#dropshipmalaysia

MOST RECENT

LATEEFA KURUNG
🌸
🌸
RM59 EXCLUDED POSTAGE
POSTAGE
RM8 SEMENANJUNG
RM12 SABAH SARAWAK
🌸
MATERIAL COMO CREPE
🌸
FREESIZE MUAT DARI XS SAMPAI XL
🌸
BAJU
UKURAN (INCI)
SHOULDER / BAHU 14-16”
BUST/ DADA 36-40”
SLEEVE/ LENGAN 22”
LENGTH / LABUH 28”
🌸
KAIN / SKIRT
🌸
WAIST/ PINGGANG BERGETAH / STRECHABLE
MUAT 28-40” BERGETAH
HIP/ PINGGUL 40”
LENGTH / LABUH 40”
🌸
🌸
#baju #bajuraya #bajukurung #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #rayakansebulan #syawal #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #sayajualbajumurah #murahmurah #viral #secebiskenangan #motifviral #raya #trustseller #promosi #popular #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #malaysia #viral #lawakhambar #lawak

Ada Masalah seperti sis di atas. Jangan risau, consume dianz vitamin merawat kulit dari dalam.
Kulit jadi licin dan berseri2.
Jangan berputus asa ok.
3botol sis makan dv.
Jom lihat lebih banyak testimoni hebat2 di ig saya.

0146424705

#dianzvitamin #dianzvitaminE #dianz #dianzvitaminC #nanolightener #nanolightenercream #sayajual #sayajualdianz #vitaminE #vitamilk #vitaminC #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dianzportdickson #dianztelukkemang #dianzpasirpanjang #akunakcantik #cantiknyaaku #perfumedianz #dianzperfume #perfumeapple #perfumesedap #perfumewangi #perfumeportdickson

Ada Masalah seperti sis di atas. Jangan risau, consume dianz vitamin merawat kulit dari dalam.
Kulit jadi licin dan berseri2.
Jangan berputus asa ok.
3botol sis makan dv.
Jom lihat lebih banyak testimoni hebat2 di ig saya.

0146424705

#dianzvitamin #dianzvitaminE #dianz #dianzvitaminC #nanolightener #nanolightenercream #sayajual #sayajualdianz #vitaminE #vitamilk #vitaminC #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dianzportdickson #dianztelukkemang #dianzpasirpanjang #akunakcantik #cantiknyaaku #perfumedianz #dianzperfume #perfumeapple #perfumesedap #perfumewangi #perfumeportdickson

Nak buat duit extra lepas raya ni? Jom sertai team dropship CharmantΓ©. Kami perlukan dropship yang serius nak dapat extra income.
.
.
Grab income sehingga 4 angka dengan hanya duduk di rumah dan online saja! Mudah! Anggaran komisen:
* 1 produk = RM50
* 2 produk x 1 hari = RM100
* 30 hari = RM3,000
* JUAL LAGI BANYAK, LAGI BANYAK DAPAT.
.
.
KENAPA CHARMANTÉ?
* tiada modal permulaan
* tidak perlu simpan stok
* produk selamat dan berkesan
* banyak testimonial positif
* telah boom di luar negara
* pakej melancong luar negara
.
.
WhatsApp β€˜JOIN’ ke http://www.wasap.my/60184635977 dan kami akan guide anda sampai jadi!
.
.
#charmanteskincare #luxuryskincare #instagram #beauty #beautyblogger #glowingskin #onlineshopping #instashop #uitm #shahalam #kualalumpur #malaysia #brunei #indonesia #hariraya #cantik #jelita #neelofa #dropship #dropshipmalaysia #dropshipwanted

.
JOM JOIN MISI KUMPUL DUIT RAYA GEMOK BULAN DEPAN ‼️
.
Ada tak antara korang dekat sini dropshipper ?
Teringin tak nak join business dengan Shaklee ?
-
Apa kata sambil kita try business Shaklee ?
.
Kenapa Shaklee ?
Basically kan, dropshipper ni akan dapat untung runcit je kan?
Tapi dengan Shaklee tak !
Bukan hanya untung runcit, banyakkk lagi benefit lain tau πŸ‘‡
.
βœ… Tak perlu gigih simpan stock
βœ… Tak perlu penat penat nak p post untuk customer
βœ… Dapat cash bonus lagi
βœ… Car bonus ( bila lepas syarat and minimum RM550 tau )
βœ… Incentive trip ( Asia atau luar negara atau UMRAH for free and mewah sangat )
βœ… Reward dari team Sparkles Millionaire
βœ… Nak income lebih lebih, senang je usaha lebih lima angka pun mudah sangat !
.
Seronok kan business Shaklee?
Main fon je guys.
Ada fon, ada mobile data / wife then terus ONN
.
Shaklee ni produk dia dah lama tau dekat Malaysia so no worries sebab Shaklee produk natural bagus dan berkesan
.
APA SYARAT SAYA NAK JOIN BUSINESS NI πŸ€”
.
Senang sajaaa πŸ‘‡
🌸 Umur 18 y/o minima
🌸 Warganegara Malaysia
🌸 Tak pernah register ahli
🌸 Mempunyai akaun bank
🌸 Serious dan nak sangat sangat usaha sampai berjaya (no malas attitude)
.
Tak reti berniaga ?
Dont worry, kami akan guide korang sampai jadi hero πŸ’ͺ
.
So, korang ONZZ ke TAK ONZZZ ?
Directly whatsapp Nina ya
0143010228 πŸ“²
.
Love,
Eitiena Aznin
✨ Founder of Twinkles Millionaire

Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang menpunyai rasa yang manis & Enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan 'Sunnah' Seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Cuma RM68 sebotol. Jom Cuba!
.
Jika berminat boleh order whatsapp 0177828037

Berminat boleh order sementara masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
.

#jamumutyara #jamumutyarakl #jamumutyaraselangor #nurdramatv3 #jamumutyarasepang #jamu #kecutrahim #jamumoden #jamumalaysia #mutyara #jamumalaysia #jamumurah #jamumutyaraoriginal #bazarpaknil #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmalaysia
#dramamonalisa

Restok!!
.
Kurung songket Fareeda restok warna2 berikut:
Maroon
Black
White
Dusty pink
.
Warna baru :-
Olive green
.
Kurung Songket Fareeda
Harga : Rm80
Postage: Rm: 8/12ss
.
Free size fit S to M
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material Top: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk bulat, konsep terus sarung
lengan baju tiga suku (quater) dan kembang ala-ala lengan baju kelawar, jahit terpisah, tidak bercantum.
.
Material Skirt:
cotton stretchable dgn corak songket
skirt mermaid cut dan pinggang full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungsongketfareeda
#njkurungsongketfareeda
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang menpunyai rasa yang manis & Enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan 'Sunnah' Seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Cuma RM68 sebotol. Jom Cuba!
.
Jika berminat boleh order whatsapp 0177828037

Berminat boleh order sementara masih ada .πŸ˜‰πŸ˜‰.
.

#jamumutyara #jamumutyarakl #jamumutyaraselangor #nurdramatv3 #jamumutyarasepang #jamu #kecutrahim #jamumoden #jamumalaysia #mutyara #jamumalaysia #jamumurah #jamumutyaraoriginal #bazarpaknil #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmalaysia
#dramamonalisa

Restok!!
.
Kurung songket Fareeda restok warna2 berikut:
Maroon
Black
White
Dusty pink
.
Warna baru :-
Olive green
.
Kurung Songket Fareeda
Harga : Rm80
Postage: Rm: 8/12ss
.
Free size fit S to M
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material Top: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk bulat, konsep terus sarung
lengan baju tiga suku (quater) dan kembang ala-ala lengan baju kelawar, jahit terpisah, tidak bercantum.
.
Material Skirt:
cotton stretchable dgn corak songket
skirt mermaid cut dan pinggang full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungsongketfareeda
#njkurungsongketfareeda
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

Restok!!
.
Kurung songket Fareeda restok warna2 berikut:
Maroon
Black
White
Dusty pink
.
Warna baru :-
Olive green
.
Kurung Songket Fareeda
Harga : Rm80
Postage: Rm: 8/12ss
.
Free size fit S to M
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material Top: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk bulat, konsep terus sarung
lengan baju tiga suku (quater) dan kembang ala-ala lengan baju kelawar, jahit terpisah, tidak bercantum.
.
Material Skirt:
cotton stretchable dgn corak songket
skirt mermaid cut dan pinggang full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungsongketfareeda
#njkurungsongketfareeda
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

Restok!!
.
Kurung songket Fareeda restok warna2 berikut:
Maroon
Black
White
Dusty pink
.
Warna baru :-
Olive green
.
Kurung Songket Fareeda
Harga : Rm80
Postage: Rm: 8/12ss
.
Free size fit S to M
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material Top: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk bulat, konsep terus sarung
lengan baju tiga suku (quater) dan kembang ala-ala lengan baju kelawar, jahit terpisah, tidak bercantum.
.
Material Skirt:
cotton stretchable dgn corak songket
skirt mermaid cut dan pinggang full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungsongketfareeda
#njkurungsongketfareeda
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

Most Popular Instagram Hashtags