#dropshipsegamat

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Jumaat 9 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 25 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

🌹JOM WANGI DI AIDILFITRI🌹

Alangkah indahnya dan bahagianya jika kita dapat set mcm ni 🙈🙈
.
Apatah lagi orang tersayang yang belikan ... terasa dihargai sangat.
.
Masa ni lah kita memberi.. masa ni jugalah kita hargai masa ni juga kita luahkan rasa cinta dan kasih.
.
Sayang mak sayang ayah sayang isteri sayang suami
.
❤️set ( ADAM & HAWA ) , Limited bau for raya + 1 perfumes + sampul exclusive raya. RM 80.00 sahaja .
❤️set ( EXCLUSIVE 2 in 1 ) , 2 bau yang anda boleh pilih sendiri + brooch raya + sampul raya + exclusive pakaging
RM 150.00 .
Dapatkan juga beg exclusive dan sampul raya limited edition dari kami ❤️❤️💪💪 .
.
Dah boleh order dah tau 😎. Klik link di bio
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#setadamdanhawabydexandra
#setexclusiveraya2in1
#teamhannadexandra
#rarebarulahraya
#limitededitionraya2018

Bagus sgt ke Dexandra Perfume ni ?

Kalau tak bagus, saya takkan jual . Kalau tak bagus, saya tak gila² pasarkan. Kalau tak bagus, takkan ada yang repeat nak beli lagi dan lagi. Kalau tak bagus, takkan saya keluarkan modal untuknya . Kalau tak bagus, saya sendiri pun tak mahu guna dan jual.

Boleh untung ke jual perfume ni ?
Saya jual perfume hot ni untuk tolong orang.
Sama sama kongsikan wangiannya, keberkesanannya, bukan mau cari keuntungan semata-mata. InshaAllah❤❤ .
Click link di bio utk tempahan sekarang
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#setadamdanhawabydexandra
#RareBarulahRaya
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Khamis 8 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 24 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

🌹JOM WANGI DI AIDILFITRI🌹
.
Bayangkan dapat hadiah cenggini dari orang tersayang. Lebih lebih lagi dari encik housemate. Siapa? Encik Husband lah 🙈
.
.
Dalam box siap ada nota dari hati. “Thanks sayang for everything. Ni untuk you. Bau you selalu buat i rindu”. Wow. Boleh fengsan tau 😜 Wangi dapat, sampul duit raya pun dapat. 😍
.
.
When someone else’s happiness is your happiness, that is love. Don’t wait until it’s too late. Appreciate them. But how? Buy De'Xandra lah! Jom wangi di Aidilfitri 😘🌹
.
.
Click link di Bio untuk tempahan sekarang .
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#rayagiftbydexandra
#teamhannadexandra
#rarebarulahraya #wangitusunnah

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Rabu 7 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 23 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

🌹JOM WANGI DI AIDILFITRI🌹
.
New De'xandra + Air Freshener
New Look
.
🌸More Exclusive..
🌸More Elegant.. 🌸More International.. Yang penting wangiiii...😍
.
Tapi pastinya mampu milik ❤️
Jadikan De'xandra pilihan utama anda hari raya ni 👍
.
New De'xandra Perfume hanya RM75 SAHAJA + free gift(s) ✔️ Dan Air Freshener pula HANYA RM10 setiap satu.
.
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/

Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/newdexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/newdexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/newdexandra 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#newdexandra
#airfreshnerbydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Selasa 6 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 22 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊 .
.
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

Bismillahirahmanirrahim 🌹Penangan De'Xandra ELENOR🌹
😍 Sweet floral for sensual young lady 😍

Jarang kan jumpa perfume floral for young lady? But De'xandra ELENOR is the perfect one for you! In fact, bukan setakat young lady, any age pun boleh pakai as long as u minat floral scent. Bagi peminat bauan #gucciflora pasti sukakan ELENOR ni.
.
Bila spray, semerbak baunya yang fresh and sensual ni. Bila pakai, rasa elegant, charming, confident and feminine. Gorgeous and pleasant. That is why ELENOR is one of our best selling De'xandra!
.
Dan saya juga dengan bangga menyatakan di sini bahawa ELENOR ini juga adalah salah satu koleksi wangian De'xandra kegemaran saya.
.
Nak cuba? Meh PM/Whatsapp .
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/
.
Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandraELENOR 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandraELENOR 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandraELENOR 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#perfumemurah
#ELENORbydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Isnin 5 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 21 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

Bismilahirrahmanirrahim 💝HELENA by De'Xandra 💝

Aroma Citrus yang segar ditambah dengan kelembutan haruman bunga. Memang best sangat Helena ni ha😇😇😇 ❤ Pada yang suka kan bau #DiorAddict2 pasti jatuh hati dengan packaging baru De'xandra Perfume yang nampak sangat exclusive serta bau nya yang tahan lama selepas semburan pertama.

Sembur di badan, wanginya bertahan berjam-jam. Seharian masih lagi bau melekat di baju. Seperti mengenakan wangian antarabangsa yang beratus harganya. 😍 👍💰 Dijamin jimat & berbaloi. 😉

https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/

Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandrahelena 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandrahelena 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandrahelena 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#dexandraperfume
#helenabydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Ahad 4 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 20 Mei 2018.
.
.
Hari ni TIADA penghantaran TETAPI kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari ISNIN jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

Hadiah birthday yang akan buat orang yg disayangi melting macam aiskrim 😘😍😘😍
.
Ninnnnn diaaa!! Air Freshner ada, De'xandra Perfume pun ade 😍 Best kan?
.
Selamat hari lahir pada kawan-kawan yang menyambut hari lahir pada bulan ini. Bagi yang belum punya idea untuk berikan hadiah hadiah yang sesuai untuk ulangtahun si dia dan ingin beri kejutan istimewa? .
Jangan risau. De'xandra perfume kan ade!!! Meh PM/Whastapp saya laju-laju
.
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/
.
Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡
.
📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#giftsbydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Sabtu 3 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 19 Mei 2018.
.
.
Hari ni TIADA penghantaran TETAPI kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari ISNIN jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

Bismillahirrahmanirrahim .
💪 VIGOR DYNAMIC SERIES 💪
.
Assalamualaikum korang! Malam ni saya nak kongsikan satu wangian yang sangat sesuai untuk abang-abang di luar sana yang sangat menjaga penampilan. 😉
.
De'xandra VIGOR. Di cipta khas untuk sang Jejaka, spray sekali je dah rasa macam 1 Kepuasan, Kelegaan & Keseronokan☺.
.
Bau dia Very Light 👍🏻Fresh and little Bit Sweet! 👍🏻Maskulin sangat bau dia tau😍. Kadang-kadang kalau mood down pun, bau perfume ni je dah boleh buat mood abam semua bangkit semula. Best tak? Haaaa,tak try tak tauuu😀.... Nak rasa macam mana jadi sang juara? Kena cuba De'xandra VIGOR ni tau. Tak mahal pun. .
.
Apa tunggu lagiii..!!! Maiii grab cepat2. PM/Whatsapp .
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/
.
Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ .
📲 www.wasap.my/60123500798/dexandravigor .
📲 www.wasap.my/60123500798/dexandravigor .
📲 www.wasap.my/60123500798/dexandravigor .
.
🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#perfumemurah
#Vigorbydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Jumaat 2 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 18 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

NEMESIS by DE'XANDRA .
Camne bau Nemesis ni? Sedap ke? .
Yes! Bau dia memang sangat sedap. If dulu Dunhill blue sangat menjadi kegilaan pengguna De'xandra. Sekarang Nemesis. .
Bau yang lembut dan tidak menusuk kalbu sangat menjadi pilihan abang-abang yang bekerja smart-smart di office 😉
.
Perfume Nemesis ni pun sesuai jugak dibawa pakai semasa cuti hujung minggu. Rasa ringan dan fresh ke kepala tu ❤️
.
Akak-akak kalau tak suka suami punya perfume jenis kuat. Mintalah dia try tuka pakai perfume yang lembut sikit macam Nemesis ni. .
InshaaAllah dia suka dan anda pula jatuh cinta berkali-kali. Hehe
.
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/

Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#Nemesisbydexandra
#teamhannadexandra

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Khamis 1 Ramadhan 1439H bersamaan dgn 17 Mei 2018.
.
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan InsyaALLAH kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
Salam Ramadhan Al Kareem & selamat berpuasa dari kami di #teamhannahdexandra
.
.
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#ramdhankareem
#ramadhan1439h
#ramadhan2018

CIRI-CIRI & KELEBIHAN SABUN KAKLINA POMPOMS
👍Bukan cecair tapi sabun
👍Bersifat mudah dicuci dan buih yg byk
👍Mudah meresap dan membersih kulit hingga ke liang roma
👍Tidak melekit dan tidak berminyak
👍Kesan seawal 1 minggu pnggunaan
👍Tahan sehingga berbulan2 jika dipotong kecil2
👍Menggunakan ekstrak beras tulen, minyak zaitun, serbuk mutiara, minyak sawit, glyserin, madu, 👍Bebas bahan kimia Merbahaya
.
Jom cuba...tak cuba maka tak cinta,
dah cuba baru tau mmg pomms !!!! .
PM / Whatsapp
Lin 0173401809

#linapompomssoap #ashrinaempire #teamashrinaempire #teamaddamlk #teamrina #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Most Popular Instagram Hashtags