#dugaan

26803 posts

TOP POSTS

berat mana dugaan kau dapat, Ingat satu benda nie, rebah hanya depan Allah. kuat depan manusia, petang dunia . #penyesalan #dugaan #putihhakitat hitam #zmotofamily

Kena minyak panas dan api
Semalam
#Dugaan
#Adekan dia sanggup? Terima aku lagi?
Sebab senang je dia Ada?
Susah dia lari
Dia akan jadi macam ex !

Mencari jalan penyelesaian jauh lebih baik dari berdiri dan mendiamkan diri.. photo by @adamphotography_shah #dugaan #acaiberry #raceberry

πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Kota Kinabalu hujan kuat bah ! Apa mau buat d Lapangan terbang labuan ni 😭😭😭😭😭😭 #Dugaan

Haritu dh tanam niat nk puasa penuh tahun ni.Tp......tu lahhhh..... dh lupa tanam kt mana...πŸ˜…πŸ˜…
#dugaan #mohontabah #selamatposa

Kali ni betoiΒ² kecewa, sedih tu taktau nak habaq lagumana. πŸƒ #Dugaan #SisKenaKuat πŸ’ͺ

Pabila kereta breakdown dan kedai half cut tutup di hari raya dan bermula la detik 🍌 #dugaan #hariraya #slimriver #perak

I'm gettin' well 😊
#dugaan#ramadan#sakitpenghapusdosa

Ukhwah itu mahal..namun ego yg memurahkannya..
#coklattarbiyah
#missthistime
#sbrlahwahaihati
#dugaan

MOST RECENT

Zoom lh kalau nk thu lebih...😁
#Jangankecam
#blahhlahweii..
#dugaan
#hrustempuhi
#itusemuabiase

Hakak @rosemilk_scarf seminggu dua nie agak tak brp sihat....stress berlebihan...😡😡 Jd posting agak sedikit lembabsss yer lovelies....orders n postage sumer dh settle... Klu hakak terlambat skt reply msg tu...jgn marah yerrr 😘😘...doctor srh rehatsss.... Sumer lovelies doakan akak cpt sihat k....bnyk la nnti stok best2 masuk...heheeheh

#alhamdullilah
#dugaan
#overstressed

Jika itu yg bole memuaskan hti kau✌

#peace#staystrong
#life#sabar
#hati#dugaan

Kami stressss woooo😒😒😒 cari stok ada yg ni je... Selalu mcm ni kan... Time x nak tu mcm2 kaler.. Mcm2 corak ada... Apa blh buat kan... Siapkan dulu order yg ada #dugaan

Muka penat+sakit kepala.. Cust banyak complain πŸ˜‚.. #dugaan #crazynight #crazypeople

Manusia datang dan pergi,Datang bawa harapan,pergi tanpa alasan,tapi Allah tetap ada di saat kita bahagia,di saat kita terlukaπŸ’• #alhamdulilah #dugaan Maaf kerna tak dapat menjadi yang terbaik untuk awak❀

Most Popular Instagram Hashtags