST SELLING RECOMMENDED SET*๐Ÿ”ฅ
.
1x DYXY Bc Cream viral
1x DYXY Facemist NanoTech
1x DYXY Brush Gebu
1x DYXY Lipsmatte 3 in 1
1x DYXY Mascara Mesra Wudhuk
๐ŸŽLIMITED !! FREE EXCLUSIVE T-SHIRT DYXY
๐ŸŽFREE POSTAGE ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž2x TERCALON MENANG GELANG TANGAN EMAS 916!!
.
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

Bermula hari ini!!!! Setiap pembelian Set combo Complete Lady korg akan dapat Percumaaaa TSHIRT EXCLUSIVE DYXY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aduhh sah sah terus di Cop DYXY LOVER kannn?! Ofcourse laaaa kan sis? Kita kita yang dah guna DYXY je tahuuu kenapa DYXY ni mcm Magic Cream dekat muka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Ok tapi LIMITED pcs tau baju ni. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜˜. Wasap je atau click je Link di bio untuk direct wasap. Tak perlu save number pun!
.
๐ŸŒธSET COMPLETE LADY๐ŸŒธ
๐Ÿ”ฅ*BEST SELLING RECOMMENDED SET*๐Ÿ”ฅ
.
1x DYXY Bc Cream viral
1x DYXY Facemist NanoTech
1x DYXY Brush Gebu
1x DYXY Lipsmatte 3 in 1
1x DYXY Mascara Mesra Wudhuk
๐ŸŽLIMITED !! FREE EXCLUSIVE T-SHIRT DYXY
๐ŸŽFREE POSTAGE ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž2x TERCALON MENANG GELANG TANGAN EMAS 916!!
.
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

Bermula hari ini!!!! Setiap pembelian Set combo Complete Lady korg akan dapat Percumaaaa TSHIRT EXCLUSIVE DYXY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aduhh sah sah terus di Cop DYXY LOVER kannn?! Ofcourse laaaa kan sis? Kita kita yang dah guna DYXY je tahuuu kenapa DYXY ni mcm Magic Cream dekat muka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Ok tapi LIMITED pcs tau baju ni. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜˜. Wasap je atau click je Link di bio untuk direct wasap. Tak perlu save number pun!
.
๐ŸŒธSET COMPLETE LADY๐ŸŒธ
๐Ÿ”ฅ*BEST SELLING RECOMMENDED SET*๐Ÿ”ฅ
.
1x DYXY Bc Cream viral
1x DYXY Facemist NanoTech
1x DYXY Brush Gebu
1x DYXY Lipsmatte 3 in 1
1x DYXY Mascara Mesra Wudhuk
๐ŸŽLIMITED !! FREE EXCLUSIVE T-SHIRT DYXY
๐ŸŽFREE POSTAGE ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž2x TERCALON MENANG GELANG TANGAN EMAS 916!!
.
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

- Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq ๐Ÿ˜˜
.
Wasap laju2 tau!!! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

- Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq ๐Ÿ˜˜
.
Wasap laju2 tau!!! .
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸŒนKhas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! ๐ŸŒนKhas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
๐ŸŒนFormula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula ๐Ÿ˜ ๐ŸŒนSatu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
๐ŸŒน Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
๐ŸŒนFormulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr nouvlina.fashionairy?
.
๐ŸŒนAmal adalah Stokis direct HQ ๐Ÿ˜
๐ŸŒนMoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
๐ŸŒนPostage percuma satu Malaysia kita Cover!!
๐ŸŒนPercuma Repeat Voucher Rm30
๐ŸŒนPercuma Exclusive Consultation aftersales service
๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ŽLayak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Amal nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
๐Ÿ“ฒ016-2159590
.
Amal doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut ๐Ÿ˜Š
.
#teamamal #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

SET DYXY MAHAL?

Ehh, Cuba fikir lagi sekali...
Bila beli 1 set #dyxycosmetics dah tak perlu pakai
โŽ๏ธbedak compact
โŽ๏ธconcealer
โŽ๏ธfoundation
โŽ๏ธpelembap
โŽ๏ธprimer
โŽ๏ธmakeup setting
โŽ๏ธday cream
โŽ๏ธmatte powder
โŽspf krim
โŽsunblock

Haaa berapa banyak duit habis bila dicampur kalau dibeli semua tuu. Dalam set dyxy mmg dah cukup lengkap tau..
.
.

Dap2 sikit, 3 min dah siap
Bukan jimat masa je, duit pun jimat!boleh tahan lebih 5 bulan taw๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.

Bukan setakat buat muka kita cantik
tapi boleh merawat masalah muka juga
Bagus ke bagus sangat ni ๐Ÿ˜
.
.

Jadiilah pengguna yang bijak
.
.
Whatapps myla untuk order .
๐Ÿ“ฒ01116470237
๐Ÿ“ฒ01116470237
.
#teamfatin #syamyla_dyxy #sayajualfoundation #dyxyperfectlady #sayasukadyxy #dyxyfacemist #dyxyvirall #dyxybeauty #dyxybccream #dyxyperak#dyxykamijual #jombelidyxy

Sesiapa yang berminat nak beli dyxy, tapi masih fikir2๐Ÿ˜˜
Guna dyxy,โŒperlu beli:
โœ…Bedak
โœ…Foundation
โœ…Sunblock
โœ…Concealer
โœ…Bbcream
Jom jadi pengguna yg bijak ๐Ÿ’•

meh la wsep kite
www.wasap.my/0145087437
#dyxyperak
#dyxyipoh
#dyxymeru #dyxyuluchepor #dyxychemor #dyxyjelapang #dyxysgsiput #dyxyuser
#dyxypromotion
#muaperak
#mua
#dyxybccreamfoundation #promotion
#sales
#diskaunhebat
#dyxycosmetics #dyxybrushgemuk #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxymattelipstik #dyxymascara #dyxymelaka #dyxybydyana #dropshipwanted #agentmelaka #stokismelaka #TeamFL

JOM BACA CUSTOMER FEEDBACK .
.
Hai sayang2 semua โค๏ธ .

Dah guna belum DYXY Cosmetics ni ? Rugi sgt kalau korang xgrab tau. Nak cantik, nak flawless kena lah usaha sikit kn. DYXY ini memang sesuai dengan semua jenis kulit
.
.

For those yang kulit sensitif ke allergic pun sesuai tau ! Jangan risau ye syg2 semua sebab produk ini sememangnya mendapat pengesahan KKM ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
.

Ni antara feedback2 positif dari customer ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamzyda
#teamdyxy
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong

Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq ๐Ÿ˜˜
.
Wasap laju2 tau!!! .
.
.
.๐Ÿ“ฒ 01116470237
.๐Ÿ“ฒ 01116470237

#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq ๐Ÿ˜˜
.
Wasap laju2 tau!!! .
.
.
.๐Ÿ“ฒ 01116470237
.๐Ÿ“ฒ 01116470237

#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

Omgggg zissss...zis nak fikir fikir sampai bilaaa nii? Raya dah dekat zissssss...lambat lambat nanti Poslaju dah tak cuti pulak ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Zisss order je ngn kita, kita Trusted seller tau direct supply Hq ๐Ÿ˜˜
.
Wasap laju2 tau!!! .๐Ÿ“ฒ 01116470237
.๐Ÿ“ฒ 01116470237

#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

10 GELANG EMAS 916 bernilai lebih dari RM5000 UNTUK DI MENANGI!
.
๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽŠ๐ŸŽ
โ—DYXY PRE RAMADHAN SALESโ—
.
Sempena Ramadhan Kareem yang bakal tiba ๐Ÿ˜. Kami ingin berkongsi rezeki yang ada. Adakah anda orang yang bertuah? .
Bukan 1
Bukan 2
Tapi SEPULUH 10 !!!! Total 10 pemenang bertuah kita cari ๐Ÿ˜
Secara PERCUMAAAAAAA sahaja
.
Syarat syarat nya :
Sah hanya dari #teamtyka dan #teamfatnin sahaja ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Wasap skrg 0174428187
.
#teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

10 GELANG EMAS 916 bernilai lebih dari RM5000 UNTUK DI MENANGI!
.
๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽŠ๐ŸŽ
โ—DYXY PRE RAMADHAN SALESโ—
.
Sempena Ramadhan Kareem yang bakal tiba ๐Ÿ˜. Kami ingin berkongsi rezeki yang ada. Adakah anda orang yang bertuah? .
Bukan 1
Bukan 2
Tapi SEPULUH 10 !!!! Total 10 pemenang bertuah kita cari ๐Ÿ˜
Secara PERCUMAAAAAAA sahaja
.
Syarat syarat nya :
Sah hanya dari #teamtyka dan #teamfatnin sahaja ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Wasap skrg 0174428187
.
#teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

10 GELANG EMAS 916 bernilai lebih dari RM5000 UNTUK DI MENANGI!
.
๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŒ™๐ŸŒŸ๐ŸŽŠ๐ŸŽ
โ—DYXY PRE RAMADHAN SALESโ—
.
Sempena Ramadhan Kareem yang bakal tiba ๐Ÿ˜. Kami ingin berkongsi rezeki yang ada. Adakah anda orang yang bertuah? .
Bukan 1
Bukan 2
Tapi SEPULUH 10 !!!! Total 10 pemenang bertuah kita cari ๐Ÿ˜
Secara PERCUMAAAAAAA sahaja
.
Syarat syarat nya :
Sah hanya dari #teamtyka dan #teamfatnin sahaja ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Wasap skrg 0174428187
.
#teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸŒนKhas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! ๐ŸŒนKhas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
๐ŸŒนFormula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula ๐Ÿ˜ ๐ŸŒนSatu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
๐ŸŒน Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
๐ŸŒนFormulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr Tyka Amizi?
.
๐ŸŒนTyka adalah Master Stokis direct HQ ๐Ÿ˜
๐ŸŒนMoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
๐ŸŒนPostage percuma satu Malaysia kita Cover!!
๐ŸŒนPercuma Repeat Voucher Rm30
๐ŸŒนPercuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
๐ŸŒนPercuma Exclusive Consultation aftersales service
๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ŽLayak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 tyka nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES
Click link di BIO tak perlu save number
.
๐Ÿ“ฒ01128902070
.
Tyka doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut ๐Ÿ˜Š
.
#teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

DYXY KENA LELONGโ‰๏ธ๐Ÿ˜ฑ OFFER RAYA CANTIK DENGAN DYXY ๐Ÿ˜ .
.
โœ”DISKAUN SEHINGGA RM50
โœ”FREE POSTAGE / COD
โœ”FREE GIFT MELIMPAH
โœ”FREE PAPERBAG

Ada ke seller nak bagi benda benda free ni?
OFCOZ LA ADA, beli dengan kami ๐Ÿ’ฏ% CONFIRM ORI & dapat lagi FREE MACAM MACAM ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kosmetik paling viral yang paling mudah nak apply untuk pegi kerja tauu. .
.
โœ…Full Coverage
โœ…Siap makeup 3minit
โœ…Tahan lebih 8 jam
โœ…SPF 50 ๐Ÿ˜ฑ

Berminat cepat cepat wassap no ni ๐Ÿ‘‡
.
.
Nak grab 1 set ?? .
.

WHATSAPP 0134553384 (fast respon) .

#dyxyterengganu
#dyxykualaterengganu
#kualaterengganu
#terengganu
#unimas
#jururawatmalaysiaย 
#sabahan
#kudat
#batangkali
#tawau
#seberangtakir
#sarawakian
#paritbuntar
#serimanjung
#bagandatoh
#sabakbernam
#tanjungmalim
#dyxyperak
#sungaibesar
#dyxyselangor
#hutanmelintang
#telukintan
#setiawan
#sungkai
#behrang2020
#trolak
#slimriver
#kualakububharu
#bukitberuntung
#manir

Bermula hari ini!!!! Setiap pembelian Set combo Complete Lady korg akan dapat Percumaaaa TSHIRT EXCLUSIVE DYXY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Aduhh sah sah terus di Cop DYXY LOVER kannn?! Ofcourse laaaa kan sis? Kita kita yang dah guna DYXY je tahuuu kenapa DYXY ni mcm Magic Cream dekat muka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Ok tapi LIMITED pcs tau baju ni. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜˜. Wasap je atau click je Link di bio untuk direct wasap. Tak perlu save number pun!
.
๐ŸŒธSET COMPLETE LADY๐ŸŒธ
๐Ÿ”ฅ*BEST SELLING RECOMMENDED SET*๐Ÿ”ฅ
.
1x DYXY Bc Cream viral
1x DYXY Facemist NanoTech
1x DYXY Brush Gebu
1x DYXY Lipsmatte 3 in 1
1x DYXY Mascara Mesra Wudhuk
๐ŸŽLIMITED !! FREE EXCLUSIVE T-SHIRT DYXY
๐ŸŽFREE POSTAGE ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž2x TERCALON MENANG GELANG TANGAN EMAS 916!!
.
#bazarpaknil #teamTyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

Most Popular Instagram Hashtags