#dyxybccream

MOST RECENT

Exclusive hanya di Bulan Ramadhan 😘

Dengan setiap pembelian set DYXY
1) Repeat Set
2) Basic Set
3) Lovely Lady
4) Beauty Lady
5) Perfect Lady
6) Complete Lady

Uolls layak menerima KURMA MUNIF HIJJAZ!!!! Limited tau..stok akak pun dah tak banyak..siapa cepat, dia dapat 😊

Nak ke?
www.wasap.my/60133641012

#myainfamily #dyxycosmetic #kurmaexclusive
#dyxycosmetic #dyxyupm #dyxyukm #dyxygmi #dyxymineralfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara

DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau.
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist

🎉 Luar Biasa Fantastik !!!
.

Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma

PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu🎊

Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover,
Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu

Fuhhh Fantastiknyaaa DYXY Cosmetics

Wang tunai RM100 percuma akan diberikan kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu

1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja
2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja
3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja
4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad

Pemenang ✨ RM100 cash ✨ seramai 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut :

18/5
25/5
01/6
10/6

Apa tunggu lagi?? Berminat cepat2 Whatsapp Elly
Whatsapp di no
.
📲 +601110802646
📲 +601110802646
📲 +601110802646

#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #beautyblender #makeupbrush #kabukibrush #brushmurah #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#SyurgaYangKedua #Gogegaria

Apa yg Best dgn produk DYXY ?
.
💎BC CREAM DYXY
- tak melekit
- tekstur ringan
- mesra wuduk
- tak bercapuk
- menutup segala cela
- memberi kesan glowing & flawless
.
💎GREEN TEA FACEMIST DYXY
- melembapkan muka
- effect glowing serta merta
- bau green tea yg wangi
- mekaup tahan lama
.
💎BRUSH DYXY
- dibuat daripada NYLON
- penampakannya berkilat
- tidak menyerap pigmen/air
- sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti faundation
- lebih lembut
.
💎LIPSTICK DYXY
- moistkan bibir wlaupun matte
- long lasting (tahan 8 jam)
- selesa pakai & kurang melekat pada cawan
- bau fruity yang wangi
- 3 colour (SEXY NUDE , FLIRTY ME , CHERRY RED)
.
💎MASCARA DYXY
- waterproof
- senang cuci
- melentik dengan pantas
- tak tanggalkan bulu mata
- tahan 12 jam
- tak hitamkan bawah mata
.
.
.
Berminat untuk cuba ?
Whatsapp Admin ,
.
📲01131547482
📲01131537482
📲01131537482
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymurah #dyxymascara #dyxybest #dyxykotakinabalu #dyxysabah #teamadha #teamfl

🌷COMPLETE LADY ❗❗
-
🌸 DYXY BC cream
🌸 DYXY Facemist
🌸 DYXY Brush
🌸 DYXY Lipstick
🌸 DYXY Mascara
-
🎁 FREE PAPER BAG
🎁 FREE GIFTS
🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
-
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
-
📲 +60176492364
📲 +60176492364
-
#dyxybyadib
#mypatfamily
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur

Before and After try DYXY ❤️
.
Nak ke tak nak cantik dengan dyxy? Kalau nak jom cepat cepat join dyxy confirm jatuh hati terus 😍
. .
📲 010-9105832
📲 010-9105832
.
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybeautyline
#jomcantiksama2

❤️ BELI 4 DAPAT HANDBAG EXCLUSIVE !!! ❤️
.
* PERFECT LADY SET *
• BC CREAM
• FACE MIST GREEN TEA
• BRUSH
• LIPSTICK . .
.
* FREE GIFT *
• HANDBAG EXCLUSIVE
.
Apa tunggu lagi?? Cepat dapat kan set Basic anda & Gift ni 😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation

PROMOTION RAMADHAN‼️‼️👌🏻 .
.
Ramai yang berpuas hati dan suka giler dengan set dyxy ni. Dijamin tak rugi kalau beli. Muka yang berjerawat or sensitif pun boleh guna 😍😍 .
.
Pssttt!! Raya nnti taknak ke muka flawless and glowing mowing? ✨🤩🤩 Nak ke nak flawless? Hehehe. Meh whatsapp niesa skrg utk grab harga promotion ramadhan 😘😘 .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation

🔥 BEAUTY LADY ❗❗
-
🌸 DYXY BC cream
🌸 DYXY Facemist
🌸 DYXY Brush
🌸 DYXY Mascara
-
🎁 FREE PAPER BAG
🎁 FREE GIFTS
🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
-
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60176492364
📲 +60176492364
.
#dyxybyadib
#mypatfamily
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur

[[ PARUT JERAWAT HILANG❗ ]]
.
Parut jerawat yang lama dah hilang dah..setiap malam memang saya akan amalkan guna facemist sebelum tidur..kira wajib spary dulu la sebelum lena..😆😆
.
.
Kawan2 pun dah mula perasaan memang ade perbezaan yang ketara bila sy dah guna Dyxy ni..bukan utk cantik jew tapi habis jerawat lama hilang...memang best sgt Dyxy ni..😍😍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #rrlipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation

FLIRTY ME 💋
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
Berminat? Klik link di bio for order ✉
.
.
#teamAthen
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxytestimoni
#dyxyalorsetar
#dyxykulim
#dyxylanggar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxysabah
#dyxysarawak
#belofa
#fattzura
#dramasangat
#bazaarpaknil

CHERRY RED💋
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
Berminat? Klik link di bio for order ✉
.
.
#teamAthen
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxytestimoni
#dyxyalorsetar
#dyxykulim
#dyxylanggar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxysabah
#dyxysarawak
#belofa
#fattzura
#dramasangat
#bazaarpaknil

#COMBO BASIC Lady DYXY Pelengkap Hari Wanita
.
Mengapa lebih 50,000 Wanita Sangat Berpuas Hati Dengan Set DYXY ni? .
Jom kita kenali lebih mendalam Combo Set Basic Lady DYXY
Set ini mengandungi :
1 x BC Cream Foundation
1 x Green Tea Mineral Face Mist
1 x Synthetic Brush .
MASALAH yang sering di hadapi Wanita sekarang ialah bag make up penuh dgn bedak, concealer, foundation dan macam2 lagi. .
Tapi dengan DYXY, hanya perlu bawa Set Basic ni sahaja dah cukup sebab BC Cream dah All in one 😍
.
Pssttt psssttt nak bagitau RAHSIA ni.. Set Basic ni ada OFFER Diskaun + FREE GIFTS yang best2 tau. .
Tak Percaya? .
Nak Kami Buktikan? .
Whatsapp cepat 📲0173229851
#teamfl
#teamliana
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxykl
#dyxyputrajaya
#dyxyduriandaun
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstik
#dyxylipstikmatte
#dyxylipstikcherryred
#dyxylipstikflirtyme
#dyxylipstiksexynude
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxysarawak
#dyxypontian
#dyxyportdickson
#dyxynilai
#dyxynegeri9
#dyxypromotion
#dyxypromosi
#dyxypromokawkaw
#muaduriandaun

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

SEXY NUDE 💋
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
Berminat? Klik link di bio for order ✉
.
.
#teamAthen
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxytestimoni
#dyxyalorsetar
#dyxykulim
#dyxylanggar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxysabah
#dyxysarawak
#belofa
#fattzura
#dramasangat
#bazaarpaknil

Calit calit terus glowing!
.
Parut jerawat sekelip mata ja boleh cover dengan DYXY BC Cream tau! 😉
.
Tak rugi cuba DYXY BC Cream + Face Mist tau 😌
.
Yang tak biasa makeup, lagii kita suggest and sarankan sgt tau utk try!
.
Mmg bestt sgt sebab efek Natural Look dan tak perlu skill makeup pun 💁🏻
.
Jom grab untuk Hari Raya 🌟🌟🌟
.
Wasap Ieyla 0195280893 sekarang 🔥🔥🔥
Klik je link di bio Aten 💌
.
#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping

Most Popular Instagram Hashtags