#dyasscrub

9320 posts

TOP POSTS

Siapa yang nak oder #dyasscrub #flavourpeppermint #flavourvanilla #flavourgoatmilk #flavourherbs boleh oder di sini @dyasbeautyofficial 💕
.
.
So guysss,kalau uols belum try lagi..WAJIB dapatkan Dyas Scrub ni hokey.. Pstttt before tu, jom iols cerita kat uols apa itu kebaikan Dyas scrub ni... 👇🏻 .
.
KEBAIKAN DYAS SCRUB
✅Berasaskan 100% bahan ORGANIK semula jadi.
✅Tiada campuran bahan kimia, pewarna dan pewangi tambahan.
✅Selamat digunakan di muka dan badan.
✅ Membuang kotoran dengan lebih intensif.
✅Berfungsi membersihkan 3X ganda kulit anda.
✅Dengan tekstur jenis ser.buk ia dapat membuang kotoran dengan lebih berkesan.
✅Menanggalkan sel kulit mati.
✅Melembut serta menghaluskan kulit walau dengan sekali penggunaan.
✅Membantu mence.rahkan kulit.
✅Membantu menghilangkan parut.
✅Membantu mengurangkan strechmark.
✅Membantu mence.rahkan kembali kawasan berlipat (seperti peha,ketiak,leher, lutut,siku dll)
✅Membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat badan/gatal.
✅Membantu mengurangkan penyakit gatal/ekzema dibadan.
✅Dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat,blackhead/whitehead, jeragat,burn,parut jerawat,resdung.
✅Boleh dijadikan masker/makeup remover.
✅Membantu makeup tahan lama dan tak bercapuk.
✅Mengurangkan rekahan di tumit kaki dan siku.
✅Membantu menghilangkan gelap dibibir.
✅Mencantikan kuku kaki dan tangan.
✅Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan kilang GMP.
.
Lagi 2 minggu kita nak MERDEKA!! Awak semua dah kibarkan Jalur Gemilang ke belum?

Sini sink, DYAS SCRUB juga akan keluarkan LIMITED EDITION MERDEKA tau 🇲🇾 So awak dah boleh start booking koleksi LIMITED EDITION MERDEKA ni tau hanya 100 PCS SAHAJA, flavour VANILLA pada 24hb Ogos! (satu hari sahaja) dengan harga mampu milik RM 35.00 jaaa. 😘
DYAS SAYANG MALAYSIA ❤ #dyasscrub #dyaslovers

Tak berminyak n selesa sangat ! Jatuh hati buat pertama kali ❤️ dgn product ni .
#dyxy #dyasscrub

@regrann from @dyasscrub.my KALAU NAK KULIT CANTIK KENA LA PAKAI DYAS SCRUB ! 😍

Tak susah pun uols.hanya amalkan scrub ni sbg rutin harian uols setiap hari. JANGAN RISAU,scrub kami ni special lain dari yg lain kerana tesktur dia yg sgt halus bak serbuk mutiara,tidak akan mencederakan kulit anda ketika disapu dan tidak menipiskan kulit kerana Dyas scrub adalah 100% bahan semula jadi organic..guna tanpa was-was dan paling best anda akn dapat lihat kesannya seawal 3hari!
#dyasscrub #dyaslover
.
(3/10)

Siapa kata scrub nie hanya untuk scrub semata..
.
Dengan Dyas Scrub bukan sekdar scrub semata...
.
💆Scrub Muka & Badan
💆Masker
💆Cleanser
💆Makeup Remover
.
.
#Nasg
#DyasScrub
#InfoDyas .

guys boleh ramai2 try DYAS SCRUB .. boleh follow sis
@hidayah_haizuddin
@hidayah_haizuddin
@hidayah_haizuddin
INFO KEBAIKAN DS. Baca sampai habis kalau uols seorg yg pentingkan penjagaan kulit yg sempurna. Kulit seperti apa yg boleh digelarkan sempurna?
Kulit yg SIHAT,BERSIH DAN TIADA CELA!

Say NO❌ kepada kulit yg gelap,berdaki,tumit merekah, leher berdaki,tumit gelap,ketik yg gelap dan berparut.
Boleh ke DS hilangkan semua masalah ini? JAWAPANNYA,BOLEH !👍🏻
DS mengandungi bahan yg terpilih khusus untuk menjaga kulit anda dari "kekurangan" tadi. Apa yg best lagi,setiap DS mengandungi FUNGSI yg sama iaitu ;
▶️ Bersihkan kulit dgn mendalam dan intensif
▶️ Mengawal lebihan minyak pada kulit
▶️ Hilangkan segala cela
▶️ Boleh dijadikan makeup remover dan masker
Dan setiap FLAVOUR mempunyai fokus khas pd kebaikan tertentu iaitu ;
✅DS HERBS
Sebagai penghapus masalah jerawat dan resdung yg serius.
Anti-Acne.
✅DS GOAT MILK
Pakar mencerahkan balik kulit anda dgn sekata. Sesuai utk anda yg sukakan kulit cerah mulus dan mempunyai masalah burn/tona tidak sekata.
Extra -White
✅DS PEPPERMINT
Pemati bakteria yg sedang melekat pada kulit anda setelah seharian menjalani rutin harian.
Anti- bacteria

Dan yang terbaru DS VANILLA ;
protective terbaik untuk skin anda. Nantikan k.... Kalau uols nak hilangkan masalah kulit semua ni,cari DS! Jangan cari yg lain,cepat cepat atasi masalah dengan scrubbing 😍 sambil scrub naik aromatherapy yg bestttt! Try la,uols pasti jatuh cinta.

#dyasscrub #dyaslovers #pakarkulitanda

#Dyasscrub sentiasa menjadi pilihan mama bagi sebelum mekap dan selepas mekap 😍

#dyassrub
#mamamekap
#mekaplovers

Awak nak tau tak? Apa PERBEZAAN Dyas belang merah biru kuning (malaysia) ni dengan hati saya?
.
Hmmm.
.
Dyas tu limited edition,100 orang ja boleh dapatkannya.
.
Tapi hati saya,lagi limited edition sebab awak sorang ja yg boleh milikinya. Ciaciacia 😋
.
Cc: Owner Dyas.
.
#pickuplinedyas #siscoba #dyassayangmalaysia #dyasalemerdeka #dyasscrub

Morning. Nice view from bumi Terengganu. Tak sampai sebulan je lagi nak habiskan masa kat sini
#aijuicedossier #innersnowcap #dyasscrub #jushinec #yankoskincare

INDAHNYA JADI RAJA SEHARI 😍😍😍
------------------------------------------
Lebih indah bila Raja Sehari tak lupa bawa Dyas Scrub bersama di hari bersejarah mereka. 😍

Terserlah kecantikan dan keserian Si Pengantin ditambah pula Si Jelita ni salah seorang AGEN SAH & Pengguna Dyas Scrub. 😍. Sebelum makeup, cuci wajah dengan Dyas Scrub, untuk makeup KEKAL lama walaupun terdedah dengan cahaya matahari.
Makeup pun tak bercapuk. Sesuai untuk lelaki & perempuan .Diorang dah cuba Dyas Scrub hingga ke Hari Bahagia diorang. Anda bila lagiii??? 😍😍😍 Jangan lupa dapatkan Dyas Scrub Agent SAH ini 😍 "Just let your skin breathe"
#dyasscrub #dyaslovers #organic
PM @ whatsapp
0167084452
@_imanshuhada
0167084452
@_imanshuhada
@0167084452
@_imanshuhada

Follow ig @_imanshuhada •AGEN•

MOST RECENT

Siapa yang nak oder #dyasscrub #flavourpeppermint #flavourvanilla #flavourgoatmilk #flavourherbs boleh oder di sini @dyasbeautyofficial 💕
.
.
So guysss,kalau uols belum try lagi..WAJIB dapatkan Dyas Scrub ni hokey.. Pstttt before tu, jom iols cerita kat uols apa itu kebaikan Dyas scrub ni... 👇🏻 .
.
KEBAIKAN DYAS SCRUB
✅Berasaskan 100% bahan ORGANIK semula jadi.
✅Tiada campuran bahan kimia, pewarna dan pewangi tambahan.
✅Selamat digunakan di muka dan badan.
✅ Membuang kotoran dengan lebih intensif.
✅Berfungsi membersihkan 3X ganda kulit anda.
✅Dengan tekstur jenis ser.buk ia dapat membuang kotoran dengan lebih berkesan.
✅Menanggalkan sel kulit mati.
✅Melembut serta menghaluskan kulit walau dengan sekali penggunaan.
✅Membantu mence.rahkan kulit.
✅Membantu menghilangkan parut.
✅Membantu mengurangkan strechmark.
✅Membantu mence.rahkan kembali kawasan berlipat (seperti peha,ketiak,leher, lutut,siku dll)
✅Membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat badan/gatal.
✅Membantu mengurangkan penyakit gatal/ekzema dibadan.
✅Dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat,blackhead/whitehead, jeragat,burn,parut jerawat,resdung.
✅Boleh dijadikan masker/makeup remover.
✅Membantu makeup tahan lama dan tak bercapuk.
✅Mengurangkan rekahan di tumit kaki dan siku.
✅Membantu menghilangkan gelap dibibir.
✅Mencantikan kuku kaki dan tangan.
✅Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan kilang GMP.
.
Lagi 2 minggu kita nak MERDEKA!! Awak semua dah kibarkan Jalur Gemilang ke belum?

Sini sink, DYAS SCRUB juga akan keluarkan LIMITED EDITION MERDEKA tau 🇲🇾 So awak dah boleh start booking koleksi LIMITED EDITION MERDEKA ni tau hanya 100 PCS SAHAJA, flavour VANILLA pada 24hb Ogos! (satu hari sahaja) dengan harga mampu milik RM 35.00 jaaa. 😘
DYAS SAYANG MALAYSIA ❤ #dyasscrub #dyaslovers

Sebelum tidoq jangan lupa na Ber #dyasscrub #antiacne . Scrub ni 3 in 1 tau : scrub/masker/make up remover.. " Biarkan kulit anda bernafas "... Lepas tu jangan lupa boh sikit #gelajaib #moisturizergel utk kulit sentiasa moist & fresh bila bangun esok pagi... " Calit2Cantik "... Im done !
#goodnites
#assalamualaikum

Assalamualaikum and Hye 🙋🏻 Still looking for a suitable organic product to your Face and Body? DYAS has the answer. 100% organic base. Free chemical.

Let's try and experienced cleanliness, flawless and healthy skin with DYAS Scrub.

Dyas Scrub Herbs:-
💞 RM30 (200g), Semenanjung
💞 RM35(200g), Sabah/S'wak
💞 RM10 (50g), Semenanjung
💞 RM15 (50g), Sabah/S'wak

Dyas Scrub Goat Milk:-
💞 RM35 (200g), Semenanjung
💞 RM40 (200g), Sabah/S'wak
💞 RM14 (50g), Semenanjung
💞 RM19 (50g), Sabah/S'wak

Dyas Scrub Peppermint:-
💞 RM35 (200g), Semenanjung
💞 RM40 (200g), Sabah/S'wak
💞 RM14 (50g), Semenanjung
💞 RM19 (50g), Sabah/S'wak

Fadz 🦋, DYAS Agent Gombak, KL
Whatsapp/SMS : 017-3782747
Whatsapp/SMS : 017-3782747
Whatsapp/SMS : 017-3782747
IG: sanggul_beauty
FB: Sanggul Closet II
COD 🚗 Gombak, Sentul, Setapak, Danau Kota, Melati, Selayang and KL Sentral.
Postage 📦 RM8-Semenanjung, RM12-Sabah & S'wak "Biarkan kulit anda bernafas"
#dyaslover #dyasscrub #dyas #organik #bahanorganik #scruborganik #uum #usm #upm #um #uitm #unitar #ukm #uia #scrubberas #scrubsusukambing #scrubpeppermint #malaysiascrub #facescrub #bodyscrub

KONSISTEN !!! Itu kunci utama dia. Kalau malas memang x kan dapat keputusan yang diinginkan hati.
Meh tengok adik kita sorang nie. Dari kulit bermasalah dia konsisten pakai sampai dah jadi mamat korea tau x 😱

Kakak dia siap cakap bila muka adik dia dah jadi macam mamat korea ramai gadis gadis minta nak jadi adik ipar. Serius weyhh 😮

Tak caya?? Meh kita tengok korean look malaysia nie 😍 📲 013-9156263 (Izati)
#dyasscrub #syurgascrub #organik #agentkotabharu #ezatytrading

Tak kenal maka xcinta ❤

Sang wira dalaman dan luaran anda , #Virgincare❤❤ dan
Si serbuk ajaib #Dyasscrub❤❤ Mai whatsapp mama 0195441109 kalau nak tau lebih lanjut 😚

Tak berminyak n selesa sangat ! Jatuh hati buat pertama kali ❤️ dgn product ni .
#dyxy #dyasscrub

Bila "nun" mati bertemu huruf "ta", hukumnya ikhfa' hakiki. Tapi bila saya bertemu Dyas, mungkin cinta hakiki. 😍😘 Ewahhhh!
.
Selamat pagi Jumaat ❤
.
.
#dyasscrub #dyasscrubofficial #dyasscrubselangor #teamdyas #friday #friyay #happyfriday #jumaat #pickuplinedyas #pickuplines #picoftheday #scrub #scruborganik #scrubmuka #scrubwajah #scrubbadan #masker #maskermuka #maskerwajah #nakcantik #produkjerawat #produkkecantikan #lokalah

Awak nak tau tak? Apa PERBEZAAN Dyas belang merah biru kuning (malaysia) ni dengan hati saya?
.
Hmmm.
.
Dyas tu limited edition,100 orang ja boleh dapatkannya.
.
Tapi hati saya,lagi limited edition sebab awak sorang ja yg boleh milikinya. Ciaciacia 😋
.
Cc: Owner Dyas.
.
#pickuplinedyas #siscoba #dyassayangmalaysia #dyasalemerdeka #dyasscrub

Assalamualaikum 😊
💎 STOKIS Teluk Intan@Perak 🙋
📦 COD Pekan Teluk Intan
📭Penghantaran seluruh Malaysia
.
.
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
.
💕 FAST REPLY
💕 FREE CONSULTATION
.
DYAS SCRUB
.
.
♥️AGENT + DROPSHIP seluruh negeri diperlukan♥️ 🌸 Kelebihan
✔️ masuk group support
✔️ TIPS marketing diberi ✔️ BONUS sales paling tggi setiap bulan
✔️ ayat promote diberi
✔️ fast respond
.
"Biarkan kulit anda bernafas" .
"Your favourite dessert skin"
.
#chocotherapy #dessertskin #dyasscrub #dyaslovers #organic
#teamdyas #stokistelukintan #ellefacialwash #ellelovers
#teamelle #codtelukintan
.
Follow ig @syurgascrubdyas
.
Follow fb Yang Aqilah

Assalamualaikum 😊
💎 STOKIS Teluk Intan@Perak 🙋
📦 COD Pekan Teluk Intan
📭Penghantaran seluruh Malaysia
.
.
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
.
💕 FAST REPLY
💕 FREE CONSULTATION
.
DYAS SCRUB
.
.
♥️AGENT + DROPSHIP seluruh negeri diperlukan♥️ 🌸 Kelebihan
✔️ masuk group support
✔️ TIPS marketing diberi ✔️ BONUS sales paling tggi setiap bulan
✔️ ayat promote diberi
✔️ fast respond
.
"Biarkan kulit anda bernafas" .
"Your favourite dessert skin"
.
#chocotherapy #dessertskin #dyasscrub #dyaslovers #organic
#teamdyas #stokistelukintan #ellefacialwash #ellelovers
#teamelle #codtelukintan
.
Follow ig @syurgascrubdyas
.
Follow fb Yang Aqilah

Assalamualaikum 😊
💎 STOKIS Teluk Intan@Perak 🙋
📦 COD Pekan Teluk Intan
📭Penghantaran seluruh Malaysia
.
.
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
.
💕 FAST REPLY
💕 FREE CONSULTATION
.
DYAS SCRUB
.
.
♥️AGENT + DROPSHIP seluruh negeri diperlukan♥️ 🌸 Kelebihan
✔️ masuk group support
✔️ TIPS marketing diberi ✔️ BONUS sales paling tggi setiap bulan
✔️ ayat promote diberi
✔️ fast respond
.
"Biarkan kulit anda bernafas" .
"Your favourite dessert skin"
.
#chocotherapy #dessertskin #dyasscrub #dyaslovers #organic
#teamdyas #stokistelukintan #ellefacialwash #ellelovers
#teamelle #codtelukintan
.
Follow ig @syurgascrubdyas
.
Follow fb Yang Aqilah

Assalamualaikum 😊
💎 STOKIS Teluk Intan@Perak 🙋
📦 COD Pekan Teluk Intan
📭Penghantaran seluruh Malaysia
.
.
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
Whatsapp 0134445784
.
💕 FAST REPLY
💕 FREE CONSULTATION
.
DYAS SCRUB
.
.
♥️AGENT + DROPSHIP seluruh negeri diperlukan♥️ 🌸 Kelebihan
✔️ masuk group support
✔️ TIPS marketing diberi ✔️ BONUS sales paling tggi setiap bulan
✔️ ayat promote diberi
✔️ fast respond
.
"Biarkan kulit anda bernafas" .
"Your favourite dessert skin"
.
#chocotherapy #dessertskin #dyasscrub #dyaslovers #organic
#teamdyas #stokistelukintan #ellefacialwash #ellelovers
#teamelle #codtelukintan
.
Follow ig @syurgascrubdyas
.
Follow fb Yang Aqilah

Untuk yang nak pakai scrub bagi tujuan penyegaran, boleh cuba DYAS SCRUB flavour PEPPERMINT. Korang mesti fall in love sangat. Scrub ni sangat best sangat. Tekstur lembut macam bedak tau. Tak de kasar kesat ke apa 💞💞
Flavour peppermint RM 14 je sebotol 🙋🏻Selamat mencuba💋
.
.
🛒 Whatsapp 011-2673 4526 to make any order 💘
.
#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herbalife
#dyasscrub #dyaslovers #scrub #organic #facescrub #bodyscrub
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #peppermintcrisp
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #scruborganic #cheras #kajangtown

Tengok ni , DYAS SCRUB boleh bantu anda merawat kulit yang bermasalah tau. Kalau masalah macam cik abg ni, akak suggest awak amik DYAS SCRUB HERBS/ORIGINAL nak bagi jerawat tu surut duluu ya 💞Harga serendah RM 10 sahaja sebotol. Jom cuba.
.
.
🛒 Whatsapp 011-2673 4526 to make any order 💘
.
#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herbalife
#dyasscrub #dyaslovers #scrub #organic #facescrub #bodyscrub
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #peppermintcrisp
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #scruborganic #cheras #kajangtown

Cantik nya akak kita ni ya Rabbi. Mulusssss je kulit nya ni haaa. Aip pegang botol apa tu 😱😱 pegang si belang DYAS SCRUB ke tuuu😦😦fuuhhhh lain macam lah scrub dyas ni. Korang dah cuba ? Kita ada 4flavour tau utk korang pilih mengikut masalah yg korang nak atasi & membantu anda merawat kulit hehe.
.
DS HERBS/ORIGINAL
DS GOATMILK
DS PEPPERMINT
DS VANILA
.
🛒 Whatsapp 011-2673 4526 to make any order 💘
.
#dyasscrub #teamdyas #dyas #hqdyas #kedah #perlis #perak #penang #selangor #sabah #sarawak #n9 #terengganu #alorsetar #dyasslovers #scrub #organic #herbs #peppermint #goatmilk #susukambing #mint #herbalife
#dyasscrub #dyaslovers #scrub #organic #facescrub #bodyscrub
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #peppermintcrisp
#dyas #dyasscrub #dyaslovers #scruborganic #cheras #kajangtown

Most Popular Instagram Hashtags