[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dyasscrub

10180 posts

TOP POSTS

Siapa kate mommy x brani kluar tanpa mekap tu..
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Yela mommy kan pengguna mekap tegar😂
Tp tak kan nak pg kdai sejengkal pon na tepek foundation kau yg seinci deknon.Bedak mnggunung.
X payah..just apply moisturizer je..
Korang na yakin tanpa mekap,muka kne la sental taw.
Msty konfiden je.
Sbb muka bersih,xde blackhead whitehead bru la pki mekap naik seri..gitewww.. Na cntik rajin2 la dri tu scrub muka dgn #dyasscrub.

P/s:ni bkn iklan berbyar yer..ni mommy da guna sndr dn rsa sndr..

gosok2 ja daki dan sel kulit mati hilang
Dengan butiran halus Dyas scrub ni,segala kotoran/bakteria/resdung/hama/blackhead/whitehead dan jerawat dpt di buang serta merta secara natural tanpa sakit dan pedih
inilah kelebihan Dyas scrub sbenar,Bestkan uolls
#Dyas#Dyasscrub
#Dyasteameykazulaikha

Siapa kata scrub nie hanya untuk scrub semata..
.
Dengan Dyas Scrub bukan sekdar scrub semata...
.
💆Scrub Muka & Badan
💆Masker
💆Cleanser
💆Makeup Remover
.
.
#Nasg
#DyasScrub
#InfoDyas .

INDAHNYA JADI RAJA SEHARI 😍😍😍
------------------------------------------
Lebih indah bila Raja Sehari tak lupa bawa Dyas Scrub bersama di hari bersejarah mereka. 😍

Terserlah kecantikan dan keserian Si Pengantin ditambah pula Si Jelita ni salah seorang AGEN SAH & Pengguna Dyas Scrub. 😍. Sebelum makeup, cuci wajah dengan Dyas Scrub, untuk makeup KEKAL lama walaupun terdedah dengan cahaya matahari.
Makeup pun tak bercapuk. Sesuai untuk lelaki & perempuan .Diorang dah cuba Dyas Scrub hingga ke Hari Bahagia diorang. Anda bila lagiii??? 😍😍😍 Jangan lupa dapatkan Dyas Scrub Agent SAH ini 😍 "Just let your skin breathe"
#dyasscrub #dyaslovers #organic
PM @ whatsapp
0167084452
@_imanshuhada
0167084452
@_imanshuhada
@0167084452
@_imanshuhada

Follow ig @_imanshuhada •AGEN•

Morning. Nice view from bumi Terengganu. Tak sampai sebulan je lagi nak habiskan masa kat sini
#aijuicedossier #innersnowcap #dyasscrub #jushinec #yankoskincare

Janji 🖐🏻kwan sampai kahwin ‼️ @nadyafriday @qiefriday
Dress by Cinderella Wedding Creations

#keliafamily #QieNadya #dyasscrub

Mereka ini lah orang kuat untuk Team Dyas Scrub. Bertungkus lumus demi pelanggan tegar. None stop idea to make customer satisfied 👍👏🏻👏🏻👏🏻😘
.
Cantik and comelkan Boutique Dyas Scrub ni. Sape yg ada kt area Alor Setaq tu boleh la walk-in. Senang ja nak cari boutique ni, sebelah Laksa Ikan Sekoq, Mergong.
.
Dalam ramai-ramai tu yg mana founder agaknya yek? .
Later I’ll intro u with the beauty founder k 😘

#dyasscrub #dyaslovers #dyas #boutique

KENAPA MEMILIH DYAS SCRUB??📢👇🏼
------------------------------------------
Anda PATUT memilih Dyas Scrub kerana Dyas Scrub mengandungi bahan2 yang TERBAIK👍🏼😍 Dyas scrub berasaskan 100% organik. Bahan utama terdiri daripad Beras dan Herbaan terpilih untuk membersihkan kulit dengan lebih INTENSIF serta merawat kulit menjadi lebih SIHAT dan LICIN. Boleh juga dijadikan sebagai Masker.😍 Rahsia kecantikan tradisional turun temurun. InsyaAllah sesuai dgn semua jenis kulit. Kalau tertelan pun tiada kesan sampingan kerana 100% ORGANIK, 0% pewarna,pewangi dan bahan kimia.😍 Dapatkan Dyas Scrub dari Stokis/Agent SAH dan BERDAFTAR berdekatan anda sekarang 😍 " Biarkan kulit anda bernafas"

#dyasscrub #dyaslovers #organic
PM @ whatsapp - 0143078671
cod : ipoh

Follow ig @DYASBEAUTYOFFICIAL •admin

MOST RECENT

SERBUK SCRUB NO 1 DI MALAYSIA!! Scrub yang halus teksturnya, uolls harus grab semua flavour yang ada. Sebab apa kena grab?? Sebab Dyas scrub memang terbaik. Cuci habis semua daki yang dok hadoo. Kalau sehari tak sental memang tak sah. Betul tak uolls?? Nak cantik kena rajin sental baru lah dapat kulit yang SIHAT, BERSIH dan SEGAR 😊
.
.
Spread @de.laafss ❤️
.
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟
.
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #dyas #dyasscrub #scrubdyas #dyaslovers #dyasscruborganiclovers
#dyasscruborganic✨
#scruborganik #scrub #beautyproduct

Goodmorning sayangssss jom mulakan pagi anda sengan bismillah & selfieee sikit dengan DYAS SCRUB 😘😍😍😍 korAng dah grab belum kita punya dyas scrub ? Tak menyesal tau malah berbaloi baloi. Merawat semua masalah kulit yang anda alami secara dalam 😎😎jom try, flavour mana menjadi kegemaran korang✌🏻
.
.
Spread @de.laafss ❤️
.
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟
.
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #dyas #dyasscrub #scrubdyas #dyaslovers #dyasscruborganiclovers
#dyasscruborganic✨
#scruborganik #scrub #beautyproduct

Asaalamualaikum, jadilah seperti chocolate, bila memandangnya sudah cukup buat kita tersenyum ♥

Good Morning 🌤 Have a nice day 😇

#dyasscrub #dyas #hellochoco #maskerchoco #organic #aurabeautyspray #omgmascara #mascaraviral

#Testimoni #DyasScrub #SyurgaScrub #BiarGambarBerbicara
.
.
Pm/Ws for order 018-6344 620 (for fast response)

Esok ada postage , ada cod 😘

Ready stok ;
➡ Dyas scrub ( herbs,peppermint,goatmilk,vanilla)
➡ Moisturizer Gel
➡ Le sanda sweet foundation
➡ Sireh Lovely care
➡ Hello choco
➡ Elle facial wash

Pre Order ;
➡ Baby Spray Glitter

cod 》 Area Perlis

whatsapp 0136337132

#moisturizergel #dyasscrub #lesanda #sirehlovelycareoriginal #hellochoco #ellefacialwash #babysprayglitter #codperlisian #perlisindrakayangan

#DYASscrub terdiri drp 2saiz 👉 travel saiz❤ & big saiz💙.
.
Tapi untuk siapakah #DYASscrub??? Jom baca nii 👇👇👇.
.
👉 DYAS SCRUB HERBS / ORIGINAL.
.
💁🏼 Kulit jerawat.
💁🏼 Kulit sensitive.
💁🏼 Kulit gatal/resdung.
💁🏼 Kulit berparut.
.
👉 DYAS SCRUB PEPPERMINT.
.
💁🏼 Kulit berminyak.
💁🏼 Kulit berjerawat (biasa2 aje).
💁🏼 Kulit kusam.
💁🏼 Pori terbuka.
💁🏼 Suka effect COOL N FRESH!.
.
👉 DYAS SCRUB GOAT MILK. .
💁🏼 Kulit berbelang (burn).
💁🏼 Kulit berparut jerawat.
💁🏼 Kulit kusam/ gelap.
💁🏼 Mata panda 🐼.
.
👉 DYAS SCRUB VANILLA.
.
💁Anti penuaan.
💁Melindungi kulit.
💁Anti stress.
💁Mencerah& memutihkan.
.
.
Order sekarang!! Pm/Ws 018-6344 620 (for fast response)
.
.
#teamkakfatin #dyasscrub

Takot nak pegi bersantai di pantai?? Takot BURN?? Sekarang anda tak perlu risau lagi sbb #DyasScrub kan ada👍😉😊 apa susah balik tonyoh je dgn #ScrubDYAS nih.. InsyaAllah kulit kembali kpd warna asal 'in no time' 😆😄 biar kawan2 semua hairan tengok kulit mcm tak pegi pantai je..padahal selam sekali jugak aritu 😂😂 mesti diorang tertanya2 apa rahsianya. Semestinya lah #DYAS❣❣❣.
.
.
Jom berscrub dari sekarang!!
Kalau anda belum pernah scrub..anda WAJIB cuba #DyasScrub 👍😍 anda pasti akan terasa perbezaan ketara pd kulit anda drp sebelum & selepas scrub. Bagaikan menukar kulit baru wow!! 😱😱 Tak percaya anda MESTI cuba 👍😉😎.
.
.
Dapatkan dyas scrub sekarang!! Pm/Ws 018-6344 620 (for fast response)

Tudiaaa chocolovers ke ni😍 Umum pun dah tahu, chocolate ni sebenarnya mempunyai khasiat yang tersendiri. Kaya chocolate nya yg mampu menjadikan relaxing kepada diri kita. Kalo agak stress tu, boleh lah bancuh dan tempek kat muka, dalam masa yg sama dapat jugak merawat skin kita. Yang paling pentinggg, dapat mencerahkan skin kerana agen pemutih yang terkandung didalam hello choco ni mampu memberi impak yang bestttttt👍🏻 Jangan tunggu lagi, takut nanti terlepas pula peluang nak cantik tu 😍

Nak rasa jugak!!!
Tekan link ni
www.wasap.my/60138267210

#dyas
#dyasscrub
#dyaslovers

👉 DYAS SCRUB VANILLA

Sesuai untuk ⤵
💁Anti penuaan
💁Melindungi kulit
💁Anti stress
💁Mencerah& memutihkan ➡ RM 14 (50g)

postage ; RM 7sm / RM 11zs

cod 》 Area PERLIS

whatsapp 0136337132

#dyas #dyasscrub #dyaslovers💕 #dyasbeauty #dyasbeautyofficial #teamkakfatin

Muka dok tempek scrub pun segak lagi. Haishh, takboleh jadi ni kalau semua org pakat2 cantik. Kita takkan nk dok bawah tempurung lg yedokkk? Jom, jadi cantik! Tak rugi pun uolss wey. Sudahla murah, jimat pula tu. Haaa nak tau flavor mana yang sesuai utk skin uolls ? Mehh ws iolls free consultant iolls bg❤ 📲 013-9156263 (Izati)

#dyasscrub #scruborganik #syurgascrubdyas #agentkotabharu #ezatytrading

Siapa cakap lelaki malas jaga kebersihan wajah? Uolls silap 🙅 Kebanyakan customer lelaki yg iolls dapat, semuanya serious bab jaga skin ni tauu haaa. So jangan hairan lah kalau husband, boyfriend, tunang, abg, adik uolls ramai peminat lepasni 🙊 upsss, jgn jelous k kalau uolls sendiri tk usaha macam diorang! Cepattttt, jom tunjukkan kasih sayang uolls dgn hadiahkan yang tersayang dyas scrub. Bila lagi nak lanja diorang kan, asyik belanja makan je. Treats something unique, barulah makin sayang 😍❤ http://www.wasap.my/60185783279

#scrub #goatmilk #vanilla #herbs #peppermint #choco #chocolate #agent #ipoh #perak #dyas #agentdyas #dyasipoh #masker #beauty #flawless #organicbeauty #bazarpaknilprodukkecantikan #dyaslover #dyasscrub #ds #agentipoh #flavourherbs #flavourgoatmilk #flavourpeppermint #flavourvanilla #flavourchocolate

#DyasScrub HOT SELLINGG SCRUB❣❣❣
.
.
Percaya atau tak, goatmilk lah yang paling lakuuu kerassssss!! sebabnya ramai sekarang yang nak putih gebu secara original. Taknokkk putih drastic tup tup ada merkuri 😭 huh, mintak​ simpang lah kann.
So sebagai si pemakai dan pengguna, kita sendiri haruslah bijak membuat pilihan yang tepat. Jangan gelabah kalau produk yang anda cuba tak memberi kesan seawal tiga hari. Mugkin tiada bahan yang bahayakan kesihatan uolls? Sabar, dan konsisten.
.
Ada tak kat sini peminat tegar susu ke? Atau ada sesiapa yang nak putih tuuu😍 Goatmilk, pilihan yang paling tepat utk awk . Tak cuba, tak tahu 😉.
.
.
Pm/Ws kami sekarang :: 018-6344 620 (for fast response)

Ketahui 3 fungsi #DyasScrub utk kulit wajah & tubuh anda😊😉.
.
.

Pm/Ws kami :: 018-6344 620 (for fast response)

#DyasScrub ::~ for face and body memang superb!
Mampu menyelesaikan semua masalah kulit anda.
Pori terbuka? Jerawat penuh muka? Jeragat? Parut? sebut saja.
Semua boleh diatasi dengan pakai Dyas Scrub ni tau 😘😘😘😘..
.
.
#KELEBIHAN_DYAS_SCRUB
Terdapat 4 jenis flavour kesukaan anda, silakan pilih ::
1- Vanilla.
2- Herbs.
3- Peppermint.
4- Goat Milk (susu kambing).
.
.
Order sekarang! Pm/Ws kami di 018-6344 620 (for fast response). #dyasscruborganic
#teamkakfatin

TRAVEL LAGI?
Tak acikkkkk! Asyik dia ja merantau, kita pun nak jugak 👉🏻👈🏻 huntunggglahhh boleh jalan merata siap pakej ootd lagi disetiap view.
Mudahnyaaa bawa dyas dimana saja kita pergi kan? Kitorang memudahkan uolls dgn adanya travel pack a.k.a dyas mini uolls dh boleh bawa ja mana uolls pergi. Khas utk yang kaki berjalan tu.. Tak lengkap kalau takda DYAS SCRUB. Boleh menangis admin kalau tertinggal dyas alone haa. Tudiaaa penangan syurga scrub 😆
Psst; lebih jimat kalau botol besar mcm didalam gambar ni tau! Uolls takkan menyesal punya lah.. #iollgitaujerrr #dyasscrub #organic #masker #makeupremover #openagent #opendropship #postage #cod #kuantan #postage 📲017-8852227

Most Popular Instagram Hashtags