[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dovesweetcomments

11 posts

TOP POSTS

Asz Hashim ni saja tau buat kami melting. Dah dua tahun Asz jadi pelangggan setia The Dove Scarves. Beliau paling tak boleh move on dengan koleksi JAMEELA Glitter Shawl, siap buat video tutorial lagi. Sayang sis @stylovey ! πŸ•Š #DoveScarves #dOVeSweetComments #dOVellas

_

#muslimahfashion #wideshawlΒ  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls

Muka masam pun tetap terserlah kecantikannya wah gituu. Thank you #dOVellas for choosing our premium basic shawl. Stok dengan @naboutiqueen ada banyak lagi tau. Ready stock dan boleh cod di area Pendang, Kedah. βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #MayraStraightCutShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

With the same measurement of other dOVe Scarves (width 60"), this LANA collection has became a favourite scarf among mothers. We have almost 40 colours now, have you grab your yet, #dOVellas ? πŸ•Š - Ara. #dOVeScarves #LanaFullInstantShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya
#instantshawl #fullinstantshawl #tudungmalaysia #muslimahfashion #wideshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Yes, #dOVellas ! Less ironing needed for this full instant shawl because we are using premium chiffon shawl that is less wrinkle, flowy and easy to wear. Thank you for this sweet comment, Myzatul Neza. We dOVe you! πŸ•Š - Ara. #dOVeScarves #LanaFullInstantShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya
#instantshawl #fullinstantshawl #muslimahfashion #wideshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Only the best fabric is used for all dOVe Scarves including this matte satin range. Oh ya. Matte satin is a bit thicker than a normal satin, however it's breathable and airy. The best part is, MATTE SATIN is less slippery and less shining. A perfect exclusive scarf for you. πŸ•Š - Ara. #dOVeScarves #MatteSatindOVeScarves #dOVeSweetComments .
.
.
.

#borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #tudungmalaysia #tudungbrunei #tudungraya

MOST RECENT

Rasa macam duduk dalam aircond pulak tau bila pakai Matte Satin ni. Hiks! Ini bukan propa, fabrik ni memang terbaik, langsung tak jarang, tak licin sangat, tak shining sangat dan nampak sangat ekslusif. β€πŸ•Š #DoveScarves #DoveSweetComments #Dovellas #MatteSatinDoveScarves

_

#borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl

Asz Hashim ni saja tau buat kami melting. Dah dua tahun Asz jadi pelangggan setia The Dove Scarves. Beliau paling tak boleh move on dengan koleksi JAMEELA Glitter Shawl, siap buat video tutorial lagi. Sayang sis @stylovey ! πŸ•Š #DoveScarves #dOVeSweetComments #dOVellas

_

#muslimahfashion #wideshawlΒ  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls

Muka masam pun tetap terserlah kecantikannya wah gituu. Thank you #dOVellas for choosing our premium basic shawl. Stok dengan @naboutiqueen ada banyak lagi tau. Ready stock dan boleh cod di area Pendang, Kedah. βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #MayraStraightCutShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

LANA Full Instant Shawl ni memang Ara buat khas untuk #dOVellas yang teringin sangat nak pakai shawl tapi tak pandai nak lilit-lilit dan semestinya untuk awak yang teramat busy tuu. Untuk yang lazy? Emm betul juga tu. Eh, kita bukan lazy lah! Kita terlampau busy je. Kan kan? βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #LanaFullInstantShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.
. #tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Only the best fabric is used for all dOVe Scarves including this matte satin range. Oh ya. Matte satin is a bit thicker than a normal satin, however it's breathable and airy. The best part is, MATTE SATIN is less slippery and less shining. A perfect exclusive scarf for you. πŸ•Š - Ara. #dOVeScarves #MatteSatindOVeScarves #dOVeSweetComments .
.
.
.

#borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #tudungmalaysia #tudungbrunei #tudungraya

Most Popular Instagram Hashtags