#dyxy

MOST RECENT

Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔
.

Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 👇🏻👇🏻 Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan😍
.

Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.
.

Dahla mencantikkan.Merawat kulit plak tu
. 😉😉 jom jadi bijak!
.
.

#teambieena #dyxymascara #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxyfacemist #facemist #dyxycosmetics #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

NAK TAK SEKELIP MATA CANTIK HANYA DENGAN COMPLETE LADY DYXY?

WAJIB ADA 5 ITEM DYXY NI
💕BC CREAM
💕MINERAL FACE MIST
💕BRUSH
💕LIPSTICK
💕MASCARA

NAK LAGI BEST?
Set ni kita OFFER harga promo LESS RM45
Korang boleh jimat RM45 tau

Jom usha kelebihan 5 item POWER ni .
.
💖Bc Cream
🔸Tekstur ringan
🔸Tak perlu pakai compact powder
🔸Full Coverage. Boleh tutup cela keseluruhan muka
🔸Tak berminyak dan tak bercapuk
🔸SPF50
.
.
💖Mineral Face Mist
🔸Glowing sepantas 5 saat
🔸Mengecutkan jerawat
🔸Memudarkan parut jerawat
🔸Mengurangkan alahan pada kulit
🔸Sesuai untuk kulit sensitif
🔸Cepat meresap pada kulit wajah
.
.
💖Brush
🔸Mudah untuk blend BC CREAM pada muka
🔸Mudah dicuci dan dibersihkan
🔸Berus yang lembut dan padat
.
.
💖Lipstick
🔸3 warna menarik
🔸Tidak mudah melekat pada cawan
🔸Melembabkan bibir walaupun matte
🔸Mudah dioleskan pada bibir
.
.
💖Mascara
🔸Melebatkan bulu mata
🔸Melentikkan bulu mata
🔸Mudah ditanggalkan
🔸Tidak menggatalkan mata .
.

#teambieena #dyxymascara #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxyfacemist #facemist #dyxycosmetics #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

3 BENDA WAJIB uoolllsss try dan pakai hari2 sebelum keluar 😍💕
.
Ke hulur ke hilir boleh bawak 🙆.
Senang gilerrr bila dah ade DYXY BCCREAM FOUNDATION + DYXY GREEN TEA FACEMIST + DYXY BRUSH
.
Sekarang tak payah rumit2 nak pakai banyak benda kat muka ni tebal2 dah. ❌NO MORE DAY CREAM
❌NO MORE SUNBLOCK
❌NO MORE LOOSE/COMPACT POWDER
.
Yang penting makeup kat muka ni langsung tak nampk tebal & nampk natural je uolssss👍🏻😍 Dengan DYXY awak tak perlu jadi pro pun untuk bermakeup.
Guna DYXY Cosmetic je, awak dah kelihatan cantik berseri seri macam di makeup oleh professional MUA. ❣️BC Cream akan buat muka kita nampak flawless dan bersih. ❣️Berus DYXY akan buat foundation kita lebih kemas dan sekata. ❣️Mist Spray Green Tea akan buat makeup kita tahan lebih lama dan muka kita nampak segar walaupun tidur hanya 3 jam.
Hebat kan gabungan DYXY Cosmetic. Mari membeli. 😆
.
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxylady #letscantik #cantiksemasaraya #cantik #dyxymascara #dyxylipmatte #dyxyset #wah #promotion #dyxybrush #glowing #flawless #cosmetic #wanita

Jom slim melim macam founder. 😍 100% selamat. Lulus makmal Biotechnology Melaka lagi tau😎
.

Walahh. Hasil minum set kombo #DaryTea jer dapat hasil wow macamni !
. .
No senaman ✔
No diet ketat ✔
No pantang ketat ✔
No cirit birit ✔ .

Setakat nak hilangkan berat 5 kilo seminggu no hal. #DaryTeatox boleh settel
. .
.

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
. .
1 SET KOMBO DARY TEA
( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS )
RM 48 SM / RM 52 SS

2 SET KOMBO DARY TEA
( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS )
RM 88 SM / RM 92 SS
.
.
. . 💗 DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM
. . 🚚 HARGA DAH TERMASOK POSTAGE
💙 FREE GUIDE & TIPS

WHATSAPP SIS 0126432447 ( STOKIS DARY TEA) .

#daridary #daryslimmybodytea
#teatoxbydary #teatoxmurah
#stokisdary
#shawlcantikmurah
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#tipskurus
#jomkurus #kuruscaraselamat #detoxcaraselamat #resepidiet #tipsdiet #lemonex #dietplan #tehkurusmurah
#medinadesire #boosterwhitening #dyxy

HOT ITEM ❗️
EXCLUSIVE DYXY MASCARA 💋
Apa yang best sangat DYXY MASCARA ni❓
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
✔️Bulu mata SENANG NMPK PANJANG
✔️Mata lebih nampak cantik
✔️Mata lebih nampak bulat
✔️Dah tak perlu guna BULU MATA PALSU
✔️Sesuai dipakai pada bila-bila masa
✔️Mata tak gatal
✔️Sesuai pakai even mata pakai color lens
✔️Nampak bulu mata macam naturally panjang
.
.

#teambieena #dyxymascara #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxyfacemist #facemist #dyxycosmetics #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda “❗️
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Pernah beli dgn kami?
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG‼️
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY PERFECT @ BASIC “❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕 .
.
✔️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✔️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✔️DYXY BRUSH
💄DYXY LIPSTICK MATTE 👁 DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT‼️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sgt )
( bibir cantik suci )
.
.
💕BERITA BAIK💋💋💋
.
.
Harga EXTRA Diskaun‼️
.
.
Harga EXTRA Diskaun ‼️🎉🎊🎉
.
.
Ada free gift lagi ❓woah😍😍😍😍
10 gift awak dapat tau😱😱
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxylady #letscantik #cantiksemasaraya #cantik #dyxymascara #dyxylipmatte #dyxyset #wah #promotion #dyxybrush #glowing #flawless #cosmetic #wanita

.
Selamat tengah hari uolls 😘
.
Promosi ramadhan mai dah wehhh, cepat dapatkan set2 yang superb best dari team kami 💃
.
Macam2 kami nak bagi ni, jangan lepaskan peluang yang best2 dari kami uolls 😍 rebut peluang meemasan segera!!!
.
Jom dapatkan segera!!!
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413

#dyxybccream 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxy 
#dyxybrush 
#dyxymurah 
#dyxycosmetic 
#dyxylipstick 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxykl 
#dyxymalaysia 
#dyxyteam 
#dyxymascara 
#dyxylover 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxyselangor 
#dyxyfacemist 
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxyampang 
#dyxycheras 
#dyxybccreambydyana 
#dyxyfoundation 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#dyxytestimoni 
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#teamliezzero

.
Selamat tengah hari uolls 😘
.
Promosi ramadhan mai dah wehhh, cepat dapatkan set2 yang superb best dari team kami 💃
.
Macam2 kami nak bagi ni, jangan lepaskan peluang yang best2 dari kami uolls 😍 rebut peluang meemasan segera!!!
.
Jom dapatkan segera!!!
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413

#dyxybccream 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxy 
#dyxybrush 
#dyxymurah 
#dyxycosmetic 
#dyxylipstick 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxykl 
#dyxymalaysia 
#dyxyteam 
#dyxymascara 
#dyxylover 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxyselangor 
#dyxyfacemist 
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxyampang 
#dyxycheras 
#dyxybccreambydyana 
#dyxyfoundation 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#dyxytestimoni 
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#teamliezzero

.
Selamat tengah hari uolls 😘
.
Promosi ramadhan mai dah wehhh, cepat dapatkan set2 yang superb best dari team kami 💃
.
Macam2 kami nak bagi ni, jangan lepaskan peluang yang best2 dari kami uolls 😍 rebut peluang meemasan segera!!!
.
Jom dapatkan segera!!!
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413
www.wasap.my/60108990413

#dyxybccream 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxy 
#dyxybrush 
#dyxymurah 
#dyxycosmetic 
#dyxylipstick 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxykl 
#dyxymalaysia 
#dyxyteam 
#dyxymascara 
#dyxylover 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxyselangor 
#dyxyfacemist 
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxyampang 
#dyxycheras 
#dyxybccreambydyana 
#dyxyfoundation 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#dyxytestimoni 
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#teamliezzero

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

⭐️💫🌙RAMADHAN SALE !!! ⭐️💫✨
.
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis!
.
🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain.
.
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
.
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
.
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.ze ?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES.
.
Click link di BIO tak perlu save number.
.
Bole juga kalau nak tag orang tersayang utk belikan 🙈🙈Lagi nak bagi DISKAUN KASIH SAYANG ☺️
.
📲0137265848
.
Eyqa doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
#teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxy #dyxyhululangat

⭐️💫🌙RAMADHAN SALE !!! ⭐️💫✨
.
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis!
.
🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain.
.
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
.
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
.
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.ze ?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES.
.
Click link di BIO tak perlu save number.
.
Bole juga kalau nak tag orang tersayang utk belikan 🙈🙈Lagi nak bagi DISKAUN KASIH SAYANG ☺️
.
📲0137265848
.
Eyqa doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
#teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxy #dyxyhululangat

⭐️💫🌙RAMADHAN SALE !!! ⭐️💫✨
.
NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??😍😍
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama! Lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya Awak dah Terrrrmenang 1 utas Gelang Tangan Emas 916 dalam cabutan bertuah DYXY !!!
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis!
.
🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain.
.
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
.
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
.
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
Jom komen nak di bawah? Penyertaan ni Terhad taw. Kenapa kene Grab dr @dyxy.ze ?
.
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹Postage percuma satu Malaysia kita Cover!!
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Goodies DYXY bernilai Rm50
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
💎💎Layak Menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 Alya nak beri sempena PRE RAMADHAN SALES.
.
Click link di BIO tak perlu save number.
.
Bole juga kalau nak tag orang tersayang utk belikan 🙈🙈Lagi nak bagi DISKAUN KASIH SAYANG ☺️
.
📲0137265848
.
Eyqa doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang GELANG EMAS 916 tersebut 😊
.
#teamalyadyxy#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxy #dyxyhululangat

💓 KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH 💓 ✨
🌹Menjimatkan foundation
🌹Bulunya yg padat & mampat
🌹Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
🌹Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
🌹Saiz yg mudah dipegang
🌹Beauty blender versi berus
🌹Digunakan oleh make up artis terkenal

Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana... . 💓 KEHEBATAN DYXY BRUSH: 🌹Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
🌹Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
🌹Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
🌹Foundation tak bercapuk
🌹Senang untuk blend foundation keseluruh muka
🌹Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
🌹Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
.
.

#teambieena #dyxymascara #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxyfacemist #facemist #dyxycosmetics #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

RIANG RAYA PROMO !!
RIANG RAYA PROMO !!
RIANG RAYA PROMO !!
RIANG RAYA PROMO !!
.
.
.
Sempena HARI RAYA TAK LAMA LAGI ni kita nak bagi harga promo kaw2 dan freegift mewah untuk korang yang grab set combo DYXY.😍
.
.
BOLEH CANTIK DI PAGI RAYA . .
.
.
Haaa tunggu apa lagi,jom la grab set DYXY nie,dan jangan lepasi promosi nie😉
beli 5 item dyxy dapat lagi pecuma free gift tau . bukan 1 tapi semua macam dalam gamba 😍
.
.
Untuk dapatkan harga promo ? cepat laju laju Whatsapp kita
.
.
.
.Confirm tak cari lain daahhh❤️💋
. .WHATSAPP TERUS❗ .

WHATSSAP SEKARANG 0139054752
Atau tekan link wssp di bio 😘
.
#teamnurulnasrul #dyxycod #dyxy #dyxyhq #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #DyxyMaskara #havocraya #bazarpaknil #bazarraya #moodrepublik #dyxymurah #dyxymurahori #dyxypetalingjaya #dyxyselangor #dyxypahang #dyxysubangjaya #dyxykuantan #dyxyampang #codkuantan #codselangor #agentwanted #dropshipwanted #agentdropshipneeded

FACEMIST DYXY BERWAJAH BARU !!
=================================
HITAM ITU MENAWAN & EXCLUSIVE 💘
.
Facemist yang exclusive dengan semburan WAPTEKNOLOGI NANO, tiada lagi semburan air seperti dahulu. Membuatkan muka kita semakin segar !!
.
Wauu tiada yang boleh meyakinkan kita selain DYXY Cosmetics yang exclusive dan mampu milik
.
.
Tahan selama 2-4 bulan penggunaan FaceMist with Micro Nano Tecnology membuatkan kita lebih sistematik dalam penjagaan wang. Selain itu effect glowing di wajah meningkat sebanyak 200% dengan semburan facemist baru DYXY Cosmetics
.
.

#teambieena #dyxymascara #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxyfacemist #facemist #dyxycosmetics #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia #makeupjunkie #makeupporn #makeupguru

Setiap hari awak nak cantik Kan. So, boleh cuba DYXY cosmetic..DYXY cosmetic full coverage😍😍 TAK PERLU PAKAI BEDAK
TAK PERLU PAKAI CONCEALER
TAK PERLU PAKAI BBCREAM
TAK PERLU PAKAI SUN BLOCK

Sebab apa sis suruh pakai DYXY cosmetics. Sebab salah satunya adalah tahan 4-6 bulan.. sangat-sangat jimat😘

Boleh DM/ whatsapp
📲WHATSAPP 0109564629
📲WHATSAPP 0109564629
.
#dyxyviral #bcc #bccreams #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxysarawak #Agentdropshipwanted #dyxytestimoni #dyxymurah #facemistdyxy #mascaradyxy #lipstickdyxy #coddyxy #makeupmurah #bazarpaknilkecantikandyxycosmetics - #regrann

🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU
.
.
YEKE ???
.
.
❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2
❗ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
📲 011 6262 8737
📲 011 6262 8737
📲 011 6262 8737
.
#teamfl
#dyxyoriginal #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyshahalam
#dyxypj
#dyxy
#dyxyklang
#dyxymurahmalaysia
#dyxymelaka
#dyxynilai
#dyxydamansara
#dyxyputrajaya
#dyxykelantan
#dyxykelanajaya
#dyxyteam
#dyxyterengganu
#dyxynegeri9
#dyxyputraheight
#dyxyaradamansara
#dyxybrunei
#dyxybrush
#dyxyuitmshahalam
#ajimaura
#terapiinstagram

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

Most Popular Instagram Hashtags