[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dyxybrushgemok

2557 posts

TOP POSTS

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.
📲011-19975567📲

#dyxylipmatte
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok

💕 SAPA TAK TRY LAGI COMBO MELETOP TOP NIHHH 🙋🏻 ❗ 1 set ni bukan tahan sebulan je tapi TAHAN 4 ke 5 BULAN tau

Jimat duit korang & tak payah nak pakai apa2 lagi lepas korang pakai DYXY BC CREAM 🤗🤗 Jom dapatkan sekarang Harga Tengah Runtuh Hanya RM 130 Sahaja 😱📣📣📣 WhatsApp Now !! 🌹 010 7164112 📣🎊 #BcCream
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccream

Sapa lagi tak cuba DYXY BC CREAM 🙋 Tak lama lagi nak raya ni, tak kan nak biar muka kusam pucat lesu je raya nanti, ada masa lagi tau nak bagi muka cun melecun 😊
.
KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS ❗❣❗❣
.
➡ Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat
.
➡ Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari
.
➡ Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah
.
➡ Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit
.
➡ Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit
.
➡ Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis
.
!!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali 😘
.
Dyxy adaa sale gilee2 tauu 😍 rugi tak grab .. pm ida .
#bccreambydyana
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccream

KULIT BERMINYAK 😣😣😣😣 DAH PAKAI MACAM2 TAPI SEMUA XSESUAI ☹☹ SAMPAI MALU NAK JUMPA ORG DAH 😭😭 Jangan risau, sebab DYXY COSMETICS boleh tolong tau 😍😍😍 Cuma pakai COMBO ASYALIEE (bc cream + face mist + brush gemok) masalah kulit berminyak tu boleh settel sekelip mata 😘😘😘 Boleh tampil yakin & xperlu nak malu2 jumpa org lagi okey sebab mesti semua org akan puji beb 💕💕 Ribuan testimoni berjaya, tak percaya?? Cuba dulu & rasakan sendiri 😜

#DyxyTeamElly
#StokisDyxyBcCream
#DyxyBcCream
#DyxyFaceMistGreenTea
#DyxyBrushGemok

DENGAN DYXY, KORANG AKAN NAMPAK NATURAL LOOK tawwww 😍😍😍 Haaa cantik ke x cantik? Tak nampak macam pakai apa2 pon kan 💝
.
3 MINIT DAH SIAP tau❗
Sesuai untuk korang yang nak nampak natural je ❤
.
#TeamFarah
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrushgemok
#bbiamattelipstick

korang pernah try tak DYXY Face Brush?? Ke ada yang tak pernah tahu tentang brush ni??
.
.
meyh amelia nk kasi tahu sikit. Brush ni nampak je mcm biasa tapi kesan dia sgt2 la berbeza dgn brush at luar sane tu. Serius ni!
.
Apa yang hebat sangat nyee?
.
💋bulu yg berkualiti tinggi, gemuk & padat
💋pegangan yg sgt kemas dan bulu super2 lembut
💋just 2-3 olesan jee
💋foundation takkan bercapuk
💋mudah kalau untuk blend foundation seluruh muka
💋menjimatkan foundation sebab tekstur tak menyerap ke dalam brush
💋Effect lebih WOW la uolsss lagi2 pakai sekali dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
.
.
Lagi 1 nak habaq sikit ni, uolzzz jangan risau sebab kami jual barang yg 100%++ halal sahaja yee. Brush ni hahal, dont worry sebab bukan bulu oink2 taw. korang yg beli brush dekat luar sana hati2 yea. amelia remind ni. Jangan sampai terpakai bulu yg haram sebab nk murah. Biar lah mahal sikit pun takpe, janji kite tahu asal sumber dia.
.
RM40SM/RM45SS exc postage
.
Berminat? whatsapp amelia 0145037901
.
#ameliabeautyshop #brush #dyxybrush #dyxybrushgemok #dyxymalaysiaproduct #terlajaklaris

Dengan DYXY COSMETICS semudah ABC je korang nak melawa 😍😍 Dalam Video ni pakai COMBO CUN SYAWAL 👇
1 FACE MIST
1 BC CREAM
Untuk set ni korang akan dapat 👇
FREE POSTAGE
FREE GIFT ( MASCARA + EYEBROW )

LAST OFFER 24 JUNE ni ea , jangan lepaskan peluang yang ada 💕

WhatsApp selaju mungkin & Shaz akan balas sepantas kilat 👇 📲 www.wasap.my/60195157179
📲 www.wasap.my/60195157179

#dyxyTeamELLY
#ShazpakaiShazjual
#bccreambydyana
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccreamfoundation

Masih tercari2 foundation yg terbaik 2017??
. 📣 Nah ni dia Bccream foundation viral 2017 confirm x cari lain dah. ❌ bedak ❌ concealer yg paling penting Original from Korea.
. ❗Ini bukan tipu ❗Ini bukan tipu
.

Best pakai Bccream ni, even dah berejam pakai still nampk glowing😍
.
Bccream ni boleh jg buat base makeup. Try sendiri br tau. 📲 60174621150
📲 60174621150
📲 60174621150
.
#dyxyteamdila
#dyxycosmetik
#dyxybccreamfoundation
#dyxymineralfacemistgreentea
#dyxybrushgemok
#dyxymattelipstick

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.
📲011-19975567📲

#dyxylipmatte
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok

MOST RECENT

PERINGATAN TERAKHIR 📣

Hari ini hari terakhir untuk penghantaran barang if uolls buat payment sebelum pukul 3 tapi mungkin barang tidak akan sampai pada esok atau lusa dan sehingga 3 July sebab mungkin kebanyakan posmen dari Pos Laju dah awal2 berseronok-seronok tgh cuti. Sayangnyaa tak dapat la nak guna DYXY utk time pagi first day Hari Raya nnt. Huhu

#dyxycosmetics
#dyxybydyana #teamjue
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstik

PERINGATAN TERAKHIR 📣

Hari ini hari terakhir untuk penghantaran barang if uolls buat payment sebelum pukul 3 tapi mungkin barang tidak akan sampai pada esok atau lusa dan sehingga 3 July sebab mungkin kebanyakan posmen dari Pos Laju dah awal2 berseronok-seronok tgh cuti. Sayangnyaa tak dapat la nak guna DYXY utk time pagi first day Hari Raya nnt. Huhu

#dyxycosmetics
#dyxybydyana #teamjue
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstik

PERINGATAN TERAKHIR 📣

Hari ini hari terakhir untuk penghantaran barang if uolls buat payment sebelum pukul 3 tapi mungkin barang tidak akan sampai pada esok atau lusa dan sehingga 3 July sebab mungkin kebanyakan posmen dari Pos Laju dah awal2 berseronok-seronok tgh cuti. Sayangnyaa tak dapat la nak guna DYXY utk time first day Hari Raya nnt. Huhu

#dyxycosmetics
#dyxybydyana #teamjue
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstik

GLOWING JE❗️MAKIN BERPELUH MAKIN CANTIK, TAK PERLU PAKAI BEDAK, MACAM TAK PAKAI KRIM, MERESAP DALAM KULIT❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻
.
.
Feedback panas -panas lagi.. memang terharu bila dapat feedback dari customer, Semua happy pakai dyxy cosmetics.
.
.
Bagi uolss yang tak try lagi, Wajib try tau!!!! 😍
.
.
Nak order?
Whatssap 0172347622
Whatssap 0172347622
Whatssap 0172347622

#dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxy #dyxymattelipstick #dyxylipstick #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemist #dyxyfoundation #foundationviral #foundationmesrawudhuk #bccreamcosmetic #bcc #bccreamfoundation #teamadilla #dyxybrushgemok #dyxyberus 💥💥💥💥💕💕😍😍

‼️DYXY Matte Lipstick yg moist ! Jadikan si pemakai nampak menawan 😍

Ada 3 warna yg menarik 😘 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED

Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICKS : 💋Moistkan bibir walaupun matte
💋Long lasting -- tahan lama lebih dr 8 jam
💋Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 😂
💋Bau fruity yang wangi 💋Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Memang takkan menyesal punya la. Cepat2 pm Kyra 0196597524 😍

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

‼️DYXY Matte Lipstick yg moist ! Jadikan si pemakai nampak menawan 😍

Ada 3 warna yg menarik 😘 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED

Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICKS : 💋Moistkan bibir walaupun matte
💋Long lasting -- tahan lama lebih dr 8 jam
💋Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 😂
💋Bau fruity yang wangi 💋Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Memang takkan menyesal punya la. Cepat2 pm Kyra 0196597524 😍

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

‼️DYXY Matte Lipstick yg moist ! Jadikan si pemakai nampak menawan 😍

Ada 3 warna yg menarik 😘 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED

Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICKS : 💋Moistkan bibir walaupun matte
💋Long lasting -- tahan lama lebih dr 8 jam
💋Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 😂
💋Bau fruity yang wangi 💋Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Memang takkan menyesal punya la. Cepat2 pm Kyra 0196597524 😍

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

Nampak dak dia tutup lebihan kening dia guna apa??? Haaa. 🤔 .
Dah kata dah Bcc Foundation DYXY ni ALL IN ONE😍😍😍 Korang jangan risauu takde bahan kimia pun dalam products ni. Kulit berminyak,kering and kulit sensitif pun boleh pakai uolsss.😚 Hebat tak hebat😱😱
.
Taknak cakap banyak jom whatsapp Izah terus😍
📲0193861096
📲0193861096
📲0193861096

#stokisdyxylabuan
#bccreambydyana
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrushgemok
#dyxyteam
#dyxybrushgemuk
#dyxybccreambydyana

Thank you syafiqah!!😍😍
.
Happy using DYXY! 😘 .
Syafiqah dahh grab combo meletop syawal! Uolls tak nak grab ke sempena promosi raya masih berjalan ni..hehe
.
#donecod
#dyxy
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxyterengganu
#dyxypromosiraya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#dyxycodmarang
#myadamfamily
#dyxycosmeticbyjulia

10 KEBAIKAN DALAM 1BOTOL🍃🍃
.
.
🍀Melembapkan muka
🍀Effect glowing serta merta
🍀Bau greentea (fresh/wangi)
🍀Makeup tahan lebih lama
🍀Mengandungi zat mineral
🍀Membantu mengurangkan alahan
🍀Membantu mengecutkan jerawat
🍀Sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
.
#dyxyfacemistgreentea #dyxy #dyxyalorsetar #dyxybccreambydyana #dyxybrushgemok #dxyxlipstickmatte #wa01110982401 #facemistgreentea #bccreambydyana

korang pernah try tak DYXY Face Brush?? Ke ada yang tak pernah tahu tentang brush ni??
.
.
meyh amelia nk kasi tahu sikit. Brush ni nampak je mcm biasa tapi kesan dia sgt2 la berbeza dgn brush at luar sane tu. Serius ni!
.
Apa yang hebat sangat nyee?
.
💋bulu yg berkualiti tinggi, gemuk & padat
💋pegangan yg sgt kemas dan bulu super2 lembut
💋just 2-3 olesan jee
💋foundation takkan bercapuk
💋mudah kalau untuk blend foundation seluruh muka
💋menjimatkan foundation sebab tekstur tak menyerap ke dalam brush
💋Effect lebih WOW la uolsss lagi2 pakai sekali dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
.
.
Lagi 1 nak habaq sikit ni, uolzzz jangan risau sebab kami jual barang yg 100%++ halal sahaja yee. Brush ni hahal, dont worry sebab bukan bulu oink2 taw. korang yg beli brush dekat luar sana hati2 yea. amelia remind ni. Jangan sampai terpakai bulu yg haram sebab nk murah. Biar lah mahal sikit pun takpe, janji kite tahu asal sumber dia.
.
RM40SM/RM45SS exc postage
.
Berminat? whatsapp amelia 0145037901
.
#ameliabeautyshop #brush #dyxybrush #dyxybrushgemok #dyxymalaysiaproduct #terlajaklaris

CEPAT2 .... PROMOSI RAYA LAST 24 JUNE NI SAHAJA !!!!!
.
.
LELONG DYXY 📣📣📣📣
.
.
BANYAK KEMAIN DISKAUN DIA 😁
.
.
Sekali tengok mesti korang jatoh cinta, tak senang dudok nak beli 💕
.
.
Harga dekat gambar tu bukan harga jual ea sayang2 semua tapi JUMLAH DISKAUN @ DISKAUN SEBANYAK RM TERSEBUT 😉😉
.
.
WhatsApp qeha laju2 ea utk details, line slow nk pm 😝
.
.
📲 whatsapp 0182194525
.
.
#dyxyTeamELLY
#stokisdyxybccream
#agentdyxy
#agentdyxypuchong
#dyxybccream
#bccreambydyana
#dyxybrushgemok
#dyxyfacemistgreentea
#DROPSHIPWANTED

💖 Feedback customer 💖

Wahhhhhhh. Dah jatuh cintaa. Siap kata nak repeat order lagi. Awak happy, sis pun happy 😘. Sesape yg belum bertemu cinta, marilah bercinta dulu dgn dyxy ciahhhh ciahhhh 😂

Review positif yg dapat dari sini :
🌸 love2 & best sgt !

We DYXY really appreciate u 😘

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

💖 Feedback customer 💖

Comeyy akak ni selpi 😍. Sis pun ada eyebag tp hidup mesti confident tauuu lagi2 blh cover je guna dyxy. Boleh sorok eyebag 😂

Review positif yg dapat dari sini :
🌸 full coverage !

We DYXY really appreciate u 😘

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

💖 Feedback customer 💖

Bersungguh-sungguh akak ni taip panjang2 nak explain punya pasal 😂

Review positif yg dapat dari sini :
🌸 tak bercapuk & tahan lama
🌸 glowing
🌸 jimat masa bersiap
🌸 wudhu' friendly
🌸 face mist spray yg mmg superb!

We DYXY really appreciate u 😘

#dyxybykyra0196597524
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrushgemok
#mycikyafamily

Most Popular Instagram Hashtags