#drymadesinn

MAIS RECENTES

Në Drymades termometri shënon 30°C, kështu që ne po shijojmë ende ditët e ngrohta të Shtatorit. Po ju ku po e kaloni fundjavën? 🌞🌞⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#summertime #drymadesinn #dhermi #drymades #beach #vacation #vacationmode #summer #visitalbania #albania #pool #swim #summertime #summervibes #fun #summervacation #beachlife #beautifuldestinations #beachside #beachday #instavacation #instatravel #resort #resortlife #beachtime #holidaytime #summerinalbania #hotel #goodvibesonly #goodtimes

Quando è il mare a pensare a Te..#bestplace #drymadesinn #dhermi#albania

Ndonjëherë duhet të shkëputeni nga rutina e përditshme dhe t'i kushtoni kohë vetes tuaj. 💆‍♀️💆‍♂️⠀
Prandaj ne kemi zgjedhur masazhatore profesioniste Filipineze, me eksperiencë ndërkombëtare, të cilat do t'jua bëjnë qëndrimin tuaj në Drymades Inn special si dhe do t'ju dhurojnë një eksperiencë unike relaksi.⠀
➡️E hapur çdo ditë nga ora 10:00 AM - 13:00 PM dhe 15:00 PM - 21:00 PM.⠀
➡️Për rezervime kontaktoni +355 68 52 07 379 ose info@drymadesinn.al
.⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#summertime #drymadesinn #dhermi #drymades #beach #vacation #vacationmode #summer #visitalbania #albania #pool #swim #summertime #summervibes #fun #summervacation #beachlife #beautifuldestinations #beachside #beachday #instavacation #instatravel #resort #resortlife #beachtime #holidaytime #summerinalbania #hotel #goodvibesonly #goodtimes

Ndonjëherë duhet të shkëputeni nga rutina e përditshme dhe t'i kushtoni kohë vetes tuaj. 💆‍♀️💆‍♂️ Prandaj ne kemi zgjedhur masazhatore profesioniste Filipineze, me eksperiencë ndërkombëtare, të cilat do t'jua bëjnë qëndrimin tuaj në Drymades Inn special si dhe do t'ju dhurojnë një eksperiencë unike relaksi. ➡️E hapur çdo ditë nga ora 10:00 AM - 13:00 PM dhe 15:00 PM - 21:00 PM. ➡️Për rezervime kontaktoni +355 68 52 07 379 ose info@drymadesinn.al
.⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#summertime #drymadesinn #dhermi #drymades #beach #vacation #vacationmode #summer #visitalbania #albania #pool #swim #summertime #summervibes #fun #summervacation #beachlife #beautifuldestinations #beachside #beachday #instavacation #instatravel #resort #resortlife #beachtime #holidaytime #summerinalbania #hotel #goodvibesonly #goodtimes

Hashtags mais populares do Instagram