#dyasscrub

MOST RECENT

Sis pantang ada masa ja, sis mesti cepat2 pi buat masker kt muka, tk pun scrub muka. Tau dak sebab apa, lepas pakai #dyasscrub ni, muka jadi lembut ja. Geram dgn muka sendiri. Boleh tak mcmtu hihik #dyasscrub #dyasscrublover #dyasscrubreadystock #dyasscrubshahalam #dyasscrubklang

Yeyyyyyyy dyas buat hal lagi !! Kalini dyas bagi free lipscrub berperisa manggo ! Amacam hampaa ? Satu bilik air bau dengan dyas scrub ni. Heheh. Kalau badan muka ? Of course laaa lagi cantik putih dari dinding. Hehe ๐Ÿ™Š. Jom berdyas. Nak raya ni kena cantik la.

#dyasscrub #dyaslovers

BUY 1 FREE 1 โ€ผโ€ผ Ye hampaa hampa beli scrub dyas tak kisah botol kecil ke besar hampa akan dapat free lipscrub berperisa mangga. Amacam ? Best tak flavour kalini ? Haaa rugi ohh siapa tk grab. Kita jaga muka jom la kita jaga semua sekali. Jom try !!๐Ÿ˜ #dyasscrub #dyaslovers

#Repost @_cikmataarab with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
โ€ข
Kalau nak kulit terjaga rapi. Mesti nak pakai macam-macam produk then kena bazir banyak duit kan? ๐Ÿ˜ฉ
.
Tapi, @dyasbeautyofficial ni da siap pakej dah. Dalam sebotol kecik ni boleh dapat 3 manfaat. Boleh jadi mask, boleh jadi scrub and also make up remover. Nak tahu apa dia produk ni ? Cepat-cepat follow @dyasbeautyofficial tau ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
-
Biarkan kulit anda bernafas
-
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Nampak tak tu apa yang iolsss tulis ? Ok iolss bg hint je. FREE. haaa nak tau free apa ? Ofcourse free lipscrub. Tapi kalini berperisa manggo uolssss. Ish mulut pun dah rasa gatal nak cuba manggo, tapi kalau nak cuba dimulut. Kena dimuka jugak. Amacam ? Nak cuba tak ๐Ÿ˜. #dyasscrub #dyaslovers

Nampak tak tu apa yang iolsss tulis ? Ok iolss bg hint je. FREE. haaa nak tau free apa ? Ofcourse free lipscrub. Tapi kalini berperisa manggo uolssss. Ish mulut pun dah rasa gatal nak cuba manggo, tapi kalau nak cuba dimulut. Kena dimuka jugak. Amacam ? Nak cuba tak ๐Ÿ˜.
.
Berminat? Meh pm atunโค
๐Ÿ’ฏAgent Sah Dyas Scrub
๐Ÿ“ฑ0 1 3 5 3 6 2 0 0 7
๐Ÿš—C O D - Hulu Langat & Ampang
๐Ÿ“ฎP O S - SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
#dyasscrub #dyaslovers #organik #scrubviral #scrubmampumilik
#kerjakosong #onlineseller #miniagentwanted
#scrubs #dyasscrub #dyaslovers #organik #scrubterbaikdariladang
#scruborganik #organik #lipscrub #freelipscrubdyas #lipscruborganik #teamAtun #biarkankulitandabernafas
#dyasbeautyoffical #dyasofficial #dyas
#testimonidyasscrub
#trustedseller #onlineshopping
#miniagentwanted #agendyasampang #agendyashululangat #dyashululangat

Yeyyyyyyy dyas buat hal lagi !! Kalini dyas bagi free lipscrub berperisa manggo ! Amacam hampaa ? Satu bilik air bau dengan dyas scrub ni. Heheh. Kalau badan muka ? Of course laaa lagi cantik putih dari dinding. Hehe ๐Ÿ™Š. Jom berdyas. Nak raya ni kena cantik la.

#dyasscrub #dyaslovers

Nak travel dengan kawan kawan tu meyh cepat beli dyas scrub ber scrub sama sama mesti friendship goals tauโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธada 7 flavour korang nak yang mana ek๐Ÿค—๐Ÿค—
.
"Lets give your skin breath" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

Kalau nak kulit happy mesti guna dyasscrub kan ? Of course la nak gebu wktu raya betul tak ? Tak la kita nak rasa malu bila jumpa kawan kawam family. Yang paling best bila deorg tanya eh cantik skin. Gebu je, haaa nak tak macam tu ? Kalau nak jom berdyas ๐Ÿ˜

#dyasscrub #dyaslovers

Semua org nak kulit cantik letops di hari bahagia kan? Eh ehhh korang jangan lupa,dengan Dyas Scrub pun hari biasa boleh bertukar menjadi hari bahagia! Macam si cantik manis ni,bak primadona puteri raja manis bergaya! Alahaiiii kita yang tengok pun terpesona kan...
.
Jangan terpesona lama-lama,jom buat org lain pula terpesona dengan keserian kita..hihi..
Kulit yg cantik dari kulit yg sihat,biarkan kulit anda bernafas girlszz ๐ŸŒบ๐ŸŒธ
.
Jom jadi Dyaslovers,berikan layanan mewah pada kulit anda!
.
"Lets give your skin breath" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

"Lets give your skin breath" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

Uiiii! Cantiknya si belang Matcha Latte ni kan? โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
Dia punya serbuk ajaib punya power bau best ya amat sampai rasa macam nak makan! ๐Ÿคค
.
Dah la effect dia buatkan kulit bertambah licin, cerah dan berseri-seri. Aduhai siapa tak mau kan uols? .
Meh la join jadi cantik macam Dyaslovers ๐Ÿ™ˆ
.
.
"Lets give your skin breath" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

Customer dyas ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sangat best tauuu. Korang mesti repeat order. Banyak sangat khasiat dyas scrub ni. Korang nak tahu lebih lanjut meyh whatsapp kita cepat๐Ÿค—
.
"Lets give your skin breath" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

"Just lets your skin breathe" .
.
Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ
.
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
๐Ÿ“ฒ 011-2673 4526
.
Atau tekan link di bio @de.laafss ๐Ÿ’•
.
#dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrub #dyas #dyaslimitededition #dyasshop

#Repost @_cikmataarab with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
โ€ข
Kalau nak kulit terjaga rapi. Mesti nak pakai macam-macam produk then kena bazir banyak duit kan? ๐Ÿ˜ฉ
.
Tapi, @dyasbeautyofficial ni da siap pakej dah. Dalam sebotol kecik ni boleh dapat 3 manfaat. Boleh jadi mask, boleh jadi scrub and also make up remover. Nak tahu apa dia produk ni ? Cepat-cepat follow @dyasbeautyofficial tau ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
-
Biarkan kulit anda bernafas
-
#DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes

Nak kulit cantik gebu gebas persis barbie doll, nak kecutkan jerawat ? Nak lembut macam kain baldu setiap hari kena ada dengan dyass okaysss. Bak kata dyas BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS. stay pretty gojess flawless our life with dyasscrub.

#dyasscrub #dyaslovers

Kulit licin? Boleh ka?
.

Ya! Dengan Dyas scrub memang boleh sangat nak dapat kulit licin. Tapi kena la konsisten! Mana boleh pakai hari ni esok terus licin ๐Ÿ˜
.

So jangan risau lagi,sebab dengan Dyas scrub uols cuma perlukan masa sehari 5 minit ja untuk pastikan kulit kekal bersih dan licin. Percayalah pada produk Dyas, organic scrub nombor satu di Malaysia โ˜บ .

#dyasscrub #dyaslovers

Susu kurma oh susu kurma ! Kenapa lah cepat sangat habis. Sampai kami sendiri pun tak sempat cuba. Lebih pentingkan cust. Ehh eh kami akan tolong cust kami cantik baru kami lega hati. Tambah susu kurma limited version pulak. Lepasni tak akan jumpa dah susu kurma scrub ni. Kalau hampa beli hampa akan dapat freee satu dari kami. Haa jeng jeng. Nak tau ? Jom pm kami dulu ๐Ÿ™Š

#dyasscrub #dyaslovers

Susu kurma oh susu kurma ! Kenapa lah cepat sangat habis. Sampai kami sendiri pun tak sempat cuba. Lebih pentingkan cust. Ehh eh kami akan tolong cust kami cantik baru kami lega hati. Tambah susu kurma limited version pulak. Lepasni tak akan jumpa dah susu kurma scrub ni. Kalau hampa beli hampa akan dapat freee satu dari kami. Haa jeng jeng. Nak tau ? Jom pm kami dulu ๐Ÿ™Š

#dyasscrub #dyaslovers

BUY 1 FREE 1 โ€ผโ€ผ Ye hampaa hampa beli scrub dyas tak kisah botol kecil ke besar hampa akan dapat frre lipscrub berperisa mangga. Amacam ? Best tak flavour kalini ? Haaa rugi ohh siapa tk grab. Kita jaga muka jom la kita jaga semua sekali. Jom try !!๐Ÿ˜ #dyasscrub #dyaslovers

Most Popular Instagram Hashtags