[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dropshipdexandra

14896 posts

TOP POSTS

Tadaa!
Ni Cikgu Hadi Sifu De'Xandra.

Nak share sesuatu lagi.
Sejak jadi drophip De'Xandra ni, aku banyak belajar dari jatuh bangun berniaga.

Alhamdulillah, dengan jual de'xandra secara kecilan bermodalkan rm150 dan mengajar budak ngaji satu malam hanya rm10, dapatlah beli sebuah phone idaman aku. Sebelum ni aku pakai fon cikai2 jee. Nak ambik gambo pun malas sbb tak lawo.
Ye, bagi yang mampu, mungkin handphone ni mudah je nak dapat. Tapi tak bagi aku, nak2 aku ni masih student(akan grad tak lama lagi) dan family was2 nak lepaskan aku bekerja kt luar. Jadi dropship mmg duduk dalam satu group, tapi berniaga carik customer kene gerak solo. Dan aku berjaya :'D

Kesimpulannya, bergeraklah solo. Ia memudahkan.

#dropshipdexandra

Jom buat duit kira duit. .
Tak tahu nak berniaga? - kami ada produk laku keras.
.
Dah lama berniaga, tapi tak pernah untung? - kami guide dan ajar.
.
Selepas 2, 3 hari dapat gaji, dah kena catu belanjawan? - anda patut berniaga
.
Malas nak uruskan parcel untuk postage? - kami settlekan segalanya. Dari bungkus parcel hingga selamat sampai depan pintu rumah.
.
Apa yang pasti, tampa sedar akaun bank anda cecah RM2K.
.
Nak buat duit cara senang? Wasap laju-laju 0175455843 (Sofeya)
.
Fast action, fast result.
.
#dexandrakuantan #dexandra #dropshipdexandra #dropshipwantedmalaysia

"DONT JUST THINK, DO IT, PROVE IT"
.
Ramai yg nak senang. Tetapi tidak ramai yg sanggup lakukan utk menjadi senang.
.
Simple Theory utk jiwa2 business dan yg tergerak utk berbisnes.
.
💡Visualize
💡Plan
💡Workout your plan
💡Doa
💡Tawakal
💡Istiqamah
.
.
Sy doakan semoga semua family Dexandra VIP Club, student2 sy, network international, sahabat seperjuangan dilimpahkan rezeki seperti air sungai mengalir deras, dibukakan kesemua pintu rezeki utk anda semua.
.
Do your best and beat the rest ‼️
.
.
#dexandravipclub #dropshipdexandra #newdexandra #businesslife #dropshipwanted

Lena pon beauty wakakaka #saf2017acis 🐯🐯🐯 #Dropshipdexandra
#sayajualdexandraperfume

Dapat satu pun jadi la kan😊

#Dropshipdexandra

.
Harga dexandra perfume.
Harga mampu milik. InsyaAllah.
.
Nak couple set pun ada.
Beli 2 siap dapat diskaun lagi tau.
.
Berminat contact je kita ye.
012 7036 714.
.
#dexandraperfume
#wangiankehidupan
#dropshipdexandra
#jimatdengandexandra
#terapiinstagram

Visit baby boy..sambil hantar perfume kat ummi baby #DropshipDexandra.

Sape nak beli perfume De'Xandra dengan harga kasih sayang sis nak bagi ni 😍💞 Sis nak bagi harga murah sangat ni kat uolls. 😱 Taknak beli untuk kesayangan ke? Heee so let's grab yours now darlings 😘 DM me for more details💓 #Dexandra #perfumemalaysia #perfumemurah #dropshipdexandra #dexandramurah

MOST RECENT

Tadaa!
Ni Cikgu Hadi Sifu De'Xandra.

Nak share sesuatu lagi.
Sejak jadi drophip De'Xandra ni, aku banyak belajar dari jatuh bangun berniaga.

Alhamdulillah, dengan jual de'xandra secara kecilan bermodalkan rm150 dan mengajar budak ngaji satu malam hanya rm10, dapatlah beli sebuah phone idaman aku. Sebelum ni aku pakai fon cikai2 jee. Nak ambik gambo pun malas sbb tak lawo.
Ye, bagi yang mampu, mungkin handphone ni mudah je nak dapat. Tapi tak bagi aku, nak2 aku ni masih student(akan grad tak lama lagi) dan family was2 nak lepaskan aku bekerja kt luar. Jadi dropship mmg duduk dalam satu group, tapi berniaga carik customer kene gerak solo. Dan aku berjaya :'D

Kesimpulannya, bergeraklah solo. Ia memudahkan.

#dropshipdexandra

YES SALES SEHINGGA 31/12/2017 RM45 ONLY!
.
DEXANDRA BRITNEY SPEARS FANTASY
.
Gabungan bau manis buah buahan, tropical fresh ,floral ,musky membuatkan si pemakai nampak sweeettt gitu. Ini diaaaa De’xandra inspired by Fantasy Britney Spears. 😍
.
.
Nak cuba?
Nak joint postage hari ni?
.
Whatsapp 013 6075625
.
.
Nak test bau dulu / FREE COD :
Giant Batu Caves
.
.
. .
#dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #jualmurah #perfumemurahmalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #hadiahbirthday

STOK DAH SOLD OUT ? 😨
.
.
Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut .
.
Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌
.
.
Whatsapp KakTin 013-5393112
.
LET PASSION LEAD YOU
.
#dexandra #dexandramidnightfantasy #dexandrasale #dexandrayes2017 #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #dexandratermurah #dexandrahypnose #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraclearancesales #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramurah #dexandraaventus #dexandraselangor #dexandrakualaselangor #dexandrashahalam"

🎉YEAR END SALE + CLEARANCE 2.0🎉
.
.
Semua Dexandra perfume (packaging lama) ada sale uolls ! Yaa SEMUA 😍 Termasuk best seller item.
.
1 botol RM45 SM | RM50 SS
3 botol RM135 SM | RM150 SS
.
.
Stok sangat sangat terhad. First pay first serve.
.
Nak grab sale ni? Mehh whatsapp sis 😘
Klik link di bio www.wasap.my/60195483227
.
.
#dexandramidnightfantasy #dexandrasale #dexandrayes2017 #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #dexandratermurah #dexandrahypnose #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraclearancesales #perfumemurahmalaysia #dropshipforstudent #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramurah #dexandraaventus #dexandraselangor #dexandrakualaselangor #dexandrashahalam

Year End Sale #DexandraPerfume .
.
Semua dexandra perfume ada Sale la..😱 .
.
Nak pilihan baru yang macam mana, maskulin, fresh, sweet-sweet..macam-macam ada. .
.
Old Dexandra:RM45/botol
New Dexandra:RM75/botol
📬exclude postage .
.
Whatsapp Mahir 📲 019-3654436 untuk ORDER! .
.
#dexandraperfume #newdexandra #alldexandraperfume
#dropshipdexandra #DS13524
#malaysianbrand
#teamghostrichnetwork
#perfumeforher
#perfumeforhim #sentiasawangisepanjanghari
#perfumeberkualiti #perfumebertarafantarabangsa #perfume
#sayajualperfume
#sayajualsayapakai
#yearendsaledexandraperfume

LAST SEBOTOL LAGIII
.
DEXANDRA BRITNEY SPEARS FANTASY
.
Gabungan bau manis buah buahan, tropical fresh ,floral ,musky membuatkan si pemakai nampak sweeettt gitu. Ini diaaaa De’xandra inspired by Fantasy Britney Spears. 😍
.
.
Nak cuba?
Nak joint postage hari ni?
.
Whatsapp 013 6075625
.
.
Nak test bau dulu / FREE COD :
Giant Batu Caves
.
.
. .
#dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajual #jualmurah #menfashion #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #jualmurah #perfumemurahmalaysia #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #hadiahbirthday

LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES RM45 JER! Grab sekarang sebelum licin.
.
.
DE'XANDRA BY JO MALONE PEONY & BLUSH SUEDE .
.
Wowww Jo Malone Peony & Blush Suede adalah rangkaian ketiga dari koleksi Jo Malone yg De'xandra keluar kan. Mahal tau bau dia. Harga original perfume dia takyah citer lah 🙈
.
One of the best fragrance everrr! Kalau sebelum ni Jo Malone Freesia dan Orange Blossom bau memikat suami, Peony Blush ni menjerattt terus 💋
.
.
Nak joint postage esok?
.
.
📲 Whatsapp --> +6013 6075625
📲 Whatsapp --> +6013 6075625
📲 Whatsapp --> +6013 6075625
.
.
Cod : Giant Bt Caves
.
.
#dexandrajomalonepeonyblushsuede #dexandrajomalonelondon #dexandraperfume #dexandra #dexandraperfumes #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandrajomalonepeonyblossom #dexandrajomalone #jualperfume #agendropshipwanted #dropshipdexandra #dropshipperfume #perfumemurahmalaysia #dexandrataiping #hantarankahwin #hadiahbirthday #dexandramurah

Most Popular Instagram Hashtags