[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dramapilihantontonvip

280 posts

TOP POSTS

Dr Alesya ni drpd ko meroyan x tentu pasal, siap nk tikam Aneem bagai..baik ko g undi #MehSandarPadaAku kt www.dfkl.com.my ade gak paedah nyer..mne tau bleh menang #DramaPilihanTontonVIP 😁😁 #MiraFilzah #JajaIliyes #DFKL2017

Me when:

Dapat tahu #MehSandarPadaAku & @mfmirafilzah menang #DFKL2017 semalam. TAHNIAH!! Satu kejayaan besar. Terbukti, mira menang sebab bakat yg ada dalam diri mira, bukan sbb gosip murahan, bukan sbb gosip bercinta

Ai tak tgk #DFKL semalam sbb smalam kat atas bus otw balik kampung dr putrajaya. Cuba dapatkan tiket, tp.. Ada jugak tunggu kot kot ada tiket lebih, tp.. Semuanya mcm angin sepi, walaupun PICC sekangkang mawas je dr rumah

Agak poyo caption nya, walaupun.. Yeay!! Baru sampai rumah ni

#DramaPilihanTontonVIP
#AktresPilihan

Bts: Meh Sandar Pada Aku.
.
Akan Datang 11 HARI LAGI!, Slot Dahlia, setiap hari Jumaat hingga Ahad jam 7 mlm di tv3 πŸ¦‹Jgn lupa undi #MehSandarPadaAku sebagai Drama TONTON Pilihan di www.dfkl.com.my 2017 .
#MiraFilzah #AfnanTasneem #dramapilihantontonvip

One of my feveghet scene.. hahaha comelnye die.. jangan lupe undi #MehSandarPadaAku di #dfkl2017 dalam kategori #dramapilihantontonvip ok.. #mirafilzah #aliffaziz

: Nanti korang sure enjoy dengan keletah @zulinaziz yang mengindahkan #NahuRindu yang akan mula ditayangkan Khamis ini (16/2/2017) jam 9 malam di #SlotZehra @tv3malaysia . Save ur dates!
.
*NAHU
dari segi bahasa ada banyak maksud, antaranya: (1) Menyerupai (2) Arah (3) Timbangan
.
*Don't forget vote #NahuRindu dalam kategori #DramaPilihanTontonVIP #DFKL2017 www.dfkl.com.my

Yeayyyy #DramaPilihantontonVIP dimenangi #MehSandarPadaAku! ❀️
Strim LIVE siaran HD Anugerah #DFKL2017 di tonton.com.my dan aplikasi tonton sekarang!
Juga siaran langsung di @tv3malaysia. #tontonMacamVIP

Saksikan kemeriahan sewaktu pengumuman #MehSandarPadaAku sebagai #DramaPilihanTontonVIP di malam anugerah #DFKL2017 tadi..
.
.
Wah, menerujakan sungguh sewaktu diumumkan tadi😍😍😍..
.
.
Muka semua ada senyummmmmmmπŸ˜†πŸ˜„πŸ˜‡..
Alhamdulillah..
.
.
#regrann from @shiramukti

Congratulation @mfmirafilzah semalam menang #dfkl kategori #aktrespilihandfkl dan #dramapilihantontonvip (meh sandar pada ku)πŸ™ŒπŸ™ŒπŸŽ‰πŸŽ‰ wah Congratulation sekali lagi ni hasil undian dan sokongan korang semua @miraclegacy_ dan di luar sana tanpa korang @mfmirafilzah takkan menang anugerah ni πŸ†πŸ†
Congratulation πŸŽ‰πŸŽ‰
@mfmirafilzah @miraclegacy_
#mirafilzah #miraclegacy #miralovee #dfkl #aktrespilihandfkl #dramapilihantontonvip #Congratulation #sobeutiful πŸŽ‰πŸ™ŒπŸ˜

MOST RECENT

@Regrann from @mfmeow_03 - Alhamdulillah.. TAHNIAHH!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Aktres Pilihan Mira Filzah Cinta Si Wedding Planner & Tahniah jugak buat Team Meh Sandar Pada Aku! Drama Pilihan tonton VIP πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
Terima Kasih kepada yang mengundi 😘✨ .
Bak kata Lady Boss Mf "ini untuk kita😊✌"
.
#MiraFilzah #AktresPilihan #AfnanTasneem #ZaraBatrisya #CintaSiWeddingPlanner #MehSandarPadaAku #CeritaKita #DramaPilihantontonVIP #DFKL2017 - #regrann πŸ’’

Tengah undi kesayangan πŸ’... tertiba rindu bangat kat #MehSandarPadaAku 😘 hari ni kan jumaat... dok ingat citer MSPA ada lagi tayang kat tv...haish! ~
~
Apa pun moh kita terus gandakan undi #LadyBossMF untuk saat2 akhir ni...
LETS VOTE VOTE VOTE πŸ’ͺπŸ’ͺ
~
~
#MiraFilzah #Miraclegacy #aliffaziz #Nadanursyuhada #Jajailiyes #Marrmohamad #MehSandarPadaAku #AfnanTasneem #SyedNadzhan #zeelproduction #hjzil #dramapilihantontonvip #takmoveonlagi
#ABPBH30 #PelakonTVWanitaPopular #PengacaraTVPopular #WeLoveYouMF #TogetherWeStrong #DemiMF #StayHumble #mf4ever_zz

Akan merindui Aneem dan Nadzhan πŸ’• serta semua watak dalam #MehSandarPadaAku pada setiap hujung minggu akan datang😒
~
~
Dalam drama ni semua rencah ada... gembira romantik sedih geram marah sengal gila2 lurus bendul sakit hati... ~
~
Selamat Malam semua #sahabatalammaya ~
~
#AfnanTasneem #SyedNadzhan #papanadzhan #mamaaneem #papaaleesya #mamaaleesya #DrAleesya #DrRam #AdamNaufal #SyedEmir #KakMas #Salwa #tokwan #makwan
#MiraFilzah #AliffAziz #Jajailiyes #Nadanursyuhada #Aishahilias #Marrmohamad #asyrafaley #redzarosli #hjzil #aifabatrisya #zeelproduction
#dramapilihantontonvip #dfkl2017
#mf4ever_zz

@Regrann from @miraclegacy_indonesia - Tak ade episode yg tak best. Dr awal sampai akhir. Senang, sedih, gelak, haru, marah, geram, sweet, meroyan, bengang, romantik. Semua sekali lah ο˜—ο˜—ο˜—ο˜—ο˜— Kasih Tranding Petang nii untuk episode terakhir @miraclegacy_

@mfmirafilzah @aliffaziz91
@jajailiyes_ @marrmohamad @hj.zil @aiditnoh @natrahkhalil @angah_09 @faeezahisan
Pic by @ashkun86

#MehSandarPadaAku
#mehsandarpadaakuepisodeakhir #DramaPilihanTontonVIP
#dfkl2017

Tak ade episode yg tak best. Dr awal sampai akhir. Senang, sedih, gelak, haru, marah, geram, sweet, meroyan, bengang, romantik. Semua sekali lah πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— Kasih Tranding Petang nii untuk episode terakhir @miraclegacy_

@mfmirafilzah @aliffaziz91
@jajailiyes_ @marrmohamad @hj.zil @aiditnoh @natrahkhalil @angah_09 @faeezahisan
Pic by @ashkun86

#MehSandarPadaAku
#mehsandarpadaakuepisodeakhir #DramaPilihanTontonVIP
#dfkl2017

Best Moment #DFKL2017.
.
.
Babang Irwansyah "hehehe.. ihh.. cantik cantik, sayaaa suka sekali". lagi cantik bila yang disebut "Mira Filzah @mfmirafilzah". makin semangat nge'vote kamu beby mira hehehe... lihat pembaca nominasinya tertarik gitu ya, next, bisa kali ya mira dengan Irwansyah dipertemukan di satu projek setelah artis indonesia randy pangalila. coleg bigboss @marrmohamad.
.
.
selamat sekali lagi untuk #miraFilzah sbg #AktresPilihan & Drama #mehsandarpadaaku #DramaPilihanTontonVIP.
.
.
LETS VOTE πŸ’– @mfmirafilzah untuk #ABPBH30

SO, ini cara cara nak undi LOVE πŸ’–
Anugerah Bintang Popular Berita Harian 30.
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’.
Tercalon di 2 kategori;
.
βœ” Pelakon TV Wanita Popular
βœ”Pengacara TV Popular

Congratulation @mfmirafilzah semalam menang #dfkl kategori #aktrespilihandfkl dan #dramapilihantontonvip (meh sandar pada ku)πŸ™ŒπŸ™ŒπŸŽ‰πŸŽ‰ wah Congratulation sekali lagi ni hasil undian dan sokongan korang semua @miraclegacy_ dan di luar sana tanpa korang @mfmirafilzah takkan menang anugerah ni πŸ†πŸ†
Congratulation πŸŽ‰πŸŽ‰
@mfmirafilzah @miraclegacy_
#mirafilzah #miraclegacy #miralovee #dfkl #aktrespilihandfkl #dramapilihantontonvip #Congratulation #sobeutiful πŸŽ‰πŸ™ŒπŸ˜

Alhamdulillah @mfmirafilzah menang #AktressPilihan (CintaSiWeddingPlanner) dan #DramaPilihanTontonVIP (MehSandarPadaAku)
.
.
Thanks to @marrmohamad sbb bgi chance kat #MiraclegacyFamily yg hadir semlm utk rasa pegang n bergambar ngan hadiah tu. First timeπŸ˜….
#MiraFilzah
#DFKL2017
#AktressPilihan
#DramaPilihanTontonVIP

Baru ada masa nk repost 🀣.Lepas selesai DFKL dpd mlm td smpai ptg trus meeting la segala bagai.Tahniah #MehSandarPadaAku menang kategori drama pilihan tonton.Saya terlibat dri awal sewaktu dijemput oleh yg mulia @hj.zil utk sesi casting hero drama ini.Malaysia kurang hero ke sis? 😌.Tahniah semua team terlibat, @marrmohamad yg meletup2 dah ada fans tau skrg 🀣 dan semualah pelakonnya.Adalah sekali dua menjenguk di set.Tahniah juga penulisnya @aifabatrisya ,saya suka novel ni.Bila nak buat #MehSandarPadaKaka pulak ni?🀣.Sbb ramai nau yg bersandar kt kaka nk itu ini,pastu hilang dibawa arus 😌.
.
Tu suka sgt la tu @hj.zil .Semalam jugak dpt bwk setable penuh team asal #TeamZeel yg mula2 kitorg kenal hj di set drama #MaafJikaAkuTakSempurna then #Bencinta smpai lah skrg.Happy for u hj,tak sia2 mengundi.Tahniah semua #MehSandarPadaAku once again 😘.
.
#DFKL2017 #DramaFestivalKualaLumpur #DramaPilihanTontonVIP #MehSandarPadaAku #ZeelProduction #TeamZeel #MehSandarPadaKaka #BahuSandarDahTakdeKeSis 😌😌

Moh ler kita sama2 sandar menyandar #MehSandarPadaAku Tahniahhh the best memory ... heheh Hanya kamu2 saja ku jadikan sandaran cinta.. 😍❀❀✨✨ Walaupun kesayangan @mfmirafilzah jauh dimata namun tetap dekat dihati ❀
#MiraFilzah
#MiraclegacyFamily
#MehSandarPadaAku
#DramaPilihanTontonVIP
#dfkl2017
#TogetherWeStrong
#SyukurSelalu
#mayallahblessyoualways

Alhamdulilah yeahhhh Mira Menang xboleh nk move lagi Anugerah dfkl smlm muka hepi giler bila kesayangan @mfmirafilzah #AktresPilihan dan team #MehSandarPadaAku dinobatkan sebagai pemenang hepi tak terkata hanya Allah SWT je yg tau ap yg kami rasa smlm... Syukur ke hadrat Ilahi atas segala nikmat yg diberikn kpd kesayangan kami Nur Amirah Filzah Alhamdulilahh.. Semoga mira terus maju jaya dalam ap jua bidang yang mira ceburi Aaminn.. 😘❀❀✨✨✨ #MiraFilzah
#MiraclegacyFamily
#TogetherWeStrong
#DemiMira
#DFKL2017
#AktresPilihan
#MehSandarPadaAku
#DramaPilihanTontonVIP
#SyukurSelalu

Assalamualaikum.
Tahniah kesayangan @mfmirafilzah (Zara Batrisya & Afnan Tasneem) menang #AktressPilihan (Cinta Si Wedding Planner) dan #DramaPilihanTontonVIP (Meh Sandar Pada Aku). You deserve it. We always support you. Semoga terus bersinar mewarnai industri hiburan tanah air dan menghiburkan kami dgn pelbagai watak di masa akan datang. Kami sentiasa di belakang LadyBoss.
.
.
#MiraFilzah✨
#LadyBossMF
#TogetherWeStrong
#DemiMira
#MiraclegacyFamily
#MF0090
#DFKL2017
#CeritaKita
#AktressPilihan
#DramaPilihanTontonVIP

πŸ€“ Tahniah my dear @mfmirafilzah for actress Pilihan Drama #cswp and to all crew drama dan novelis #MehSandarPadaAku kerana memenangi drama pilihan tonton vip 😘😘 πŸ€“
πŸ‘πŸ‘...
.
.
#MiraFilzah
#actresspilihandfkl
#dramapilihantontonvip
#DFKL2017

Most Popular Instagram Hashtags