#dyxykajangbangi

MOST RECENT

πŸ’“ISTIMEWA untuk yang masih BELUM dapatkan SET DYXYπŸ’“

Kami tawarkan POSTAGE PERCUMA dengan harga terlajak MURAH untuk PROMO ini sahaja

Selalu orang cakap SET DYXY MAHAL ?! 😱😱 Ni kami nak bagi OFFER

1 BC CREAM FOUNDATION DYXY
1 FACE MIST GREEN TEA DYXY
1 BRUSH GEBU DYXY
1 LIPSTIK DYXY
1 MASCARA CURVED FIBRE DYXY

Free 9 GIFTS
🎁🎁🎁 EYESHADOW
MAKEUP BAG
EYELASH CURLER
BLUSHER
EYELINER LIQUID
LIPGLOSS
EYEBROW PENCIL
MAKEUP MIRROR
GIFT VOUCHER RM 30

1 DYXY EXCLUSIVE PAPER BAG
.
Dalam set dyxy mmg dah cukup lengkap tau. Dap, dap, dap, blend,blend sikit, 3 min dah siap. Bukan jimat masa je, duit pun jimat! Boleh tahan lebih 5 bulan😱😱 Bukan setakat buat muka kita cantik , tapi boleh merawat masalah muka juga. Bagus kan . . . 😍
.
Jadilah pengguna yang bijak dengan beli DYXY untuk jimat penggunaan 5 bulan dah boleh simpan untuk beli barang lain.
Jom Like Page NZ DYXY COSMETICS untuk dapatkan harga terlajak laris dan untuk tak lepas peluang tawaran istimewa kami
.

Berminat ? Jom WhatsApp πŸ‘‡
.
ORDER NOW! WHATSAPP πŸ’•πŸ’•πŸ’•
πŸ“²www.wasap.my/60194769404
πŸ“²www.wasap.my/60194769404
.
#dyxycosmetics
#DYXYstokis
#dyxyselangor
#dyxymalaysia
#FREEpostage #dyxybydyana #dyxycompletelady #dyxykajang #dyxysungaijelok #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxybccream #dyxylipstik #dyxyfacemist #dyxykajangbangi #dyxytahanlama #mudahdicuci #cepatbersiap #lelakiperempuanbolehpakai #sayajualdyxy #sayapakaidyxy #sayajualsayapakai #sayaniagaonline #freegift #freecod #promosiraya #codkajang #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #halalkanhatiyangkucuri

Semua nak cantik pagi pagi raya kan?
Saya faham sangat. 😁

Baju raya dah cantik. Nak lagi cantik, awak kena cuba #dyxycosmetics.

Ehh,pepagi tu ingat sempat ke nak bersiap lawa lawa. Mana nak hidang rendang, ketupat. Layan sedara mara lagi.

Orang lain dah siap siap masuk kereta nak beraya. Kita masih depan meja solek😭

Dengan dyxy ni, sibuk macam mana pun awak. 3 minit dah cantik! Tak sempat nak duduk kat meja solek? Make up je kat kereta! Pun boleh.

Sekarang ada PROMO RAYA TAW!
Rugi tak grab cecepat πŸ’•
Pm saya cepat ..
www.wasap.my/60194769404
#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmeticmalaysia #dyxyhq #dyxyselangor #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxysungaijelok #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxybest #dyxyterbaik #dyxytestimonials #teamliezzero #teamkakfaz #sayajualdyxy #sayajualsayapakai #dyxytahanlama #mesrawudhuk #mudahdicuci #mudahdibawa #dyxyterbaik #sayaniagaonline #jualonline

πŸ”ŠπŸ”Š MOH LER RAYA DGN DYXY! CANTIK, FLAWLESS & GORJES RAYA !! Ramai yang tak sabarrrr tunggu RAMADHAN & SYAWAL kan? Time RAYA la ramai excited nak melawa dengan baju raya yang hot letupsss tu nak di padankan dengan make up yang Chanteks dan Flawless gitewww ! 😍

Haa, ok Kak Ann nak offer set COMBO RAYA DYXY dengan DISKAUN HEBAT dan FREE GIFT MENARIK khas buat 100 orang pembeli terawal sahaja!! Offer ini dibuka untuk semua termasuk
βœ… Penguna setia DYXY
βœ… Yang baru nak kenal dan nak cuba DYXY
βœ… Nak bagi hadiah kepada ibu, isteri atau tunang
Jangan tunggu lama-lama, time promo ni lah boleh jimat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Moh ler kita melawa dengan DYXY 😍 Bukan setakat lawa je, pantas bersiap pulak tu 😍😍 letupsss dan chantiksss gitew! ============
SPECIAL DEALS
============ ⭐️ kami buat service COD ade di beberapa kawasan KL/ selangor ⭐️ Free Gift disediakan mengikut set-set pilihan hati kenkorang! Dijamin best2 punya! ⭐️ Kalau tak nak set, nak beli satu2 pun boleh! Tak ada masalah πŸ€—πŸ€— ⭐️ Free postage ke seluruh Semenanjung Malaysia untuk pembelian set DYXY ⭐️ COD hari ni, hantar hari ni... Pos pula, bayar hari ini, pos esok hari nya! Pos akan di buat pada hari Isnin - Sabtu (Kecuali Sabtu minggu Pertama) !
Cepat! Cepat! Jangan lambat lambat !! Ingat tau korang, offer untuk 100 yang pertama je !! Jom laju laju tekan link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ“² www.wasap.my/60194769404/dyxyjomraya
πŸ“² www.wasap.my/60194769404/dyxyjomraya βœ… Boleh ajak kawan2 beli skali πŸ€— βœ… Boleh booking & bayaran ansuran (T&C apply) πŸ€—πŸ€— #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybydyana #dyxysetbasic #dyxysetperfectlady #dyxysetbeautylady #dyxysetcompletelady #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxysungaijelok #lelakiperempuanbolehpakai #takkiraumur #sayajual #sayapakai #bazarpaknil #testimonicustomer #tahanlama #mudahdicuci #mesrawuduk #mudahdibawa #rahsiahatiperempuan #rahsianakcantik #rahsiacantik #mrgrey #isteriuntukdiiktiraf

❗COMBO SET ENDLESS❗ ❗OFFER RAYA❗
❗OFFER RAYA❗
.
.
Harga lebih jimat
Tahan lama sehingga 4-5 bulan penggunaan
3 item ni sahaja untuk nampak glowing dan flawless ❌ perlu pakai foundation
❌ perlu pakai concealer
❌ perlu pakai krim siang
.
Just guna DYXY BCCREAM dan DYXY FACE MIST sahaja untuk makeup yg tahan lama sehingga lebih dari 8 jam...
.
Percaya ke percaya?
.
Apa tunggu lagi,Jom try sekarang!!!
.
Click Link Dibawah Untuk Melawa Di Pagi Raya Nanti πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60194769404/DYXYMEGARAYA
www.wasap.my/60194769404/DYXYMEGARAYA
www.wasap.my/60194769404/DYXYMEGARAYA πŸ‘‰JANGAN LUPA LIKES PAGES, DAN SHARE YE😘
#dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxysetbasic #dyxysetperfectlady #dyxybeauty #dyxycompletelady #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxyputrajaya #dyxysungaijelok #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #sayajualsayapakai #sayajualdyxy #promosidyxy #freepostagedyxy #freegiftdyxy #banyakfreegift #dyxyterbaik #dyxybest #dyxytahanlama #lelakiperempuanbolehpakai #hadiahuntukistri #hadiahuntukibu #teamliezzero #teamkakfaz

SET PERFECT LADY. .
.
Set yang paling cun sebab ada lipstik dyxy u gaisss..
.
.
Lipstik kali ni lebih cantik, lebih moist walaupun lipstik kita ni matte. .
.
Yang bibir kering tu jangan risau. Korang boleh je guna lipstik dyxy ni memang best. .
.
Lagi2 gabung dengan bccream dan facemist. Lagi awesome uolssπŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
.
.
Nak ke nak??πŸ˜€
.
.
Kalau nak whatsapp kita sekarang.
Pm laju2. Laju2 jugak kita replyπŸ˜‰
.
.
www.wasap.my/60194769404
www.wasap.my/60194769404
www.wasap.my/60194769404
.
.
#dyxycosmetics
#teamliezzero
#teamkakfaz
#kajang #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxysungaijelok #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxybest #dyxyterbaik #lelakiponbolehpakai #lelakipakaidyxy #lelakiperempuanbolehpakai #mesrawudhuk #senangdicuci #mudahdibawa #sayapakaidyxy #sayajualdyxy #sayapakaisayajual #bazarpaknil #bazarkarat #artisponpakai #instafamous #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #halalkanhatiyangkucuri

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

PROMOSI PROMOSI PROMOSI RAYA
Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Combo RAYA HANGAT

Nah set baru mendarat siap dapat baju dyxy lagi.

Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Nah set baru mendarat siap dapat baju dyxy lagi.

Meriahnya beli dyxy Raya ni Macam2 dapat.
Nak tak? 😍. 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Nah set baru mendarat siap dapat baju dyxy lagi.

Nak tak? 😍 WhatsApp 0134617760

#dyxykelantan #dyxylover #teamcikftindyxy #dyxylover #dyxyselangor #dyxymalaysia #dyxykajangbangi #dyxy #dyxykajang

Perasan cantik!

Kita orang pompuan ni kalau nak beli apa-apa mesti kita tengok sape duta/founder produk dulu kan.

Contoh, neelofa
Kita pun pakat la bli tudung neelofa
Kot-kot lepas pkai tudung dia berubah jd neelofa

Contoh, truedolly
Makan la berbotol-botol
Kot-kot bangun esok jd fazura

Contoh, bengkung sajat
Lilit perut sampai muka hijau
Kot-kot lepas pakai terus ramping mcm sajat

Contoh, DYXY
Calit sana, calit sini
Lepas calit confirm korang cantik mcm founder DYXY, yang ni berani jaminβœ‹πŸ»
Cer tengok semua seller DYXY dari #mydibsfamily ni, cantikkan😍

#dyxylovers ❀ #dyxycosmetics #dyxybydyana #dyxyselangor #muaselangor #dyxysungaijelok #dyxykajang #dyxykajangbangi #teamliezzero #teamkakfaz #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #rahsiahatiperempuan #isteriuntukdiiktiraf #halalkanhatiyangkucuri #bazarpaknil #bazarkarat #sayajualdyxy #sayapakaidyxy #sayapakaisayajual #dyxyjimat #rugitakcubadyxy #dyxytahanlama #bestpakaidyxy #artisponpakai

BLEND BLEND BLEND..TERUS PEEWIT UOLLS! πŸ˜™
.
Less is more omputeh cakap. Tak suka nampak beriya sokayy kita boleh settle. Settle 3 minit siap cap cus casss😍 Janji muka tu tak selenge sangat rayee nanti! Kalau tak nak pegi beraye pun takde hatiπŸ˜–
.
Kita ada kombo besss punya okeh!
Cepat pin pin kak anne
019 4769404
#dyxycosmetics #dyxybydyana #dyxyterbaik #dyxybest #dyxytahanlama #dyxyjimat #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxysungaijelok #dyxyselangor #teamliezzero #teamkakfaz #lelakiperempuanbolehpakai #mesrawuduk #mudahdicuci #mudahdicucimesrasolat #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #mrgrey #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri

SET BASIC (BC CREAM+FACEMIST+BRUSH)

DISCOUNT RM20!
FREEPOSTAGE!
FREE COD!
10 SPECIAL FREEGIFT BERNILAI RM20!
FREEGIFT COSMETIC!

Apa yg bestnya Set Basic DYXY ni?

1. JIMAT MASA & TAHAN LAMA

2. NATURAL & GLOWING

3. TEKSTUR RINGAN TAK MELEKIT

4. MELEMBAPKAN & TAK BERMINYAK

5. TAK BERCAPUK

Yg berminat jom wsap 😘

www.wasap.my/60105190225

#dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxybangi #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxyputrajaya #dyxysemenyih #dyxydungun #dyxypaka #dyxyterengganu #dyxycosmeticshq #dyxycosmeticsmurah #dyxymurah #dyxymalaysia #sayajualdyxy #sayajualsayapakai #dyxyonline #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxyfreecod

INGREDIENTS YG ADA DALAM DYXY BC CREAM ❀

Antara soalan yg biasa kami terima, produk ni mesra wuduk tak?

Jawapan nya ialah:
YA ! DYXY WUDHUK FRIENDLY. Ini kerana ia adalah WATERBASED. Di mana sis2 tak perlu pun nak guna kan make up remover then pencuci muka. LECEH kan bila kat luar? So just basuh dgn air beberapa kali then teruskan ambil wuduk. Senang kan? 😘😍 .

Yeahh πŸ™Œ Untuk order jom whatsApp πŸ‘‡. .
πŸ“² wasap.my/60194769404
#dyxycosmetics #dyxybydyana #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxycodkajang #dyxysungaijelok #dyxybest #dyxyberkualititinggi #dyxytahanlama #dyxysenangdicuci #dyxysenangdipakai #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #lelakiperempuanbolehpakai #mesrawudhuk #mrgrey #dramamrgrey #rahsiahatiperempuan #dramarahsiahatiperempuan #isteriyangdiaktiraf

Assalamualaikum hai awak πŸ™‹πŸ»β€β™€
Kita ada buat PROMO lagiiiii 😍

5 DAYS PROMO ON TRACK❗
*RM10 CASHBACK* πŸ”₯ πŸ“† Valid from 17/5/2018 until 22/5/2018

Available for ALL COMBO SET ⬇
❀ Basic Lady
NP: RM195
(Less RM45 + Cashback RM10)
*❗NOW: RM140* ❀ Lovely Lady
NP: RM200
(Less RM45 + Cashback RM10)
*❗NOW: RM145* ❀ Perfect Lady
NP: RM245
(Less RM55 + Cashback RM10)
*❗NOW: RM180* ❀ Beauty Lady
NP: RM260
(Less RM50 + Cashback RM10)
*❗NOW: RM200* ❀ Complete Lady
NP: RM315
(Less RM65 + Cashback RM10)
*❗NOW: RM240* πŸš— COD Available :
Kajang β€’ Balakong β€’ BTHO β€’ Bangi β€’ Semenyih β€’ UNITEN β€’ Sg Merab β€’ Cheras β€’ Putrajaya β€’ Cyberjaya β€’ Puchong β€’ Ampang β€’ Kuala Lumpur

FREE LIMITED GIFT 🎁
FREE POSTAGE πŸ“¬

So sis berminat set combo yang mana ye? πŸ€—
#dyxy #dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxyputrajaya #dyxysungaijelok #nzdyxycosmetics #nzdyxysungaijelok #dyxybest #dyxyterbaik #dyxyberkualiti #jimatpakaidyxy #hargaber #takrugicuba #tahanlama #mesrawudhuk #lelakiperempuanbolehpakai #sayajualsayapakai

Jom sape2 yg nak try boleh wsap 0193729740 ❀ Boleh dptkan harga promosi! Freepostage, free cod & dpt special freegift! Yg best saya boleh guide yg sesuai utk kulit anda πŸ’– Area kajang, bangi jom cod dgn saya 😻
#dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxybangi #dyxykajang #dyxykajangbangi #dyxyputrajaya #dyxysemenyih #dyxydungun #dyxypaka #dyxyterengganu #dyxycosmeticshq #dyxycosmeticsmurah #dyxymurah #dyxymalaysia #sayajualdyxy #sayajualsayapakai #dyxyonline #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #dyxyansuran #dyxykutu #dyxysetbasic #dyxybasiclady

Most Popular Instagram Hashtags