#dulanghantaran

58911 posts

TOP POSTS

Hantar by yours truly @cikcobra , me and team πŸ˜‚
#vscocam #tiraris #dulanghantaran

Hantaran box Victoria Sandwich Cake for sis Farah Syazwani.

#sugarysofeanadine #ssndulanghantaran #dulanghantaran #hantaranbox #freshflowercake

Red Velvet cake ordered by Bella❀
.
.
#dulanghantaran #redvelvet #yayacakes #kelantanbakers #RM160

🌹 GUBAHAN HANTARAN BAJET 🌹
.
.
Siapa yang nak tunang/nikah tuh boleh la tempah gubahan hantaran atau sewa dulang dengan saya πŸ˜† Saya membuat gubahan hantaran mengikut bajet korang tau 😍 . Saya bagitahu awal2 harga mengikut jenis bunga yang korang nak yea 😊

BOOKING ? Whatsapp 0173418375

#gubahanhantaran #barangkahwin #bajusewakahwin #dulanghantaran

Thank you aunty @norainielias kongsikan hasil gubahan yang cantek meletop ni!😍😍😍 Dulang Pallet tu buat special buat untuk aunty je..dah tak ambik order..hehe

#dulangkayu #dulanghantaran #dulangcantik #dulanghantaranexclusive
#dulangmurah

Royal icing embroidery cake with magnolia sugarflower for dulang hantaran #simplysugarbakingstudio #dulanghantaran #weddingcake @nurnabilahrahim

MOST RECENT

Goodmorning untuk customer yg order dri jauh jgn risau kite boleh pos 😊

Once dpt parcel dlm kotak tu akn dpt 3 bhgian mcm ni. Jimat space penyimpanan .

Kite ade postage arini ke 9 dulang tembaga ke kedah arini jalan thank you so much 😘
#jualdulangtembaga #jualdulang #dulanghantaran #sayajualdulang

SEWA HANTARAN GILA GILA MURAH HABAQ HANG πŸ˜†πŸ˜†. Tarikh majlis bertunang/nikah anda dah dekat?
Dulang hantaran takda lagi 😩
Nak buat tapi takda masa πŸ€”
Mencari dulang hantaran dengan harga bajet dan murah.
.
MEHHHHHHH #sewahantaranmurahbysara sedia membantu anda 😘. Assalamualaikum semuaa, kepada bakal2 bertunang/nikah yang belum ada dulang hantaran,maiiii #sewahantaranmurahbysara sedia bantu hmpa2 semua dengan hargaa yang tersangatttttttt berpatutan 😘😍hantaran serendah RM8.00/dulang jaaa bakhiangggg . Murah kau2 πŸ˜….
.
πŸ’‹Sewa hantaran RM8.00/dulang
Include package
- sewa dulang hantaran
- sewa pelapik dan polistrin
- sewa bunga -free tag 😱.
.
πŸ’‹Sewa & gubah barang hantaran RM12.00/dulang
Include package
-sewa dulang hantaran
-sewa pelapik dan polistrin
-sewa bunga
-deco barang hantaran
-free tag
.
πŸ’‹berminat boleh whatsapp/text naaa 0175629027 (sara )😘😘 .
.
#hantarankulim #hantaranmurah #hantarankahwin #hantarantunang #hantaranrustic #hantarancantik #dulanghantaran #sewahantaran #hantaranbajet #kulimkedai #hantaranpengantin #sewahantaranmurahekslusif #hantaranunik #hantaranideas #hantarancantik #hantaranmurah #hantaranmalaysiamurah #hantaranmalaysia #sewahantaranmurahbysara #sewahantaran #sewahantarankulim #decohantaranbudget #weddingmalaysia #hantarannikah #hantarantunang #hantaranideas

Cheesetart berbunga2..warna pink lg.. Utk Tempahan
Whatsapp 0174320509

#cheestart #handmadecheesetart #cheesetartgebu #hantaran #hantarankawin #dulanghantaran #harijadi #bycheesehousegallery

πŸ’•Dulang SAFYIEYA in da house πŸ’•
πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35
Dulang ni MAHAL tau tapi kami buat sewa MURAH utk anda...
Susah nak dpt kat tempat lain harga cam kami ni... πŸ™ˆ
Beli lak mahal.
Jadi, apa lagi... Sewa shj dgn kami πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
Nak tau tak dulang ni Sewa RM35 jer... WA 018.376.6075 atau 019.478.7442
utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸 #dulangkayu #hantaranbudget #weddingkualalumpur #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #majliskahwin #sewadulang #dulanghantaran #sewa #dulangmurah #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #hantarankualalumpur #hlive #igmashup #mahligaicinta #pelamin #solemnization #sandingday #dulangwedding #malaysiawedding #weddingkualalumpur #bridesbyRR #rekateemor #weddingdiarieskl #kadkahwinmurah

πŸ’•Dulang SAFYIEYA in da house πŸ’•
πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35
Dulang ni MAHAL tau tapi kami buat sewa MURAH utk anda...
Susah nak dpt kat tempat lain harga cam kami ni... πŸ™ˆ
Beli lak mahal.
Jadi, apa lagi... Sewa shj dgn kami πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
Nak tau tak dulang ni Sewa RM35 jer... WA 018.376.6075 atau 019.478.7442
utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸 #dulangboys #dulangkayu #dulanggirls #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #majliskahwin #sewadulang #dulanghantaran #sewa #dulangmurah #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #hantarankualalumpur #hlive #igmashup #mahligaicinta #pelamin #solemnization #sandingday #dulangwedding #malaysiawedding #weddingkualalumpur #yunazarai #weddingdiarieskl

πŸ’•Dulang SAFYIEYA in da house πŸ’•
πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35 πŸ‘°πŸ» RM35
Dulang ni MAHAL tau tapi kami buat sewa MURAH utk anda...
Susah nak dpt kat tempat lain harga cam kami ni... πŸ™ˆ
Beli lak mahal.
Jadi, apa lagi... Sewa shj dgn kami πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
Nak tau tak dulang ni Sewa RM35 jer... WA 018.376.6075 atau 019.478.7442
utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸 #dulangboys #dulangkayu #dulanggirls #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #majliskahwin #sewadulang #dulanghantaran #sewa #dulangmurah #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #hantarankualalumpur #hlive #igmashup #mahligaicinta #pelamin #solemnization #sandingday #dulangwedding #malaysiawedding #weddingkualalumpur #yunazarai #weddingdiarieskl

🌹 GUBAHAN HANTARAN BAJET 🌹
.
.
Siapa yang nak tunang/nikah tuh boleh la tempah gubahan hantaran atau sewa dulang dengan saya πŸ˜† Saya membuat gubahan hantaran mengikut bajet korang tau 😍 . Saya bagitahu awal2 harga mengikut jenis bunga yang korang nak yea 😊

BOOKING ? Whatsapp 0173418375

#gubahanhantaran #barangkahwin #bajusewakahwin #dulanghantaran

#Throwback dulang hantaran
.
Gubahan hantaran Purple WhiteπŸ’
.
🌹Thanks Adzmin | Banting | 8 Julai 😊 .
.
.
➑Nak booking sewa dulang utk bln 9 & onwards ..jom wasap sis lin cpt2. πŸ“²0122461154 .
.
πŸ‘‰Self pick up & return : Klang (Tmn sri andalas) Home Base.
.
πŸ‘‰Slot bln 9 masih available ye☺ .
.
#lynhantarancreation #sewahantaranmurah #sewagubahanhantaran #gubahanhantaran #hantarankahwin #hantarantunang #dulanghantaranmurah #decohantaran #hantarankl #hantaranbajet #dulanghantaransewa #hudabeauty #malaywedding #hantaranexclusive #minipelamin #hantaranmurah #sewadulang #gubahanhantaranmurah #sewahantaran #sendayutinggi #dulanghantaranbudget #hantaraneksklusif #hantarancantikmurah #hantaranmurah #hantaranselangor #sewahantaranklang #dulanghantaran #hantaranklang #hantaranshahalam #hantarancantikpku

Client requested for pastel theme! πŸ’•πŸ’• Place your order now. Selling at RM250/7units. No rental service. All for saleπŸ’•DM or Whatsapp 0198434814. Cod Selangor & KL. cod charges RM20. Terms and conditions apply. ----------------------------------------------------------------------------------------------------
#hantaranbangi #hantaranfreshflower #hantaranexclusive #hantaranartificialflower #hantaransemenyih #hantaranselangor #hantaranseremban #hantaranpastel #hantaranmurah #hantarankl #andainyatakdir #dulanghantaran #hantaran #hantaranmewah #hantarankahwin #hantaranrustic #hantarankl #hantaranexclusive #hantaranfreshflower #hantaranmalaysia #pelamin #bajupengantin #hantaranbajet #kingcoco

Most Popular Instagram Hashtags