[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dulanghantaran

64494 posts

TOP POSTS

Another pecan butterscotch cake for dulang hantaran. Tq for the trust syikin😊
#dulanghantaran #yayacakes #KelantanBakers

Adda's #dulanghantaran #dfcc with assortments of chocolate and berries😁😁😁 #burnskitchen

Wedding trays done by yours truly✌(made these on behalf of hubs family)
Sireh Junjung - by @rohainizainol
#projekkrafmemel #weddingtrays #dulanghantaran

On dulang hantaran. 3d flower buttercream, buttercream frosted and edible image customized wording. Customized order. Price depending on customization. Plain PVC box upon request, cost separately.

How to order/inquire: by email only, stating the details as per hashtag {ssndulanghantaranorder}. #sugarysofeanadine #dulanghantaran #hantaranbox #ssncustominfo #kotabharu

Royal icing embroidery cake with magnolia sugarflower for dulang hantaran #simplysugarbakingstudio #dulanghantaran #weddingcake @nurnabilahrahim

My lovely fresh flowers dulang hantaran made by none other than @icatchy 😍

Thanks kakteh❤️
And thanks everyone for the warm wishes☺️ #farahafiz #solemnization #dulanghantaran

MOST RECENT

.. 🌸🌸menerima segala tempahan henna .. Wedding/tunang/for fun-💅🏻💅🏻💅🏻 Sebarang pertanyaan sila whtsapp/call 0️⃣1️⃣1️⃣3️⃣2️⃣3️⃣2️⃣9️⃣3️⃣5️⃣5️⃣----------- Sertakan : 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔺🔺 ▪️NAMA :
▪️TEMPAT :
▪️TARIKH : 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #febrethenna #henna #hennamalaysia #hennaklang #hennashahalam #mehdi #hennamehdi #hennamehdi #pelamin #minipelamin #pengantin #nikah #sanding #pelaminsanding #pelaminsanding #pelaminbertunang #inaipengantin #pelamindewan #pelaminkhemah #pelaminrumah #sayajual #sayajualservise #inaiselangor #hennaselangor .#01132329355 #photogrid @basedklang #pesonapengantin #dulang #dulanghantaran #servishenna #areaklang

Antara dulang eksklusif yang available di @elenoreandco yang boleh disewa untuk majlis impian anda ❤️
.
Hubungi kami di 0123314013 atau 0141628444 untuk sebarang pertanyaan. Anda juga boleh walk in store kami di Melati Utama. Store dibuka mulai 11am hingga 7pm setiap isnin hingga jumaat dan 10am hingga 3pm setiap sabtu. .
Thank you 🤗🤗

Batch 7 sdg blangsung!! Akan ditutup
Beberapa hari lagi😱nk dpt bulan 11 ni??Deposit dari skrg!ada deposit tempahan anda akan dimulakan!!
Nak brg kemas blh buat basahan?👍Nak paten mak datin tp harga murah gila!?
👍Nak emas sadur je tp nk yg ada cop 916 mcm real?
👍 Nk mas sadur tahan lama blh pakai hari2?? ~Emas SaDuR eKsKLusif daRi IndoNesia~ ✅✅AUTOMATIK bila pakai naik 100% keyakinan diri, org tanya2 emas ke?sbb mcm real emas! Wanita lain jeling2 tgn anda.Masuk kedai belek2 brg confident jer mcm org ada2.. pekedai segan& layan anda baik2..sedara &kawan2 smua puji..padahal emas sadur je😉
BOOST CONFIDENCE ANDA! Bila dah yakin, kecantikkkan &kesihatan diri meningkat!!👸💪 ✅✅MURAH gila nak dibandingkan dgn EMAS &PERAK,
harga ciput2 boleh dpt design MAK DATIN yang beribu kalau dgn emas&perak! Deposit pun sejumlah yg mampu keluar pejam mata😑. Nak bergaya xperlu mahal2! Nak menyimpan lebih bagus join simpanan gold bar! Nk bergaya ada alternatif lain lebih sesuai😍 ✅✅ADA COP 916!! Warna mcm 916..jadi anda tak segan2 nak pakai!! Mmg nampak real. ✅✅Barang import berkualiti! Diperbuat 100% di Indonesia & menggunakan logam kuningan terkenal di indonesia berlapiskan cairan emas sebenar, oleh itu warna tahan lama & tebal. Bukan sprt emas sadur biasa.. dan lg hebat dari fesyen ukir nama malaysia menggunakan silver 925 sadur emas. sis pakai sis berani jual!! Servis baiki/sadur semula dgn saya💍🔨🔧xpening2 nak cari tempat!

Nak tengok design2 yg ada, nak ketahui info lanjut, dan cara tempahan, senang ajeeee.... Masuk profil fb saya & pilih gambar yang anda minati, screenshot/save gambar tersebut & whatsapp/pm saya!! SHAHARAH SHOPPE KEDAI UKIR NAMA
Whatsapp 0176736865
Whatsapp 0176736865
Whatsapp 0176736865

#viral #barangmurah #shoppingmurah #barangwanita #emasindonesia #emasburma #emaskorea24k #peraksaduremas #silversaduremas #emas916 #gelangnama #cincinnama #rantainama #banglenama #ukirnama #tulisnama #barangkemasukirnama #aksesoriukirnama #hantaran #kahwin #dulanghantaran #tunang #cincincouple

Batch 7 sdg blangsung!! Akan ditutup
Beberapa hari lagi😱nk dpt bulan 11 ni??Deposit dari skrg!ada deposit tempahan anda akan dimulakan!!
Nak brg kemas blh buat basahan?👍Nak paten mak datin tp harga murah gila!?
👍Nak emas sadur je tp nk yg ada cop 916 mcm real?
👍 Nk mas sadur tahan lama blh pakai hari2?? ~Emas SaDuR eKsKLusif daRi IndoNesia~ ✅✅AUTOMATIK bila pakai naik 100% keyakinan diri, org tanya2 emas ke?sbb mcm real emas! Wanita lain jeling2 tgn anda.Masuk kedai belek2 brg confident jer mcm org ada2.. pekedai segan& layan anda baik2..sedara &kawan2 smua puji..padahal emas sadur je😉
BOOST CONFIDENCE ANDA! Bila dah yakin, kecantikkkan &kesihatan diri meningkat!!👸💪 ✅✅MURAH gila nak dibandingkan dgn EMAS &PERAK,
harga ciput2 boleh dpt design MAK DATIN yang beribu kalau dgn emas&perak! Deposit pun sejumlah yg mampu keluar pejam mata😑. Nak bergaya xperlu mahal2! Nak menyimpan lebih bagus join simpanan gold bar! Nk bergaya ada alternatif lain lebih sesuai😍 ✅✅ADA COP 916!! Warna mcm 916..jadi anda tak segan2 nak pakai!! Mmg nampak real. ✅✅Barang import berkualiti! Diperbuat 100% di Indonesia & menggunakan logam kuningan terkenal di indonesia berlapiskan cairan emas sebenar, oleh itu warna tahan lama & tebal. Bukan sprt emas sadur biasa.. dan lg hebat dari fesyen ukir nama malaysia menggunakan silver 925 sadur emas. sis pakai sis berani jual!! Servis baiki/sadur semula dgn saya💍🔨🔧xpening2 nak cari tempat!

Nak tengok design2 yg ada, nak ketahui info lanjut, dan cara tempahan, senang ajeeee.... Masuk profil fb saya & pilih gambar yang anda minati, screenshot/save gambar tersebut & whatsapp/pm saya!! SHAHARAH SHOPPE KEDAI UKIR NAMA
Whatsapp 0176736865
Whatsapp 0176736865
Whatsapp 0176736865

#viral #barangmurah #shoppingmurah #barangwanita #emasindonesia #emasburma #emaskorea24k #peraksaduremas #silversaduremas #emas916 #gelangnama #cincinnama #rantainama #banglenama #ukirnama #tulisnama #barangkemasukirnama #aksesoriukirnama #hantaran #kahwin #dulanghantaran #tunang #cincincouple

Promotion masih ada. Rm7 untuk sewa dulang yg awesome. Mudah dan cepat. Siapa dpt free rumput hijau ekslusive dari kami di #dulanghantarankl

Tuala Sulaman 💞🎁💍
Sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan , pertunangan , hadiah perkahwinan , hadiah hari lahir atau buat yg tersayang .
Berminat ? WhatsApp
.
+6014515 5498
+6014515 5498
+6014515 5498

#weddingday #engagementday #sulamcantik #tualahantaran #sulaman #selamatpengantinbaru #ratusehari #rajasehari #gubahan #hantaran #baranghantaran #persiapankahwin #nikah #kahwin #akadnikah #tunang #bertunang #kerjakahwin #dulanghantaran #tualasulam #towelsulam #sulamtowel #sulamtuala #weddinggift #hadiahperkahwinan #pernikahan #perkahwinan #pertunangan #sanding #embroideytowel

Assalammualaikum..Morning🌻🌻

Tag hantaran dua belah pihak.
Design provided by cust,printed by designbyfara

Material : Artcard 260gsm
Saiz: 3.5 inc x 3inci
Min order : 5pcs

Berminat bole terus wassap sis. Tekan jek link wassap kat profil tu k.

#taghantarandesignbyfara
#taghantarantunang
#taghantarankahwin
#taghantaranmurah
#dulanghantaran

Tag hantaran kahwin
Design provided by cust,printed by designbyfara

Material : Artcard 260gsm
Saiz: 4 inc x 3inci
Min order : 5pcs

Berminat bole terus wassap sis. Tekan jek link wassap kat profil tu k.

#taghantarandesignbyfara
#taghantarantunang
#taghantarankahwin
#taghantaranmurah
#dulanghantaran

Morning all, meet TLP @ KUD, PWTC, KL 🤗 From Thursday-Sunday. Test our perfume and feels wangi sehingga 24 jam lamanya ! .
😍
Wake up and smell the inspiration .
.

#TLPREBORN
#TheLabParfum
#TLPteammika
#inspiredperfume
#exclusiveperfume
#longlastingperfume
#perfumehalaldanberkualiti
#perfumetahanlama
#dulanghantaran
#hadiahkonvo

Tag hantaran dua belah pihak.
Bole request kaler ikut tema hantaran

Material : Artcard 260gsm
Saiz: 4.5 inc x 3inci
Min order : 5pcs

Tq si cantik manis @ztifatin_ 😘

Berminat bole terus wassap sis. Tekan jek link wassap kat profil tu k.

#taghantarandesignbyfara
#taghantarantunang
#taghantarankahwin
#taghantaranmurah
#dulanghantaran

Haa musim cuti sekolah ade berbaki beberapa hari je lagi ni. Nak buat jamuan kecik besaq, event makan2, potluck tapi takdak idea nak jamu ape? Meh order dengan hakak meh. Macam2 ada. Nak order sebijik makan sorg boleh, nak order banyak2 buat buffet pon boleh.
Apa tunggu lagi?

Whatsapp hakak 014-5050105 SEKARANG!

Malas nak whatsapp? PM tepi pon boleh 😉

#brownies #brownieskedut #cakes #streetbakemy #streetbakegoeslive #streetbakelover #dessert #desserttable #doorgift #dulanghantaran #hantaran #cupcake #bangi #nilai #kajang #putrajaya #cyberjaya #engagement #wedding

MUDAH... JIMAT & KEBABOOOM...
Sewaan dulang hantaran.
Based: Selangor (bandar baru klang berhadapan aeon bukit raja.. near to Sek 7 Shah Alam). Kindly whatapps 0196648434 for any enquiries.

www.wasap.my/60196648434

ig - @dulanghantaranbudget /
@fadzilahaini
Fb page - dulang hantaran budget
Blog: www.diyeventsupplierz.blogspot.my
☎ 019 664 8434

#sewadulanghantaran
#sewadulang
#dulanghantaran
#dulanghantaranmurah
#malaywedding
#diyeventsupplierz
#tepaksireh
#sirehjunjung
#sewabajutunang
#gubahanhantaran
#gubahanbunga
#gubahanhantaranmurah
#gubahanmurah
#dulanghantaranbudget

Most Popular Instagram Hashtags