#dubsmashmalaysian

128570 posts

TOP POSTS

Kesian brader ni. Ni la orang panggey lost control, total lost. Hang ni baru nak rakam benda ni tak lepaih. Buat movie confirm bankrupt, nak kena brapa kali take? ๐Ÿ˜‚ .โ €
_____________________________________________________
โ €

By @raybanterkini_2017
โ €
Kredit-
โ €
No. 1 InstaVideoTainment Anda!
Terhangat โ€ข Terlawak โ€ข Terkini
โ €
Spread the love!
โ €
IKLAN dan KEYBOARD WARRIOR akan diblock
โ €
DM for VIP Business Reviewโ €
โ €
#ohemgis #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawaklucu #terbaik #kedah #kedahfc #ultraskedah #darulaman

Tag kawan korang yang nak tinggi, nak kurus, nak bulat tu semua. Nak pesan kak Maznah kita rimas dengan notifications " Nak tinggi, nak kurus, nak gems, nak bulat " ni jangan sampai kak Maz bidas sorang-sorang tau @bungamarshelloop - #thefaizdgafdubsmash #dubsmashmalaysia
#mudahterhibur
#parodymalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#lawakhambar - Share, repost everywhere

hi kaki kecam semua ๐Ÿค— kalau korang nak kecam aku kecam lah okay aku tak kesah langsung ๐Ÿ˜Š repost sebab esok tak boleh menyundal haha ๐Ÿ˜‚ @lawak_hambar @lawak.boring #hatersgonnahate #hiburansematamata #dubsmashmalaysian

Lihatlah kehebatan anak @azlinaufal ... mmg takda kepentingan pun benda ni tapi setidaknya dia dpt lupakan asyik main hp game ipad.. tak lama pun sekejap sekejap ok kot dari dia mengadap hp 24jam.. apepun nak cari ini barang boleh dapatkan di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡..
...
GLOW IN THE DARK SPINNER
@nazapetot.igshop
RM35 FREE POSTAGE
WS ONLY 017-7213551
CLICK BIO LINK @nazapetot.igshop AND DIRECT WS WITH SELLER..TQ
.
.
.
.
.
.
.#spinner #fidget #spinnerfidget #fidgetspinner #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #igmalaysia #igersmalaya #fitmalaysia #malay #instamalaysia #bazaarmalaysia #ootdmalaysia #malaysianfood #handbagmalaysia #madeinmalaysia #dubsmashmalaysian #igermalaysia #1malaysia #bloggermalaysia #malaypretty #dubsmashmalaysia #malaysiashop #igreviewmalaysia

A very humble person, baik je orangnya, takde riak2 pun walaupun followers 1.3M. Video semalam hanya lakonan semata2 ye hehe. .
.
Ada persamaan saya dengan @luqmanpodolski ni, followers kami lebih kurang je, cuma dia punya ada huruf "M" je lepas number tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sekolahaha #viperstudio #skopproduction #luqmanpodolski #dubsmashmalaysian #wechat #wechatmalaysia #mudahterhibur #malaysiaigers #malaysiaviners #malayvines #lawakhambar @lawak_hambar @malaysiaviners @lawak.hangit #germanmalaysianinstitute #gmi

Hye semua hari kak sejat nak bagi peribahasa kepada haters2 diluar sana "PAKU SEPIH PAKU DULANG, MENGATA ORANG DIA YANG LEBIH" suara by kak @nursajat02 fuhhh perempuan. Tag 3 rakan anda yg kuat mengata tu.@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawak.boring @lawaktahapdewa #janganmengata #lawakkeder #lawakhambar #lawakhangit #parodymalaysia #ammyparody #dubsmashmalaysian #dubsmash #ketatmencengkam

MOST RECENT

Keadaan bila nk ajak member pergi solat terawih be like.. .
.
Tag pada kenalan anda
.
.
Follow & Mention @smulemalaysian , bagi menghormati bulan ramadhan yang mulia ini, jika ingin video anda diRepost hashtag #smulenasyid pada ruangan caption anda dan DM kepada kami cukup kriteria ini video smule yang terbaik akan diRepost.
.
.
Follow ig @malayviral untuk lebih banyak hiburan.
.
.
#smulemalaysiaย #malayvinesย #dubsmashmalaysian_ #dubsmashย #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaikย #mudahterhibur#lawakterkini #smule #msqrd
#1minutecover
.

Tum him ho | cover by @restu_wibisono .
.
Follow & Mention @smulemalaysian , bagi menghormati bulan ramadhan yang mulia ini, jika ingin video anda diRepost hashtag #smulenasyid pada ruangan caption anda dan DM kepada kami cukup kriteria ini video smule yang terbaik akan diRepost.
.
.
Follow ig @malayviral untuk lebih banyak hiburan.
.
.
#smulemalaysiaย #malayvinesย #dubsmashmalaysian_ #dubsmashย #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaikย #mudahterhibur#lawakterkini #smule #msqrd
#1minutecover
.

Ya habibi Ya Muhammad. | cover by @zamrizam_arsad .
.
Follow & Mention @smulemalaysian , bagi menghormati bulan ramadhan yang mulia ini, jika ingin video anda diRepost hashtag #smulenasyid pada ruangan caption anda dan DM kepada kami cukup kriteria ini video smule yang terbaik akan diRepost.
.
.
Follow ig @malayviral untuk lebih banyak hiburan.
.
.
#smulemalaysiaย #malayvinesย #dubsmashmalaysian_ #dubsmashย #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaikย #mudahterhibur#lawakterkini #smule #msqrd
#1minutecover
.

#Repost @nazapetot.co with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
ORIGINAL SPINNER PINK CAMO EDITION
@nazapetot.igshop
FREEPOST
WS ONLY 017-7213551
CLICK BIO LINK AND DIRECT WS WITH SELLER..TQ
.
.
.
.
.
Smooth Bearing ๐Ÿ˜
FREE POSTAGE
WS 017-7213551
Tak Selera Nak Save No Abe Yg Comel Ni? Boleh Klik Link Di Bio Untuk Direct WS ...Tq
.
.
.
.
.
.
.#spinner #fidget #spinnerfidget #fidgetspinner #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #igmalaysia #igersmalaya #fitmalaysia #malay #instamalaysia #bazaarmalaysia #ootdmalaysia #malaysianfood #handbagmalaysia #madeinmalaysia #dubsmashmalaysian #igermalaysia #1malaysia #bloggermalaysia #dubsmashmalaysia #malaysiashop #igreviewmalaysia

By @danialasyrann .
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
.
Salah satu bulan yang paling ditunggu tunggu kehadirannya oleh umat Islam di seluruh dunia adalah bulan Ramadhan. Kerana bulan Ramadhan adalah bulan yang paling istimewa, penuh barokah dan diampunkan segala dosa.
.
Pada bulan Ramadhan kita diwajibkan untuk melaksanakan puasa selama 1 bulan penuh, tidak hanya puasa menahan lapar dan dahaga tetapi juga puasa yang menahan diri kita daripada melakukan maksiat atau perbuatan yang dilarang oleh Allah SWT sebaliknya kita seharusnya menjalankan segala perbuatan yang diperintahkan oleh Allah SWT kepada kita selaku hamba-Nya dengan tujuan ibadah kerana Allah SWT semata.
.
Dalam video ni saya banyak main main ja hahaha kalau nak tengok ucapan betulnya haa tengok part yang ke-2 naa ๐Ÿ˜†
.
#UpsideDownBrotherhood #malaysia #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysian #lawaktahapdewa #lawak4x4 #malaysianterbaik #malayvines #malaysiaviners #malaysiaigers @malaysiaviners @malaysiaigers @malayavidgram @lawak_hambar @lawak.hangit @komedigers @germanmalaysianinstitute #germanmalaysianinstitute #skopproduction @skopproductions #mig #tayanganunggul

By @president_jambang .
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
Salam Ramadhan, saya Afiq Aiman Madzlan dengan rasa rendah hati ingin memohon ampun dan maaf kepada semua atas segala salah silap yg pernah dilakukan. Dan mogaยฒ kita semua dipanjangkan umur serta dipermudahkan urusan dalam menjalani segala amal ibadat sepanjang bulan Ramadhan yg Mulia ini dengan istiqamah insyaAllah aamiin Allahumma aamiin๐Ÿ’ž
.
โ€ŽุงูŽู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุจูŽุงุฑููƒู’ ู„ูŽู†ูŽุง ูููŠู’ ุดูŽุนู’ุจูŽุงู†ูŽ ูˆูŽุจูŽู„ู‘ูุบู’ู†ูŽุง ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู†ูŽ ุงูŽู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุณูŽู„ูู‘ู…ู’ู†ู€ููŠ ุฅูู„ูŽู‰ ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู†ูŽ ูˆูŽุณูŽู„ูู‘ู…ู’ ู„ูู€ูŠ ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู†ูŽ ูˆูŽุชูŽุณูŽู„ูŽู‘ู…ู’ู‡ู ู…ูู†ููŠ ู…ูุชูŽู‚ูŽุจูŽู‘ู„ุงู‹ ุŒุงู…ู† ุงู„ู„ู‡ู… ุงู…ูŠู†
.
Selamat Berpuasa Semua ๐Ÿ•Œ
#ramadhan #1438h #2k17
.
#UpsideDownBrotherhood #malaysia #mudahterhibur #lawakhambar #dubsmashmalaysian #lawaktahapdewa #lawak4x4 #malaysianterbaik #malayvines #malaysiaviners #malaysiaigers @malaysiaviners @malaysiaigers @malayavidgram @lawak_hambar @lawak.hangit @komedigers @germanmalaysianinstitute #germanmalaysianinstitute #skopproduction @skopproductions #mig #tayanganunggul

Niat puasa siap-siap guyss ๐Ÿ˜‚ #SterkXEra #SterkProduction
kredit : @sterkproduction ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #lawakfans Post ini disponsor oleh @teamimportchina - RAHSIA MEMBELI BARANG TANPA PERLU KE CHINA ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ, PILIHAN IGSHOP MENCARI LUBOK BARANG MURAH , SESUAI BAGI YANG NAK BUAT BISNES ๐Ÿ˜Š)
.
.
.
.
.
#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #atukpesan #lawakan #smulemalaysian #lippmalaysia #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #igreviewmalaysia #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli

Selamat berpuasa dari bawang putih n bawang merah mak tiri yng jahat.so kakbie pun puasa esok.#meletop #lawakbodoh #lawak #lawaksiyot #motifviral #dubsmashmalaysian #dubsmash #cantik #bawangputih #bawangmerah #indonesia

@nazapetot.igshop
NO 7 TINGGAL 3 KETUL
RM15 FREE POSTAGE
WS ONLY 017-7213551
CLICK BIO LINK AND DIRECT WS WITH SELLER..TQ
.
.
.
.
.
Smooth Bearing ๐Ÿ˜RM15 FREE POSTAGE
WS 017-7213551
Tak Selera Nak Save No Abe Yg Comel Ni? Boleh Klik Link Di Bio Untuk Direct WS ...Tq
.
.
.
.
.
.
.#spinner #fidget #spinnerfidget #fidgetspinner #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #igmalaysia #igersmalaya #fitmalaysia #malay #instamalaysia #bazaarmalaysia #ootdmalaysia #malaysianfood #handbagmalaysia #madeinmalaysia #dubsmashmalaysian #igermalaysia #1malaysia #bloggermalaysia #malaypretty #dubsmashmalaysia #malaysiashop #igreviewmalaysia

hi kaki kecam semua ๐Ÿค— kalau korang nak kecam aku kecam lah okay aku tak kesah langsung ๐Ÿ˜Š repost sebab esok tak boleh menyundal haha ๐Ÿ˜‚ @lawak_hambar @lawak.boring #hatersgonnahate #hiburansematamata #dubsmashmalaysian

Most Popular Instagram Hashtags