#dripservice

MOST RECENT

"Sekali drip dah nampak perubahan berat badan, seluar jeans boleh pakai ! "
.
.
Set of 10 : RM800 excluding Drip Service .

#japanamc .
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis
.
.
KELEBIHAN BELI DGN SAYA
----------------------------
1 . Saya akan bimbing anda
2. Senarai klinik & dripper diberikan
3. Terdapat promosi tertentu setiap produk 😆
---------------------------
.
.
#whiteningdrip #whiteningdripping #whiteningsolution #whiteninginjection #cantik #skinsolution #skinproblem #glutax5gs #glutaxdna #glutax75gs #glutax500mg #complexion6 #evgenismurah #evgenis #evgenisdumovit #evgenisregenerationpack #happy #perlaking #perlakinghebat #perlakingfeedback #glutax600gs #cindella #cindella1200mg #cindella600mg
#drippingservice #dripservice

Nie la yang sis cakap tu.
.
Set BAJET sempena Aidilfitri.
.
Dermanic Tranexamic Acid+Transcaps
.
3 in 1 uolsss.
Ramai dripper yang suka mix kan semua nie sebab die cakap kesan kebabom sangat.
.
Plusssss lagi best.
Kak sis bagi FREE supplement untuk
membantu korang dapat kulit idaman lagi cepat. .
Yessss FREE ok FREE sahaja.
#feedbackcustomer
#whiteninginjection
#cindellaoriginal
#servicedripping #injectionputih #whiteninginjection #slimmingproducts #slimminginjectionsmurah #amcinjection#cindella1200mg #cindellamurah #injectionoriginal #dripservice #servicedrip#drippahang#dripjerantut#driptemerloh#dripjengka#dripkl#dripampang#dripmalaysia#pru14#mrgrey#uqashasenrose#nakputih#nakcantik#faizroslan#nazimothman #rahsiahatiperempuan #najibrazak #rosmahmansor

Nie la yang sis cakap tu.
.
Set BAJET sempena Aidilfitri.
.
Dermanic Tranexamic Acid+Transcaps
.
3 in 1 uolsss.
Ramai dripper yang suka mix kan semua nie sebab die cakap kesan kebabom sangat.
.
Plusssss lagi best.
Kak sis bagi FREE supplement untuk
membantu korang dapat kulit idaman lagi cepat. .
Yessss FREE ok FREE sahaja.
#feedbackcustomer
#whiteninginjection
#cindellaoriginal
#servicedripping #injectionputih #whiteninginjection #slimmingproducts #slimminginjectionsmurah #amcinjection#cindella1200mg #cindellamurah #injectionoriginal #dripservice #servicedrip#drippahang#dripjerantut#driptemerloh#dripjengka#dripkl#dripampang#dripmalaysia#pru14#mrgrey#uqashasenrose#nakputih#nakcantik#faizroslan#nazimothman #rahsiahatiperempuan #najibrazak #rosmahmansor

Still available tau! 😍 siapa nak grab boleh whatsapp i naaa. Apa yang you nampak dekat ig i dari segi rupa tekstur and box product, you akan dapat sebiji tau, sama macam feedback2 dari customer i yang i post before. No liess hihi

Product : Cindella 1200mg - Daehan New Pharm Co. Korea

Promotion Price
Full set (10 set) : RM550
Half set (5 set) : RM380

SPECIALITIES:-
✅ SPECIAL CUSTOMER SERVICE
✅ FREE CONSULTATION , DETAIL TIPS AND GUIDE
✅ SAFE AND SECURE PACKAGING
✅ MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL
✅ LIST CLINIC UNTUK SATU MALAYSIA & QUALIFIED RUNNER DRIPPER
📦 FREE POSTAGE

Sebarang pertanyaan:.
whatsapp/Sms My Number 😍
01125510766

#placentalucchini #placenta #complexion6 #cindella1200mg #cindella1200mgoriginal #cindella #cindellainjection #koreaninjection #cindellaoriginal #placentasheep #white203040 #goldenwhite #evgenisdumovit #veniscy #mixingwhite #cindella600mg #glutaxgoldvelocity #dermanic #snowwhiteinjection #glutaxdna #dripservice #japanwhitening #oriental #japanplatinum #evgenis #glutax1000gs #glutax #nanguang #nangkuang #rex1500mg

ni la lelaki sekarang, nak cantik jeeee depan mata! bila dah tak cantik sikit, kutuk, hina, lagi sadis kena tinggal. huhu... its ok yang! kak yana tolong awk, pelan2... nnti awk dah cantik, juling mata nnt dia huhu. customer ni muka breakout sebab stop local product. terus naik jerawat besar besar nanah. so kita buat "mesotherapy PRP" shj dulu bagi kecut jerawat tuu.. alhamdulillah first treatment je, jerawat dh kecut and ade yang tinggal parut! so boleh lah buat dermapen + meso PRP untuk kesan lagi effectives dan cantik! see u yang ! nak cantik bukan mudah😍. #prp #prpmurah #prpmalaysia #prpklang #prpshahalam #prppenang #prpfacial #prphair #vampirefacial #dermapenmalaysia #dermapenmurah #dermapenklang #dermapenshahalam #dermapenpenang #dermapenmalaysia #letscantik #complexion6 #staffnurse #servicedrip #dripservice #rtw2018 #mrgreywillseeyounow #bazaarpaknilmurah #nakglowing

MANFAAT #rochelaroscorbine
.
.
1) Merupakan fungsi asas Vitamin C
2) Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan Usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
3) Anti Oksida
4) Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
5) Mengekalkan pengeluaran tulang rawan dan sendi
6) Meningkatkan keanjalan kulit, membuat lebih lembut dan kelembapan, memudarkan warna hyperpigmentasi di kulit.
7) Memperbaiki keadaan kulit wajah
.
.
#whiteningdrip #whiteningdripping #whiteningsolution #whiteninginjection #cantik #skinsolution #skinproblem #glutax5gs #glutaxdna #glutax75gs #glutax500mg #complexion6 #evgenismurah #evgenis #evgenisdumovit #evgenisregenerationpack #happy #redlineuniversalfeedback #perlaking #perlakinghebat #perlakingfeedback #glutax600gs #cindella #cindella1200mg #cindella600mg
#drippingservice #dripservice

"Sekali drip dah nampak perubahan berat badan, seluar jeans boleh pakai ! "
.
.
.

Harga loose : RM100 , beli half RM450, BELI FULL RM750 free detox pill , 15 biji . Promo sehingga 01.08.2018
.

#japanamc .
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis
.
.
KELEBIHAN BELI DGN SAYA
----------------------------
1 . Saya akan bimbing anda
2. Senarai klinik & dripper diberikan
3. Terdapat promosi tertentu setiap produk 😆
---------------------------
.
.
#whiteningdrip #whiteningdripping #whiteningsolution #whiteninginjection #cantik #skinsolution #skinproblem #glutax5gs #glutaxdna #glutax75gs #glutax500mg #complexion6 #evgenismurah #evgenis #evgenisdumovit #evgenisregenerationpack #happy #redlineuniversalfeedback #perlaking #perlakinghebat #perlakingfeedback #glutax600gs #cindella #cindella1200mg #cindella600mg
#drippingservice #dripservice

#CINDELLEBOOSTER WHITENING INJECTION
.
. 📍BERFUNGSI MEMBANTU MEMPERCEPATKAN PROSESS CERAH DAN FLAWLESS DENGAN CEPAT. 📍MEMBANTU SKIN LOOK KEMERAH MERAHAN.
📍MEMBANTU MENINGKATKAM METABOLISMA
.
.
NP : RM250
PROMO : RM189
COMBO WITH #cindelle3000 RM420
VALID UNTIL : 01.08.2018
Whatsapp/telegram : +6012-6175321
.
.
#whiteningdrip #whiteningdripping #whiteningsolution #whiteninginjection #cantik #skinsolution #skinproblem #glutax5gs #glutaxdna #glutax75gs #glutax500mg #complexion6 #evgenismurah #evgenis #evgenisdumovit #happy #redlineuniversalfeedback #glutax600gs #cindella #cindella1200mg #cindella600mg #beautyredline
#drippingservice #dripservice

Most Popular Instagram Hashtags