[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dropshipsegamat

1731 posts

TOP POSTS

Promosi masih ada
Rm 120+freegift (sabun mutiara & colagen crystal eye mask )

postage
sm - Rm 8
ss- RM 12
Boleh terus Dm / whatsap untuk order
http://601151850490.wasap.my
#kapsulmutiara
#mutiaraasli
#Lelakicantik
#dropshipsegamat

Produk legasi SU ni memang berkesan...ni kite blanje testimoni #sabundakilegasi pulak ye...😉
.
💰Sabun Daki - RM9.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#sabundaki #sabundakilegasi #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

[DE'XANDRA FORBIDDEN ROSE BY AVRIL LAVIGNE]

MAWAR LARANGAN YANG MEMUKAU
==============================
.
🌷 Wangian FORBIDDEN ROSE by Avril Lavigne direka khas untuk menyerlahkan keanggunan wanita ... Himpunan bau wangian rose , campuran bau buah dan di akhiri dengan bauan vanilla memberi kesegaran kepada si pemakai 😊😊😊
.
KATEGORI : SOFT
Main accord : Fruity sweet gourmand, Vanilla, Floral, Powdery
.
🌷 Gabungan elemen2 tersebut menghasilkan bauan rose, sweet & seksi yang agak soft tetapi wangi dan unik.
.
💰Dexandra 3ml - RM11 sebotol Dexandra 35ml ➡ RM65 - 1 botol ➡ RM120 - 2 botol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

SABUN SENTAL DAKI

sabun sental daki ada dua pilihan
✅ sabun sental kunyit
✅ sabun sental asam jawa
.
sabun ini boleh diguna seisi keluarga....anak2 ataupun dewasa yang ada daki dengil tu boleh la guna...sabun sental daki memang memuaskan seisi keluarga..
.
#sabunsentaldaki #ashrinaempire #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

💐💐Kelebihan coffee Scrub 💐💐 ✔Menanggalkan sel kulit mati
✔mencerahkan kulit
✔Mengurangkan selulit
✔melancarkan peredaran darah
✔melicinkan kulit
✔memudarkan kulit
✔melembutkan kulit
✔melembab kan kulit
✔mengatasi masalah bau badan
100% organic & lulusan kkm 💐💐bahan-bahan💐💐
✔kopi premium dari USA ✔Raw sugar
✔jojoba oil
✔argan oil
✔vanilla extract
✔cocoa butter ✔shea butter 👉boleh digunakan pada muka & badan 2 dalam 1 😙
.
PM / Whatsapp
0179218466

#coffeescrubbyrina #ashrinaempire #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

#Repost @irdinabeautycare (@get_repost)
・・・
🌸 SEFHPOM GOLD SERUM🌸
.
Serum gold ni memang best sangat👍👍 mampu merawat masalah kulit wajah👍👍 antara bahan digunakan untuk hasilkn serum terbaik ni seperti di bawah 👇👇👇
.
💥PARTIKAL EMAS 💥VITAMIN B3 💥VITAMIN C
💥VITAMIN E 💥COLLAGEN
💥A-HA
.
🌸 LINA POMPOMS SOAP 🌸
.
Diperbuat daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya untuk kulit.
.
Ia akan memperbaiki kulit anda dari dalam, membaik pulih jeragat dan parut, dan menambahkan seri wajah dan mencantikkan kulit wajah. .
SEMAKIN HARI, SEMAKIN BERSERI .
💰Sefhpoms Serum - RM60.90 Lina Pompoms Soap - Rm24.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#linapompomssoap #sefhpomsserum #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

#Repost @irdinabeautycare (@get_repost)
・・・
Bahan-bahan yg digunakan :
🌾 Semulajadi .
🌾 Tiada Chemical.
🌾 Tiada Bahan-bahan Terlarang.
🌾 💯 % Buatan Malaysia . .
.
💰RM24.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#linapompomssoap #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

#Repost @irdinabeautycare (@get_repost)
・・・
🎀 Sefhpom Serum 🎀
.
Memperkenalkan Sefhpom Serum Gold Products Kedua Kak Lina Pompom ❤
.
Sefhpom Dinamakan Atas Anak Kak Lina Pompom (Sefhia) ...
.
So Uolss Yg Mana Da Mencuba Kak Lina Pompom Soap .. Haaaa ! Jom Cuba Sefhpoms Pulak ... Confirm Bertambah Gojes & Metopp Uolss .. 😉😉
.
🎀 Lina Pompoms Soap 🎀
.
Korang mmg xrugi cuba sabun pompoms meletup ni..😄😄,guna sabun ni akn buat kn kulit korang..
💐Gebu gebas gitu..
💐Glowing 💐Jerawat kecut 💐Jeragat pudar
Dan byk lg tau...kulit mmg akn kelihatan cantik mulus gitu😍😍
.
Xpercaya!!!!! Cuba dulu baru percayakn 😉 klu mcm tu apa lg..jom beli 2 produk kak lina ni..😍
.
💰Lina Pompoms Soap - RM24.90 Sefhpoms Serum - RM60.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱 Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#linapompomssoap #sefhpomsserum #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Glamrose Flawless Spray 😍😍
.
Nk cntik flawless??
hampa wajib try Glamrose flawless spray uolss..kesan mmg meletops habis taw..
.
❤️ GLAMROSE FLAWLESS SPRAY ❤️
. ✔ Wangian berasaskan LAVENDER dan tahan sehingga 24JAM
shake2 sebelum spray
spray ini sesuai untuk lelaki dan wanita dan produk ini jugak boleh ✔ Menyegarkan, Meganjalkan, Melembabkan kulit wajah ✔ Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yg berlebihan di kulit wajah ✔Memutihkan dan menyerikan dan kulit akan nampak lebih glowing ✔ menampakan kulit wajah lebih awet muda ✔ Sesuai utk semua jenis kulit & boleh digunakan pada bila2 masa
.
KELEBIHAN GLAMROSE FLAWLESS SPRAY:
. ▫Makeup tahan lama ▫Makeup tak merekah ▫Makeup tak bercapuk ▫Menganjalkan kulit ▫Mengecilkan liang pori ▫Melembapkan kulit ▫Merewat kulit berminyak ▫Menghilangkan parut ▫Mengecutkan jrawat ▫Sbg agen anti penuaan
.
💰100ml - RM35.90 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0177433416 (intan) untuk order..😉
.
#GlamroseFlawlessSpray #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

MOST RECENT

Korang tahu tak #glamrose_flawless_spray ni boleh mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan di kulit wajah tau..
.
So bila GFS ni dah mula jalankan keje dia..Kulit korang pun berseri seri lah...Glowing dan flawless lah sepanjang hari sebab GFS ni boleh tahankan mekup korang selama 24 jam tau...
.
💰100ml - RM35.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#glamroseflawlessspray #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Wow....
Baru je restock 30botol tak smpai seminggu dah tinggal 3 botoii jee 😱😱😱
Apakahhh..?
.
Ofcorse la Glamrose flawless spray uolss..restiss pun pakai tau..lepas makeup spray terus glowing mowing githuuu..kena cube baru tahu kesahihannya tauu...😘😘
.
💰100ml - RM35.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#glamroseflawlessspray #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Produk legasi SU ni memang berkesan...ni kite blanje testimoni #sabundakilegasi pulak ye...😉
.
💰Sabun Daki - RM9.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#sabundaki #sabundakilegasi #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

#slimmfitbodylotion memang tak mengecewakan..janji uolss rajin & disiplin ari2 ok..😍😍
.
💰150ml - RM30.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#slimmfitbodylotion #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Kite dah cakap #SirehLegasi memang best..macam2 penyakit boleh sembuh selepas menggunaan sireh ni..😄
.
Jom baca testimoni2 penguna sireh intimate cleanser..semuanya berpuas hati..😘
.
💰80ml - RM20.90
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#SirehLegasi #sirehintimatecleanser #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

DE'XANDRA CLEARANCE SALE !!!
.
De'xandra mengadakan clearance sale bermula dari 15 September 2017.....(siapa cepat dia dapat yerr kerana stock terhad)..😉😉😉
.
Terdapat 37 jenis perfume yang tersenarai dalam list to be clear...
.
Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan De'xandra dengan harga serendah RM45 SAHAJA untuk SEBOTOL perfume yang tersenarai dalam list of clearance.
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

50RIBU BOTOL GONE DLM 5 HARI JERR 😱😱
.
Itu baru 5 hari, kalau 10 hari tak tahu la berapa . Tapi ada sesetengah stok yg memg dah licin habis 😭😭 . So jgn tanya clearance sampai bila, kalau habis maknanya habis dah la and kalau stok tu tak produce lagi alamatnya melepas laaaa 😰😰
.
Apelagi cecepat dapatkan wangian FEVERET uolss sebelum ianya lenyap selamanya 😝😝
.
💰Dexandra 35ml - RM45
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Bismillahirrahmanirrahim
Allahuma solia'la saiyyidina Muhammad
.
As salam dan selamat pagi. Hari ni Khamis 1 Muharram 1439H bersamaan dgn 21 September 2017
.
Hari ni ADA penghantaran & kami BUKA order seperti biasa ye. Sesiapa nak selit order boleh berbuat demikian dan kami akan pos pada hari yang sama jam 3pm 😊
. .
Selamat menyambut tahun baru Islam 1439H. .
#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#perfumemurah
#goodmorning
#teamhannadexandra

[ #UPDATE CLEARANCE SALES ] - 50RIBU BOTOL GONE DLM 5 HARI JERR 😱😱
.
Itu baru 5 hari, kalau 10 hari tak tahu la berapa . Tapi ada sesetengah stok yg memg dah licin habis 😭😭 . So jgn tanya clearance sampai bila, kalau habis maknanya habis dah la and kalau stok tu tak produce lagi alamatnya melepas laaaa 😰😰
.
Apelagi cecepat dapatkan wangian FEVERET uolss sebelum ianya lenyap selamanya 😝😝
.
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/

Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#clearencesalebydexandra
#teamhannadexandra

Kesian si kecik molek ni...kite asyik dok promote yg si besar sampai terlupa die..😂😂
.
Kecik2 cili padi...walaupon kecik bau tetap sama mcm yg ori..beli ni pon jimat..beli 30 botol terus uolls boleh tukar2 bau selama sebulan..😝😝😝
.
💰Dexandra 3ml - RM11 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Kalau tadi kite bg list perfume untuk abam2 ensem..Yang ni list dexandra clearance sale for women plak ye cik adik cik akak...😃😃
.
Tengah murah ni ari2 boleh tukar wangian pilihan uolss...jom wangi dari pagi sampai ke malam...😆😆
.
🌸Women🌸
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Hai abam2 semua...ni antara list dexandra clearance sale for men...😍😍 murah sangat dah ni..mai beli untuk diri sendiri,abg,adik & kawan2..😅😅
.
🍁Men🍁
1. Chanel Bleu
2. Armani Code
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One
12. A Men
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

TERAPI RESDUNG HERBANIKA ------------------
BAUAN YG MENYAMANKN
.
-Melegakan selsema ringan
-Mengurangkan gatal2 hidung akibat resdung
-Menghindarkan bersin
-Melapangkan pernafasan
.
3 BAUAN YANG MENJADI KEGEMARAN RAMAI
🍀Asli
🍋Lemon
🍓Strawbery
.
💰RM15 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#terapiresdungherbanika #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

🌻Produk Dari Legasi SU HSB🌻
.
1keluarga boleh guna produk legasi ni...Tak caya??jom baca ...👇👇😉😉
.
📍Badan gatal2 banyak daki tu ,
sabun biasa tak bole hilangkan daki..Sental dengan #SabunDakiLegasi ..Kulit Licin extra cerah. 💜💜
.
📍MisV gatal cuci dengan #SirehLegasi..Gatal2 hilang,keputihan tarik keluar tak tinggal sisa dah. extra ketat bila meruang. 🍃🍃
.
📍Perut buncit berlemak sana sini..Sapulah #slimmfitbodylotion..anda akan nampak perubahannya janji konsisten..jangan malas2 tau..👗👖
.
📍Masalah rambut gugur..rambut tak wangi..#tonicrambutlegasi ada jalan penyelesaiannya..rasa berangin & segar je kulit kepala bila spray dgn tonic ni..💁👱
.
💰 Slimm Fit Body Lotion 150ml - RM30.90
💰 Sireh Intimate Cleanser 80ml - RM20.90
💰 Tonic Rambut 30ml - RM23.90
💰 Sabun Daki - RM9.90
.
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#produklegasisuhsb #slimmfitbodylotion #sirehintimatecleanser #tonicrambut #sabundaki #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

🍃SEMBURAN SYIFA ASHZARA🍃
.
✔Semburan Yang telah didoakan untuk menghindari daripada mahluk halus dan sihir.
✔ Boleh juga digunakan untuk semburan penwangi di rumah dan kenderaan.
✔Bau yang wangi adalah dari ramuan kasturi dan pati bidara.
✔Boleh disembur ke anggota badan anak yang sering menangis disebabkan gangguan benda yang tak elok.
.
🌼BALM SYIFA ASHZARA🌼
.
✔Sesuai untuk semua golongan.
✔Boleh digunakan untuk bayi yang kembung perut.
✔Pening Kepala
✔Sakit2 sendi @ lenguh
✔Bau yang sangat wangi
.
💰Balm Syifa Ashzara - RM38
💰Semburan Syifa Ashzara - RM25
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱 Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#semburansyifa #balmsyifa #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Agak2 ada tak yg uollsss suka...pilih cepat tau...lambat2 nanti takot habis plak perfume yg uollss suka..☺
.
Ni antara list clearance stok dexandra...RM45 sebotol...jimat banyak ni uollsss...ruginya sapa tak beli...😉😉
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

Mai pilih sebotol 2...tgh murah ni tau...sebotol RM45 je....😱😱
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

DE'XANDRA CLEARANCE SALE !!!
.
De'xandra mengadakan clearance sale bermula dari 15 September 2017.....(siapa cepat dia dapat yerr kerana stock terhad)..😉😉😉
.
Terdapat 37 jenis perfume yang tersenarai dalam list to be clear...
.
Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan De'xandra dengan harga serendah RM45 SAHAJA untuk SEBOTOL perfume yang tersenarai dalam list of clearance.
.
🌸Women🌸
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold 🍁Men🍁
1. Chanel Bleu
2. Armani Code
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One
12. A Men
.
💰Dexandra 35ml - RM45 sebotol
📮Postage add RM8 (SM) RM12 (SS)
📱Whatsapp 0127577765 (intan) untuk order..😉
.
#dexandraperfume #dexandramesrasolat #ashrinaempire #CT00406201T #teamashrinaempire #teamaddamlk #dsteamadda #dropshipsegamat #codsegamat

😨😱Wah wah wah banyak yang dah sold out!!!😨😱
.
.
CEPATTTTTTT!!!
.
.
Lepas habis "CLEARANCE SALE" ni takkan ada lagi di jual jenama terpilih ini tau. Sebab akan dihentikan production nya. Which means takkan dikeluarkan lagi oleh pihak HQ 🙂👌🏻. So, kalau takut perfumes kesukaan habis, grab lah sekarang k. Beli banyak-banyak buat stok. 😉
.
.
Nak order jangan malu-malu👇👇
.
https://www.facebook.com/yayangdexandraperfumes/

Untuk jawapan pantas (fast reply) sila klik ➡ 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 📲 www.wasap.my/60123500798/dexandra 🚚 POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

#dexandrasegamat
#yayangdexandraperfumes
#sayapakaisayajual
#inspiredperfumes
#dexandraperfumes
#minyakwangimurah
#dropshipsegamat
#dropshipsahberdaftar
#dexandrastrustedseller
#perfumemurah
#wangiankehidupan
#scentsoflife
#clearancesalebydexandra
#teamhannadexandra

Most Popular Instagram Hashtags