#dressforrent

MOST RECENT

ขอบคุณรีวิวสวยๆ จากคุณลูกค้าที่น่ารักคะโปรโมชั่นซัมเม่อนี้ เช่าชุดที่2 ลดไปเลยคะ 50% 😲 พาเพื่อนมาเช่ากันเยอะๆ นะคะ #ชุดแบรนด์ของแท้ให้เช่า ในราคาพิเศษสุดๆ สวยง่ายๆ เข้ามาดูชุดได้ที่ร้านหรือไลน์มาสอบถามได้ที่ line: millebkk ค่ะ มีบริการ ems และ messenger ทั่วประเทศ#ร้านเช่าชุด#ชุดราตรีให้เช่า#ชุดเช่า#เช่าชุดออกงาน#redcarpet#eveninggowns#cocktaildresses#promdresses#bridesmaids#brandnameforrent#poem#poembkk#prewedding#poembangkok#poemforrent#calista#calistaboutique#disaya#dressforrent#vatanika#sretsis#suda#siambrandname#sbn#kloset#innit#innitbangkok#mille#millebkk

Makasih Ibu Gita Puspitasari sudah pakai koleksi Rumah Lola untuk acara putra tercinta.. #rumahlola #butiksewa #sewabaju #sewadress #sewadresspesta #dressforrent #dressforrental #sewakebaya #titipsewakebaya #kebayaforrent #sewabajuwisuda #sewajas #sewabajuanak #sewabajudaerah #costum #costumforrent #sewabajutangerang #lippokarawaci

For more info please inbox or chat WA 081511737782 & 08151840605

@Rumah Lola
Taman Permata Parahyangan Raya No.50  Lippo Karawaci  Tangerang

tqqqq shaaaa sewa dress libas ni 😂😂 dress ni sngt la HOWT skrg 🔥🔥🔥 new design 2018 pada yg suke ikot trend bole ambil dras ni untuk sewa tau 😍 anyway tqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm150
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm200
sewa+ mekap= rm150 + 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tqqqq shaaa comel yg ceria je 🙈 tqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm150
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm200
sewa+ mekap= rm150 + 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm100
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm150
sewa+ mekap= rm100+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tqqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm100
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm150
sewa+ mekap= rm100+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tqqqq kak zuliza 😍😍😍 comelnya akak 😘 cntik sngt akak malam tu mcm marilyn monroe sngt 🙈 tqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm100
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm150
sewa+ mekap= rm100+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tq kak lofa 😘😘😘 tqqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm100
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm150
sewa+ mekap= rm100+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tqqqq ain tq kak rafidah tq zilaaa tqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm100
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm150
sewa+ mekap= rm100+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

tqqqq sngt sudi sewa ngan kite, such an honour dpt cntikan akak akak etiqa , semuanya baik2 hati cntik cantik 😘😘😘. semoga kite jumpa@lagi kat dinner akan datang 😂 sebab akak semua mmg the best!! nanti kitew provide baju lagi kebabom ok kakak! .
.
cntiknyaaa sisturr ku syg 😘😘😘😘😘 tq sis sewa dress drpd kami @zaradyni.co 😘 oleh kerana sis cantik saya nak post gamba sis send hihi 😂 dress ni sewa bole Pm kami tau pada yang nak beli buat harta persendirian 😋 Rm350 ya mmg sebijik mcm gamba kan uollsss 🙈 tq bnyk tau trust @zaradyni.co .
tq customer😘 .
.

Dress for rent / Dress untuk di sewa:

sewa: Rm150
sewa: dress+ kasut+ tudung Rm200
sewa+ mekap= rm150+ 100
deposit: rm200
nak beli: rm350

#dresssewa #sequindress #dresssequinrental #bajusewa #eveningdressmalaysia #dressforrent #dresssequin #sequin #dresssewakl #zaliadress #sewazalia #sayajualdress #dresssequinmurah #dressmurah #dinnerdress #sayajualdress #sayasewabajupengantin #sayajualeveningdress #sayajualdresssequin #sewadress #rentaldress #rentadress #dresssewakl

New in สาขาอ่อนนุช
#Stylenstarอ่อนนุช
สามารถเก็บไซส์ให้พอดีตัวได้ค่ะ

สาขา1 อนุสาวรีย์ชัย ข้างสวนสันติภาพ หน้าคอนโดราชวิถีซิตี้รีสอร์ท จอดรถฟรีในคอนโด
โทร 096-2417933
เปิด
Tue-Fri 11.00-20.00
Sat-Sun 11.00-18.30
ปิดทุกวันจันทร์

สาขา2 เซ็นจูรี่ อ่อนนุช (ติดBTSอ่อนนุช) จอดรถฟรี
โทร 063-9893503
เปิดทุกวัน 11.00-21.00

เช่าชุดราตรี เช่าสูท/ ตัดเช่า / ตัดซื้อ
สนใจ ติดต่อ
✔Line : @stylenstar (มี@นำหน้า)
✔IG: stylenstar
✔FB: www.facebook.com/stylenstarcloset
---------------------------------------
👗เช่าเริ่มต้น 500 บาท พร้อมเครื่องประดับ
✂แก้sizeฟรี รอรับได้ทันที
💄แต่งหน้าทำผม 1200 บาท
📮ส่งemsทั่วประเทศค่ะ
🅿มีที่จอดรถฟรีค่ะ #dressrental #eveninggown #eveningdress #prom #party #ootd #instafashion #instacool #dressforrent #bridesmaid #bridesmaiddresses #cocktaildress #partydress #ootd #sbn #siambrandname #highfashion

New in สาขาอ่อนนุช
#Stylenstarอ่อนนุช
สามารถเก็บไซส์ให้พอดีตัวได้ค่ะ

สาขา1 อนุสาวรีย์ชัย ข้างสวนสันติภาพ หน้าคอนโดราชวิถีซิตี้รีสอร์ท จอดรถฟรีในคอนโด
โทร 096-2417933
เปิด
Tue-Fri 11.00-20.00
Sat-Sun 11.00-18.30
ปิดทุกวันจันทร์

สาขา2 เซ็นจูรี่ อ่อนนุช (ติดBTSอ่อนนุช) จอดรถฟรี
โทร 063-9893503
เปิดทุกวัน 11.00-21.00

เช่าชุดราตรี เช่าสูท/ ตัดเช่า / ตัดซื้อ
สนใจ ติดต่อ
✔Line : @stylenstar (มี@นำหน้า)
✔IG: stylenstar
✔FB: www.facebook.com/stylenstarcloset
---------------------------------------
👗เช่าเริ่มต้น 500 บาท พร้อมเครื่องประดับ
✂แก้sizeฟรี รอรับได้ทันที
💄แต่งหน้าทำผม 1200 บาท
📮ส่งemsทั่วประเทศค่ะ
🅿มีที่จอดรถฟรีค่ะ #dressrental #eveninggown #eveningdress #prom #party #ootd #instafashion #instacool #dressforrent #bridesmaid #bridesmaiddresses #cocktaildress #partydress #ootd #sbn #siambrandname #highfashion

New in ทั้งสองสาขานะคะ
#Stylenstarอ่อนนุช และ #Stylenstarอนุสาวรีย์

สามารถเก็บไซส์ให้พอดีตัวได้ค่ะ

สาขา1 อนุสาวรีย์ชัย ข้างสวนสันติภาพ หน้าคอนโดราชวิถีซิตี้รีสอร์ท จอดรถฟรีในคอนโด
โทร 096-2417933
เปิด
Tue-Fri 11.00-20.00
Sat-Sun 11.00-18.30
ปิดทุกวันจันทร์

สาขา2 เซ็นจูรี่ อ่อนนุช (ติดBTSอ่อนนุช) จอดรถฟรี
โทร 063-9893503
เปิดทุกวัน 11.00-21.00

เช่าชุดราตรี เช่าสูท/ ตัดเช่า / ตัดซื้อ
สนใจ ติดต่อ
✔Line : @stylenstar (มี@นำหน้า)
✔IG: stylenstar
✔FB: www.facebook.com/stylenstarcloset
---------------------------------------
👗เช่าเริ่มต้น 500 บาท พร้อมเครื่องประดับ
✂แก้sizeฟรี รอรับได้ทันที
💄แต่งหน้าทำผม 1200 บาท
📮ส่งemsทั่วประเทศค่ะ
🅿มีที่จอดรถฟรีค่ะ #dressrental #eveninggown #eveningdress #prom #party #ootd #instafashion #instacool #dressforrent #bridesmaid #bridesmaiddresses #cocktaildress #partydress #ootd #sbn #siambrandname #highfashion

New in ทั้งสองสาขานะคะ
#Stylenstarอ่อนนุช และ #Stylenstarอนุสาวรีย์

สามารถเก็บไซส์ให้พอดีตัวได้ค่ะ

สาขา1 อนุสาวรีย์ชัย ข้างสวนสันติภาพ หน้าคอนโดราชวิถีซิตี้รีสอร์ท จอดรถฟรีในคอนโด
โทร 096-2417933
เปิด
Tue-Fri 11.00-20.00
Sat-Sun 11.00-18.30
ปิดทุกวันจันทร์

สาขา2 เซ็นจูรี่ อ่อนนุช (ติดBTSอ่อนนุช) จอดรถฟรี
โทร 063-9893503
เปิดทุกวัน 11.00-21.00

เช่าชุดราตรี เช่าสูท/ ตัดเช่า / ตัดซื้อ
สนใจ ติดต่อ
✔Line : @stylenstar (มี@นำหน้า)
✔IG: stylenstar
✔FB: www.facebook.com/stylenstarcloset
---------------------------------------
👗เช่าเริ่มต้น 500 บาท พร้อมเครื่องประดับ
✂แก้sizeฟรี รอรับได้ทันที
💄แต่งหน้าทำผม 1200 บาท
📮ส่งemsทั่วประเทศค่ะ
🅿มีที่จอดรถฟรีค่ะ #dressrental #eveninggown #eveningdress #prom #party #ootd #instafashion #instacool #dressforrent #bridesmaid #bridesmaiddresses #cocktaildress #partydress #ootd #sbn #siambrandname #highfashion

المصمم : فؤاد سركيس @fouadsarkiscouture
سعر الشراء : 3700 ريال
سعر البيع : 3000 ريال
عدد مرات الاستخدام : مره واحده 6 ساعات فقط
المقاس : ميديم ويجي لارج
المدينه : المنطقه الشرقيه و قابل للشحن
التواصل : @alanoudey95

المقاس : ميديم
اللون: كحلي وتطريز يدوي بارز بالكريستال
سعر التكلفه :٥٠٠٠ ريال
المصممه : سماح القحطاني
المطلوب :١٥٠٠ ريال
المدينه : جده او الطايف
يحق للزبونه المعاينه والقياس قبل الدفع
مناسب لزواج اخ او اخت
في الواقع احلى بكثير ولمعه الكريستال مره قويه @omnaife

السلام عليكم حابه تعرضين فستاني للبيع يلبس مقاس سمول وميديم فصلته ب 4400 ريال ابي فيه 3000 مع التاج والطرحة فصلته في جده ولبس 4 ساعات فقط @m.g.almtttt

هذا شريته من فيفد فلير @vividflair ب 1800 وابغا فيه 800 مستعمل اربع ساعات فقط مقاس 14 ويتضيق ويتقصر حسابي @manarty_09

Most Popular Instagram Hashtags