#duckscarves

MOST RECENT

BettleGrey Basic Hijab || RM35

Easy to shape and light.Made of cotton lycra 320gsm. Suitable for all ladies

#IIUM #UIAM #UIA #Gombak #convocation #convouia #gift #RayyanHaya #Scarftan #Naelofar #Fareeda #sincerelybyus #duckscarves #sugarscarf #tudungpeople #UiTM #USM #UTP #UUM #Unisel #Unikl

NIQA Instant Stain Remover
.
โœ“ Segera menghilangkan kotoran
โœ“ Cara guna yang sangat mudah
โœ“ Cucian tanpa air
โœ“ Menjaga kualiti fabrik
โœ“ Sesuai untuk kebanyakkan fabrik
โœ“ Tanpa bahan peluntur
โœ“ Mengandungi pewangi

WS link di bio/DM untuk pembelian โ˜บ

Budak2 memang selalu comot, sengaja atau tidak, kadang2 makan tumpah , tangan kotor lap kat baju, berlasak sana sini sampai baju kotor, duduk merata sampai kotor seluar.. Mak mak anak kecik mesti faham kan situasi ni.. Dan semestinya NIQA Instant Stain Remover sangat diperlukan bila waktu kecemasan ..
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahijabwashhq #niqahijabwashmelaka #niqahijabwashpahang #niqahijabwashkelantan #niqahijabwashterengganu #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #niqahijabwashjohor #niqahijabwashkedah #niqahijabwashperak

Woven Label Termurah di Pasaran !!
.
Order banyak murah sis dapat !!
.
MOQ kami 100pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 100pcs kebawah ๐Ÿ™๐Ÿป
.
Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN ๐Ÿ˜ฑ!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 100/200/500/1200/2000/3000/5000/10,000
๐Ÿ“ฒ 0129707390
Fast response please whatsapp don't DM
.
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #fazbulous #lilypetuna #labelmurahmalaysia #duckscarves #labelkain #juallabel #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #charmmurah #shawlkeknis #naelofarhijab #sayajual #klfw #metaltagmurah #labelkain #tag #labelplastik #label #labeltag

Dapatkan COMBO SUPER DEAL dan claim FREEGIFT dari kami ๐ŸŽ‰๐ŸŽ
.
Rebut Peluang Grab combo kerana:
.
๐Ÿ“Œ BOLEH BERKONGSI DENGAN FAMILY DAN KAWAN2
๐Ÿ“Œ CLAIM FREEGIFT
๐Ÿ“Œ JIMAT POSTAGE, TAK PERLU POS BANYAK KALI
๐Ÿ“Œ BUAT STOCK SEMENTARA TENGAH PROMO
.
Segera DM kami atau WA ke +601133788584 utk order skrg.(klik link whatsapp di bio)
.
Cod Area ๐Ÿš™
.
( putrajaya, Bangi, kajang, cyberjaya dan dengkil .)
.
#pencucitudung #niqahijabwash #teamwangi#niqa #hijabwash #pencucitudungviral #instainstainremover #niqabyaizas #spraytudung #niqahijabwashhq #niqahijabwashselangor #deliverybangi #codputrajaya #tudungsekolah #codbangi #coddengkil #bangisentral #bangigateway #ioicitymall #tamanbotani #bawalexclusive #duckscarves #viral #bazarpaknil #goshop #preloveduckscarves #upm #ukm.codhospitalserdang #codhospitalkajang

[GRAB COMBO SET AND CLAIM SPECIAL FREEGIFT๐ŸŽ]
.
.
Bagi yang belum pernah mencuba produk NIQA, set combo ini adalah pilihan terbaik utk bermula.. Dapat 2 produk hot pada harga super berbaloi, dgn penjimatan yg hebat ๐Ÿ‘
.
KENAPA ANDA PERLUKAN SET COMBO NIQA?
1. Kedua2 nya adalah pencuci namun mempunyai fungsi yang berlainan.
2. Memenuhi keperluan yang berbeza.
3. Harga yang berbaloi dan lebih menjimatkan berbanding pembelian berasingan
4. Jimat kos penghantaran.
.
. ๐Ÿš™ Cod area BANGI-PUTRAJAYA-KAJANG-DENGKIL-UPM-UKM
Postage pun boleh untuk yang jauh๐Ÿ’Œ
-------------------------------------------------
.
Segera DM kami atau WA ke +601133788584 utk order skrg.(klik link whatsapp di bio)
.
#pencucitudung #niqahijabwash #teamwangi#niqa #hijabwash #pencucitudungviral #instainstainremover #niqabyaizas #spraytudung #niqahijabwashhq #niqahijabwashselangor #deliverybangi #codputrajaya #tudungsekolah #codbangi #coddengkil #bangisentral #naelofarhijab #ioicitymall #aidijuma #bawalexclusive #duckscarves #viral #bazarpaknil #hijabspray #preloveduckscarves #upm #ukm #kpjampang #codhospitalserdang

..
Sudah cuba bermacam-macam cara tapi masih belum dapat berat badan yang ideal..???
..
Masalah peut buncit/boroi,paha besar dan lengan besar kini bolih di atasi dengan hanya:-โคต๏ธ
.
Minum jer Slimmy Body Tea & Skinny Legs Tea ๐Ÿ‘๐Ÿผ
..
Nak Order..?? Klik Link Whatsapp Di Bio๐Ÿ˜Š
..
..
#daryskinnylegstea
#murahberkualiti
#trustedseller #daryteasarawak #daryteatox #daryteamiri #daryteabrunei #daryteakuching #darytea #nakkurus #cantik #cerah #gebu #detox #duckscarves #ibulepasbersalin #like4likes #likeforlikes #jomkurus #foodie #foodporn #holiday #travel #love #loveyourself #loveyourhealth #nakkurus #kurus #love #setcombo #setcombomurah

..
Sudah cuba bermacam-macam cara tapi masih belum dapat berat badan yang ideal..???
..
Masalah peut buncit/boroi,paha besar dan lengan besar kini bolih di atasi dengan hanya:-โคต๏ธ
.
Minum jer Slimmy Body Tea & Skinny Legs Tea ๐Ÿ‘๐Ÿผ
..
Nak Order..?? Klik Link Whatsapp Di Bio๐Ÿ˜Š
..
..
#daryskinnylegstea
#murahberkualiti
#trustedseller #daryteasarawak #daryteatox #daryteamiri #daryteabrunei #daryteakuching #darytea #nakkurus #cantik #cerah #gebu #detox #duckscarves #ibulepasbersalin #like4likes #likeforlikes #jomkurus #foodie #foodporn #holiday #travel #love #loveyourself #loveyourhealth #nakkurus #kurus #love #setcombo #setcombomurah

NEW The Blurred Lines Shawl in Eclair โœ…/ Framboise โœ…
RM325 inc postage
DM to purchase
#theblurredlinesduck #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo

PROMOSI BAWAL CHIFFON
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
.
Bawal Heavy Chiffon
.
BIDANG 50
.
๐Ÿ’ต HARGA: RM 15
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE:
.
1-4 helai
๐ŸSM: RM8
๐ŸSRWK/SBH: RM12
.
5-12 helai
๐ŸSM: RM 11
๐ŸSRWK/SBH: RM18
.
๐Ÿ€Material Heavy Chiffon
๐Ÿ€Jahitan Baby Seam
๐Ÿ€Minimal Iron
๐Ÿ€Mudah dibentuk
๐Ÿ€Tidak Panas
๐Ÿ€Tidak Jarang
.
Berminat???
. ๐Ÿ“ฒ Boleh klik bio di atas โ˜๐Ÿป
.
Whatsapp +60139957087
.
***Color might be slightly different due to lighting and screen resolution***
.
#sayajualtudung #tudungbawal #tudungmurah #shawls #tudungcantik #shawlborong #scarf #chiffon #shawlraya #selendang #tudungonline #bawal #tudunglabuh #hijabista #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang55 #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawallofa #bawallofamurah #arianilovers #naelofahijab #duckscarves #byzettyscarf

1) Basuh beras mengikut kuantiti yg kita nak. Kalau dalam cawan, lebih kurang 4-5 sudu (bergantung pada saiz cawan/mangkuk.

2) Masukkan beras ke dalam mangkuk/cawan yang tahan panas.

3) Masukkan air ke dalam mangkuk/cawan berisi beras tadi.
Kalau beras perang, siam atau basmathi kena lebih air. Penuhkan air dalam cawan atau 1 inci dari laras beras.

4) Masukkan air dalam rice cooker, agak-agak terendam separuh cawan beras tadi.

5) Masukkan mangkuk/ cawan yg berisi beras tadi.

6) On suis dan biar masak macam biasa.
.
Hasilnya, nasi lebih gebu, tak keras atau berkerak.
.
Click link di bio dan daftar sebagai peserta sebelum slot penuh. Yuran dikenakan untuk setiap pendaftaran .
klik link di profil IG utk detail Program
Coach KakJa 0139335801
http://hubungicoachkakja.wasap.my/
.
#perutbuncit #sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #duckcosmetics #kuruscantik #kempiskanperut #kecilkanpeha #diettelur #fashionvalet #gegarvaganza #ootdmalaysia #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #kuruscepat #duckscarves #arianiootd #menukurus #herbalifemalaysia #gv2018 #blouselabuh #blouselabuhmurah #turun5kgsebulan #menudiet #dietcepat #cuticutimalaysia

Most Popular Instagram Hashtags