[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dreamwash

2496 posts

TOP POSTS

zwykล‚y typ z trochฤ™ lepszym ลผyciem ๐Ÿ™ˆ#dreamwash#v8#zima โ„๏ธโ„๏ธโ„๏ธ

Man ya boy been working outchea man fr fr s/o @iambobbybeige we got more to come #DreamWash #eastsidelove

"If You Can Dream It, You Can Do It" โ€“ Walt Disney DREAM BIG! IFA 2017 Amica Booth #ifa2017 #ifafairmesse #amica #dreamwash #polishgirl

.
ๆตทใง้Šใถใจๆ—ฅ็„ผใ‘ใ—ใฆ็—›ใ„ใ‹ใ‚‰Lushใฎใ‚ฏใƒชใƒผใƒ ็Ÿณ้นธใ‚’ไฝฟใฃใฆใ‚‹ใ‚ˆ๏ผ(dreamwash)
ใ“ใ‚ŒใŒใ€ๆœฌๅฝ“ใซใ‚นใ‚ดใ‚ค๐Ÿ‘๐ŸŽง
ๆŸ”ใ‚‰ใ‹ใใ€ใ„ใ„้ฆ™ใ‚Šใชใฎใง่‚Œใ‚’ๅ‚ทใคใ‘ใ‚‹ไบ‹ใชใใ€ใ•ใฃใฑใ‚Šๆด—ใˆใ‚‹๐Ÿ‘
,
#Lush#lushjapan#surfing#dreamwash

Pequenos detalhes que fazem a diferenรงa. #leather #bancosdecouro #cardetail #dreamwash #wash

DREAM CREAM
.
๐Ÿ’‹losyen yg ringan dan tidak melekit
๐Ÿ’‹melembapkan kulit
๐Ÿ’‹menghilangkan parut dgn cepat
๐Ÿ’‹kedan terbaik, gunakan bersama set combo scrub
๐Ÿ’‹bahan dari coconut & milk extract
.
Harga
RM42 SM | RM49 SS
Include postage

#dreamcream #dreamwash #ktls607 #teamtheladyz

Another revamped product has hit our shelves! Dreamwash is now solid and naked, plus we think it looks very beautiful! Rose Absolute, Chamomile Blue and Aloe Vera Gel make this a skin soothing&calming treat! #lushwatford #dreamwash #roulade #lush #lushltd

On see seep? On see duลกigeel? Ei, see on smoothie duลกiseep, mis tehtud puhastava savi, niisutavate vรตiete, puu- ja juurviljadega ning toniseerivate eeterlike รตlidega. Kui sul on kiire, kuid tahad, et su nahk oleks siiski oma parimas vormis, siis vรตta peoga, mรครคri รผle kogu keha, loputa ja kuivata.๐Ÿ˜Š #dreamwash #kreemseep #smoothiesoap #lusheesti

When one of your all time favorite @lushcosmetics products is about to be discontinued you buy as many as you can. #lush #dreamwash #sadtimes

MOST RECENT

Selain shower scrub,kite ade Dream Cream & Dream wash. .
.
Ini memang perfect duo lah. Lepas mandi dengan Dream Wash, sapu sapu belai belai sikit badan sendiri dengan Dream Cream. Confirm tidur lena. .
.
Bila bangun nanti, tadaaa!!!!
Kulit extra lembut dan wangi sangat sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Takde dah bau masam busuk bangun tidur ๐Ÿ™Š
.
.
Perfect duo ni menggunakan coconut oil dengan ekstrak susu untuk :-
โœ”๏ธmelembabkan kulit (xde dah kulit kering merekah semua tu ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธpudarkan parut, selulit, stretch mark (makin cantiklah kulit lepas ni ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธuntuk cerahkan kulit pon sudah semestinya lah ๐Ÿ˜
.
.
Penggunaan 2-3minggu dah cukup untuk nampak perubahan tu.. (Konsisten ye sayang sayang ๐Ÿ˜˜)
.
.
Harga RM40 per bottle ye ๐Ÿ˜Š
.
.
Ape lagi??
Jom whatssap Anna sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
.
#everydayisascrubday #organicscrubbyanna #scrubslife #letscantik #freshopmalaysia #detoxshowerscrub #dryawayshowerscrub #oceansaltshowerscrub #cuppacoffee #coffeefacescrub #dreamwash #dreamcream #wearwhite #freshopmalaysia #scrubscrubscrub #sayajual

Selain shower scrub,kite ade Dream Cream & Dream wash. .
.
Ini memang perfect duo lah. Lepas mandi dengan Dream Wash, sapu sapu belai belai sikit badan sendiri dengan Dream Cream. Confirm tidur lena. .
.
Bila bangun nanti, tadaaa!!!!
Kulit extra lembut dan wangi sangat sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Takde dah bau masam busuk bangun tidur ๐Ÿ™Š
.
.
Perfect duo ni menggunakan coconut oil dengan ekstrak susu untuk :-
โœ”๏ธmelembabkan kulit (xde dah kulit kering merekah semua tu ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธpudarkan parut, selulit, stretch mark (makin cantiklah kulit lepas ni ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธuntuk cerahkan kulit pon sudah semestinya lah ๐Ÿ˜
.
.
Penggunaan 2-3minggu dah cukup untuk nampak perubahan tu.. (Konsisten ye sayang sayang ๐Ÿ˜˜)
.
.
Harga RM40 per bottle ye ๐Ÿ˜Š
.
.
Ape lagi??
Jom whatssap Anna sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
.
#everydayisascrubday #organicscrubbyanna #scrubslife #letscantik #freshopmalaysia #detoxshowerscrub #dryawayshowerscrub #oceansaltshowerscrub #cuppacoffee #coffeefacescrub #dreamwash #dreamcream #wearwhite #freshopmalaysia #scrubscrubscrub #sayajual

Selain shower scrub,kite ade Dream Cream & Dream wash. .
.
Ini memang perfect duo lah. Lepas mandi dengan Dream Wash, sapu sapu belai belai sikit badan sendiri dengan Dream Cream. Confirm tidur lena. .
.
Bila bangun nanti, tadaaa!!!!
Kulit extra lembut dan wangi sangat sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Takde dah bau masam busuk bangun tidur ๐Ÿ™Š
.
.
Perfect duo ni menggunakan coconut oil dengan ekstrak susu untuk :-
โœ”๏ธmelembabkan kulit (xde dah kulit kering merekah semua tu ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธpudarkan parut, selulit, stretch mark (makin cantiklah kulit lepas ni ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธuntuk cerahkan kulit pon sudah semestinya lah ๐Ÿ˜
.
.
Penggunaan 2-3minggu dah cukup untuk nampak perubahan tu.. (Konsisten ye sayang sayang ๐Ÿ˜˜)
.
.
Harga RM40 per bottle ye ๐Ÿ˜Š
.
.
Ape lagi??
Jom whatssap Anna sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
.
#everydayisascrubday #organicscrubbyanna #scrubslife #letscantik #freshopmalaysia #detoxshowerscrub #dryawayshowerscrub #oceansaltshowerscrub #cuppacoffee #coffeefacescrub #dreamwash #dreamcream #wearwhite #freshopmalaysia #scrubscrubscrub #sayajual

๐Ÿ’–GOAT MILK SCRUB (DYAS)๐Ÿ’–
.
Siapa yg sesuai dgn *Goat Milk Scrub" ni??
Pengguna yg ada masalah ;
๐Ÿ’๐Ÿผ Kulit berbelang (burn)
๐Ÿ’๐Ÿผ Kulit berparut jerawat
๐Ÿ’๐Ÿผ Kulit kusam/ gelap
๐Ÿ’๐Ÿผ Mata panda ๐Ÿผ
.
Sory sebab uols terpaksa terima kesan yg super ekspress bila pakai DS goat milk ni ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
โœ… Kulit semakin CERAH #EXTRAWHITE
โœ… Kulit rasa wangi tenusu sepanjang hari.. #rasanakmakan
โœ… Kulit terasa lembut dan mulus
#likebabygituue
โœ… Kulit bersih dgn lebih efektif #dijamin
.
Apa specialnya GOAT MILK SCRUB ni??
๐Ÿ“ Menghilangkan masalah kulit (burn/kusam/berparut)
๐Ÿ“ Menghapus blackhead/whitehead
๐Ÿ“ Menaikkan seri wajah uols kerana aromatherapinya
โ€ขrelaxing sangatttt๐Ÿ‘๐Ÿป
โ€ขmenambah aura seri pd si pemakai
๐Ÿ“ Menghilangkan sel kulit mati
๐Ÿ“ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ“ Merupakan detox untuk kulit
.
โ€‹peringatanโ€‹
Hanya perlu guna 2X seminggu..
.
Psttt, kalau dah sebati dgn skin uols boleh jer pakai setiap hari tau... TIDAK MENIPISKAN KULIT kerana scrub kami tidak mengandungi ;
โ›” Bahan kimia yg terlarang
โ›” Tiada pewarna tambahan
โ›” Tiada pewangi tambahan
โ›” Tiada perasa tambahan
.
Wow! Dah ramai berkongsi feedback positive dgn kami tau...
Adakah anda salah seorg yg bakal jatuh cinta dgn scrub kami? heheee... โ€‹Jaga-jaga scrub Dyas bakal menghantui hari-hari anda...โ€‹
Tak lengkap rutin harian uols tanpa berscrub dgn Dyas Scrub... Psttt,ramai dah terkena sumpahan iteww ๐Ÿ™ˆ .
Dapatkan sekarang! ๐Ÿ˜Ž
.
Dapatkan DS โ—๏ธ "Biarkan kulit anda bernafas"
.
Spread @de.laafss โค๏ธ
.
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 ๐Ÿ’Ÿ
.
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #dyas #dyasscrub #scrubdyas #dyaslovers #dyasscruborganiclovers
#dyasscruborganicโœจ

Satu hari tak gosok badan & muka dengan dyas scrub ni rasa berdakiii je bila seharian kat luar kan๐Ÿ˜จdah pakai mandian biasa pun macam tak de apa apa perubahan. Aissshhhh ada ke masalah sama macam akak ? Nak scrub dekat rumah kee tapi macam di spaa wuuuu jom cuba scrub dyas ni. Ada 5 flavour engkorang pilih je mana nak. Ada pek trial lagi serendah rm 10๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ rugi tak cuba yau uollss๐Ÿ’
.
.
Dapatkan DS โ—๏ธ "Biarkan kulit anda bernafas"
.
Spread @de.laafss โค๏ธ
.
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 ๐Ÿ’Ÿ
.
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #dyas #dyasscrub #scrubdyas #dyaslovers #dyasscruborganiclovers
#dyasscruborganicโœจ

KEUNIKAN DYAS SCRUB KERANA TEKSTURNYA
Alhamdulillah Dyas Scrub sekarang ni sudah semakin berkembang dan dikenali ramai. Dengan teksturnya jenis serbuk halus yang tidak terlalu kasar dan tidak memudaratkan kulit membuatkan orang ramai lebih berpuas hati bila menggunakannya. Dyas Scrub dengan bahan ORGANIC, dan TIADA bahan KIMIA selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat. Dyas Scrub bukan sahaja membersih dari luar malah sehingga ke liang pori. Anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba kerana kami telah menerima banyak feedback2 yang positif.
Kecantikan adalah hak milik setiap insan. Jom cantik sama2 dengan Dyas Scrub ๐Ÿ˜
.
.
Dapatkan DS โ—๏ธ "Biarkan kulit anda bernafas"
.
Spread @de.laafss โค๏ธ
.
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 ๐Ÿ’Ÿ
.
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #dyas #dyasscrub #scrubdyas #dyaslovers #dyasscruborganiclovers
#dyasscruborganicโœจ

Selain shower scrub,kite ade Dream Cream & Dream wash. .
.
Ini memang perfect duo lah. Lepas mandi dengan Dream Wash, sapu sapu belai belai sikit badan sendiri dengan Dream Cream. Confirm tidur lena. .
.
Bila bangun nanti, tadaaa!!!!
Kulit extra lembut dan wangi sangat sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Takde dah bau masam busuk bangun tidur ๐Ÿ™Š
.
.
Perfect duo ni menggunakan coconut oil dengan ekstrak susu untuk :-
โœ”๏ธmelembabkan kulit (xde dah kulit kering merekah semua tu ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธpudarkan parut, selulit, stretch mark (makin cantiklah kulit lepas ni ๐Ÿ˜)
โœ”๏ธuntuk cerahkan kulit pon sudah semestinya lah ๐Ÿ˜
.
.
Penggunaan 2-3minggu dah cukup untuk nampak perubahan tu.. (Konsisten ye sayang sayang ๐Ÿ˜˜)
.
Jom whatssap Anna sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
๐Ÿ“ฒ 013 300 1430
.
#everydayisascrubday #organicscrubbyanna #scrubslife #letscantik #freshopmalaysia #detoxshowerscrub #dryawayshowerscrub #oceansaltshowerscrub #cuppacoffee #coffeefacescrub #dreamwash #dreamcream #wearwhite #freshopmalaysia #scrubscrubscrub #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags