[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dramamelayu

15334 posts

TOP POSTS

Drama : CINTA PLASTIC
Pelakon : @shaadrianaa fahmi

Director: @heyshrosahja
Credit: @ttfga
#ttfgatakeittothestreets #dramaslotakasia #dramamelayu

Drama : CINTA PLASTIC
Pelakon : @shaadrianaa fahmi

Director: @heyshrosahja
Credit: @ttfga
#ttfgatakeittothestreets #dramaslotakasia #dramamelayu

Masa ni menyampah gila dgn Azlan... 😠😠😠
.
.
#lukisantakdir
#Neelofa
#dramaMelayu

#syurgayangkedua Jangan lupa, Episod 3 hari ni, jam 6pm terima kasih atas sokongan utk 2 episod sebelum ni, teruskan menonton di Astro Prima dan Maya HD @astrogempak @orangetreeproduction @fazlinaahmaddaud @jalaludinhassan #zarulhusin #zarulhusinentertainmentsdnbhd #zarulians #nadcsentertainment @astrogempak #slotTiara #dramaMelayu

.
Rasa nak throwback psl drama #NurKasih ini. Since now budaya throwback2 drama fav dan fenomena ni, terasa nak join jugak 😁😁. .
.
Kalau nak bercerita tentang drama yg mencetuskan fenomena, drama NurKasih tahun 2009 adlh antara drama yang layak ditarafkan sbg drama fenomena. Hebatnya penangan drama ini yg bersiaran lapan tahun lepas telah membuatkan kebanyakan org, dr cikgu sekolah ke makcik jual kuih bercakap ttg drama ini. Terus melonjakkan nama TizZaqyah dan Remy Ishak. (ehem khabarnya cinta lokasi berputik, from reel to real 😁. Tp jodoh tiada, after 3 yrs mereka berpisah but remain on good terms with one another)
.
Kalau dibandingkan dengan drama Melayu hari ini, agak besar juga bezanya. Drama NurKasih ini bukan adaptasi mana2 novel popular. Drama ini berdiri sendiri dgn kekuatan jalan cerita dan lakonan mantap pelakonnya. Cuma agak stress krn asyik berdebar2 dada tertunggu2 episod seterusnya, sbb tak tahu apa akan jadi. Kalau drama skrg, confirm dh tahu sbb dh baca ending novel 😁😁. .
.
Drama ini menjadi sebutan dan popular tanpa perlunya marketing gila2 di social media. Takde follower juta2 atau perlu guna FBads. Kebanyakan tahu dr word of mouth, disampaikan dr org yg dh tersangkut tgk cerita ni. Rating final episod rsnya kalau x silap 3++ juta. Dan krn sgt kuat penangan drama ini, NurKasihTheMovie was created as the sequel dan penutup kpd drama hebat ini. .
.
Kalau sesiapa belum tengok, sila google cari. Drama ini menjadi fenomena bukan krn aksi sweet hero-heroine, tp krn jalan cerita yg sangat baik. Cinematography yg cantik dan mesej yg bermakna. Semua pelakonnya, dr hero kpd pelakon extra memainkan watak dgn cemerlang. Tak caya? Kenalah tengok 😁. .
.
Saya bangga mengatakan saya peminat dan pengikut drama rantaian NurKasih ini. Pada saya, sesuatu drama itu adalah hebat apabila berjaya meninggalkan mesej yg ada nilai kepada yg menonton. Tanpa sambutan anniversary, tanpa laungan worldwide trending, tanpa kumpulan fans yg defensif dan taksub, drama NurKasih kekal classic dan terpatri sbg one of the best Malay Drama ever in Malaysian industry. .
.
Bila lagi nak ada cerita mcm ni agaknya 🤔🤔 .
#nurkasih
#dramaMelayu .
.
Photo taken from @tontonmy.

Semua drama terbitan @sheilarusly_jspictures best! 👍🏻👍🏻 Jom baca artikel penuh di instastory dengan hanya swipe ⬆️⬆️ keatas sahaja. #mstaronline #dekatkanjarakkita #dramamelayu

@Regranned from @sweetie_honeybee_dream - We are coming from different background..
We are living in a different culture and different life style...
.
.
But when love come to us..
There are nothing we can do..
Even we are different but love make us becoming one💘
.
.
Sesungguhnya dengan kasih sayang Allah, tiada yang mustahil between #HilmanYong @alvinchong123 and #intanzulaikha @emma_maembongofficial .

Please repost dan regrann my post ni banyak2 dan tag @globalstationsb @astrogempak @rajaahmad tanpa putus2 because we need #awaksukasayatakPart2 with original cast okay

Kak @melurjelitaofficial

#dramamelayu
#astrogempak
#astromegadrama
#malaydramaseries
#acfc - #regrann

MOST RECENT

APA YANG CATUABA GOLD BOLEH BANTU ANDA .? tak baca tak tahu kan.
.
.

Apa kebaikan mengamalkan CATUABA GOLD ?

1. Menggalakkan zakar mengembang menjadi lebih besar dan panjang di tambah pula keupayaan bersama dengan kuat.

2. Mencegah pancutan pra matang ketika bersama,zakar menjadi lebih keras dan tahan lama demi memberikan kepuasan berganda. ( suami cepat pancut pasti isteri tak puas ). 3. Memberikan badan yang bertenaga,kuat dan sihat.

4. Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.

5. Melancarkan perjalanan darah dan membetulkan sistem saraf.

6. Meningkatkan sistem imunisasi badan dan menguatkan daya ingatan walau lanjut usia.
7. Memperbaiki peredaran darah dan mencegah penyakit kardiovaskular.
8. Menggalakan rembesan hormon dan menseimbangkan hormon tubuh.

9. Merawat hiperplasia prostatik benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.

10. Menggalakkan pembesaran sekali ganda zakar dan juga menebalkan zakar.

11. Menghindarkan dan merawat mati pucuk.

12. Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma.

13. Tahan lama bila beraksi 30 minit - 1 jam.
.
.
Ngam tak ngam .? Buka seluar tanya la bwh tu. Hihihihi

Bro nk mahukan lebih aksi ke bile brsme? Msti best kn ble bnyk aksi. Brgurau senda dgn wife. Saat kdengaran suara merengek nya kerana kpuasan. Pehhh nikmat dunia. Hahaha
.
Mcm mne nak lame? SENANG JE. IKAT KEPALA TAKUK DENGAN GETAH. hahaha. Gurau je bro. Msti la guna #menserum #menserumbrazil. Tak panas tak kebas. Bole la lyn smpi 30minit. Tpi mcm kjap gak tu. Hahahaha

BINI HOT PANCUT AWAL!!! KALI NI LEBIH LAMA BERAKSI DENGAN XSTIVE MEN.

Xstive Men Original Usa membuatkan zakar korang : ✔️ Lebih Power.
✔️ Lebih Besar & Mantap.
✔️ Lebih Lama Beraksi.

Xstive mampu buat bini korang mesti tersunyum teringat kehebatan korang malam tadi. 😁. Jom kami sharekan testimoni-testimoni yang power-power. Ada brani? 😈

Drama : CINTA PLASTIC
Pelakon : @shaadrianaa fahmi

Director: @heyshrosahja
Credit: @ttfga
#ttfgatakeittothestreets #dramaslotakasia #dramamelayu

Drama : CINTA PLASTIC
Pelakon : @shaadrianaa fahmi

Director: @heyshrosahja
Credit: @ttfga
#ttfgatakeittothestreets #dramaslotakasia #dramamelayu

ALHAMDULLILAH . . BAJU SEMUA DAH FIT DAN KINI LEBIH BERTENAGA . TERIMA KASIH SUPER KING. " Kalau dulu aku lah yang paling kurus keremping dan paling cepat letih yarobbi .selalu kena bahan dan maki tapi aku balas dengan gelak sahaja. Padahal hati aku tuhan jelah tahu. Makwe nengok aku pon hiba je rasa . Tak menyakinkan langsung.

Akhirnya selepas seminggu mengunakan produk POWER ni.. baju aku mulai fit dan makwe makwe ada juga yang curi curi pandang aku .sebelum ini Banyak juga produk aku guna dulu tapi semua tak jalan.tapi produk ini Real power .

SUPERKING ON MB ! ! !

MUSCLE BOOSTER
ENERGY BOOSTER

TESTORTERONE bOOSTER

SUPERKING disahkan HALAL oleh jakim malaysia
SUPERKING diLULUSkan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN malaysia
Anda boleh gunakan tanpa ragu dan was-was.

Wangian Hot Perfume Phero-X Untuk Lelaki

Wangian Hot Perfume Phero-X – Hormon Pemikat Wanita
Wangian hot perfume [Phero-X] merupakan wangian hormon pemikat wanita yang paling laris jualan di Malaysia sejak tahun 2005 lagi. Wangian hot perfume [Phero-X] telah membantu ramai lelaki menyelesaikan masalah lelaki untuk berhadapan dengan wanita. Ya !! Mungkin wanita idaman, wanita yang anda tertarik dan terpikat untuk dijadikan pasangan hidup yang pertama atau seterusnya…. ANDA Mahu Tahu Formula Memikat Wanita Paling Hebat & Berkuasa !! Phero-X merupakan Hormon Pemikat Wanita secara halus No 1 Didunia.

MEMIKAT WANITA DALAM SESAAT, Teknologi Morgan Lab Russia.

Fungsi Pheromones Dalam Phero-X Mempengaruhi Minda Separa Sedar Wanita !! Memperkenalkan wangian hot perfume; terbaik untuk memikat hati, cinta dan disenangi oleh wanita…Phero-X.

Phero-x
RAHSIA MEMIKAT WANITA
-Memikat wanita
-Membuatkan wanita rasa tertarik
-Memberikan anda daya aura bau "Kejantanan yang unik"
-Membuatkan lelaki&wanita tahu kehadiran anda
-Menyesuaikan "Chemistry" anda dengan orang sekeliling
-Membuat minda bawah sedar orang sekeliling menjadi positif
-Meningkatkan hormon kelakian anda secara luaran
✅ yang bujang senang dapat awek.
✅ yang dah kahwin pun dapat awek.
✅ yang bini satu boleh jadi dua.
✅ yang bini dua boleh jadi tiga.
PM for detail...

Spanish Fly merupakan cecair perangsang nafsu sesuai digunakan bagi membangkitkan nafsu isteri ketika suami ingin melakukan hubungan intim.
Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi.

Fungsi Spanish Fly :

1 – Membangkitkan berahi dan nafsu seks isteri datang secara membuak-buak

2 – Meningkatkan selera isteri untuk melakukan hubungan seks

Cara Penggunaan Spanish Fly

1 – Titiskan 10-15 titisan cecair ini ke dalam apa jua jenis minuman.

2 – Cecair perangsang ini boleh melarut dengan segera setelah dicampurkan dengan minuman.

3 – Dengan maksimum 15 titisan, si isteri akan merasa rangsangan dan sensasi seks hadir seperti mahu mengadakan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja ikut kemahuan.

Produk ini dijamin SELAMAT dan ianya dihasilkan dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan.

Seelok-eloknya suami mintalah kebenaran dari isteri agar niat baik anda untuk membantu si isteri dalam meningkatkan nafsu seksnya tidak dipandang serong.

Amaran : Produk ini hanya sesuai buat pasangan yang sudah berumahtangga sahaja.

still rolling😪#onset #rtm #dramamelayu

KEPUASAN SEHINGGA PUTIH MATA
.
.
Fuhhh betul2 nikmat kalau dah sampai berputih mata. Macam kene rasuk dah. Hihihihi.
.
.
Saiz besar dan lambat pancut. Itu yang pasangan ingin kan. Kalau tak memang tak rasa la bro.
.
.
Yang penting adalah amalkan #catuabagold ni. Herba asli dari Brazil. Tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan.

TAK SAMPAI 5 MINIT DAH TEWAS .?? .
Isteri nak berjam bro. Bro bagi 5 minit je. Puas dia belai bro. Perempuan ni klimaks lambat bro. Kalau 5 minit tu dia baru nak rasa. .
Dah cuba banyak produk tapi tak bole jalan .? Mari cuba #menserum #menserumbrazil . Tak kebas dan tak panas. Bila di amalkan dengan urutan boleh membesarkan zakar sekali ganda.

MEN SERUM BRAZIL / THE DELAY SPRAY FOR MEN 10ml

MEN SERUM BRAZIL is a 100% artificial herbs from Brazil It was created to provide Men Durable during intercourse. ✅Improve the sexual function and desire of husbands. ✅ Helps reduce the level of excessive sensitivity. ✅Help the husband last longer if he is with his wife. ✅ Helps overcome premature ejaculation or premature ejaculation. ✅ Increase penis tension Overcoming fatigue and muscle cramps. ✅ Increase enjoyment when together. ✅ Helps to strengthen husband and wife relationships
How to use is included:- Spray All Head Penis, 30 Min before joint to get a great effect. Wash after 30 minutes spray.

100% herbal ingredients :- Small molecules of water benzalkonium bromide , butylene glycol , glycerin , cloves , herbal cistanche , fragrance ---------------------------------------------------------------- MEN SERUM BRAZIL / THE DELAY SPRAY FOR MEN 10ml

MEN SERUM BRAZIL adalah 100% herba dari Brazil. Ia diciptakan untuk memberikan Lelaki Tahan Lama lebih 30 minit semasa hubungan seks. ✅ Meningkatkan fungsi seksual dan keinginan suami. ✅ Membantu mengurangkan tahap kepekaan yang berlebihan. ✅Bantu suami lebih lama lagi jika dia bersama isterinya. ✅ Membantu mengatasi ejakulasi pramatang atau ejakulasi pramatang. ✅ Meningkatkan ketegangan zakar Mengatasi keletihan dan kekejangan otot. ✅ Meningkatkan keseronokan apabila bersama. ✅ Membantu memperkuat hubungan suami isteri ✅ Membesarkan zakar sekali ganda selepas penggunaan

Cara penggunaan dimasukkan: -

Sembur Semua Kepala, urat bawah dan badan zakar. Pasti di ratakan. 30 Minit sebelum bersama untuk mendapatkan kesan yang hebat. Basuh selepas 30 minit semburan.

100% bahan herba: -

Molekul kecil air benzalkonium bromida, butilena glikol, gliserin, ulas, cistanche herba, pewangi

Alaaaaa boringgg laaa macam ni, baru 5 MINIT dah GAME awal, alasan penat lah, ngantok lah, tak sihat dan macam-macam lagi alasan di buat nya. .
.
Lelaki malu nak mengaku yang cepat pancut ni masalah utama pada lelaki, isteri mana nak puas, dah main 5 MINIT dah game !!
.
.
Yang mana ada masalah seperti ini, cepat2 lah ubah puas kan isteri anda, tak malu ke hari hari kene ejek, kesian isteri muke dah cantik, tapi sayang cepat pancut, hanya spray sahaja setengah jam sebelum bersama, anda dah boleh hayun sampai ke subuh.

KELEBIHAN SUPER KING ONE MB. . *KELAKIAN OPTIMUM* 💪 Membesarkan & Memanjangkan Zakar. 💪 Membaik Pulih Tenaga Batin. 💪 Merawat Masalah Mati Pucuk. 💪 Memastikan Alat Sulit Sentiasa Keras & Solid. 💪 Tahan Lebih Lama Ketika Beraksi. 💪 Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sperma. . *AKTIVITI SUKAN* 💪 Meningkatkan Tenaga & Stamina. 💪 Membina Ketahanan & Fokus. 💪 Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot. 💪 Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout. . *KESIHATAN* 💪 Mencegah Diabetis & Darah Tinggi. 💪 Mengawal Paras Gula Dalam Darah. 💪 Mengurangkan Kolestrol. 💪 Membakar Lemak. 💪 Membaiki Sistem Peredaran Darah. 💪 Memperbaiki Sistem Imun. 💪 Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular.

“Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Daya Tarikan Seksual Kepada Anda!”
Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan tertarik kepada ANDA?
Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama anda?
Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa SEBAB LOGIK?
Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN anda dengan wanita?

Phero-X Pheromones Amat Sesuai Diguna Untuk:
1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!
KESAN PHERO-X
Mood yang relaks
Perasaan ceria
Kitaran ovulasi berubah
Tanggapan betapa menariknya anda
Bersedia dan Keinginan mengadakan Hubungan Seks dengan anda!

Klu novel ni didramakan sape sesuai bwk watak suami yg hilang dan perampas tu #tolongcarisuamiku #akubukanperampas #dramamelayu #slotakasia #tv3

Ada sahabat saya yang sedang mencari eye liner yg senang di gunakan, mudah di tanggalkan?
Jangan risau adik dan kakak semua 😀
Guna Miracle Eyeliner Nurraysa
Bentuknya yg tajam dan runcing di hujung memudahkan awak awak semua untuk menggunakan eye liner nie...hanya buka penutup eye liner dan tarik sampai ke hujung mata anda.dah siap.

Yang bestnya ia mudah di tanggalkan,serta mata jadi cantik dan menawan.tak comotkan mata ye awak awak semua😉

Hebatnya penangan Miracle Eyeliner Nurraysa nie.
Jom cuba pasti puas hati+repeat order 😁

Berminat? Wasap sis ke 013-4383502 atau klik link di bio sis jer ok 😉

#selamatmalam
#nurraysabeauty
#kosmetikmurah
#cantik
#anggun
#promosi
#salesnurraysa
#yearendsales
#viral
#lokalbrand
#nursajat
#letscantik
#ajimaura
#seminar
#belajarinstagram
#terapiinstagram
#bisneswoman
#youngmillionaire
#dramamelayu
#redvelvet
#mesrawuduk
#dropshipwanted
#friendshipgoals
#muslimah
#happylife
#lifestyle
#freedom
#syukurselalu
#like4like
#lotsoflove

JANNA PEPLUM KEPOK
.
Material : Crepe
.
Free size
Measurement :
Bust fit till 38 inch
Sleeve 21 inch
Front length 21 inch
Back length 24 inch
Shoulder 15 inch
.
Features :
Tali untuk kemasan
3d codroy material
Kepok2 peplum style
.
Note : Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
.
Click #amandarfaablouse for more item
.
Price : RM55
Postage : RM8 SEM | RM12 SS
.
WA 019-3203390 to purchase
#bismillah #latifadzpastimaju #bersangkabaik #awaksukasayatak #cakapyangbaikbaik #semogamurahrezeki #merecikhawau #blousehipster #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #budakwicet #naklawa #nakbajumurah #clevergirltv3 #cuticutimalaysia #nakmurah #hijabistamalaysia #nakcantik #naklawa #acahacahhipster #serembanmacammacamada #uitmsegamat #nakcantik #dramasangat #dramamelayu #blousemampumilik #gegarvaganza2017 #adanampakmummyhappy #aaagerobokgagacasual

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN NOVEMBER RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang NOVEMBER di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat :

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'songket' membuatkan si pemakai kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS)
013-5187330 sms/whatsapp

#bazaarpaknil #pkns #selangor #seminar #akaksado #viral #bisneswoman #instafamous #terapiinstagram #syukurselalu #like4like #youngmillionaire #instadiary #localbrand #dramamelayu #meletop #nakbelajar #surirumah #rayaaidiladha #ajimaura #mesrawuduk #lifestyle #happylife #muslimah #anggun

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN NOVEMBER RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang NOVEMBER di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat :

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'songket' membuatkan si pemakai kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS)
013-5187330 sms/whatsapp

#bazaarpaknil #pkns #selangor #seminar #akaksado #viral #bisneswoman #instafamous #terapiinstagram #syukurselalu #like4like #youngmillionaire #instadiary #localbrand #dramamelayu #meletop #nakbelajar #surirumah #rayaaidiladha #ajimaura #mesrawuduk #lifestyle #happylife #muslimah #anggun

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN NOVEMBER RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang NOVEMBER di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat :

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'songket' membuatkan si pemakai kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS)
013-5187330 sms/whatsapp

#bazaarpaknil #pkns #selangor #seminar #akaksado #viral #bisneswoman #instafamous #terapiinstagram #syukurselalu #like4like #youngmillionaire #instadiary #localbrand #dramamelayu #meletop #nakbelajar #surirumah #rayaaidiladha #ajimaura #mesrawuduk #lifestyle #happylife #muslimah #anggun

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN NOVEMBER RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang NOVEMBER di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat :

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'songket' membuatkan si pemakai kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS)
013-5187330 sms/whatsapp

#bazaarpaknil #pkns #selangor #seminar #akaksado #viral #bisneswoman #instafamous #terapiinstagram #syukurselalu #like4like #youngmillionaire #instadiary #localbrand #dramamelayu #meletop #nakbelajar #surirumah #rayaaidiladha #ajimaura #mesrawuduk #lifestyle #happylife #muslimah #anggun

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN NOVEMBER RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang NOVEMBER di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat! Berbunga hati tengok sis sopan je almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat :

1. Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak 'songket' membuatkan si pemakai kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.

2. Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

3. fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil 'exclusive' .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
4. Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS)
013-5187330 sms/whatsapp

#bazaarpaknil #pkns #selangor #seminar #akaksado #viral #bisneswoman #instafamous #terapiinstagram #syukurselalu #like4like #youngmillionaire #instadiary #localbrand #dramamelayu #meletop #nakbelajar #surirumah #rayaaidiladha #ajimaura #mesrawuduk #lifestyle #happylife #muslimah #anggun

Setiap impian harus dikejar agar impian Itu tidak keciciran

#brocuba #lelakihebat #budaksekolah #kerjagomen #kit #drama #dramamelayu #bosan

Sebuah karya yang hebat lahir daripada satu team yang juga hebat!! Tahniah buat semua, next year bikin gempaq lagi!
10 DRAMA PALING RAIH PERHATIAN PENONTON UNTUK 2017; Baca di blog 👉 http://engkumuzahadin.blogspot.my/2017/12/10-drama-melayu-paling-top-menurut.html?m=1 LINK blog ada di bio 👆 . . .

#entertainmentblogger #hiburan #dramaadaptasinovel #dramamelayu #dramameletop #dramaakasia #megadrama #top10 #googletrends2017 #google #taktuntuang #adanampakmummyhappy #gegarvaganza4 #abangnaktegur #bakalmenantumakawak #nurraysa #pamoga #likeforlike #regrann #ajimaura #akademiinsta #meroket2017 #andainyatakdir #sayangpapasayatak #heroseorangcinderella #dudapujaandara #suamikupalingsweet #pinggantakretaknasitakdingin #titiancinta #mencintaimumrphotographer

Hey guyss ! Assalamualaikum semua.. 😃. Sorry for being inactive sejak sekian lama 😂😂😂.. seriusly coach rindu nk keep sharing dgn you guyss..Did you miss me ?? 😝😝😝..
.
Komen sikit korang nk topik apa utk coach share dgn korang sbg warm up utk coach kembali bersesi di sini ? 👇👇👇
.

<Kain Terbaharu> - Deep Blue dgn White Hologram Stripes ‼️ .
Kelebihan Corak Kain ini : 💎Dear akan kelihatan lebih Ramping aka Slim! ! Disebabkan Corak yg amat istemewa ini 🎊
💎💎 Dear akan jadi Tarikan org ramai...👸🏻🙆🏻
💎💘Kain yg Simple tapi Elegant! .
💃🏻Sesuai dijadikan #bajukurung #blouse #plazzo & #mcm2 lagi....
😻😘
💬Dm / Call Sis Untk Bantuan Memilih Kain Idaman Dear Ols ! 🔊Pilih lah Kain Yg Tepat dgn Wajah Dear dgn Dm / Call Sis! #sisbantu .
#kedaikain #cantiknya #meletop #era #nabilarazali #fattzura #fazurafans #fattahrians #lazada #fashionvalet #rizmanruzaini #productkecantikan #gossip #umno #bn #melayu #rozitachewan #bercuti #pantai #rcw #dramamelayu

Nantikan drama bersiri Kekasih Paksa Rela akan yang mengisi slot Akasia TV3. Drama sebanyak 28 episod terbitan Creative Skill Solution Sdn Bhd, diarahkan oleh Idora Abdul Rahman. Pelakon utama ialah Remy Ishak, Intan Najuwa, dan Ain Edruce. Akan ditayangkan di TV3 bermula 26 Disember 2017 menggantikan drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku
@intannajuwa #Slotakasia #akasia #kekasihpaksarela #akasiatv3 #drama #intannajuwa #instavedio #dramamelayu #dramakekasihpaksarela

Nantikan drama bersiri Kekasih Paksa Rela akan yang mengisi slot Akasia TV3. Nantikan drama bersiri Kekasih Paksa Rela akan yang mengisi slot Akasia TV3. Drama sebanyak 28 episod terbitan Creative Skill Solution Sdn Bhd, diarahkan oleh Idora Abdul Rahman. Pelakon utama ialah Remy Ishak, Intan Najuwa, dan Ain Edruce. Akan ditayangkan di TV3 bermula 26 Disember 2017 menggantikan drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku. sebanyak 28 episod terbitan Creative Skill Solution Sdn Bhd, diarahkan oleh Idora Abdul Rahman. Pelakon utama ialah Remy Ishak, Intan Najuwa, dan Ain Edruce. Akan ditayangkan di TV3 bermula 26 Disember 2017 menggantikan drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku.

#intannajuwa #Slotakasia #kekasihpaksarela #tv3 #remyishak #intannajuwa #aiaedruce #28episode #drama #dramamelayu

Medina Kurung
Price : RM 130
Material : Soft crepe
Color : Black, Blueblack, Minty mint, Emerald green, Maroon

Size M
Top
Shoulder : 15.5"
Sleeve : 22.5" (wudhu friendly)
Bust : 39"
Length : 26.5"
Arm hole : 13.5"

Skirt
Waist : 26"~42" (getah keliling pinggang)
Length : 40"
Hips : 38"

Size L
Top
Shoulder : 16.5"
Sleeve : 22.5"
Bust : 42
Length : 26.5"

Skirt
Waist : 32"~40"
Length : 41"
Hips : 41"

#medinakurung#bajukurung#bajukurungmurah#bajukurungcantik#trendy#anggun#cantik#jelita#menawan#jombeli#instashop#instashopakaian#dramasangat#dramamelayu#jumaat#friday#friyay#softcrepe

Medina Kurung
Price : RM130
Material : Soft crepe
Color : Black, Blueblack, Minty mint, Emerald green, Maroon

Size M
Top
Shoulder : 15.5"
Sleeve : 22.5" (wudhu friendly)
Bust : 39"
Length : 26.5"
Arm hole : 13.5"

Skirt
Waist : 26"~42" (getah keliling pinggang)
Length : 40"
Hips : 38"

Size L
Top
Shoulder : 16.5"
Sleeve : 22.5"
Bust : 42
Length : 26.5"

Skirt
Waist : 32"~40"
Length : 41"
Hips : 41"

#medinakurung#bajukurung#bajukurungmurah#bajukurungcantik#trendy#anggun#cantik#jelita#menawan#jombeli#instashop#instashopakaian#dramasangat#dramamelayu#jumaat#friday#friyay#softcrepe

Shot this series three years ago but never got round to finish watching it, mostly because I couldn’t stand listening to my own heavily American-accented bahasa melayu 😑 This set was pretty cool though and I enjoyed playing the super obnoxious art prodigy with hidden dark motives 🖖🏻 #throwback #2014 #EllaFitri #dramaseries #actress #supporting #onset #screengrab #tonton #performerlife #dramamelayu #igkl #igmalaysia #malaysia #igdaily #instagood #instalove

Aku suruh kau cakap, cakap ... kenapa kau tak cakapppp🤣gempa bumi jap..
:: TQ abg cameraman .. tq semua. AI DARI SAIGON. Cik Atiqah si peguambela👩🏻‍💼. Boleh caya ke ni? Kalau sape nak kes dia berpanjangan, sila gunakan khidmat peguam ni. Ada bran?😜::
#aidarisaigon #dramamelayu #rosserahmann #mrsdave #akubudakmuo #bdkjohor #putrajaya #kualalumpur #malaysia

Siapa dalang yang membunuh #Aiman?
Semuanya akan terjawab dlm novel
MR HOT GUY cepat dptkan..
Stok sangat terhad!
Whassap: 0174108572
#AdaptasiDrama 'Lelaki Itu Pemilik Hatiku' #SlotAkasia #Tv3
_
Mulanya hnya satu prmainn yg dmainkn oleh Andrea krana geram dgn sikap acuh tk acuh Luqman Hakimi pd prhubungn mreka.Bg Luqman Hakimi yg snang disapa sbgai Luke,ini sajalh pluang utk dia mlpskn diri dri Andrea yg srupa pacat mnghisap darah “Klu I brjaya pikat dia,you nk buat apa?” “I tinggalkn you” “Tpi klau you gagal pikat dia,you kena khwin dgn I.” Nurin Kamila Abdullah Hisyam aka ‘cik adik syg’ pula tdk mnyangka dialh si kmbing hitam yg mnjd batu loncatn buat si Luke yg digelar Mr.Hot Guy Mlaysia itu.Pntang bg Nurin klau brtembung dgn llaki kaya,apath lg ada hbungn hti dgn llaki jnis itu.Wjib mndi bwh jmbatn katanya.Tpi prmainn tkdir ini mmg indh.Yg mnjd pntang itu jugalh yg sntiasa brmain di dpn mata “Hai…Sy Luqman Hakimi.Boleh brkenaln?Nma siapa eh?” “Klu sy bgi tahu nma sy,knpa?Cik abg nk buat apa?”
“Saja nk brkenaln.Boleh,cik adik?”
“Boleh..Tpi ada syarat.”
“Apa syaratnya?”
“Baca Surah al-Fatihah lngkap dgn fasihahnya.” Awalnya si Luke fikir mudh saja mnundukkn gadis kmpung yg tdk brduit itu.Trnyata slh anggapnnya itu.Maka kaedah drpd bestfriend forever,si Mokhtar diguna pakai.

Kaedah prtama Gold and diamond
Kaedah kdua Hugs and Kisses
Kaedah ktiga Sleep tight

Tpi syaratnya tk boleh dipraktikkn skaligus.
Krana gelojohnya utk menang dlm prtaruhn, Luke praktiskn trus kaedah ktiga.
“Rasakn bos jahat! Bos gatal! Bos gila!!” Bila cik adik syg mkin mmbenci,Mr.Hot Guy smakin jtuh hti.Tapi syg, Cik adik sayang sudh mmilih pasangn hatinya,Kapten Shahril Aiman.Pda saat Mr.Hoy Guy pasrah dgn jodoh yg tdk ksmpaian,tiba2 tkdir mnyebelahinya pula.
Dptkh Si Hot Guy mmiliki hti cik adik syg utk dirinya slamanya?
_
@puteriaishah_
@rajaafiqqofficial
#MrHotGuy #anaasapublication #lelakiitupemilikhatiku #rajaafiq #PuteriAishah #Dfan #novelcinta #NovelAdaptasiDrama #kakidrama #dramasangat #NovelOnline #fattahaminz #novelmurah #Fattzura #noveladaptasi #sabah #sarawak #Tv3Malaysia #hantunovel #NovelMrHotGuy #dramamelayu #lukman #nurin

Tengah tgk member happy amik gambar sedangkan aq menangis tak berlagu


#dramamelayu #dramapetang #sinetron #maramenciptanama

Siapa bilang gadis melayu tak menawan. Siapa setuju? 😂😂 #ArtisMalaysia #DramaMelayu #AkademiFantasia #GadisMelayu #ajscreamer

Most Popular Instagram Hashtags