[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#doorgiftsabah

2765 posts

TOP POSTS

A 800set of our Signature Vintage Cookie Jar with custom lace & perfect bow! Way up to Brunei Darussalam πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³ Thank You pretty sister!

@acuteablecrafty dpt Job sis retis πŸ˜‰πŸ’• Hannah Delisha xoxo

Alhamdulillah

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Design baru kali ini semuanya bertemakan floral 🌸 tau. Jangankan tetamu, kita sendiri kalau dapat Doorgift Box cantik macam ni kat majlis orang lain pun dah rasa happy sangat! Tak percaya cuba dengar apa komen Makcik-makcik dan family kita sendiri bila tunjuk box ni kat diorang 😁
πŸ’ž
πŸ’ž Size & price :
- Small : 9.0 x 6.4 x 10.5 cm (65 sen)
-Medium : 12.0 x 8.8 x 13.8 cm (80 sen)
.
β™‘ Pre-order : 3 - 4 minggu.
.
β™‘ Utk pertanyaan/tempahan sila hubungi +60149116567.

Cookie Jars by AcuteableCrafty πŸ’–

DOORGIFT PREMIUM hanya di AC. Check out @acuteablecrafty Now!!! Exclusive doorgift
.
We are still open for order πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Reach us by SMS or WhatsApp: .
.
+6016 220 3067
+6016 845 5544 .
.
We ship Nationwide including Brunei & Singapore.πŸ’–

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

Pickup #13JUL17 haritu ! Thanksyou @yangzaliza πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Mixed #botolplastikkacang & #plastikkoncandy
.
Booking tarikh bulan 8 ditutup ye πŸ˜—
Bulan 9 hampir penuh βœ”
Bulan 10 & 11 pun dah ada yang buat booking tarikh πŸ‘
.
❎ Last minit
βœ” 1bulan awal booking tarikh
βœ” 20% booking dari jumlah bayaran
.
#doorgiftbotol #doorgiftbotolkacang #botolkacang #plastikkon #plastikcone #doorgiftterengganu #doorgiftpahang #doorgiftjohor #doorgiftpenang #doorgiftperlis #doorgiftsabah #doorgiftsarawak #doorgiftmurahmalaysia #inaicelup #dulanghantaranmurah #muaselangor #muaputrajaya #botolplastikmurahmalaysia #stikermurah #kadkahwinmurah

Alhamdulillah. Produk Acuteable terbang lagi ke USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ . Many thanks to sister Tasneem from California USA!

MOST RECENT

Alhamdulillah.. Box pyramid purple ni dah selamat sampai pada bakal pengantin kita. Dah susun banyak-banyak nanti mesti nampak super comel! Kami di Doorgift Box Centre mendoakan agar persiapan majlis semua berjalan dengan lancar insyallah 😘
πŸ’ž
Untuk bakal-bakal pengantin yang berminat dengan box ni, boleh whatsapp akak +60149116567.

Assalamualaikum dan selamat pagi πŸŒ…. Hari ni akak belanja satu lagi design box baru. Memang rambang mata nak pilih yang mana satu nak bagi kat tetamu yang hadir nanti 😘
πŸ’ž
πŸ’ž
β™‘ Size & price :
- Small : 9.0 x 6.4 x 10.5 cm (65 sen)
-Medium : 12.0 x 8.8 x 13.8 cm (80 sen)
πŸ’ž
πŸ’ž
β™‘ Pre-order : 3 - 4 minggu.
πŸ’ž
Untuk tempahan dan pertanyaan boleh whatsapp akak +60149116567 😊

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

.
Open order untuk pelbagai majlis πŸŽ‰πŸŽŠ
kahwin|tunang|akikah|tahlil|pindahrumah|doaselamat|ksyukuran|sedekah|wakaf dan lain2 πŸŽ‰πŸŽŠ pelbagai pilihan pekej dengan harga mampu milik, insyaAllah 😊😊😊
❀ Info/Tempahan :
πŸ“Œ pm/wsapp 0128871903 utk respon segera
πŸ“Œ booking order 2-3minggu awal sblm tarikh dperlukan (lebih awal lebih bagus 😊😊😊)
πŸ“Œ COD Kuching dan Kota Samarahan shj (caj penghantaran mengikut tempat)
πŸ“Œ luar kawasan kita boleh pos / kirum bas 😊😊😊
.
#doorgiftkahwinmurah
#doorgiftakikah #doorgiftsabah #doorgiftbrunei #islamicdoorgiftmurah #tahlil #zikir
#yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #tasbih #yassin #alkahfi #almathurat
#doaharian #doorgiftkuching #doorgiftkuchingsarawak #doorgiftsarawak #doorgiftlabuan #doorgiftikutbajet
#doorgiftikutbajetanda #doorgiftsiap #doorgifttunang
#doorgifttahlil #doorgiftbirthday #sedekah #supportmuslimproduct #tempahawalsiapawal #iklanbrunei #iklansabah #iklansarawak

Most Popular Instagram Hashtags