#dyxybccreamfoundation

MOST RECENT

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

Raya sudah menjelma..
Jom prepare cantik2 raya ni.
.
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0196171169
📲WHATSAPP 0196171169
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah

HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

Perfect set
💋brush
💋facemist
💋bc cream
💋lipstick
💋extra gift.
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan hydjikulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless.
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw ❗
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0196171169
📲WHATSAPP 0196171169
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa

Most Popular Instagram Hashtags