#dropshipdexandra

13792 posts

TOP POSTS

Jom buat duit kira duit. .
Tak tahu nak berniaga? - kami ada produk laku keras.
.
Dah lama berniaga, tapi tak pernah untung? - kami guide dan ajar.
.
Selepas 2, 3 hari dapat gaji, dah kena catu belanjawan? - anda patut berniaga
.
Malas nak uruskan parcel untuk postage? - kami settlekan segalanya. Dari bungkus parcel hingga selamat sampai depan pintu rumah.
.
Apa yang pasti, tampa sedar akaun bank anda cecah RM2K.
.
Nak buat duit cara senang? Wasap laju-laju 0175455843 (Sofeya)
.
Fast action, fast result.
.
#dexandrakuantan #dexandra #dropshipdexandra #dropshipwantedmalaysia

Alhamdulillah.
Salam maghrib ❀
.
.
.
πŸ“² 0134427602

#dexandra #dexandraperfume #dropshipdexandra #minyakwangimurah #sayajualperfume

MORNING!.
.
Hidup perlu usaha ❀️
.
#dropshipdexandra #dexandrainspiredperfume #dexandramurah #dexandrainspire

.
Harga dexandra perfume.
Harga mampu milik. InsyaAllah.
.
Nak couple set pun ada.
Beli 2 siap dapat diskaun lagi tau.
.
Berminat contact je kita ye.
012 7036 714.
.
#dexandraperfume
#wangiankehidupan
#dropshipdexandra
#jimatdengandexandra
#terapiinstagram

Dapat satu pun jadi la kan😊

#Dropshipdexandra

ROSE POMPON BY ANNICK GOUTAL
MAIN ACCORDS | rose | fruity | sweet | floral | woody
WOW..! memang wow.. bau fruity, rose dan floral mix together.. mcm mana nak described perfumes ni? hehe Memang ia antara perfumes yang manis ( bau-bau selibriti ) tapi ni manis nyer tak terlalu manis, ada keunikan tersendiri
So sexy, fresh, mysterious and alluring.. antara perfumes artist yang perlu ada sebagai collection.
πŸ‘‰ 1 botol rm60
πŸ‘‰ 2 botol rm120
.
πŸ‘‰Whatsapp Nurul : 012-6760534
#dropshipdexandra

Spread the positive vibes..
Good morning everyone..😘 #dexandraproduct
#dropshipDexandra
#debellashoppeteam

😘0108078923.πŸ˜™ Dexandra gift set.. Antara cadangan yang baik tuk mereka yg. kebingungan mencari gift set untuk kesayangan.
#dropshipdexandra
#wangianpilihan

DENGAN MEMILIKI SEKOTAK INI ANDA DAH MENJADI RESELLER KAMI

#Reseller #DeXandra diperlukan!
.
ALHAMDULILLAH SALES TEAM TIAP HARI RM200-300 TANPA GAGAL
.
Pendaftaan serendah Rm150 ‼️
.
βœ… Keahlian Seumur Hidup ( terma & syarat ) .
βœ… Percuma barangan bernilai RM200++
.
βœ… Diskaun sehingga 30%
.
βœ…Jana keuntungan sehingga Ribuan Ringgit
.
nak join camana😱
.
Pm Stokis Pertama Dexandra Kedah ( Fb Page )
.
atau .
πŸ“²whatssapp 0139239930
πŸ“²whatssapp 0139239930
πŸ“²whatssapp 0139239930
.
atau tekan link di bawah

http://www.wasap.my/6013923993

Atau komen sahaja PM di bawah

#zahra #bombshell #ziranabil #gucci #dropshipdexandra #invictus #pacorabbane #channel #gucci #perfumemurah #dropshipdexandra #dexandra #dexandramurah

MOST RECENT

Assalamualaikum~ DEXANDRA INSTOCK!! . .

1 BOTOL - $25

2 BOTOL - $46 .
.
.

Hubungi saya di πŸ“±πŸ“±πŸ“± No Tel/Whatsapp: +6738926620 ☺☺☺ . .
.

IG: @wn_majestic
#DropshipDexandra
#D14561 #wnmajestic
#Dexandrabrunei
#businesspromote
#wangiankehidupan
#businesslocal
#instapromote
#onlinesellers

Assalamualaikum~ DEXANDRA INSTOCK!! . .

1 BOTOL - $25

2 BOTOL - $46 .
.
.

Hubungi saya di πŸ“±πŸ“±πŸ“± No Tel/Whatsapp: +6738926620 ☺☺☺ . .
.

IG: @wn_majestic
#DropshipDexandra
#D14561 #wnmajestic
#Dexandrabrunei
#businesspromote
#wangiankehidupan
#businesslocal
#instapromote
#onlinesellers

Assalamualaikum~ DEXANDRA INSTOCK!! . .

1 BOTOL - $25

2 BOTOL - $46 .
.
.

Hubungi saya di πŸ“±πŸ“±πŸ“± No Tel/Whatsapp: +6738926620 ☺☺☺ . .
.

IG: @wn_majestic
#DropshipDexandra
#D14561 #wnmajestic
#Dexandrabrunei
#businesspromote
#wangiankehidupan
#businesslocal
#instapromote
#onlinesellers

Alhamdulillah.
Salam maghrib ❀
.
.
.
πŸ“² 0134427602

#dexandra #dexandraperfume #dropshipdexandra #minyakwangimurah #sayajualperfume

#Husnuzon
Alhamdulillah.. lagi testi hebat dari customer mengenai #bodexandra

mak ade masalah bau alhamdulillah dengan spray BO dari pagi sampai malam takde masalah bau dah.. kite pun selesa kan 😍😍 RM49 only.. DM or WA 010 536 4316

#agendexandramelawati
#dropshipdexandra
#dropshipwanted
#dexandramelawati
#bodyodourless

#Reseller #DeXandra diperlukan!
.
ALHAMDULILLAH SALES TEAM TIAP HARI RM200-300 TANPA GAGAL
.
Pendaftaan serendah Rm150 ‼️
.
βœ… Keahlian Seumur Hidup ( terma & syarat ) .
βœ… Percuma barangan bernilai RM200++
.
βœ… Diskaun sehingga 30%
.
βœ…Jana keuntungan sehingga Ribuan Ringgit
.
nak join camana😱
.
Pm Stokis Pertama Dexandra Kedah ( Fb Page )
.
atau .
πŸ“²whatssapp 0139239930
πŸ“²whatssapp 0139239930
πŸ“²whatssapp 0139239930
.
atau tekan link di bawah

http://www.wasap.my/6013923993

Atau komen sahaja PM di bawah

#zahra #bombshell #ziranabil #gucci #dropshipdexandra #invictus #pacorabbane #channel #gucci #perfumemurah #dropshipdexandra #dexandra #dexandramurah

.
.
.
Perbezaan Minyak Wangi Lelaki & Perempuan
.
.
Abu Hurairah r.a meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda :
.
" Wangian bagi laki2 adalah wangian yg kuat aromanya & warnanya tak nampak. Sedangkan wangian bg perempuan adalah wangian yg warnanya tampak dan aromanya tidak kuat "
.
.
Jom cuba #perfume wangian #dari @airisdperfume ... blh juga dgn #dexandra ... #mataharibysheilarusly pun ada... .
Guna #lotionbyrcw pun blh wangi jgk 😍
.
.
#wasap0129436364 #teamairisdperfume #onlineshopping #malaysia #dropshipdexandra #D4027 #wangi #sampai #esok #u

Tanpa awak tak wangi lah saya . Tanpa awak tak ceria lah saya . Terima kasih kerana setia menemani saya setiap hari #dexandra
.
Nak de'xandra menjadi teman yang setia ? Klik sini ---> www.wasap.my/60134710226
.
Wow geli sangat caption caption ginie 🌚
.
.
.
#DeXandraPerfumes #wangianpilihan❀ #SelamatHariRaya #dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #AuthorisedResellerDexandra #DropshipDexandra #wangiankehidupan #perfumelovers #uitm #usm #perfumewangi #perfumeonline #perfumeori #sayajualperfume #dexandrainspiredperfumes #rugitakbeli #rayasales #dexandrakedah #lika #dexandra

Assalamualaikum~ DEXANDRA INSTOCK!! . .

1 BOTOL - $25

2 BOTOL - $46 .
.
.

Hubungi saya di πŸ“±πŸ“±πŸ“± No Tel/Whatsapp: +6738926620 ☺☺☺ . .
.

IG: @wn_majestic
#DropshipDexandra
#D14561 #wnmajestic
#Dexandrabrunei
#businesspromote
#wangiankehidupan
#businesslocal
#instapromote
#onlinesellers

Assalamualaikum~ DEXANDRA INSTOCK!! . .

1 BOTOL - $25

2 BOTOL - $46 .
.
.

Hubungi saya di πŸ“±πŸ“±πŸ“± No Tel/Whatsapp: +6738926620 ☺☺☺ . .
.

IG: @wn_majestic
#DropshipDexandra
#D14561 #wnmajestic
#Dexandrabrunei
#businesspromote
#wangiankehidupan
#businesslocal
#instapromote
#onlinesellers

=======================
VIRAL KARNIVAL MERDEKA
di 1 BORNEO 😱😱
=======================
.
Jom ramai-ramai datang 1BORNEO, KOTA KINABALU. Banyak sangat produk best-best tauuu. Wajib beli. Siap ada CABUTAN BERTUAH. Hadiah utama dan hadiah sampingan. Bestnyeeee !! πŸ’ŸπŸ’Ÿ
.
Kalini kami bawakan tudung shawl / bawal paling selesa, cantik, senang nak bentuk untuk mereka di luar sana. Kain sejuk yaaa amat.😍😍
.
Ini serius tauu, customer beli tak pernah menyesal, tapi datang lagi beli dan tapau sampai 6 helai untuk kawan-kawan. Agaknye orang sekeliling dok ushaaa jeee mana dia ni dapat tudung cantik niii. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Harga meriah meletop bunga api pompom tauuu. Beli terus kat booth kami, murah je. Takperlu bayar postageee. Jimat sangat dahhhh. πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Nak tahu harga ? Kenalah datang booth kami. Stok limited tauuu. Bila habis, saya restock tudung HOT yang lain pula. Orang lain tak dapat. Awak sorang je dapat koleksi HiJABSTAR ni haaaa. 😱😱
.
Wajib grab setiap design. Pasti menangis. Pasti selesa sampai nak bawak tidur. Jangan terkejut. 😳😳 .
.
.
Apa lagi, jom datang booth kami.
.
.
SYUFA TEAM
Booth no.2
Depan Dunkin Donut
Entrance Utama 1 Borneo
.
Rak putih, Bahagian C,
Baris no.2 & no.3,
Sebut je nama SHIDA πŸ’•πŸ’•
Saya jual #DeXandra & tudung #HiJABSTAR
.
.
.
#DropshipDeXandra
#DropshipHiJABSTAR
#DropshipDiperlukan
.
.
http://dexandrashida.shoppy.my

=======================
VIRAL KARNIVAL MERDEKA
di 1 BORNEO 😱😱
=======================
.
Jom ramai-ramai datang 1BORNEO, KOTA KINABALU. Banyak sangat produk best-best tauuu. Wajib beli. Siap ada CABUTAN BERTUAH. Hadiah utama dan hadiah sampingan. Bestnyeeee !! πŸ’ŸπŸ’Ÿ
.
Kalini kami bawakan tudung shawl / bawal paling selesa, cantik, senang nak bentuk untuk mereka di luar sana. Kain sejuk yaaa amat.😍😍
.
Ini serius tauu, customer beli tak pernah menyesal, tapi datang lagi beli dan tapau sampai 6 helai untuk kawan-kawan. Agaknye orang sekeliling dok ushaaa jeee mana dia ni dapat tudung cantik niii. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Harga meriah meletop bunga api pompom tauuu. Beli terus kat booth kami, murah je. Takperlu bayar postageee. Jimat sangat dahhhh. πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Nak tahu harga ? Kenalah datang booth kami. Stok limited tauuu. Bila habis, saya restock tudung HOT yang lain pula. Orang lain tak dapat. Awak sorang je dapat koleksi HiJABSTAR ni haaaa. 😱😱
.
Wajib grab setiap design. Pasti menangis. Pasti selesa sampai nak bawak tidur. Jangan terkejut. 😳😳 .
.
.
Apa lagi, jom datang booth kami.
.
.
SYUFA TEAM
Booth no.2
Depan Dunkin Donut
Entrance Utama 1 Borneo
.
Rak putih, Bahagian C,
Baris no.2 & no.3,
Sebut je nama SHIDA πŸ’•πŸ’•
Saya jual #DeXandra & tudung #HiJABSTAR
.
.
.
#DropshipDeXandra
#DropshipHiJABSTAR
#DropshipDiperlukan
.
.
http://dexandrashida.shoppy.my

Hai awak-awak yang baru nak berjinak-jinak pakai wangian De'Xandra πŸ™‹
.
Ni sis nak bagitau awak yang De'Xandra ni pun ade botol kecik comel jugak tau. So yang nak try test De'Xandra ni sis suggest awak beli dulu yang ni 😍
.
1 botol rm10 (3ml)
Beli 5 botol ke atas sis bagi free postage 😘
.
Meh whatsapp sis sekarang πŸ’ƒ
πŸ“² 0134427602
Terus je terus link di bioπŸ‘†

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller

Memang padan dengan namanya, Love Story 😍 sebab aromanya memang feeling2 macam orang dilamun cinta gitu ❀
.
.
Bau segar dengan citrus dan haruman bunga putih. Memang baunya ala-ala romantic.. sesuai sangat utk dating dgn suamiπŸ’‘.
.
.
Nak cuba? Boleh whatsapp SisNa 019-554215 πŸ€—
.
.
SEHINGGA 31 JULAI | BELI 1 BOTOL PERCUMA 1 TESTER πŸ˜‡
.
#dexandraonedirection #dexandraourmoment #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #jualmurah #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #agendexandrakuantan #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #hadiahbirthday #dexandraselangor

#InfoPG:
JIMAT! PUAS HATI! TAHAN LAMA!
_________________________________

Sebelum ni saya beli perfume original di mall kalau tak pun beli kat butik perfume orang putih yang terkenal tu.

Lepas je De'Xandra meletop sampai Nabil dan Zira guna.. Saya pon nak try lah.

Wow.. Sebiji bau Ori! Memang tak rugi cuba! Kalau saya tak cuba tak merasa lah nak jimat berganda-ganda dengan wangian De'Xandra ni! Hanya RM 65 sebotol tahan berbulan-bulan, memang berbaloi-baloi sangat!

Kualiti dan ramuan perfume semestinya suci dan diyakini sah untuk dibawa solat. Sebab orang kita yang buat. Produk Bumiputera uolls. Macam mana saya tak bangga!

Kini, De'Xandra telah melebarkan sayap ke negara jiran. Permintaan memang tak menang tangan! Semoga terus sukses didoakan.

Pemikiran saya yang dulu telah bertukar 360 darjah. Jika dulu saya mengatakan produk tempatan dan luar negara memang sangat berbeza dari segi kualiti, tapi kini saya percaya produk tempatan setanding dan mampu menandingi kualiti antarabangsa!

#teamperfumegarden
#dexandrainspiredperfumes #dexandra #trustedseller #niceweathertoday #loveu❀️ #datenight❀️ #use #dexandraperfume #sis #cuba #takmengalah #chocolate #cakes #lovers #cheesecake #ermmdappnya #dropshipdexandra #teamperfumegarden #instamalaysia #malaysian

HILANG TERUS STRESS β€Ό
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Waaa......... wanginyaaa.....
Waa....... bestnya bauuuu.....
Waaaa...... tenangnyaaa...... Petang macam nie...
Stress macam nie...
BILA BAU WANGIAN ni....
Segar.... Tenang ... Best je ...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Pakai Brand Ape Tu ❓❓
MAJORITI RAKYAT MALAYSIA telah menggunakan BRAND kami tau β€Ό
HEBOH 1 MALAYA WANGIAN KAMI β€Ό

De'Xandra BRAND Terunggul dipasaran Malaysia Kini β€Ό

Apa lagu tunggu β€Ό
Jom DM " Nak "
Jom DM " Nak "

#dropshipdexandra

"Perubahan tidak akan terjadi sekiranya kita tidak merubah minda kita terlebih dahulu."
.
Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Semoga harini indah buat kita semua 🌸🌸🌸
.
πŸ“² 0134427602

#selamatpagi #chettakiomey #teamCO #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #sayajualperfume #dropshipdexandra #trustedseller

Most Popular Instagram Hashtags