#dramapilihantontonvip

MOST RECENT

Hey guys! Kalau rindu jasmine yang psiko tapi akhirnya menjadi wanita yang solehah ha jangan lupa vote drama Kelip Kelip Di Kota London untuk Anugerah DFKL 2018 okay! Setiap 2 jam make sure korang ready nak click link then undi. No worries link ada dekat bio. It’s only one click away to vote! Jom serbu!
#kelipkelipdikotalondon
#dfkl2018
#dramapilihantontonvip
#nadiyahshahab

HARI TERAKHIR! Untuk kita mengundi drama #matrukun di "ANUGERAH DRAMA FESTIVAL KUALA LUMPUR 2018". #dfkl2018 #dramapilihantontonvip .
.
UNDIAN boleh dibuat setiap 2jam!.
.
Dapatkan link undian di bio profile instagram atau swipe up di instastory. #DramaFestivalKualaLumpur2018 #zoeyrahman #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

Assalamualaikum... Korang, jangan lupa undi Mia Ahmad sebab harini adalah hari terakhir undian. Cepat cepat undi sekarang! ❀

Link ada kat bio! Go go go!

#MiaAhmad #MiaAhmadSouls #AktresPilihan #MrBossMissStalker #PasanganPilihan #DramaPilihan #DramaPilihanTontonVIP #BiloNogoriJupoKelate

Hi guys!! Jom vote Abam @zoeyrahman sat dalam drama #matrukun #dramapilihantontonvip dptkn link undian di bio profile atau swipe up di instastory.😘 #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd

#Repost @teamzoeyrahman
β€’ β€’ β€’
Hi.. jom vote Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam.sehingga 30/4..boleh click link kat bio profile..TQ.😘 #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

Hi.. jom vote Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam.sehingga 30/4..boleh click link kat bio profile..TQ.😘 #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

Hi guys..good morning! Jgn lupa vote Abam @zoeyrahman dlm drama #matrukun #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam..sehingga 30/4..boleh click link di bio profile. #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

Hi.. jom vote Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam.sehingga 30/4..boleh click link kat bio profile..TQ.😘 #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

Assalamualaikum...
.
Korang, jangan lupa undi Mia Ahmad untuk kategori πŸ‘‡
.
πŸ’• Aktres Pilihan (Mr Boss Miss Stalker)
πŸ’• Pasangan Pilihan (Mr Boss Miss Stalker)
πŸ’• Drama Pilihan (Mr Boss Miss Stalker)
πŸ’• Drama Pilihan Tonton VIP (Bilo Nogori Jupo Kelate)
.
Pergi kat laman web : www.dfkl.com.my
.
Setiap 2 jam boleh undi balik taw. Tarikh undian ditutup pada 30 April ni. So pergi undi sekarang okay! πŸ˜‰
.
Jangan lupa untuk undi sekali yang ni πŸ‘‡πŸ˜„
.
πŸ‘‰ Aktor Pilihan (Ashraf Muslim - Mr Boss Moss Stalker)
πŸ‘‰ Antagonis Pilihan (Miera Leyana - Mr Boss Miss Stalker)
πŸ‘‰ Pengarah Pilihan (Heykal Hanifah - Mr Boss Moss Stalker)
πŸ‘‰ Skrip Pilihan (Sofia J Rhyland - Mr Boss Moss Stalker)
πŸ‘‰ Lagu Tema Pilihan (Forteen - Dekat Tapi Jauh)
.
#MiaAhmad #MiaAhmadSouls #AktresPilihan #MrBossMissStalker #PasanganPilihan #DramaPilihan #DramaPilihanTontonVIP #BiloNogoriJupoKelate

Hai waghih nismilan dan Klate! Dan Dah undi keβœ…βœ…
#BiloNogoriJupoKelate . πŸŽ­πŸ† Drama Pilihan Tonton VIP
.
Undi online melalui www.dfkl.com.my
Undian boleh dibuat sehingga 30 April 2018
.
Bole undi 12 kali sehari, sebab undian boleh dibuat setiap 2 jam.
Selamat mengundi!πŸ˜‰ #MiaAhmad
#NazriefNazri
#BiloNogoriJupoKelate
#DramaPilihanTontonVIP
#DFKL2018
#DFKL
#DramaSangat
#MasaUntukDrama
@izhamia.iloveyou
@story_izhamia
@izhamiastory
@nazrief.official.supporters

Good morning!
Guys, jangan lupa undi Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dfkl2018 #dramapilihantontonvip undi setiap 2jam, sehingga 30/4. Boleh click link di bio profile. #dramafestivalkualalumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd @hujanlebatsdnbhd

#Repost @zoeyrahmanfc
β€’ β€’ β€’
Good morning guys!
.
Jangan lupa voteee Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dfkl2018 #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam! Sehingga 30/4 .. boleh click link di bio profile
#DramaFestivalKualaLumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd
@zoeyrahmanfc.sg
@welovezoeyrahman
@zoeyrahmanph
@teamzoeyrahman
@hujanlebatsdnbhd

Good night guys!
.
Jangan lupa voteee Abam @zoeyrahman dalam drama #matrukun #dfkl2018 #dramapilihantontonvip vote setiap 2jam! Sehingga 30/4 .. boleh click link di bio profile
#DramaFestivalKualaLumpur2018 #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd
@zoeyrahmanfc.sg
@welovezoeyrahman
@zoeyrahmanph
@teamzoeyrahman
@hujanlebatsdnbhd

Good morning!🌹. @zoeyrahman
..
.
Guys! Jangan lupa teruskan mengundi drama #matrukun dalam Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2018. #dfkl2018 .
.
Undian boleh di buat setiap 2jam! (10kali sehari). Sehingga 30/april/2018.
.
Dapatkan Link undian di bio profile instagram / swipe up kat instastory.#matrukun #dramafestivalkualalumpur2018 #dramapilihantontonvip #zoeyrahman #teammamat #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd

Abam ni dah macam camera phone kami, setiap kali kami pandang Abam kami mesti tersenyum. heheh Take care Abam @zoeyrahman kat bangkok, thailand. Kami dekat sini Tak lupa utk mengundi drama #matrukun . Jom!! Pakat undi, click je Link kat bio profile tuh.😘 thank u guys! Love you so much Abam.❀ #zoeyrahman #dfkl2018 #dramafestivalkualalumpur2018 #dramapilihantontonvip #masauntukdrama #hujanlebatsdnbhd

Most Popular Instagram Hashtags