#drm3

13 posts

TOP POSTS

πŸ€“ Haaaa tudia xdak qeja jam haku letak muka haku fala votak mulut vuncong mata sepet sakann satgi org tgk kata haku gila sunggohh satgii πŸ˜πŸ˜‹πŸ‘» #drm3 #gadgetsdrm3 #klinikttdisrimanja

@mavericksavd Cer tgk ok tak kalau 2016 kita tukaq pisang 🍌 ni jadi katak 🐸celoreng acentu? 😁 Boleh guna pi masuk utan pulak 😁😁 #drm3 #gadgetsdrm3 #klinikttdisrimanja #gtr35 #skyline

πŸ‘ΆπŸ» Jangkitan HFM @ Hand Foot Mouth Disease pd kanak2 😁 Demam panas, ulcer di mulut & tekak, xnk minum mkn sbb sakit utk menelan, letih/kurang maya & dehydrated kalau dibiar berterusan😁 Bentuk @ tempat2 Rashes (blisters) dia xsama dgn jangkitan Chicken pox. Berjumpa doktor anda segera utk pemeriksaan & rawatan anak anda andai anak demam panas, xnk minum mkn, air liur meleleh, merengek, kurang aktif dll πŸ˜πŸ™πŸΌπŸ‘ŒπŸΌ #drm3 #klinikttdi #sakit #hfm #sabar

✈️ Kueh Kapai Teqebang ✈️ ni kaler2 & comey laa pulak 😍 Sayang laa pulak nk tokak kunyah telan..tokak kunyah telan sbb lawa sgt πŸ˜‹πŸ˜ Jom kita tgk belek tenung saja jommm πŸ˜‹πŸ˜˜ #drm3 #klinikfamilittdi #kuehkalerkaler

πŸ˜‹πŸ‘πŸΌYeayyy dapat rantai emas 916 liplapliplap dgn putin besaq sesuai utk cobong telingaku yg luaih & 1/2pekak niiπŸ‘‚πŸΌπŸ˜. Tudia extra putin 4biji 2puteh 2itam kot2 tcabut ilang lagi nanti πŸ˜πŸ‘» #drm3 #gadgetsdrm3 #klinikttdi

πŸ˜‹ 11.11 @ 11.11.15 πŸ˜‰

#drm3 #mini #minicooper #minicoopers

πŸ€“ Bismillah 😍 Cheapest Tag watch USD1500 but this Connected Tag Heuer smartwatch is very very special i thinkπŸ˜˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ I will work harder to get this one for me as a gift for myself πŸ’ͺπŸΌπŸ‘πŸΌ Yakin Boleh InshaAllah πŸ™πŸΌ Mid December 2015πŸ‘ŒπŸΌ #drm3 #gadgetsdrm3 #tagheuerwatch #tagheuerconnected

😍 I m ready πŸš—πŸ’¨πŸ˜˜ Black & Red πŸ’ͺ🏼 Tqvm @riza_mavericks & geng @fydography πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ



#drm3 #gadgetsdrm3 #nissangtrr35 #nissangtr #blackandred

πŸ’‰ Proses merawat & Upgrade jam epel yg sakit demam panas πŸ’Š Alhamdulillah selepas dicocok sedas maka jam epel haku berjaya diupgrade jd jam sekor πŸ™ˆπŸ˜† #drm3 #gadgetsdrm3 #applewatch #seiko

MOST RECENT

Alhamdulillah berakhirlah sudah exam, berakhirlah sem3. Ape2 pun muka redha jawab exam. Semoga kita jumpa for next sem dan Selamat bercuti . Next destination: Sem 4
#DRM3
#puo

Real Madrid away kit 16/17

Harga berpatutan!!! Kain terbaik!!! Dapatkan sekarang di IGshop kami!!! Boleh WhatsApp untuk order atau pertanyaan (0195164032)

#jersimurah #realmadrid #cristianoronaldo #lukamodric #tonikroos #puo #ungkuomar #drm3 #teampuo #jrevolusi #klspecialforce #klwangan #abanglongfadil2

Selamat malam...😍😍😍😍😍😍 #acesportz #puo #drm3 #ungkuomar #teampuo #afiqazmi #harimaumalaysia #footballismylife

Inter Milan 3rd kit 16/17

Harga berpatutan!!! Kain berkualiti!!! Dapatkan sekarang di IGshop kami!!! Boleh WhatsApp untuk order atau pertanyaan (0195164032)

#jersimurah #puo #drm3 #ungkuomar #teampuo #intermilan #seriaA #shakirshaari #nazirulnaim #piya16 #liridonkrasniqi #junioredlstal #yashirpinto #vladislavmirchev

Jgn serik yew...esk2 dtg lgi yew...#thankyou #supportsmallbusiness #drm3 #cafedrm3

Kuetiaw kungfu #lunch #DrM3

😍 Iphone7Plus Rose Gold vs Note7 Black 😘 Biar xmakan xde baju suar pakaian baru travel sana sini..asal boleh 2bende ni Iphone & Note 😭 Hadiah utk diri sendiri 1tahun sekali jual yg lama dpt duit sikit then tambah sikit upgrade yg latest πŸ™ˆ Suker & minat Iphone, Note & Keta(yg mana ada skrg) ni jer lain sumer lain2 benda xminat dah πŸ™πŸΌTobat πŸ™πŸΌπŸ˜­πŸ˜­ #jgnkecamkami #drmanttdi #drm3 #iphone7plus #note7 #minat #hobi #gadgetdrman #selfmotivation

Early Sunday mornings breakfast with Papa! @drmoore2003 #DRM #3Generations #DRM3 #DRMcubed #Sunday #Breakfast

PakYa Kak Timah sgt baik & rapat dgn saya sejak lebih 12tahun saya bukak klinik πŸ˜” Sekarang beliau susut, pucat, letih xde maya slps sessi rawatan ChemoRx πŸ™πŸΌ Moga PakYa tabah & kembali semboh ceria spt sediakala InshaAllah πŸ’ͺ🏼 #drm3 #drmanttdi #insaf #sedih #kawanbaik #penyakitpenghapusdosa

Shot 1 by @zizanrazak869 πŸ‘πŸΌ
#iphone7photo #drm3

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags