[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dugaan

27594 posts

TOP POSTS

Takpe Mateen, makan je banyak-banyak. Berat Mateen baru 9.3 kg 😬
--
Btw, handphone mommy merajuk dapat tahu Iphone8 nak keluar. So kalau sesiapa yang call/whatsapp sorry I might be phoneless for few days. Anything boleh DM or email email me at pa.ameerazaini@gmail.com . Kalau siapa ada @hasnorrozaini 's phone number boleh contact dia je 🙂 #sonakkenaberaturbelinewphonekeni #dugaan

Bersabar la😢😢😢#dugaan#strong#janganputusasa

Alhamdulillah Yesszaa ada manis-manis di bumi Alor Pongsu. #dugaan

Muka hudoh😂
#lol #muahh #kvbw #moning #dugaan

Mencari jalan penyelesaian jauh lebih baik dari berdiri dan mendiamkan diri.. photo by @adamphotography_shah #dugaan #acaiberry #raceberry

Paling rindu💏
#2k17
#dugaan

Muka redha kena sambung kerja dan tak boleh pergi lebih dekat ke Seo Joon tadi #dugaan #terkejutjumpaseojoon #nakpergilebihdekattapikenashoot #life

Naya La Hujan Xda Ribut xda Taufan Xda. Sedar2 Blik Rumah Smua Terbalik😱😭.Nie Perkara Misteri Nie.Sapa La Naya Nie kan😩.
#mesteri
#kecewasedikit
#dugaan
#haraptidakadamusuh

MOST RECENT

Tidak perlu #CEMBURU pada #REZEKI org lain..
Kamu tidak tahu apa yg telah #DIAMBIL darinya.. Tidak perlu juga #SEDIH akan #DUGAAN yang kamu terima..
Kamu tidak tahu apa yg akan #DIBERIKAN kpdmu.. #BERSYUKURLAH!!! #BERSABARLAHH!!! .
#azizahgreenline

Bulan nie terlalu banyak dugaan dan hikmah yang aku dapat
.
Buat baik berpada2 buat jahat jangan sekali. Nak buat baik boleh tapi tengok la pada siapa yang kita nak buat baik
.
Ambil nie sebagai pgajaran semoga kedepan nanti takkan ada masalah lagi
.
#motivasi #senyum #senyumwalaupunpahit #paidbycash #lakibini #dugaan #2017 #anniversarysoon #love

kita bukan nye orang senang..tapi ramai yg busuk hati nk jatuh kn kite..tulah dugaan kita berdua my dearr.huhu kan kan kan
#JgnIsapGam #PalingDegil #Kacak #Wife #Dugaan

Gambar 3 tahun lepas , berenti then skrng masuk balik sbgai crew biasa part time , ok lah dapat keje dgn kekawan lama , walaupun penat happy tuh mesti ada , tapi hnya luaran je ...dalam hati ni tiada siapa yang tahu...Tepksa merahkan orang sebelah tkut nnti marah bf dia , dulu rapat sngat skrng dah tak... #dugaan

Muka hudoh😂
#lol #muahh #kvbw #moning #dugaan

Most Popular Instagram Hashtags