#duoyamurah

3935 posts

TOP POSTS

MOST RECENT

.
MAGIC betul la MASCARA DUOYA NI!!! Mau tak magic?
๐Ÿ˜ Bulu mata kontot, jadi PANJANG
๐Ÿ˜ Bulu mata sendu, jadi LEBAT
๐Ÿ˜ Bulu mata lurus, jadi LENTIK
๐Ÿ˜ Siap ada Fiber in 1 stick jer, tak payah nak gigih2 guna 2 stick dah
๐Ÿ˜ Makin disapu, bulu mata jadi makin panjang sebab fiber
๐Ÿ˜ WUDHUK FRIENDLY, sangat mudah untuk dicuci. Guna air jer dh tanggal. NO NEED MAKEUP REMOVER
๐Ÿ˜ WATERPROOF, nangis guling2 pun bulu mata tetap maintain. Tak kan hitam bawah mata. NO MORE PANDA EYES ๐Ÿผ
๐Ÿ˜ Special nya mascara DUOYA ni ada VITAMIN B5 tau yg boleh jaga & buat bulu mata original kita panjang naturally. Wahhh.. best nyer!!! ๐Ÿ˜„
๐Ÿ˜ Effect macam bulu mata PELESU ala2 Che Ta gitu ๐Ÿ˜œ
.
Wowww... SUPERBโ€ผ๏ธ Bukan takat magic dah ni dah tahap AJAIB niโ€ผ๏ธ
.
.
WHATSAPP 0136339498 FOR ORDER...
.
.
#duoyamascara #duoya #duoyaoriginal #duoyakorea #duoyamalaysia #duoyamurah #duoyakosmetik #duoyalipgloss #nzbeautyshopmurah

www.effatihah.com
.
DUOYA MASCARA
.
โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โ— Memanjangkan bulu mata
โ— Melentikkan bulu mata 2X ganda #effatihah
โ— Melebatkan bulu mata (superdense)
โ— Waterproof
โ— Tidak mencomotkan
โ— Tidak berketul
โ— Senang di cuci
โ— Mesra wuduk
โ— Tiada panda eyes
โ— Fiber tidak gugur di muka
โ— Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
โ— Berus lebih besar dan senang nak calit
โ— Sgt menjimatkan masa
โ— Tahan lama #effatihah
โ— Kesan seperti memakai bulu mata palsu
.
โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€
.
CARA MENGELAKKAN MASCARA KERAS
.
-Tutup rapat-rapat lepas guna #effatihah
-Jgn celup banyak kali utk mengelakkan angin masuk
-Kalau keras, titik eyemore, tutup rapat dan goncang
-Guna slps 2-3 jam
.
โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€
.
#duoyamascara
#duoya
#effatihah
#duoyamascaramurah
#mascaramurah
#duoyamurah
#igkosmetikmurah
#duoyaoriginal
#duoyaborong
#produkkecantikan
#bigmascara
#effatihah
#mascaraborongmurah
#duoyamascaraoriginal
#duoyamascaraborong

Rillakuma Skinny Mascara
.
APA BEZA DIA SIS DGN HENG FANG ?
๐Ÿ‘‰ takda beza pun awak sama je. Sama - sama WATERPROOF , SENANG CUCI PAKAI AIR JE. TAK COMOT. Wangi pun wangi scent dia mild je tak lah macam bau perfume sebotol letak kat mata. Bezanya cuma packaging je yang botol putih takda kotak. Yang kanan biru tu botol dia fancy sikit and ada kotak. Tu je
.
.
RM10 each **exclude postage**
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp : 016 - 850 8986
.
.
#sayajual #sayajualmascara #sayajualskinnymascara #sayajualskinnymascaramurah #skinnymascara #skinnymascaramalaysia #skinnymascaramurah #codshahalam #msumalaysia #prelovedmalaysia #duoyamascara #duoyamascaramurah #duoyamurah #hengfangmascara #sayajualhengfangmascara #zoevamalaysia #Spectrumbrushmalaysia #sayajualzoevabrush #berusmakeupmalaysia #sayajualberusmakeup #sayajualbrushmakeup #makeupbrushmalaysia #berusmakeupmurah

!!!!! RESTOCK !!!!! Skinny MicroMascara
. .
! Berus Skinny micro 2.5mm easy to apply upper and lower lashes without smudging
! Soft and smooth
! Darkens, curls and lengthens the eyelashes
! Long-lasting, waterproof and smudge-proof, leaves a clear makeup
! Small portable size, easy to take everywhere.
! Mascara dia bau wangi โ™ฅ
.
.
RM10 each *exclude postage* (RM8 SM // RM12 SS)
.
.
Whatsapp : 016 - 850 8986
#sayajual #sayajualmascara #sayajualskinnymascara #sayajualskinnymascaramurah #skinnymascara #skinnymascaramalaysia #skinnymascaramurah #codshahalam #msumalaysia #prelovedmalaysia #duoyamascara #duoyamascaramurah #duoyamurah #hengfangmascara #sayajualhengfangmascara #zoevamalaysia #Spectrumbrushmalaysia #sayajualzoevabrush #berusmakeupmalaysia #sayajualberusmakeup #sayajualbrushmakeup #makeupbrushmalaysia #berusmakeupmurah

Duoya Mascara
RM 30.00

Boleh dapatkan sekarang hanya di ๐Ÿ“ฎAin Boutique
No 11, Level 2,
Times Square Megamall,
97000 Bintulu Sarawak.
๐Ÿ“ฒ0198141880

#ainboutique #ainvendors #vendorbutik #vendorsarawak #vendorbintulu #duoyamascara #duoyamurah #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bintulu

DUOYA MASCARA
RM20.00
ADD POS RM8SM RM12SS
WHATSAPP +601131603145
.
Kelebihan :
- Memanjangkan bulu mata
- Melentikkan bulu mata 2X ganda
- Melebatkan bulu mata (superdense)
- Waterproof
- Tidak mencomotkan
- Tidak berketul
- Senang di cuci
- Mesra wuduk
- Tiada panda eyes
- Fiber tidak gugur di muka
- Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
- Berus lebih besar dan senang nak calit
- Sgt menjimatkan masa
- Tahan lama
- Kesan seperti memakai bulu mata palsu
.
#duoya #duoyamurah #duoyamalaysia #duoyaoriginal #duoyamascara #duoyamascaramurah #duoyamascaramalaysia #duoyamascaraoriginal

DUOYA SET
RM78.00
ADD POS RM11SM RM17SS
WHATSAPP +601131603145
.
Satu set mengandungi 5 item - compact powder
- mascara
- lip gloss red matte
- eyeliner pen
- eyebrow pencil
.
#duoya #duoyamurah #duoyamalaysia #duoyaoriginal #duoyaset #duoyasetmurah #duoyasetmalaysia #duoyasetoriginal

Kenapa sis cntik sgt??.hari2 ada je org tny, sis pakai mscara apa? Nmpk lentik n cntik.. natural ja.. .
Xperlu risau mscara comot n berhabuk tau..bila apply ja uolls pasti suka n jtuh cinta..
.
Yg bestnya mudah tanggal tau..gosok2 je ngn air..tadaaa dh keluar mascara ni.. xdak kesan itam pon bwh mata..mmg superbbb best!!!
.
FREE CURLER COMEL TAU!!! Sapa nak bg? Nk bli pon RM30 ya..dah save dh kat curler..xperlu cri dh..KAMI BG FREEE!!
.
Meh la pm kalau nk tau lebih lanjut..
.
.
#sayajual #mascaracheta #mascaraaddict #makeupaddict #1mmmascara #1minutemiraclemascara #cantik #makeupartistmalaysia #muakedah #muaperak #muaselangor #muarawang #mampumilik #melaka #bazaarpaknil #makeupmurah #mascaramurah #bulumatapanjang #fakeeyelashes #bulumatapalsu #duoyamurah #duoyamascara

ITEM : DUOYA MASCARA

Melentikkan bulu mata 2X ganda
โ— Melebatkan bulu mata (superdense)
โ— Waterproof
โ— Tidak mencomotkan
โ— Tidak berketul
โ— Senang di cuci
โ— Mesra wuduk
โ— Tiada panda eyes
โ— Fiber tidak gugur di muka
โ— Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
โ— Berus lebih besar dan senang nak calit
โ— Sgt menjimatkan masa
โ— Tahan lama
โ— Kesan seperti memakai bulu mata palsu

PRICE : RM 12

POSTAGE : RM 8 SM / RM 12 SS

#duoyamurah #duoyamascara #duoyamascaramurah #duoyamascaramalaysia #kosmetikmurah #setmakeupmurah #dropshipmurah #borongkosmetik #borongmurah #dropshipkosmetikmurah

DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. ๐Ÿ’„๐Ÿ’•

.
MAGIC betul la MASCARA DUOYA NI!!! Mau tak magic?
๐Ÿ˜ Bulu mata kontot, jadi PANJANG
๐Ÿ˜ Bulu mata sendu, jadi LEBAT
๐Ÿ˜ Bulu mata lurus, jadi LENTIK
๐Ÿ˜ Siap ada Fiber in 1 stick jer, tak payah nak gigih2 guna 2 stick dah
๐Ÿ˜ Makin disapu, bulu mata jadi makin panjang sebab fiber
๐Ÿ˜ WUDHUK FRIENDLY, sangat mudah untuk dicuci. Guna air jer dh tanggal. NO NEED MAKEUP REMOVER
๐Ÿ˜ WATERPROOF, nangis guling2 pun bulu mata tetap maintain. Tak kan hitam bawah mata. NO MORE PANDA EYES ๐Ÿผ
๐Ÿ˜ Special nya mascara DUOYA ni ada VITAMIN B5 tau yg boleh jaga & buat bulu mata original kita panjang naturally. Wahhh.. best nyer!!! ๐Ÿ˜„
๐Ÿ˜ Effect macam bulu mata PELESU ala2 Che Ta gitu ๐Ÿ˜œ
.
Wowww... SUPERBโ€ผ๏ธ Bukan takat magic dah ni dah tahap AJAIB niโ€ผ๏ธ
.
.
WHATSAPP 0136339498 FOR ORDER...
.
.
#duoyamascara #duoya #duoyaoriginal #duoyakorea #duoyamalaysia #duoyamurah #duoyakosmetik #duoyalipgloss #nzbeautyshopmurah

DUOYA MASCARA

Price: RM18
Pos: RM8sm / RM12ss

#duoyamascara #duoyamurah

Most Popular Instagram Hashtags