#dovesweetcomments

MOST RECENT

Rasa macam duduk dalam aircond pulak tau bila pakai Matte Satin ni. Hiks! Ini bukan propa, fabrik ni memang terbaik, langsung tak jarang, tak licin sangat, tak shining sangat dan nampak sangat ekslusif. β€πŸ•Š #DoveScarves #DoveSweetComments #Dovellas #MatteSatinDoveScarves

_

#borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl

Asz Hashim ni saja tau buat kami melting. Dah dua tahun Asz jadi pelangggan setia The Dove Scarves. Beliau paling tak boleh move on dengan koleksi JAMEELA Glitter Shawl, siap buat video tutorial lagi. Sayang sis @stylovey ! πŸ•Š #DoveScarves #dOVeSweetComments #dOVellas

_

#muslimahfashion #wideshawlΒ  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls

Allah. Mencairrrrr. Kalau hampa baca hampa rasa tak cayaq tak tau la. Thank you, Amy. Kakra ingat awak. Awak dari Bangi. Selalu datang shopping terus ke Dove Store dengan baju meksi awak lepas awak habis kelas. Segak orangnya. Datang dari Bangi ke Ukay Perdana after class, hmm apa ada hal? Semuanya kerana nak borong, nak cari income lebih. Nak bantu diri sendiri. Nak bantu keluarga. All the best, Amy! ❀ "Salam kakra, mayra restock bila eh.. If amy beli dtg kat uma kakra boleh ke.. Beli borong. InshaAllah sentiasa support. Kakra antara supplier shawl yg jujur, sbb tu amy ske 😊" _

#MayraStraightCutShawl #DoveSweetComments #DoveScarves #muslimahfashion #wideshawlΒ  #shawlborong #borongshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawlborong #shawls

Matte satin yang kami gunakan untuk SARAA Shawl dan YARA Square Scarf semestinya material berkualiti tinggi. Fabrik ini tak keras kejung bahkan lembut dan sangat mudah dibentuk. Paling best ia langsung tidak jarang. Terima kasih #dOVellas dari #dOVeScarvesAgent @muslimah.fashion.scarf yang beri komen sweet ni. Appreciate sangat tau. βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #MatteSatindOVeScarves #dOVeSweetComments
.
.
.
.

#borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #tudungraya #raya2017 #koleksiraya

Muka masam pun tetap terserlah kecantikannya wah gituu. Thank you #dOVellas for choosing our premium basic shawl. Stok dengan @naboutiqueen ada banyak lagi tau. Ready stock dan boleh cod di area Pendang, Kedah. βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #MayraStraightCutShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

LANA Full Instant Shawl ni memang Ara buat khas untuk #dOVellas yang teringin sangat nak pakai shawl tapi tak pandai nak lilit-lilit dan semestinya untuk awak yang teramat busy tuu. Untuk yang lazy? Emm betul juga tu. Eh, kita bukan lazy lah! Kita terlampau busy je. Kan kan? βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #LanaFullInstantShawl #dOVeSweetComments .
.
.
.
. #tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Fabrik matte satin yang kami gunakan untuk square scarf dan shawl ini adalah premium satin yang sedikit tebal berbanding satin yang biasa. Fabrik ini tebal yang tak panas ringan dan dapat create alunan yang cantik. Terima kasihn#dOVellas! βœ¨πŸ•Š #dOVeScarves #MatteSatindOVeScarves #dOVeSweetComments .
.
.
.

#dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #tudungraya #raya2017 #koleksiraya #aidilfitri

Thank you so much #dOVellas yang jadikan dOVe Scarves sebahagian daripada perjalanan hijab anda. Tudung ini bukan hanya secebis kain untuk menutup rambut tau. Pengertiannya adalah lebih besar dan mendalam. We dOVe you.✨ πŸ•Š #dOVeScarves #dOVeSweetComments #LanaFullInstantShawl .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #tudungborong #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Alhamdulillah sukanya! Untungnya pembelian mana-mana dOVe Scarves ini adalah tudung harga paling berpatutan ini disertakan sekali dengan kotak ekslusif. Reben yang diikat kemas pada kotak membuatkannya bertambah-tambah tampak ekslusif. Khas untuk #dOVellas kami. β€πŸ•Š
.
.
.
.

#dOVeScarves #LanaFullInstantShawl #dOVeSweetComments #tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Matte satin memang tersangat best! Fabrik ini langsung tak jarang, tak panas malah tetiba macam dalam econ pulak bila memakainya, dan paling penting ia flowy dan mudah sangat untuk dipakai. Tak licin, tak over shining. πŸ•Š
.
.
.
.

#dOVeScarves #MatteSatindOVeScarves #dOVeSweetComments #borongtudung #dullsatin #tudunglabuh #mattesatin #mattesatinsilk #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalsatin #bawalsatin #bawaldullsatin #satinsquarescarf #muslimahfashion #heejab #tudungmurah #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #satinshawl #dullsatinshawl #tudungraya #raya2017 #koleksiraya #aidilfitri

Thank you so much #dOVellas yang jadikan dOVe Scarves sebahagian daripada perjalanan hijab anda. Tudung ini bukan hanya secebis kain untuk menutup rambut tau. Pengertiannya adalah lebih besar dan mendalam. We dOVe you. πŸ•Š #dOVeScarves #dOVeSweetComments #LanaFullInstantShawl .
.
.
.

#tudunginstant #tudungraya #butikmuslimah #raya2017
#instantshawl #fullinstantshawl #shawlsekalisarung #muslimahfashion #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls

Most Popular Instagram Hashtags