#dryskin

MOST RECENT

The best things in life come in pairs.

Dead Sea Minerals & Lavender :
Body Wash + Hand & Body Lotion.

Get yours now ! Click the link in the bio.
.
.
.
.
#JustLaunched #NewLaunch #Bodywash #Lotion #ShowerGel #BodyLotion #DrySkin # Moisturizer#Beauty #Skincare #BathandBody #Soap #Natural #Organic #ChemicalFree #Health #Nature #Healthy #Wellness
#NatureTrailBodyCare

#Repost @knowtoglow 💫 ✨ GLOW TRIO ✨
👉🏼 Here is a small yet highly effective little routine to kick that dull, autumn skin butt.
.
👉🏼 @cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid buffs away dead skin cells, exfoliates pores leaving you with a healthier and smoother complexion. A visible reduction in blackheads and breakouts are just a few of the benefits!
.
👉🏼 @marinamiraclenordic Amaranth Face Oil is anti-aging, deeply nourishing and leaves the skin plump and glowing.
.
👉🏼 @rawgaia Organic Goji Godess Balm is packed with antioxidants and ingredients that help the skin with reparation. A great product for our (Scandinavian) colder months as it protects against harsh temperature drops by strengthening the skins barrier.
.
👉🏼 Get your trio online now!
⭐️KNOW TO GLOW⭐️





#knowtoglow #onlineshop #onlinestore #skincareshop #worldwideshipping #skincare #beautyshop #kbeauty #exoliation #dullskin #skönhet #dryskin #natural #skinboost #loveyourskin #hudvård
#hudvårdtips #skönhetstips #glowingskin #happyskin 💋

For a very limited time, OlliE by Jen S will be releasing Limited Edition body oil for the holiday seasons. It comes in 3 precious flower essences.. ROSE, MAGNOLIA & JASMINE.. The oil not only smells amazing but packed with natural goodness of vitamin E, potassium and B-complex from Avocado and Jojoba oil, keeping your skin nourished, tame chaffing and chapping, giving a calm and hydrated skin all through the cold and dry seasons. Book it now for only RM35 or get it a set of 3 for only RM100. A must get item for this Christmas

#naturalskincare #skincare #healthyskin #beauty #cleanbeauty #greenbeauty #skin #naturalbeauty #glowingskin #skincaretips #natural #antiaging #dryseason #dryskin #sensitiveskincare #zerowaste #zerowasteliving #essentialoils #jojobaoil #avocadooil #avanus #sabahanskincare #loveyourskin #christmasgiftideas #artisanskincare #cleanbeauty #crueltyfree #sapotlokalbrand #sapotlokalah #sabahan #art

Bath time!!! 🐳🐳🐳
We decided to have an outdoors bath today.. and have an extra long soak .. AvaLee has extra day skin at the moment and seems to be suffering from a little bit of eczema.. lucky for us we have our dry skin rescue pack from @babyhutt.co !! .
.
.
#dryskin #nochemicals #allnatural #milkbath #outdoors #bathtime #bathbaby #toddlerbath #dryskinrescue #eczema #skincare #naturalskincare #handmade #handmadeskincare #madeinadelaide

Healthy Skincare, Haircare, and Healing Products for Nature-Lovers
Natural Face-Care Products Kit
for just- €19.99.
Buy here- https://goo.gl/3jM1Dv
OR
Check my Profile for the link to the Web-Shop
#haircare #rukasplace #earthyskincare #dublin #naturalhair #camwoodpowder #greenliving #naturalsoaps #sheabutter #rawbeauty #ireland #skincarecommunity #naturalskincare #africansheabutter #bodybutter #carrieroil #organicskincare #essentialoil #dryskin #healthyskincare

So excited for this Collection!
Midnight Oil - Normal to Dry Skin 🙌🏻 #midnightoilcollection #limelifebyalcone #dryskin#facialoil #cleanser #collection #christmas #skincare #hydrate

Pouring my #solidmoisturisermassagebars into these delightful #maxwellandwilliams artisan range bowls. They make a perfect container and will have a #reusable purpose after the massage bar is finished. #beauty #massage #gift #greatskin #softskin #dryskin #skincare

بوم لب بریدرم اوریاژ - بازسازنده،محافظ و مرطوب کننده قوی و با دوام،ضد آب
- رفع خشکی های لب ناشی از درمان طبی ( ضد جوش های خوراکی ) و سرما
- بادوام در برابر نوشیدنی ها
- ایجاد حجم در لب های بسیار خشک و چروکیده

بوم لب بریدرم اوریاژ بازسازنده، محافظ و مرطوب كننده قوي و با دوام برای لبهاست. این بالم لب، در لب های بسيار خشك و چروكيده حجم ایجاد میکند. این بوم لب در برابر نوشيدني‌ها، با دوام و ضدآب بوده و همچنین بسیار سبک است و به راحتی بر روی لب پخش میشود و التیام بخش سریعی میباشد.

روش مصرف :
روزانه به دفعات ( ۲ تا ۴ بار ) روی لب استفاده کنید.

خرید به صورت حضوری و غیر حضوری
+۹۸۹۲۱۳۸۷۶۰۱۶
۰۲۱-۲۲۲۵۵۵۵۴

#پوست #صورت #دست #بدن #خشک #کرم #آبرسان #مغذی #ترمیم #گلیسیرین #ترک #مرطوب #نرم #اوریاژ #لایت #بالم_لب #بریدرم #روشن_کننده #داروخانه #تاجبخش
#skin #skincare #face #body #dryskin #hydratedskin #uriage

We always ensure that after waxing we use the best products. This oil is amazing and is also fantastic for dry skin. Lucy swears by it for her legs and not only will we use it after waxing but you can pick yourself up a bottle to help with your dry skin. Perfect for the colder months ahead when our skin needs a little extra help. ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#beauty #beautysalon #lookinggood #salon #beautytreatment #pamper #beautyproducts #skincare #instabeauty #waxing #wax #noshaving #bodywax #nohair #nomorehair #hairless #smoothskin #hollingworth #glossop #localbusiness #opalhairandbeautystudios #dryskin #winterskin

اوریاژ گزموز استیک بوم لب

استیک ترمیم کننده لب فاقد عطر

استیک ترمیم کننده و التیام بخش گزموز لب ها را مرطوب می نماید و از آنها در برابر عوامل آسیب رسان روزانه (رادیکال آزاد و …) محافظت می کند. نمی شکند و آب نمی شود.
یکی از اندام های مهم و تاثیر گذار در دیگران لب ها هستند. لب های سالم می توانند در زیبا نشان دادن چهره موثر باشند. لب ها بیشتر از هر قسمت دیگر از بدن در معرض آلودگی های محیطی هستند، همین دلیل هم موجب می شود تا بیشتر در معرض خشکی و ترک باشند. در صورتی لب ها سالم نباشند روند طبیعی زندگی را دستخوش تغییرات می کنند. بنابراین مراقبت از لب ها اهمیت زیادی دارد. گزموز لب اوریاژ یک نوع استیک ترمیم کننده لب می باشد که  فاقد عطر است. از این رو هیچ گونه حساسیتی را افراد ایجاد نمی کند. این محصول خاصیت التیام بخشی دارد و موجب ترمیم کردن لب ها می شود. به علاوه گزموز لب اوریاژ می تواند با حفظ رطوبت ، از لب ها در برابر عوامل آسیب رسان روزانه محافظت کند. این محصول دارای دوام و ماندگاری بالایی است، خرد  و آب نمی شود. دارای مواد  مغذی و محافظ است که می تواند تغذیه لب را بر عهده بگیرد.

در این محصول از ترکیبات گیاهی نظیر روغن گیاه گل گاوزبان استفاده شده است که این روغن قابلیت بازسازی لب های خشک شده و آسیب دیده را دارا می باشد.

ویژگی های این محصول  ترمیم کننده و التیام بخش لب و برطرف کردن خشکی های ناشی از عوامل جوی
 قابل استفاده برای بانوان و حتی آقایان
محافظت کننده از لب ها برای ورزش های زمستانی
مغذی و محافظ
شی باتر لب های خشک را کاملاً تغذیه می کند و از آنها در برابر عوامل آسیب رسان محافظت می کند.
ترمیم کننده
روغن گل گاوزبان موجود در این محصول لب های آسیب دیده و خشک را بازسازی می کند.

خرید به صورت حضوری و غیر حضوری
+۹۸۹۲۱۳۸۷۶۰۱۶
۰۲۱-۲۲۲۵۵۵۵۴

#پوست #صورت #دست #بدن #خشک #کرم #آبرسان #مغذی #ترمیم #گلیسیرین #ترک #مرطوب #نرم #اوریاژ #لایت #بالم_لب #امولسیون #روشن_کننده #داروخانه #تاجبخش
#skin #skincare #face #body #dryskin #hydratedskin #uriage

Selamat petang Adaarians... Ayung nak kongsi sikit #adaajourney dari dahulu sehingga la ni. Alhamdulillah kulit wajah Ayung dah bertambah baik. Sejujurnya, Ayung ni tak suka pakai dan tak reti nak bersolek dan amalkan #skincareroutine dari zaman belajaq sehinggalah datang seru... Seru untuk berubah dan ambik tau tentang penjagaan wajah.

Kalau dulu cukup tempek bedak dan pakai lip gloss. Kalau rajin sikit la. Kalau malas...hahaha...jangan kecam ek, Ayung keluar memang tak calit apa-apa pun kat muka. Kalau pakai krim...kejap lagi berpeluh...habis comot muka...itu yang buat diri ni nak seringkas yang boleh je. Sekarang pun berpeluh juga...tapi dah ada penyelamat...tisu atau sapu tangan untuk lap peluh itu. Kalau dulu bila berpeluh, "Ahhh, peluhkan menyihatkan..." hahaha...😁 Bila wajah asyik menggelap ja, macam perasan, tapi buat-buat tak perasan sebab rasa #skincare yang pakai sebelum-sebelum ni adalah yang terrrrbbbaaaiiiikkk... sampai la terfikir nak bertukar kepada produk ni.
Kali ni Ayung guna Derma Hydra. Untuk sunblock pulak Ayung guna Sunblock cream dari Elysyle. Alhamdulillah, sunblock ini sesuai sebab tak meleket. Sapu je terus serap pada kulit... kalau berpeluh dah tak banjir macam dulu.
Kan nak #roadtoflawlessskin... it's takes time but it is okay as long as I meet with the right product, its makes me more happy and realised that to have a beautiful skin needs a consistent skincare routine.
Amboiiii, ececece...kecek jawa pulak!!!😆 Gambar yang di atas tu (2017- Mac 2018) sebelum penggunaan Derma Hydra. Tudung biru pulak ialah gambar semasa. Jadi, nilai murni yang Ayung nak sampaikan kat hampa semua, penjagaan wajah itu penting. Lama-lama percayalah yang hampa akan rasa ada sinar keyakinan dalam diri untuk berubah.

I suka bawal,
I suka shawl,
Uuoollss suka yang mana?

Bawal ke shawl?
#Adaabeautycartel
#teambeautycartel
#teamamorbeautycartel #facialcantik #facialspamobile_georgetown #vshape #liftingup #jeragat #jerawatkecut #kulitsensitif #kulitkusam #acne #dryskin #man #women #model #bestproducts #beautiful #beautyismypassion💋💄

The ONE ILLUSKIN BLUSH
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
The One Illuskin Blush adalah Blush On berbentuk compact (padat) dengan 2 warna serba guna yang dapat membantu kamu menciptakan pipi terkontur cantik. 💁🏻💁🏻💁🏻
.
The One Illuskin Brush ini ada 2 fungsi selain sebagai blush on juga sebagai highliter dan pigmented banget, jadi sekali tap langsung keliatan warnanya.
.
Teksturnya agak powdery, jadi perlu tap kuas dulu sebelum aplikasi. Dan yang ga boleh lupa adalah, aplikasikan blush on dengan brush yang tepat supaya hasilnya juga bagus 😊😊😊
.
Harga normal:
Rp.179.000
Harga Promo 125.000
.
Ada 3 pilihan warna dari The One Illuskin Brush ini :
🎀 Pink Glow (30977)
🎀 Shimmer Rose (30978)
🎀 Luminous Peach (30979)
.
Pastikan kamu punya yaa mumpung harganya keceh banget bulan ini.
.
Kalo kamu mau pesen bisa chatt ke DM atau klik link di bio yaa ❤❤❤

Take a risk,make a decision
You’d never know if you never try!

Good morning mamas!Lets make the most of the public holiday today😁💕 ———————————————
#naturalbabycare #naturalbeauty #baby #toddler #naijabrandchick #naijakids #nbctribe #skincaretips #skincareroutine #wivesandmothers #lagoshousewives #lagoshousewife #dryskin #glowbabyglow

試新野✨ 頸 紋 Serum✨
·
個個都淨係顧塊面
其實頸同手都係出賣年齡嘅秘密
·
Fun fact:
超過10個或以上男性朋友
曾經自豪地同我講😎
「一睇就知佢幾歳啦,
隻手咁摷,條頸啲紋咁多」
佢直情覺得睇透你人生
·
我都幾surprise 呢樣野
原來係男人嘅common sense😂
·
Anyway,試左好用再同大家分享😊
·
無再提嘅,大家知咩事
·
·
·
·
·
·
· ❤️鍾意嘅記得👉🏻Follow 同Like❤️我會好感激你架🥺❤️Like my post ? Show some LOVE
👉🏻Follow & Like❤️
⏩www.livigrace.shop (link in bio)
⏩FB@LiviGrace.co女人百貨
⏩IG@livigrace.shop
·
·
·
·

#livigraceco女人百貨
#livigarceco優雅地生活
#美容分享 #乾燥肌 #護膚品
#樂活 #保濕精華 #乾燥皮膚 # 護膚分享
#愛自己 #頸紋 #neckwrinkles #潤膚
#wrinkles #neckfirming #保濕
#改善皮膚 #滋潤 #抗衰老 #serum
#dryskin #naturallypretty
#alwaysbeautiful #neck
#skincareroutine #skincarediary #skincaretips #skincarecommunity #skincarelover

Cuti harini rasa macam cuti weekend pulak and tetiba terasa nak mandi berlulurkan Body Scrub yang best giler ni.

Tapi disebabkan penggantian kulit berlaku antara14-21 hari, maka seeloknya 2 MINGGU SEKALI je scrub badan.

Depends jugak pada keadaan kulit kita. Waah jimat sangat ni sebab tahan lama, berbulan gak tu baru habis. Seronok kan? 😍

Nak cantikkan kulit badan, jadi lebih halus, gebu dan cerah haa bolehlah try Body Scrub ni.

Sel-sel kulit mati dan daki pada badan pun inshaaAllah hilang tau, haa ni serius betul sebab Mas dah guna.

Nak dapat FREE plus FREE eh boleh je, jom intai komen. 😘

#maryjardin #Jerawat #Jeragat #Parut
#Kulitkusam #Produknatural
#skincareselamat #chemicalfreeskincare
#faceoil #MaryJardinAmpang #Kulitburn
#Serumbest #Whitehead #blackhead
#Oilyskin #Dryskin #Sensitiveskin
#Naturalskincare #TestimoniMaryJardin
#Cosmetic #halalskincare
#NaturalMakeup #Naturalbeauty
#moisturiser #moisturiserfordryskin
#collagendrink #collagendrinkmurah
#produkkurus #produkpemutih #Ekzema

Only using mask packs🎭 for skin care? YA BASIC!!!!
Get beautiful natural skin with our professional k-beauty skin care routine 4DVANCED 4YOU💖

Anti-oxidant rich🔥
Moisturizing💧
Exfoliates⚡
Aliviates dullness☄
Anti-wrinkle🌟
Skin Vitality🌡
Smoothness🌬
Moisture and oil balance🧘‍♀️
Improvement in skin nutrition🍋
Soothing, Calming, and Relaxing😇

4 more steps for taking your skin care to the professional level 💯

1. Step 0.5 Deep Cleanser✔
Real Blend Deep Cleansing Oil by The Face Shop

2. Step 1.5 Exfoliator✔
Lemon Bio-Peel Gauze Peeling by NEOGEN

3. Step 2.5 Eyecare✔
Urban Eco Harakeke Root Eye Cream by The SAEM

4. Step 3.5 Mask🔁
My Real Squeeze Masks (Rose/ Manuka Honey/ Oatmeal/ Shea Butter) by Innisfree


#joahye #cosmetics #natural #naturalcosmetics #organic #organicskincare #abcommunity #naturalbeauty #skincareroutine #makeup#beauty #kbeauty #deepcleasing #exfoliator #eyecare #mask #innisfree #thefaceshop #neogen #thesaem #healthylifestyle #antiaging #antiwrinkle #dryskin #beautyaddict#skincareaddict #skincareaddiction #tinder #yabasic #skingoals

著名 Make-up Artist Kary Wong 都極力推介 Birchrose + Co 護膚精華油!⠀
.⠀
"每次只需使用2-4滴,並加以按摩全面至頸部,除了可幫助皮膚吸收,按摩動作亦會有提升緊緻作用,我自己就特別喜歡配合面部按摩棒使用,靜待肌膚完全吸收後亦唔會有黏立感"⠀
.⠀
Birchrose + Co 護膚品牌由美國加州土生土長的 Beckah 悉心創辦,所有護膚產品皆通過各種測試調配而成,以有機成分、天然色彩、獨特香氣及大自然萃取互相配合並發揮效用,高效滋潤及修護肌膚。⠀
.⠀
========================
【 WhatsApp 】+852 9798 5063⠀
【 Tel. 】+852 3163 9732⠀
.⠀
#天然 #有機 #純素 #無動物測試 #護膚品 #面膜 #保濕 #美白 #精華油 #深層清潔 #暗瘡 #控油 #抗衰老 #乾燥肌 #敏感肌 #natural #organic #noanimaltesting #skincare #mask #moisturizer #whitening #essentialoils #deepcleaning #acne #oilcontrol #antiaging #dryskin #sensitiveskin

Most Popular Instagram Hashtags