[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dyxymelaka

MOST RECENT

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp ika 📲017 2586042
Whatsapp ika 📲017 2586042
Whatsapp ika 📲017 2586042
.
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

Wahh #dyxycosmetics dah dijadikan set bouquet laa guyss 😘😘 .
.
Orang Melaka yang nak bagi hadiah dekat girlfriend, tunang, isteri, mak, dan sebagainya meh kita citer tepi ehh 😘😘 .
.
Asyik bagi coklat dan bunga je kan, try lah pulak bagi set dyxy. Nanti konpemmm dorang happy gilaaa 😍😍 .
.
Meh whatsapp sekarang, sementara Liza tgh buat promosi harga best best ni siap free postage, free cod Melaka, freegift 10 item utk bulan Januari sahaja tau 😱😱 .
Rugi la uolls tak cuba sekarang 😬😬 .
.
Whatsapp Liza sekarang 👇
0136753592
0136753592
0136753592
.
.#dyxylovers
#dyxycosmetics
#teamdyxy
#teamdyxymelaka
#dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxybydyana
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxymuar #dyxysegamat
#dyxytelukintan
#dyxymanjung #uitmmelaka #uitmalorgajah
#msushahalam #codmelaka #codtescocheng #codtescokajang #teamikais #teamfl #muamelaka #muabellaz

.
Bccream foundation viral ni memang best.. xpercaya cuba tanya sesiapa yang dah pernah pakai.. .
.
Sis pakai, sis jual. ✔😊
.
Pantang dan prinsip sis sendiri.. Sis xakan jual barang atau produk yang diragui dan memudaratkan untuk diri sendiri dan orang lain.. no no no. Never.. 🚫
.
Sesiapa yang berminat nak cuba the best foundation dari Dyxy ni whatsapp cepat tau.. .
. .
Dpatkn harga Promosi & 10 item FREEGIFT NOW!! 💋
.

Whatsapp📲0147156557 .
#teamfl #teamIKA #dyxygreenteafacemist #dyxymelaka #dyxymurah #promosi #bouquet #bccream #foundationbest #brushmakeup #kosmetikmurah #borongkosmetik #rawatjerawat #sensitive #tutorialmakeup #muabellaz

ada yg rasa susah ke nak pkai DYXY ni?
.
.
rasa x berbaloi ? takut nk cube sbb x sesuai dgn skin?
.
.
meh wassap sis...sis bole bg penerangan psl bcc dyxy ni..
.
.
kami ada team COD seluruh negeri & postage everyday taw! .
.
.
#dyxybccream
#teamfl #teamIKAiS
#dyxygreanteafacemist
#dyxybrush #dyxyteam
#dyxybatupahat #dyxymelaka
#dyxykl #dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics #dyxymurah
#bccreamfoundation
#cod #onlineshoppingmalaysia
#batupahat #muar #melaka
#muabella #utem #uitmmelaka
#uthm#dyxyMalaysia
#tutorialmakeup#iphonegiveaway
#makeupmalaysia#makeupmurah

TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
meh la wsep kite
www.wasap.my/0145087437
#dyxymelaka
#dyxyuser
#dyxypromotion
#muamelaka
#mua
#melakau #dyxybccreamfoundation #promotion
#sales
#diskaunhebat
#dyxycosmetics #dyxybrushgemuk #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxymattelipstik #dyxymascara #dyxymelaka #dyxybydyana #dropshipwanted #agentmelaka #stokismelaka #TeamFL

Taraaaa 😉😉😉 .
.
Jangan cakap lelaki tak boleh guna dyxy yee 😋 Tengok video ni. Lelaki boleh guna facemist #dyxycosmetics tauuu 😘 nak tahu sebab apa ? .
.
Sebab facemist greentea jenis merawat kulit, sekarang ni cuaca tak menentu kejap panas kannn so facemist ni bila kita sembur dapat menyegarkan kulit + melembabkan kulit kita tau uolss 😘
.
.
Tambah lagi bila kita guna bccream, pehh flawless kalah retis korea giteww 😘😘 facemist dapat memudarkan parut jerawat, mengecutkan jerawat dan banyak lagi 😘😘😘 .
Tunggu apa lagi? Mehh whatsapp Liza cepat
0136753592 0136753592 0136753592
Atau klik link biru dekat bio @dyxymelaka__haslizalatif
.
.
#dyxylovers
#dyxycosmetics
#teamdyxy
#teamdyxymelaka
#dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxybydyana
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxymuar #dyxysegamat
#dyxytelukintan
#dyxymanjung #uitmmelaka #uitmalorgajah
#msushahalam #codmelaka #codtescocheng #codtescokajang #teamikais #teamfl #muamelaka #muabellaz

Wahhh nampak terus 10 tahun lebih muda dari usia kan 😱😱 Serius Liza fall in love betul tengok testimoni akak kita yang nie 👉🏻👈🏻 DYXY nie mesra umur okay tanjee sekalian . Jangan risau semua lapisan umur boleh tacap DYXY nie . 💕

Sbb ingredients dlm setiap produk kami adalah 100% organik sahaja . So memang tak akan harm kulit muka kita 😍

Awk belum cuba dyxy lagi ke ? Hehe . Tak jeles ke tengok aunty semua dah melawa sakan aihh ⤵️⤵️ .
.
Whatsapp Liza sekarang untuk grab set korang sebab Liza nak bagi korang harga kasih sayangg 💕💕 0136753592 0136753592 0136753592
Atau nak mudah bole klik link biru dekat bio 👇
@dyxymurahmelaka_hslza
@dyxymurahmelaka_hslza .
.
#teamdyxy #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxypenang #dyxyperak #dyxykedah #teamfl #teamikais #codmelaka #codtescocheng #codseremban #codampang #codbangi #ukmbangi #uitmmelaka #uitmshahalam #uitmseremban #politeknik #kolejkomuniti #muabellaz #muamalaysia #sobellasolawa #dyxyhebat #dyxyfacemist #dyxybydyana #dyxymurah

SEHARIAN KT LUAR ???
Lepas ni tkyah risau sebab #dyxycosmetic kan ada ❗
..
Nak keluar jangan lupa pakai uv protection untuk kulit tau. Mana lah tahu nak ootd kat luar, tak ada lah muka burn nanti. Bintik-bintik hitam pun boleh timbul kalau kulit kita tak ada protection.
.
.
Nak protect kulit macam mana? Pakai je Dyxy BC Cream, ada spf50. Boleh protect kulit sampai 8 jam tau. Lepas ni tak ada istilah sun burn lagi dengan Dyxy. 😉
.
.
FREECOD 🚗🚗🚗
FREEGIFT 🛍🛍🛍
FREEPOSTAGE 👠
📲📲📲 HARA +601110823843
.
GRAB NOW ❗❗ MOOD SALE ON NOW 💓💓
Harga mmg tak masuk akal ni nk bg !! ....
..
.
#muamelaka
#melaka
#dyxymelaka
#dyxykualasgbaru
#kuim
#masjidtanah
#dyxymurah
#dyxybccream
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxyteamfl
#dyxymurah
#dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9

Anda wajib cuba DYXY jika anda suka makeup yang simple dan natural. 😘 . Set laku keras 👇👇👇
.
💥BEST SELLER 💥
💝BASIC LADY DYXY💝
(Discount RM 30)
.
1 x Bc cream
1 x Face mist
1 x Brush
Ada EXTRA gift LAGIII🎁
FREE POSTAGE SM
.
.
❗️❗️Calling for DROPSHIP & AGENT❗️❗️
. .
@ainarahinbeauty
0133358087
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy
#teamfl
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxymasjidtanah
#dropshipwanted
#dropshipdyxy
#agentwanted

*PROMOSI NEW YEAR PEMBUKA TAHUN 2018 HANYA SEKALI SAHAJA !!!! DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda?
✔Bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
✔Bc cream mengandungi Arbutin
✔Bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
✔DYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
✔DYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
. .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? 😍
.
TAK SEMPAT GRAB? jangan risau ika TERIMA BOOKING SERENDAH RM20 sahaja , AFTER gaji awak dah boleh settlekan payment 😁
.
Apa tunggu lagi jom grab SET COMBO + FREE GIFT LIMITED DARI ika
.
.
.
Berminat whatsap now! 0172586042
📣DROPSHIP & AGENT WANTED!!!
.

#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

ORIGINAL FEEDBACK !!
..
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita 😊👍🏻kandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss 😍😍
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII 🎁🎁🎁🎁
.
.
So apa tggu lagi?! Cpt order laju2 now! Confirm da cuba sekali g Fall in Love ualls 💕💕💕💕💕
.
.
Jom dapatkan sekarang ❤️❤️
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
OFFER COMBO PACK STILL AVAILABLE !!
.
Whatsapp. 📲📲Hara 01110823843 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxyteamfl
#dyxymurah
#teamfl
#uthm  #dyxyseremban  #dyxytampin
#foundationmuka  #uitmlendu  #uitmmelaka  #dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #cikepal #dendamaurora #hannadelisha

KITA SEMUA SUKA BENDA MUDAH, JIMAT DAN TAK MERUMITKAN KANN? 😘😘
.
Sama la konsep DYXY BCCREAM Foundation nii, Nak tauu sebab apa?
.
Sebab korang calit satuu benda jee dah merangkumi semua ! Tak perlu lagii concealer, compact powder and so on 😘😘 Fungsi BCCream dh complete, buat apa nak susah bazir masa depan cermin lama lamaa kalau dh ada cara yg mudahh 😘😘
.
Dan lagi best? SETIAP PEMBELIAN SET DYXY HARA BAGI 10 item FREE GIFT untuk Customer terawal😍🎁💕
.
.
Whatsapp lelaju SEKARANG 01110823843.
Whatsapp lelaju SEKARANG 01110823843.
Whatsapp lelaju SEKARANG 01110823843.
.
#teamfl #dyxyteam #iphone7plus #dyxymurah #bccreambydyana #muaampang #muamelaka #muabellaz #muaterengganu #muakelantan #dyxysabah #dyxybrush #dyxymelaka #alorgajah #menangiphone #muamelaka #codmelaka #alorgajah #masjidtanah #makeupmurah #hudabeauty #vitamincnlee #jushinecmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

.
BUTIK MELAKA
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Nak design earrings yang mantap lagi susah untuk tersama dengan orang lain? Apa kata datang dulu butik Xaara Fella Concept 😍 Tak terbuntang mata tu tengok semua jenis design earrings yang conform takkan sama punya dengan orang lain ⛱
.
Tak kan makeup je kan? Try usha baju pulak, baju lawo-lawo datang dari Korea jauh-jauh pon korang beli dengan harga RM 40 tau 😱 Serious nie. Baju yang lawa tu paling rendah harganya RM 40. Sandals yang outstanding stok semua design baru-baru paling rendah RM 25 🤠 Amacam? Dah rasa excited nak datang kan? Banyak lagi barang yang ada dalam butik nie. Aksesori, Tudung, Barangan Kecantikan, Handbag, Perfumes, semua dalam
satu butik yang menjanjikan bermacam barang boleh bawak balik 🤤
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #earrings #earringsmelaka

Most Popular Instagram Hashtags