#dyxyoriginal

MOST RECENT

🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
❤️ ORDER NOW ❤️
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#foundationtakberminyak
#brushteebaik
#fattzurafairytale

🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
❤️ ORDER NOW ❤️
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#foundationtakberminyak
#brushteebaik
#fattzurafairytale

🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
❤️ ORDER NOW ❤️
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#foundationtakberminyak
#brushteebaik
#fattzurafairytale

DARI MATA TURUN KE HATI ❤ .
MASCARA FIBRE DYXY
.
💖Bulu mata melentik, 💖Mata memukau. 💖Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
💖Dari mata, terus terpesona.
💖Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
.
.

Whatsapp 📲
0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamdyxy
#dyxymascara
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong

HOT SELLING PROMO MELETOP 😱
🔥SUPER BEAUTY LADY
(Discount off : RM 50)
🌟🌟🌟🌟🌟
.
1 x Bc Cream
1 x Green Tea Facemist
1 x Brush
1 x Mascara
👜FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
🚙 FREE POSTAGE SM .
Best ke best? Wasap now 💕 Sebab sekarang tengah buat promosi tak masuk akal 😭
.
.
DYXY TERENGGANU 💕
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
COD: 🚗 Besut 🚗 Jerteh 🚗 Felda Selasih 🚗 Kuala Terengganu 🚗 Mydin Mall 🚗 Cabang Tiga KT .
.
@intan_dyxyviral
+60145227827
.
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxymurah
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#dyxyfeedback
#mineralfacemist
#dyxysabah
#dyxyjohor
#dyxyterengganu
#dyxybesut
#dyxyjerteh
#dyxyoriginal
#dyxypahang
#dyxypaka
#teamdyxy
#muaterengganu
#dropshipwanted
#teamdyxykakmar

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@dyxystokis_cikain tengah buat offer untuk SET COMPLETE D
.
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
OFFER SET COMPLETE D VALID UNTIL 30 April.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 0139090251
📲 0139090251
📲 0139090251
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#comelpipimerah

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@dyxystokis_cikain tengah buat offer untuk SET COMPLETE D
.
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
OFFER SET COMPLETE D VALID UNTIL 30 April.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 0139090251
📲 0139090251
📲 0139090251
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#comelpipimerah

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘
.
.
@dyxystokis_cikain tengah buat offer untuk SET COMPLETE D
.
.
Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
OFFER SET COMPLETE D VALID UNTIL 30 April.
.
.
ORDER NOW💨💨
📲 0139090251
📲 0139090251
📲 0139090251
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#makeuptutorial
#comelpipimerah

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️
.
Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
Pm atau direct wasap kami:
.
.
📱0192156022
.
.
📮Free postage for all area
🚗contact kami untuk COD
🎁super extra gift for every set
.
.
#dyxyoriginal #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstict #dyxymascara #dyxymurah #teamalyaa

✨DYXY COSMETICS✨
Korang, dah cuba Dyxy ke belum? Kalau belum cepat cepat order sekarang and grab promo price yang tersangatlah menguntungkan korang semua!!!
.
Nak ke nakkkk???!!! Cepat whatsapp sekarang!!! Stock limited!!!
.
Banyak sangat FREE GIFT yang menanti anda 😍😍😍🎁🛍
.
Whatsapp NOW ❗️❗️❗️
📲 018 2979915
📲 018 2979915
📲 018 2979915
#facemist #mascara #bccream #lipstick #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxymalaysia #dyxysubangjaya #dyxyusj #dyxyshahalam #dyxypuchong #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxybangsar #dyxyklangvalley

PRODUK DARI DYXY COSMETICS KALAU CUBA PASTI NAK CUBA BERKALI KALI❗️
.
Haaaa kan dah cakap, customer ni pun dah fall in love terukkk kat dyxy cosmetics 💕
.
Korang tak nak cuba ke? Pasti memuaskan uolls. Cepat cepat grab promo price ni rugi kalau tak join 😘
.
Whatsapp NOW 💨💨💨
📲 018 2979915
📲 018 2979915
📲 018 2979915
#facemist #mascara #bccream #lipstick #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxymalaysia #dyxysubangjaya #dyxyusj #dyxyshahalam #dyxypuchong #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxybangsar #dyxyklangvalley

☘️ Customer Feedback ☘️
Dengan set DYXY viral ni, muka korang: ❌ Tak bercapuk
❌ Anti minyak
✔️ Full coverage ✔️ Tahan lama
✔️ Tekstur ringan
✔️ Senang nak remove
.
.
WHATSAPP NOW 0102714385
WHATSAPP NOW 0102714385
WHATSAPP NOW 0102714385
#dyxybccream #dyxyfoundation #bccreamoriginal #foundationoriginal #bccreamkorea #foundationkorea #bccreambydyana #dyxyfacemist #facemistgreentea #foundationmalaysia #dyxycosmetics #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #bccreamviral #facemistviral #lipstickviral #mascaraviral #dyxymalaysia #dyxyhq #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyviral #flawlessskin #dyxytestimoni #letscantik

DYXY UNTUK ORANG YANG NAK SIMPLE MAKEUP JERRRR‼️‼️
.
.
Sekarang buat offer gila gila ni rugi kalau korang tak ambil peluang ni. Dan yang paling Best nak bagi korang bnyak gila free gift tau so korang Jom cepat cepat WhatsApp terus untuk fast respond tau😍
. .
Ehhhhh cop cop cop sebelum korang tekan follow, ikin nak bagi tau ni Sekarang dyxy dah keluarkan facemist baru tau and seriously Memang best sangat sangat tau soooo korang Memang patot Cuba dyxy ni okey😘
.
.
.
WhatsApp ikin now now now 💕
0102714385
0102714385
0102714385
#dyxybccream #dyxyfoundation #bccreamoriginal #foundationoriginal #bccreamkorea #foundationkorea #bccreambydyana #dyxyfacemist #facemistgreentea #foundationmalaysia #dyxycosmetics #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #bccreamviral #facemistviral #lipstickviral #mascaraviral #dyxymalaysia #dyxyhq #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyviral #flawlessskin #dyxytestimoni #letscantik

DYXY COSMETIC 3 IN 1 TERDIRI DARIPADA .
🌻1X DYXY BC Cream Foundation
🌻1X DYXY Green Tea Face Mist
🌻1X BRUSH
🌻FREE PAPER BAG
🌻FREE GIFT

KELEBIHAN / FUNGSI DYXY BC CREAM .
🌺Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌺SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌺Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
🌺Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit .
🌺Menjimatkan masa untuk bersiap
🌺Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
🌺Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
🌺Mekap Tahan lama sehingga 8 jam .

FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA .
🌹Menghilangkan jerawat halus
🌹Wajah lebih segar & glowing
🌹Kesan melecet sembuh
🌹Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering

RM115
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS) .

FOR ORDER WHATSAPP : 01140706693

#dyxymurah #setdyxy #setdyxybccream #setdyxycosmeticmurah #setdyxycosmetics #dyxy #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxyoriginal #dyxysetasyallie #dyxysetcomboladyd #dyxysetladyd #bccream #bccreamdyxy #bccreamdyxyfoundation #bccreamdyxymurah
#bccreamdyxyfoundationmurah #greenteafacemist #greenteafacemistdyxy #greenteafacemistdyxyspray #greenteafacemistdyxymurah #dyxyasyallie #dyxyasyalliee #setdyxycosmeticmurah #dyxy3in1 #dyxy3in1murah #dyxy3in1original

Hai awak2 semua. Set Dyxy Cosmetics still on PROMO tau 😘🤗. Jom2 kita sambau set2 combo DYXY COSMETICS sementara harga promo ni ♥️♥️♥️
SET PALING LAKU KERAS 👇🏻
.
.
*SET BASIC LADY*
✔️ BC CREAM
✔️ GREEN TEA MINERAL FACE MIST
✔️ BRUSH
.
.
FREE GIFT 🎁
💫 Eye Shadow
💫 Blusher
💫 Bag Make up
.
Ini BETUL BETUL bukan COBAAN gaisss ❌😱
.
.
OFFER RAMPAGE❗️
OFFER RAMPAGE❗️
OFFER RAMPAGE❗️
.
Untuk bulan APRIL ni kitorang nak buat sale pengsan kaw2. DISCOUNT lebih untuk satu set.
Offer limited sangat2 + Free gift yg EXTRA SPECIAL ❤️😍🎁
.
Best bukan? Jangan tunggu lagi. Jom order sekarang. .
.
❗️Offer ni bebila je boleh habes tau. Cepat2 jangan lambat2 😆😱
Korang klaw taknak terlepas #PromoApril ni korang nak BOOKING dulu pon boleh. Kita akan simpan ikat tepi ketat2 untuk korang 😘
.
Dah meh dm/whatsapp sekarang 🙈
📲 ikin: 010-2714385
#dyxybccream #dyxyfoundation #bccreamoriginal #foundationoriginal #bccreamkorea #foundationkorea #bccreambydyana #dyxyfacemist #facemistgreentea #foundationmalaysia #dyxycosmetics #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #bccreamviral #facemistviral #lipstickviral #mascaraviral #dyxymalaysia #dyxyhq #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyviral #flawlessskin #dyxytestimoni #letscantik

OMG SANGAT WOW 😱
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata

#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#teamfl
#mascaradyxy

Ehh raya takkan tukar baju baru, langsir baru, kereta baru je kan? Makeup dekat muka tu tak nak tukar baru ke? Haaa jangan sampai suami tukar isteri baru sudah 😱

Tunggu apa lagi? Jom rebut OFFER SELAMBAK RAYA ni. Banyak yang special ofkos..Takkan nak tunggu poslaju cuti baru nak cari set makeup flawless ni kan.

Whatsapp kak maz lelaju🏃‍♀️💨💨💨 📲0189094686

#makeup #dyxylover #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #foundationmurah #foundationroutine #muamalaysia #flawless #flawlessskin #brush #dyxylipsmatte #dyxylipsmatte #dyxymaskara #superlentik #makeuplover #dyxyoriginal

Jom glowing..
.
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info:
📱0192156022
.
📮free postage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set dyxy.
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxyfacemist #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxymurah #teamalyaa

📢Testimoni- Testimoni Pengguna DYXY COMSETICS📢
.
"Pakai mist tu best, segar terus muka.....😉"
.
Pssttttt..🤫,
Jangan bagitau orang lain, nanti habes stock DYXY COSMETICS orang borong sampai licin. Hihihi.😋. Admin gurau jerrr. Ahaa nk bgtau followers @dyxy.tgg our "CUSTOMER SATISFACTIONS" our #1 PRIORITY.
.
Mula-mula takut jer nak cuba. Lepas dah cuba. Alhamdullilah positive impact untuk customer. We in @dyxy.tgg will spread the benefits of DYXY COSMETICS product untuk semua. Because of this Quality & Benefits membuatkan kami Produk viral cosmetic No1 terbaik di pasaran.😘. P/s jangan jelessssssss...😎
.
Followers yang cantik dan kacak di luar sana tuu😉
Meh selit order anda laju-laju dekat @dyxy.tgg.
Promo untuk april pun dah nk hujung2 dah ni. Kita nak bg awak awak semua HARGA KEDEBOOM 👻. FREE GIFT KEDEBOOM🎁
.

Boleh whatsapps ke:
.
www.wasap.my/60135224455
.
www.wasap.my/60135224455
.
www.wasap.my/60135224455
.
#dyxyinfo #dyxycosmetics #dyxyterengganu #dyxyoriginal #dyxymurah #pastikanoribarubeli #dyxyfacemist #sharingthemoments #dyxytggtestimoni #dyxytestimoni #dyxyinternational #dyxyglobal

10 pcs extra gift untuk 4 item dyxy keatas. .
Memang berbaloi2. .
Bc cream foundation ni senang nk blend dan mudah nk diserap ke dalam Kulit.
.
Dengan pengunaan facemist sebagai base (semburan dibuat sebelum apply bc cream) membuatkan bc cream lbh mudah diblend.
.
dan di bantu dgn dyxy bristle brush yg lembut dan padat dapat mengurangkan pengunaan bc cream.
.
Dyxy lipstick pula boleh di gunakan sebagai lipstick, blusher atau eye shadow. Unik kan?
Dyxy lipstick ni 3 in 1. Memang eksklusif dan berbaloi.
.
Dyxy mascara pula mudah nk di apply pada bulu mata. Hasilnya sgt mengagumkan.
Bulu mata nampak lebih lebat, melentik dan panjang..
.
Ianya juga mudah untuk di remove untuk tujuan solat. Dan mudah dipakai semula setelah selesai solat.
.
Tiada cosmetics yg setanding dgn dyxy. Memang terbaik.
.
Pm atau direct wasap kami jika berminat.
.
📲0192156022
.
#dyxyoriginal #dyxymurah

Most Popular Instagram Hashtags