#dyasscrub

8891 posts

TOP POSTS

BELUM BERADA DIPASARAN,TAPI SUDAH MENJADI REBUTAN DAN KEGILAAN DYALOVERS!! Psttttt dan anda juga yg baca tuuuu,tak lama lagi mesti ada la tu jodoh dgn si belang kami ni 😍😍😍 hihi
Dengan rasminya admin tunjukkan wajah sebenar DS VANILLA (flavour baru) yg bakal berada dipasaran start minggu hadapan! Tak lama dah,simpan duit ok......pihak hq akan keluarkan botol mini sahaja dlu dgn harga hanya RM14. Ishhh morahhhh jerr πŸ˜‰

Kenapa anda perlu gila dgn flavour vanilla ni? Ofcos sbb utamanya kerana dia wangi ya amatttt,kalau hampa buka satu botol tu then biar semalam,harum satu bilik...
Sumpah tak tipu! Boleh jadi aromatherapy buat uols tau..
Kebaikan dia pula berganda2 best sbb berfungsi baik sbg protective skin uols dari ; keradangan, masalah skin yg serius dan tak serius,anti-burn,anti-stress,anti-penuaan, dan boleh dijadikan sbg masker/makeup remover seperti ds yg lain.
Kalau tak puas hati juga,uols baca nah testimoni2 yg admin sertakan di bawah tu.. Special kan chuols???πŸ˜‰ Pesanan admin ;
Simpan duit uols,sbbb vanillas ni akan menghantui hidup uolsss .hehe.. Stay tuned! πŸ’‹

#dyasscrub #dyaslovers #newflavour

Siapa kata scrub nie hanya untuk scrub semata..
.
Dengan Dyas Scrub bukan sekdar scrub semata...
.
πŸ’†Scrub Muka & Badan
πŸ’†Masker
πŸ’†Cleanser
πŸ’†Makeup Remover
.
.
#Nasg
#DyasScrub
#InfoDyas .

Alhamdullilah dengan rezeki hari nie 😍😍 selamat malam semua .. jangan lupa 2biji #VirgincareπŸ’– dan gosok muka dengan #dyasscrub #vanilla sebelum tidoq , confirm cik abang makin syg 😚😚

Alhamdulillah ,settle COD untuk hari ni😍...sapa nak tester vanilaaa.??πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹...
#dyasscrub
#pakarkulitanda
#beautywithlove_byeykazulaikha
#stokisDyasSP

INDAHNYA JADI RAJA SEHARI 😍😍😍
------------------------------------------
Lebih indah bila Raja Sehari tak lupa bawa Dyas Scrub bersama di hari bersejarah mereka. 😍

Terserlah kecantikan dan keserian Si Pengantin ditambah pula Si Jelita ni salah seorang AGEN SAH & Pengguna Dyas Scrub. 😍. Sebelum makeup, cuci wajah dengan Dyas Scrub, untuk makeup KEKAL lama walaupun terdedah dengan cahaya matahari.
Makeup pun tak bercapuk. Sesuai untuk lelaki & perempuan .Diorang dah cuba Dyas Scrub hingga ke Hari Bahagia diorang. Anda bila lagiii??? 😍😍😍 Jangan lupa dapatkan Dyas Scrub Agent SAH ini 😍 "Just let your skin breathe"
#dyasscrub #dyaslovers #organic
PM @ whatsapp
0167084452
@_imanshuhada
0167084452
@_imanshuhada
@0167084452
@_imanshuhada

Follow ig @_imanshuhada β€’AGENβ€’

Tengah panas rembang ni kalau dapat telan ais vanilla ni sedap jugak kanπŸ˜‹ ada yg jenis obses dgn vanilaa sampai sanggup sapu ais vanilla dekat muka. Ishhh,jgn sampai mcm tu,mai sapu scrub flavour vanilla yg kami bakal keluarkan ni k,bau dia sebiji mcm ais vanilla! hehe..
Paling best tiada campuran pewarna,pewangi dan bahan kimia ok. Selamat utk hampa sapu kat area mana pun #bestsungguh
.tak sabar nk bagi hampa try jugak! Ramai dah tuntut nak beli ni 😍

#dsvanilla #dyasscrub πŸ“²0 1 3 5 9 8 8 8 1 4

@regrann from @dyasscrub.my KALAU NAK KULIT CANTIK KENA LA PAKAI DYAS SCRUB ! 😍

Tak susah pun uols.hanya amalkan scrub ni sbg rutin harian uols setiap hari. JANGAN RISAU,scrub kami ni special lain dari yg lain kerana tesktur dia yg sgt halus bak serbuk mutiara,tidak akan mencederakan kulit anda ketika disapu dan tidak menipiskan kulit kerana Dyas scrub adalah 100% bahan semula jadi organic..guna tanpa was-was dan paling best anda akn dapat lihat kesannya seawal 3hari!
#dyasscrub #dyaslover
.
(3/10)

Janji πŸ–πŸ»kwan sampai kahwin ‼️ @nadyafriday @qiefriday
Dress by Cinderella Wedding Creations

#keliafamily #QieNadya #dyasscrub

Morning. Nice view from bumi Terengganu. Tak sampai sebulan je lagi nak habiskan masa kat sini
#aijuicedossier #innersnowcap #dyasscrub #jushinec #yankoskincare

MOST RECENT

Alhamdullilah dengan rezeki hari nie 😍😍 selamat malam semua .. jangan lupa 2biji #VirgincareπŸ’– dan gosok muka dengan #dyasscrub #vanilla sebelum tidoq , confirm cik abang makin syg 😚😚

Suami tk renggang ke kak 😏 hehehe wangian vanilla yg boleh juga dijadikan aroma therapy utk seseorang. Wahhhh πŸ™ˆ eratkan lagi hubungan gitewww. Tknak try ka, admin yakin bau kalini plg puass hati πŸ‘πŸ˜ Jom ws admin utk dpt info2 menarik tentang penjagaan muka serta dyas scrub flavor terbaru πŸ’‹
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315

#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herba

Tak nak cuba ka uolls? DIY scrub from dyas 😘 lepasni takda dah celah2 gelap confirm punya lah πŸ˜β€πŸ’―πŸ’― Jom ws iolls utk dpt info2 menarik tentang penjagaan muka serta dyas scrub flavor terbaru πŸ’‹
#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herba

Kita jaga penampilan, org pun suka tau 😍 Nak kulit mcm sis intan ni tak? Ayuhhhh.. Jom ws admin utk dpt info2 menarik tentang penjagaan muka serta dyas scrub flavor terbaru πŸ’‹
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315

#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herba

BELUM BERADA DIPASARAN,TAPI SUDAH MENJADI REBUTAN DAN KEGILAAN DYALOVERS!! Psttttt dan anda juga yg baca tuuuu,tak lama lagi mesti ada la tu jodoh dgn si belang kami ni 😍😍😍 hihi
Dengan rasminya admin tunjukkan wajah sebenar DS VANILLA (flavour baru) yg bakal berada dipasaran start minggu hadapan! Tak lama dah,simpan duit ok......pihak hq akan keluarkan botol mini sahaja dlu dgn harga hanya RM14. Ishhh morahhhh jerr πŸ˜‰

Kenapa anda perlu gila dgn flavour vanilla ni? Ofcos sbb utamanya kerana dia wangi ya amatttt,kalau hampa buka satu botol tu then biar semalam,harum satu bilik...
Sumpah tak tipu! Boleh jadi aromatherapy buat uols tau..
Kebaikan dia pula berganda2 best sbb berfungsi baik sbg protective skin uols dari ; keradangan, masalah skin yg serius dan tak serius,anti-burn,anti-stress,anti-penuaan, dan boleh dijadikan sbg masker/makeup remover seperti ds yg lain.
Kalau tak puas hati juga,uols baca nah testimoni2 yg admin sertakan di bawah tu.. Special kan chuols???πŸ˜‰ Pesanan admin ;
Simpan duit uols,sbbb vanillas ni akan menghantui hidup uolsss .hehe.. Stay tuned! πŸ’‹

#dyasscrub #dyaslovers #newflavour

Tak nak cuba ka uolls? DIY scrub from dyas 😘 lepasni takda dah celah2 mcmni confirm punya lah πŸ˜β€πŸ’―πŸ’― Jom ws admin utk dpt info2 menarik tentang penjagaan muka serta dyas scrub flavor terbaru πŸ’‹
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315

#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herba

Dah jadi rebutan rasanya flavor vanilla ni. Belum keluar dah ada yg menanti. Mcm bunga pilihan lah 😍

Jom ws admin utk dpt info2 menarik tentang penjagaan muka serta dyas scrub flavor terbaru πŸ’‹
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315
HOTLINE DYAS - 017 5696315

#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herba

Tips kecantikan dari DS.
CARA NAK HILANGKAN GELAPAN DI CELAHAN DAN REKAHAN DI KAWASAN BERLIPAT!

Hanya campurkan dua bahan anti-gelap ini iaitu LEMON DAN YOGURT!
Bahan ini kaya dgn vitamin C dan extra whitening. So hanya campurkan dgn DS flavour kesukaan uols (pilih jer,skg dah ada 4 flavour 😍😍 jgn rambang hidung sudah hihi). New FLAVOUR adalah VANILLA❀❀ (pic yg tgh2). Gaul bg rata bahan2 tersebut dan sapukan pada kulit uols k.
Amalkan 3hari berturut-turut,dan uols nampak kesannya 😍 !
WA πŸ“±:014 5177 536 (nabila) πŸ“±:014 5177 536 (nabila) πŸ“±:014 5177 536 (nabila)
#dyasscrub #putihcerahberseri
#tipsdyas #terbaik #homemade #halal #new #organik #pepermint #original #goatmilk #vanilla #face #body #lips #sebarkankebaikanbersama ❀❀

Ada masalah MUKA SUNBURN ? 🌚
Boleh cuba dyas scrub GOAT MILK
.
Letih seharian BUAT AKTIVITI LUAR ?πŸ›Ά
Boleh apply Scrub PEPPERMINT
.
Ada masalah JERAWAT / RESDUNG ?
Boleh guna scrub HERBS / ORIGINAL.
.
.
Lengkap sangat rangkaian DYAS SCRUB ni. Semoga scrub ni membantu masalah kulit yang anda hadapiβ€οΈπŸŽ‰
.
Berminat ? Whatsapp hakak terus tau πŸ™‹πŸ» sementara stocks masih ada 011-2673 4526✳️
-
#scrubs #scrubs #organikmalaysia #dyasscrub #dyaslovers #bonitaliptint #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubdyasterbaik #scrubdyas #dyascrub #dyasscrub #dyasbeauty #jomcantik #tipscantik #organikmalaysia #scrubmurah #scrubberas #beras #dyaslovers #scrubmuka #scrubbadan #scrub #homemaderemedies #dyascrub #dyasscrubajaib #scrubdyas #dyasscruborganic #dyasoriginal

Yang nak memutihkan kulit, boleh cuba DYAS SCRUB flavour goat milk ni tau. Utk mini pek rm 14 sahaja. Banyak sangat manfaat scrub goat milk ni selain memutihkan kulit uolss. Scrub ni boleh memudarkan parut jerawat dan yang penting lenghilangkan sel sel kulit mati supaya sel kulit baru bida tumbuh πŸŽ‰β˜ΊοΈjom biarkan kulit anda bernafas😚😚
.
.
Berminat ? Whatsapp sis terus tau πŸ™‹πŸ» sementara stocks masih ada 011-2673 4526✳️
-
#scrubs #scrubs #organikmalaysia #dyasscrub #dyaslovers #bonitaliptint #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubdyasterbaik #scrubdyas #dyascrub #dyasscrub #dyasbeauty #jomcantik #tipscantik #organikmalaysia #scrubmurah #scrubberas #beras #dyaslovers #scrubmuka #scrubbadan #scrub #homemaderemedies #dyascrub #dyasscrubajaib #scrubdyas #dyasscruborganic #dyasoriginal

Jom try dyas scrub 😍😍😍 scrub ni semakin mendapat tempat dihati peminat scrub pada masa kini. Yang ebst nya apa tahu tak ? Dyas Scrub ni boleh apply dekat muka & seluruh badan tau 😚😚tak ada masalah. Yang ada masalah skin, memang boleh apply jugak dyas scrub ni sebab scrub ni bebas kimia ya. Harga serendah RM 10 sahaja πŸ›’πŸŽˆselamat mencubaπŸŽ‰πŸ’
.
.
Berminat ? Whatsapp hakak terus tau πŸ™‹πŸ» sementara stocks masih ada 011-2673 4526✳️
-
#scrubs #scrubs #organikmalaysia #dyasscrub #dyaslovers #bonitaliptint #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubdyasterbaik #scrubdyas #dyascrub #dyasscrub #dyasbeauty #jomcantik #tipscantik #organikmalaysia #scrubmurah #scrubberas #beras #dyaslovers #scrubmuka #scrubbadan #scrub #homemaderemedies #dyascrub #dyasscrubajaib #scrubdyas #dyasscruborganic #dyasoriginal

Pagi tadi excited sangat nak guna DS VANILLA yang new flavor nie punya.😍Ya Allah bestnya bau dia rasa mcm nak makan ja taw. Feeling jaa mandi pagi td, muka badan semua tonyoh dengan ds vanilla nie. Wangi sangat laa bau 1 toilet.🀣 Nak kuar hantar anak sekolah td rasa sayang nak pakai apa2 kat muka sebab tak mau nanti hilang plk bau vanilla nie☺️ Anis pakai pelembab muka, bedak dan lips bam jaa..tgok gambaq anis muka toge jaa foundation apa pown xpakai πŸ˜…
#teamdyas #dyas #dyasscrub #dyaslovers #dsnewflavor #dsvanilla

BELUM BERADA DIPASARAN,TAPI SUDAH MENJADI REBUTAN DAN KEGILAAN DYALOVERS!! Psttttt dan anda juga yg baca tuuuu,tak lama lagi mesti ada la tu jodoh dgn si belang kami ni 😍😍😍 hihi
Dengan rasminya admin tunjukkan wajah sebenar DS VANILLA (flavour baru) yg bakal berada dipasaran start minggu hadapan! Tak lama dah,simpan duit ok......pihak hq akan keluarkan botol mini sahaja dlu dgn harga hanya RM14. Ishhh morahhhh jerr πŸ˜‰

Kenapa anda perlu gila dgn flavour vanilla ni? Ofcos sbb utamanya kerana dia wangi ya amatttt,kalau hampa buka satu botol tu then biar semalam,harum satu bilik...
Sumpah tak tipu! Boleh jadi aromatherapy buat uols tau..
Kebaikan dia pula berganda2 best sbb berfungsi baik sbg protective skin uols dari ; keradangan, masalah skin yg serius dan tak serius,anti-burn,anti-stress,anti-penuaan, dan boleh dijadikan sbg masker/makeup remover seperti ds yg lain.
Kalau tak puas hati juga,uols baca nah testimoni2 yg admin sertakan di bawah tu.. Special kan chuols???πŸ˜‰ Pesanan admin ;
Simpan duit uols,sbbb vanillas ni akan menghantui hidup uolsss .hehe.. Stay tuned! πŸ’‹

#dyasscrub #dyaslovers #newflavour

BELUM BERADA DIPASARAN,TAPI SUDAH MENJADI REBUTAN DAN KEGILAAN DYALOVERS!! Psttttt dan anda juga yg baca tuuuu,tak lama lagi mesti ada la tu jodoh dgn si belang kami ni 😍😍😍 hihi
Dengan rasminya iolls tunjukkan wajah sebenar DS VANILLA (flavour baru) yg bakal berada dipasaran start minggu hadapan! Tak lama dah,simpan duit ok......pihak hq akan keluarkan botol mini sahaja dlu dgn harga hanya RM14. Ishhh morahhhh jerr πŸ˜‰

Kenapa anda perlu gila dgn flavour vanilla ni? Ofcos sbb utamanya kerana dia wangi ya amatttt,kalau hampa buka satu botol tu then biar semalam,harum satu bilik...
Sumpah tak tipu! Boleh jadi aromatherapy buat uols tau..
Kebaikan dia pula berganda2 best sbb berfungsi baik sbg protective skin uols dari ; keradangan, masalah skin yg serius dan tak serius,anti-burn,anti-stress,anti-penuaan, dan boleh dijadikan sbg masker/makeup remover seperti ds yg lain.
Kalau tak puas hati juga,uols baca nah testimoni2 yg iolls sertakan di bawah tu.. Special kan chuols???πŸ˜‰ Pesanan iolls ;
Simpan duit uols,sbbb vanillas ni akan menghantui hidup uolsss .hehe.. Stay tuned! πŸ’‹

#dyasscrub #dyaslovers #newflavour #kedah #likeforlove #like4follow #likesme #bazarpaknil #kl #organicbeauty

Most Popular Instagram Hashtags