[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dsatennazlan

9 posts

TOP POSTS

Soap Bar The Beauty Hacks yang mana satu jadi pilihan kalbu? 😍😍😍
.
The Turmeric? The Rice? The Tamarind? The Charcoal?
.
Saya suka semua! πŸ˜‚πŸ˜‚
Jangan risau harga mampu milik..dari serendah RM 10 SAHAJA 😲😲😲
.
Meh DM/ Whatsapp kite
Efa arizan . 014 5298 138
.
#tbh #thebeautyhacks #kopasado #dsatennazlan
#atenninspireworks

nie serba sedikit tentang function concealer okey😘.. Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka korang, contohnya cam jerawat, bekas jerawat, noda hitam, lingkaran hitam bawah mata, scar atau parut ringan atau sebahagian dari garis halus. Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus

price rm58 je okeyπŸ’‹
jika berminat boleh PM/WHATSAPP 0125437224 terus ye😘.. #dsatennazlan #hopegirl #concealer #sayajual

Selamat pagi semuaaaaaa 😘
.
Dah cuti 2 hari, hari isnin nak masuk kerja semula mula lah liat rase badan.. hahahaha.. kenapa lah sabtu ke isnin tu cepat sangat.. tak macam isnin ke jumaat.. lama je mase nak berlalu.. hahahahaha
.
Tak apa lah.. dont worry be happy.. nasib baik ada Scrub dari The beauty Hacks ni.. dapat pulihkan balik semangat dan mood-mood malas tu.. rasa fresh sahaja πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Siapa nak cepat-cepat whatsapp / pm okeh
efa arizan
014 5298138
.
#tbs #thebeautyhacks #kopasado #atenninspireworks #dsatennazlan

Pss.. korang meh nak story-story sikit..
.
Body Scrub produk keluaran The Beauty Hack ni ada 3 jenis tau iaitu scrub berasaskan KUNYIT, BERAS, dan ASAM JAWA.. Setiap bahan ini mempunyai kelebihan yang tersendiri.. jom kita korek satu per satu 😘
.
🌸 Scrub Kunyit
.
πŸ‘‰πŸ» sesuai dipakai untuk masalah kulit berminyak dan berjerawat , dengan khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil .
.
🌸 Scrub Beras .
πŸ‘‰πŸ» Sesuai dipakai untuk masalah kulit yang kusam , beras dapat mencerahkan dan melembutkan kulit kita . .
.
🌸 Scrub Asam Jawa
.
πŸ‘‰πŸ» Sesuai untuk masalah kulit berjerawat & berjeragat , asam jawa jugak dapat memudarkan/menghilangkan parut demam campak , keberkesanan memang sudah terbukti
.
Jangan terkejut barang-barang yang selalu kita guna dekat dapur tu banyak manfaat dia.. jadi lepas ni korang tak payah dah susah-susah nak hack barang-barang dekat dapur tu untuk cantik.. order je terus kat hakak okeh 😘
.
Body Scrub
Rm 30 sahaja
400g
.
Efa arizan
014 5298138
#tbs #hacks #kopasado #atenninspireworks #dsatennazlan

Waaaah.. ingat korang yang muda-muda ni tak jeles ke? tengok salah sorang customer ni, dah umur 40 pun masih menjaga kecantikan tau.. tak gaya umur 40 pun makcik ni.. silap hari bulan orang ingat macam kakak-adik je dengan anak-anak.. hehehe.. terbaik lah cik
.
Pss produk keluaran The Beauty Hacks ni bukan hanya golongan muda sahaja boleh guna.. Semua orang boleh guna.. Bak kata mama akak tiap kali dia pakai lipstik
.
".. Kejelitaan adalah hak milik setiap insan.."
hihihihi.. .
efa arizan
014 5298 138
.
#tbh #dsatennazlan #thebeautyhacks #kopasado

Ehemm.. ehemm...
.
Macam cantik je.. macam comel jer.. tak apalah.. kita bagi lah can dia nak eksyen dulu..
.
orang kata ambik bauuu.. hihihi.. nanti kite story-story okeh!
.
#thebeautyhacks #cikateenazlaninspirework #dsatennazlan #tbh #HACKS #kopasado

MOST RECENT

TURMERIC, MUCH MORE THAN SPICE!
Selain untuk memasak, banyak juga kegunaan kunyit untuk perubatan. Paling femes, kunyit ni dapat menyembuhkan luka dalaman, dan menaikkan seri wajah wanita selepas bersalin.
.
.
Paling best, kunyit ni banyak juga digunakan untuk perubatan luaran. Maksudnya untuk kulit la. Jom kak sweet share ye.
.
KUNYIT BOLEH PULIHKAN JERAWAT
πŸ‘‰Kunyit sangat efektif untuk merawat jerawat sebab kunyit bersifat antiseptik dan antibakteri. Jerawat akan cepat kecut dan akan membuatkan kulit kita jadi halus dan glowing secara semula jadi.
.
MENGIMBANGKAN MINYAK DI BAHAGIAN MUKA
πŸ‘‰Kunyit sangat sesuai untuk mengurangkan masalah kulit berminyak. Dia boleh baiki sistem kulit kita daripada mengeluarkan minyak berlebihan. Kulit akan jadi glowing tapi tak berminyak.
.
MENGHILANGKAN PARUT
πŸ‘‰ kunyit yang bersifat antiseptic mampu untuk menanggalkan sel-sel kulit nati sekaligus menghilangkan parut.
.
MENGECILKAN LIANG ROMA/PORI
πŸ‘‰ kunyit dapat membersihkan kulit secara lebih mendalam. Kesannya, blackheads & whitehead akan hilang. Begitu juga dengan jerawat pasir.
.
.
Haa,awak dah rasa awak patut guna kunyit jugak kan untuk kecantikan kulit awak. Risau kulit jadi kuning pulak. Jangan risau, product baru TBh ni akan tinggalkan sikit sahaj kesan kuning dan dia cepat hilang selepas cuci dengan scrub. Product apa tu?
.
.
F A C E M A S K T U R M E R I C😘

#teamrerama #tipscantik #kulitbebasjerawat #cantiksemulajadi #barangdapur #beautyhacks #ramadhankareem #viral #hipsters #visco #viscocam #turmeric #raya2017 #adatkatmana #bazarpaknil #naturalproduct #comingsoon #reramatbh
#thebeautyhacks
#dsatennazlan
#bodyscrubtbh

Dengan bangganya, nak bagitau whitening lotion daripada The Beauty Hacks ni hebat sangat.

Betol, sana sini duk cakap pasal lotion ni. Hebat sangat ke dari lotion lain.? Awak, semua lotion ada kelebihan tersendiri. Tapi, nak bagitau ni salah satu kelebihan lotion tbh adalah kami mendapat testimoni yang jujur ikhlas lagi benar dari customer. Bukan curi testimoni produk lain tau. Tak percaya sila search #thebeautyhacks.

Kak sweet tak janji la lepas sapu je lotion ni awak boleh putih melepak terus macam opera cina. Tapi sis boleh guarantees yang kulit uols akan lebih cerah dari hari ke hari.

Syaratnya kena konsisten, habis seketol ni awak dah boleh selfie sambil pegang hidung, pegang pipi dah.hihi

Kalau uols pakai skali dengan body scrub lagi cepat proses pencerahan berlaku.

#teamrerama #reramatbh #skinfood #scrubmalaysia #bazarpaknil #lotionbadan #beautyhacks #cerah #spf50 #teamkakchik #dsatennazlan #thebeautyhacks

Waaaah.. ingat korang yang muda-muda ni tak jeles ke? tengok salah sorang customer ni, dah umur 40 pun masih menjaga kecantikan tau.. tak gaya umur 40 pun makcik ni.. silap hari bulan orang ingat macam kakak-adik je dengan anak-anak.. hehehe.. terbaik lah cik
.
Pss produk keluaran The Beauty Hacks ni bukan hanya golongan muda sahaja boleh guna.. Semua orang boleh guna.. Bak kata mama akak tiap kali dia pakai lipstik
.
".. Kejelitaan adalah hak milik setiap insan.."
hihihihi.. .
efa arizan
014 5298 138
.
#tbh #dsatennazlan #thebeautyhacks #kopasado

Selamat pagi semuaaaaaa 😘
.
Dah cuti 2 hari, hari isnin nak masuk kerja semula mula lah liat rase badan.. hahahaha.. kenapa lah sabtu ke isnin tu cepat sangat.. tak macam isnin ke jumaat.. lama je mase nak berlalu.. hahahahaha
.
Tak apa lah.. dont worry be happy.. nasib baik ada Scrub dari The beauty Hacks ni.. dapat pulihkan balik semangat dan mood-mood malas tu.. rasa fresh sahaja πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Siapa nak cepat-cepat whatsapp / pm okeh
efa arizan
014 5298138
.
#tbs #thebeautyhacks #kopasado #atenninspireworks #dsatennazlan

Assalamualaikum semua 😘
.
hakak dok promote scrub keluaran The Beauty Hacks sampai lupa nak tanya.. hahaha.. korang tahu tak kenapa kita perlu scrub muka atau badan kita ni
.
Haaa... sebenarnya bila kita melakukan scrub, kita dapat:
.
🌲 membersihkan kulit, membuang kotoran dan sel-sel mati.
🌲 membuat kulit lebih sihat dan bersinar. 🌲 menyamarkan bintik hitam. 🌲 melancarkan peredaran darah. .
.
Sebab apa? Sebab scrub merupakan cara terbaik untuk membuang sel kulit mati. Sel kulit yang telah mati apabila tidak dibersihkan akan membuatkan kulit anda kusam. Bentuk dari sel kulit mati itu sendiri biasanya lebih gelap dan kasar dari warna kulit yang lain. .
.
Jadi sekarang korang faham tak kenapa kita perlu scrub muka atau badan kita sekali sekala? Hehehe.. tambahan pula scrub keluaran The Beauty Hacks ni semua best-best dan wangi pula tu.. jadi memang tak rugi lah kalau korang borong banyak-banyak.. hahahaha
.
Efa arizan
014 5298138
#tbs #HACKS #TheBeautyHacks #kopasado #atenninspireworks #dsatennazlan

Pss.. korang meh nak story-story sikit..
.
Body Scrub produk keluaran The Beauty Hack ni ada 3 jenis tau iaitu scrub berasaskan KUNYIT, BERAS, dan ASAM JAWA.. Setiap bahan ini mempunyai kelebihan yang tersendiri.. jom kita korek satu per satu 😘
.
🌸 Scrub Kunyit
.
πŸ‘‰πŸ» sesuai dipakai untuk masalah kulit berminyak dan berjerawat , dengan khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil .
.
🌸 Scrub Beras .
πŸ‘‰πŸ» Sesuai dipakai untuk masalah kulit yang kusam , beras dapat mencerahkan dan melembutkan kulit kita . .
.
🌸 Scrub Asam Jawa
.
πŸ‘‰πŸ» Sesuai untuk masalah kulit berjerawat & berjeragat , asam jawa jugak dapat memudarkan/menghilangkan parut demam campak , keberkesanan memang sudah terbukti
.
Jangan terkejut barang-barang yang selalu kita guna dekat dapur tu banyak manfaat dia.. jadi lepas ni korang tak payah dah susah-susah nak hack barang-barang dekat dapur tu untuk cantik.. order je terus kat hakak okeh 😘
.
Body Scrub
Rm 30 sahaja
400g
.
Efa arizan
014 5298138
#tbs #hacks #kopasado #atenninspireworks #dsatennazlan

Soap Bar The Beauty Hacks yang mana satu jadi pilihan kalbu? 😍😍😍
.
The Turmeric? The Rice? The Tamarind? The Charcoal?
.
Saya suka semua! πŸ˜‚πŸ˜‚
Jangan risau harga mampu milik..dari serendah RM 10 SAHAJA 😲😲😲
.
Meh DM/ Whatsapp kite
Efa arizan . 014 5298 138
.
#tbh #thebeautyhacks #kopasado #dsatennazlan
#atenninspireworks

Ehemm.. ehemm...
.
Macam cantik je.. macam comel jer.. tak apalah.. kita bagi lah can dia nak eksyen dulu..
.
orang kata ambik bauuu.. hihihi.. nanti kite story-story okeh!
.
#thebeautyhacks #cikateenazlaninspirework #dsatennazlan #tbh #HACKS #kopasado

nie serba sedikit tentang function concealer okey😘.. Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka korang, contohnya cam jerawat, bekas jerawat, noda hitam, lingkaran hitam bawah mata, scar atau parut ringan atau sebahagian dari garis halus. Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus

price rm58 je okeyπŸ’‹
jika berminat boleh PM/WHATSAPP 0125437224 terus ye😘.. #dsatennazlan #hopegirl #concealer #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags