#dripservice

9411 posts

TOP POSTS

Tq dear sbb percayakan kami...Kulit Awk Sungguh2 Kebaboom lagi2 Awk guna Cindella 1200mg ...Cust request xnk tunjuk mke...Yg Cocok Bkn Sebarangan ye...EXPERIENCED NURSE
Kami sediakan dripping/direct injection service dgn harga MENANGIS BUCU KATIL dan CUSTOMER SERVICE 5 bintang insyaAllah...
APE TUNGGU LAGI...BOOK SLOTS ANDA SEMUA.
Yg inject EXPERINCED MALE NURSE KPJ AMPANG PUTERI
FREE CONSULTATION😎😎😎
0174787776 Whatsapp Putera
#beautyinjection #whiteninginjection #runnerdripper #serviceinjectionkl #serviceinjectionselangor #serviceinjectionmurah #dripservice #DripperKl #dripperselangor #cindelle3000 #glutax #essensuewhite

⛔ Dont copy paste my original customer feedback picture ⛔

Bila ada conversation feedback so here close up picture sebagai buktinya yang customer share dekat whatsapp 😍. Alhamdulillah

Product : Cindella 1200mg(Imported from korea) 🙆🙆🙆 .

Price
Loose set (1set): RM90
Half set (5 set): RM380
Full set (10 set) : RM520

@dermanic.coo SPECIALITIES:-
✅ SPECIAL CUSTOMER SERVICE
✅ FREE CONSULTATION , DETAIL TIPS AND GUIDE
✅ SAFE AND SECURE PACKAGING
✅ MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL
✅ LIST CLINIC UNTUK SATU MALAYSIA & QUALIFIED RUNNER DRIPPER
🎀 ALL FEEDBACK ORIGINAL NO REPEATED (NO GOOGLE) FROM MY OWN CUSTOMER
📦 FREE POSTAGE

Sebarang pertanyaan:.
whatsapp/Sms ☎ 017-2667189

#placentalucchini #placenta #complexion6 #cindella1200mg #cindella1200mgoriginal #cindella #cindellainjection #koreaninjection #cindellaoriginal #placentasheep #white203040 #goldenwhite #evgenisdumovit #veniscy #mixingwhite #cindella600mg #glutaxgoldvelocity #dermanic #snowwhiteinjection #glutaxdna #dripservice #japanwhitening #oriental #japanplatinum #evgenis #glutax1000gs #glutax #nanguang #nangkuang #rex1500mg

Cindella luthione 1200mg. Original from korea. 100% berkesan! 😘😘😘
.
•Full set (10x) Rm850
•Half set (5x) Rm450
•Loose set (1x) RM100

Whitening
▪Lighter Complexion & pigmentation
▪Anti Oxidants
▪Even Skin Complexion
▪Anti Pigmentation/Freckles
▪Anti Black Spot/Age Spot
▪Suppresses the formation of acne/blemish/pimples
▪Minimize pores and improves skin complexion .

Cell Repair
▪Healing Wounds and Scar
▪Stimulates Collagen ▪Detoxifies in liver .

Anti Aging
▪Enhances The Production of Bloods
▪Recover Injuries and Tissue Damages .
▪Smooth fine lines and wrinkles
▪Enhance immunity, sleep stability
▪Smooth SkinLifting & Firming
▪Repair Loose and Sagging Skin
▪Firmer and Lifted Skin
▪Improve Skin Strength and Elasticity
.
🔹DM or whatsapp 0122587027
🔹Cod ampang dan klcc
🔹Free guide & Consultation
🔹Free clinic & dripper contact
🔹1000% Original from Korea
🔹We ship worldwide
🔹No fake Product
🔹Serious buyer
🔹wholesaler are welcome
.
#naguang
#nangkuang
#nanguangoriginal
#cindella1200mg #cindella1200mg #cindella1200mghalfset #cindella1200 #cindella
#japanplatinum #goldenwhite
#suntikanputih #whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #dripservice #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #whiteningbooster #japanplatinum #worldwideshippingwhiteninginjection #antiaging #putihkankulit #antipenuaan

EVGENIS DUMOVIT LOOSE SET (RM30)
Exclude postage. Rm8 (sm) rm12 (ss)
.
.
Whatsapp 016-7782906
.
.
.
Hi dearie, hana jual loose set untuk evgenis dumovit ni sape nak? 🙋
.
.
Harga 1 set loose rm30 shj (limited stock tau) ni untuk sesiapa yg nk try dlu boleh beli set ni ya 😘
.
.
.
#evgenisdumovit #japanplatinum #glutax23000gk #prettypleaseinjection #whiteninginjection #dripservice #mixingwhite #evgenisdumovitmurah

GLUTAX 2000gs ReCombined White
.
RM180
.
melindungi dan meningkatkan kandungan Glutathione sel-sel badan kita, tisu, cecair badan dan sistem organ dengan itu membawa kepada kesihatan nafas baru, lebih cerah, berseri dan sempurna
.

GLUTAX 2000gs ReCombined White protects and enhances the Glutathione content of our body’s cells, tissues, body fluids and organ systems thus leading to a rejuvenate health, fairer, radiant and flawless complexion. . •Ultrafiltrazione Glutathione – 2000 G
•Cinnamomum Subavenium – 325 mg
•Alfa Lipoic ACID – 700 mg
•Epidermal Growth factor – 2000 mg
•Kojic Acid – 500 mg
•Pro Coenzyme Q 10 – 600 mg
•Multivitamin – 3500 mg
•Collagen Natural – 800 mg
•Selenio – 600 mg •Also contains grape stem cell, apple stem cell and rose placenta extract
.
🔹DM or whatsapp 0164128687
🔹Free pos
🔹Free guide & Consultation
🔹Free clinic & dripper contact
🔹Serious buyer
🔹wholesaler are welcome

#suntikanputih #whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #dripservice #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #glutax #whiteningbooster#glutax50gs #glutax500gs #glutax600gs #glutax2000gs #glutaxdna #glutaxgold #glutax5000 #glutax2000 #glutax23000 #glutax5gs
#putihkankulit #putihkantangan

Sapa boleh jawab? Macam mana Mak Ayam boleh dapat yang repacking ni?
.
.
Okey ceritanya macam ni , Mak Ayam hari tu stok kehabisan , jadi semak dengan kawan , nurse dia ada stok . Sekali , order barang Najis sampai
.
.
Mahu tak berangin mak ayam , mak ayam tak pernah bagi dia barang repack @ fake waktu dia order . Harga bagi sama pulak tu dengan harga kita bagi dia .
.
Tak pasal kene setepekkan 🤣 . Okey , i dah pulang balik dan i nak refund semula . Sampai hari ni belum refund lagi .
.
Korang nak tahu tak sapa yang reseller dan kepala yang jual ni? Haaaa okey tak yah lah , biarkan sahaja .
.
Pelanggan takkan tahu, itu kerja seller . Kesianlah sapa yang buat mcm ni kat customer . Siap ada doc / nurse selamba pakai barang repacking . Bukan nak ngata tapi kalau harga barang korang charge barang fake tak apa la kan , ini korang charge harga ori . Memang tak adil 🤧
.
Sebab tu jangan percaya sangat dengan follower @ harga murah . 🤣 Customer yang pernah beli barang fake , mesti tahu kenapa dia takkan beli dah barang murah hahaha
.
.
#fakeinjection #placentalucchinisheep #repacking #whiteningdrip #whiteningdripping #whiteningsolution #whiteninginjection #cantik #skinsolution #skinproblem #glutax5gs #glutaxdna #glutax75gs #glutax500mg #complexion6 #evgenismurah #evgenis #evgenisdumovit #happy #redlineuniversalfeedback #glutax600gs #cindella #cindella1200mg #cindella600mg #beautyredline
#drippingservice #dripservice

MOST RECENT

One of our customer ini berketurunan India ... Dia mmg nak hilangkan all the scar and bekas2 kat badan dia...she choose to have a whitening n anti aging drip injection every week and this picture is referring to her second drip before and after!! Sgt berkesan and dia pon Sgt terkejut dengan kesan yg da start nampak kat bdan dia.. .
.
Pada sesiapa yg berminat utk dapatkan whitening injection Dari kami bolehla hubingi kami sekarang for your booking slot!!! Jom cantik bersama kami!! Whtsap now 014-2269063
014-2269063
014-2269063 .
.
.
#whiteninginjection #antiaginginjection #stemcells #stemcellinjection #merdekapromo #bazarpaknil #sayadripmurah #sayajualmurah #cantikgebu #putihgebukekal #dripservice #kualalumpur #parklane #oug #bukitjalil #cheras #bangsar #puchong #puchongjaya #kinrara

Evgenis dumovit terbaik sangat untuk pimples, acne, scars,jerawat cepat kecut..and of course utk cerah sekali..tak rugi cuba 😉
.
Kena cepat sebelum stok habis lagi💋
.
10 Ampoules x 5ml solutions
✅Liposomal Vitamin C 2400mg
✅Coenzymes Q10 600mg
✅Active Tri Peptida 120mg
✅Natural Collagen 120mg
✅Hyaluronic Acid 420mg
✅Embryonic Stem Cell (EESC*)
.
10 Vials Lyophilized Powder
✅Liposomal Glutathione 15,000mg
✅Melanin Inhibit Factor (MIF) 2400mcg
✅Whitening and Repair Factor 3600mcg
.
10 Vials Lyophilized Powder
.
✅Liposomal Glutathione 15,000mg
✅High Alpha Lipoic 720mg
.
🔹DM or whatsapp 0122587027
🔹Free clinic, dripper contact
🔹100% Original NO fake product
🔹Serious buyer
🔹wholesaler are welcome
🔹cod ampang / klcc
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #dripservice #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #glutax5000 #glutax2000gs #nanguang #cindella1200mg

Evgenis dumovit terbaik sangat untuk pimples, acne, scars,jerawat cepat kecut..and of course utk cerah sekali..tak rugi cuba 😉
.
Kena cepat sebelum stok habis lagi💋
.
10 Ampoules x 5ml solutions
✅Liposomal Vitamin C 2400mg
✅Coenzymes Q10 600mg
✅Active Tri Peptida 120mg
✅Natural Collagen 120mg
✅Hyaluronic Acid 420mg
✅Embryonic Stem Cell (EESC*)
.
10 Vials Lyophilized Powder
✅Liposomal Glutathione 15,000mg
✅Melanin Inhibit Factor (MIF) 2400mcg
✅Whitening and Repair Factor 3600mcg
.
10 Vials Lyophilized Powder
.
✅Liposomal Glutathione 15,000mg
✅High Alpha Lipoic 720mg
.
🔹DM or whatsapp 0122587027
🔹Free clinic, dripper contact
🔹100% Original NO fake product
🔹Serious buyer
🔹wholesaler are welcome
🔹cod ampang / klcc
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #dripservice #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #glutax5000 #glutax2000gs #nanguang #cindella1200mg

Most Popular Instagram Hashtags