#dropshipbenanghijau

MOST RECENT

Kepada #bhdarling yang setiap bulan dok shopping tudung Benang Hijau melalui website, terutama yang suka selfie dan OOTD, jom jadi ejen dropship kami!!
.

Promote, key in order di website, customer transfer kat awak, awak transfer kat kami, kami akan proses order dan poskan tudung kepada pelanggan. Yeay!! .

Serius tak susah. Syaratnya kena rajin, ceria dan amanah. Dan satu lagi kena sabar dan bersedia juga untuk sebarang kemungkinan yang tak dijangka. πŸ˜… .

Nak tahu lebih lanjut, layari www.benanghijau.com/dropship
.

Raya nak dekat dah ni. Kalau promote kat orang terdekat pun mungkin boleh dapat tudung raya PERCUMA. Kalau usaha lebih, mungkin boleh sediakan kelengkapan raya dan duit raya lebih untuk family. ❀️ .

#DropshipBenangHijau #DropshipWanted #DropshipMalaysia

VALENTINO SOLUNA SATIN SILKΒ  BIDANG 45
.
πŸ“76 PILIHAN WARNA
πŸ“KAIN TIDAK PANAS DAN TIDAK JARANG
πŸ“FLOWY DAN SELESA DIPAKAI
.
πŸ’Ά RM10/M (MIN 2M)
.
DM @ WS:0139928939
.
πŸ“Warna kain mungkin sedikit berlainan disebabkan pencahayaan kamera
.
#jualanmurah #dullsatinΒ  #valentinosolunasilkjapan #kainsatinΒ  #japanessecotton #seribella #rayasale #japanessecottonmurah #kainpasang #mosscomocreepe #teamsugarbelle #dropshipbenanghijau #tempahanmenjahit #kubangkerian #kelantan #klang #kainela #kualaterengganu #pasirmas #johorbahru #bajubridemaids #bajusedondon #bajupengantin #kainsari #thaisilk #kainpasang #vanilledullsatin #kaindobi

Salam Jumaat #bhdarling! .

Salah satu sunah di hari Jumaat ni adalah mengenakan pakaian yang terbaik. .

Jadi yang mana dah ada koleksi Maira Luxe tu, bolehlah pakai hari ni. .

Yang belum ada, boleh standby sebab next week ada 20 warna baru untuk Maira Luxe / Ruffle / Square. 😍
.

Nak tanya sikit ni..
Nak murah tapi preorder atau ready stock tapi harga normal? .

#MairaBenangHijau #MairaLuxe #Swarovski #BawalLovers #TudungBawal #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau

Salam Jumaat #bhdarling! .

Salah satu sunah di hari Jumaat ni adalah mengenakan pakaian yang terbaik. .

Jadi yang mana dah ada koleksi Maira Luxe tu, bolehlah pakai hari ni. .

Yang belum ada, boleh standby sebab next week ada 20 warna baru untuk Maira Luxe / Ruffle / Square. 😍
.

Nak tanya sikit ni..
Nak murah tapi preorder atau ready stock tapi harga normal? .

#MairaBenangHijau #MairaLuxe #Swarovski #BawalLovers #TudungBawal #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau

Salam Jumaat #bhdarling! .

Salah satu sunah di hari Jumaat ni adalah mengenakan pakaian yang terbaik. .

Jadi yang mana dah ada koleksi Maira Luxe tu, bolehlah pakai hari ni. .

Yang belum ada, boleh standby sebab next week ada 20 warna baru untuk Maira Luxe / Ruffle / Square. 😍
.

Nak tanya sikit ni..
Nak murah tapi preorder atau ready stock tapi harga normal? .

#MairaBenangHijau #MairaLuxe #Swarovski #BawalLovers #TudungBawal #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau

Ada yang beraya dengan tema kuning tahun ni?
.

Nantikan koleksi terkini bawal printed dari material Woolpeach (lebih tebal berbanding material chiffon) yang tidak jarang dan pastinya mudah dibentuk dan selesa. .

Koleksi ni akan hadir dalam beberapa saiz iaitu bidang 45, 50, 55 dan 60 tapi dalam kuantiti yang sangat terhad. .

Cuba suggestkan harga dan promo yang uols nak untuk koleksi ni. Mana tahu kot kot impian menjadi kenyataan. 😍
.

#BawalPrinted #BawalLovers #BawalLabuh #TudungRaya #bhraya2018 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau

Ada yang beraya dengan tema kuning tahun ni?
.

Nantikan koleksi terkini bawal printed dari material Woolpeach (lebih tebal berbanding material chiffon) yang tidak jarang dan pastinya mudah dibentuk dan selesa. .

Koleksi ni akan hadir dalam beberapa saiz iaitu bidang 45, 50, 55 dan 60 tapi dalam kuantiti yang sangat terhad. .

Cuba suggestkan harga dan promo yang uols nak untuk koleksi ni. Mana tahu kot kot impian menjadi kenyataan. 😍
.

#BawalPrinted #BawalLovers #BawalLabuh #TudungRaya #bhraya2018 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau

Ada yang beraya dengan tema kuning tahun ni?
.

Nantikan koleksi terkini bawal printed dari material Woolpeach (lebih tebal berbanding material chiffon) yang tidak jarang dan pastinya mudah dibentuk dan selesa. .

Koleksi ni akan hadir dalam beberapa saiz iaitu bidang 45, 50, 55 dan 60 tapi dalam kuantiti yang sangat terhad. .

Cuba suggestkan harga dan promo yang uols nak untuk koleksi ni. Mana tahu kot kot impian menjadi kenyataan. 😍
.

#BawalPrinted #BawalLovers #BawalLabuh #TudungRaya #bhraya2018 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau

ZARA PLAIN AVAILABLE😘😘😘
.
Zara Plain daripada fabrik chiffon yang sejuk dan selesa. Terasa lembut di kepala dan terbentuk cantik di muka. .

Hanya RM29 sehelai untuk tudung bucu bulat bidang 45 πŸ˜‰ .

Pembelian online boleh dilakukan melalui Whatsapp 019-5699870

#BenangHijau #ZaraBenangHijau #byamalinarabilovers #byamalinarabi #DropshipBenangHijau #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalruffles #BawalBidang45 #BawalBucuBulat

ZARA PLAIN AVAILABLE😘😘😘
.
Zara Plain daripada fabrik chiffon yang sejuk dan selesa. Terasa lembut di kepala dan terbentuk cantik di muka. .

Hanya RM29 sehelai untuk tudung bucu bulat bidang 45 πŸ˜‰ .

Pembelian online boleh dilakukan melalui Whatsapp 019-5699870

#BenangHijau #ZaraBenangHijau #byamalinarabilovers #byamalinarabi #DropshipBenangHijau #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalruffles #BawalBidang45 #BawalBucuBulat

ZARA PLAIN AVAILABLE😘😘😘
.
Zara Plain daripada fabrik chiffon yang sejuk dan selesa. Terasa lembut di kepala dan terbentuk cantik di muka. .

Hanya RM29 sehelai untuk tudung bucu bulat bidang 45 πŸ˜‰ .

Pembelian online boleh dilakukan melalui Whatsapp 019-5699870

#BenangHijau #ZaraBenangHijau #byamalinarabilovers #byamalinarabi #DropshipBenangHijau #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalruffles #BawalBidang45 #BawalBucuBulat

Peminat bawal labuh dari material Cotton Voile boleh dapatkan Naura Square / Ruffle yang masih available dengan lebih 20 pilihan warna πŸ˜ƒ.
.

Ada request untuk kami produce Naura Diamond? πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
.

#NauraBenangHijau #BawalLabuh #TudungLabuh #BawalBidang55 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalplainmurah

Peminat bawal labuh dari material Cotton Voile boleh dapatkan Naura Square / Ruffle yang masih available dengan lebih 20 pilihan warna πŸ˜ƒ.
.

Ada request untuk kami produce Naura Diamond? πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
.

#NauraBenangHijau #BawalLabuh #TudungLabuh #BawalBidang55 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalplainmurah

Peminat bawal labuh dari material Cotton Voile boleh dapatkan Naura Square / Ruffle yang masih available dengan lebih 20 pilihan warna πŸ˜ƒ.
.

Ada request untuk kami produce Naura Diamond? πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
.

#NauraBenangHijau #BawalLabuh #TudungLabuh #BawalBidang55 #byamalinarabilovers #byamalinarabi #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalplainmurah

Cantiknya la cik dina pakai #bawal Maira Diamond @benanghijau ni.

Harga promo cuma RM 25 je tau.
Sah sehingga 30 April. Lepas tu dah jadi harga asal, RM 39

Jangan risau, ready stock tauuu😍😍 Whatsapp Intan di 019 6370744 atau DM for fast response!πŸ˜„ #benanghijau #sayajual #shawl #plainshawl #hijab #sayapakaisayajual #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #syukuralhamdulillah #rezekianak #regran #kotabharu #malaysia #selangorΒ  #raya #holiday #dropshipbenanghijau #tunang #kahwin #testimonial #bhdarling #bridesmaid #dropship #intanBH

Shine bright like a diamond πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž dengan koleksi Maira Diamond yang tengah laku keras. .

Yang dah dapat parcel Maira Diamond jangan lupa kongsikan OOTD anda ya! 😍
.

Dapatkan Maira Diamond pada harga pengenalan cuma RM25 (harga asal RM39) melalui Whatsapp ke 0195699870. 😍
.

#MairaDiamond #BawalDiamond #BawalTabur #BawalPlain #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalbidang45

Shine bright like a diamond πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž dengan koleksi Maira Diamond yang tengah laku keras. .

Yang dah dapat parcel Maira Diamond jangan lupa kongsikan OOTD anda ya! 😍
.

Dapatkan Maira Diamond pada harga pengenalan cuma RM25 (harga asal RM39) melalui Whatsapp ke 0195699870. 😍
.

#MairaDiamond #BawalDiamond #BawalTabur #BawalPlain #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalbidang45

Shine bright like a diamond πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž dengan koleksi Maira Diamond yang tengah laku keras. .

Yang dah dapat parcel Maira Diamond jangan lupa kongsikan OOTD anda ya! 😍
.

Dapatkan Maira Diamond pada harga pengenalan cuma RM25 (harga asal RM39) melalui Whatsapp ke 0195699870. 😍
.

#MairaDiamond #BawalDiamond #BawalTabur #BawalPlain #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijau #bawalplain #bawalbidang45

Naura Ruffle/Naura Square😘 .

Dengan bidang 55, material Cotton Voile yang senang bentuk juga variasi warna semanis honey pasti
buat BHdarling mahu dapatkan semua warna! πŸ’₯ .

Koleksi penuh Naura Ruffle boleh didapati melalui WhatsApp 0195699870😍😍
.
#BenangHijau
#NauraBenangHijau #tudungbawal #bawallovers #bawallabuh #byamalinarabilovers #byamalinarabi #DropshipBenangHijau #bawalplaincantik #bawalplain #bawalbidang55 #bawalplainbidang55

Naura Ruffle/Naura Square😘 .

Dengan bidang 55, material Cotton Voile yang senang bentuk juga variasi warna semanis honey pasti
buat BHdarling mahu dapatkan semua warna! πŸ’₯ .

Koleksi penuh Naura Ruffle boleh didapati melalui WhatsApp 0195699870😍😍
.
#BenangHijau
#NauraBenangHijau #tudungbawal #bawallovers #bawallabuh #byamalinarabilovers #byamalinarabi #DropshipBenangHijau #bawalplaincantik #bawalplain #bawalbidang55 #bawalplainbidang55

Most Popular Instagram Hashtags