#doorgiftbotol

9744 posts

TOP POSTS

Semenjak dua menjak ramai betul customer order plastik kon kosong ni. Nahhh Syaa belanja gambar sikit. Ready stock kalau nak dm atau ws je Syaa okay. Harini bayar esok pos. Kalau nasib awak baik harini bayar harini jugak pos. 🤗
.
Plastik kon kita jenis high quality saiz besar dan tebal tak mudah koyak. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp Syaa di 0186235083 ye. See you soon !
.
#doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftziplock #ziplock #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis

For tomorrow delivery ke Terengganu of 500pcs honey in 40ml jar.

Macam ni harga bermula dari RM2.30, bergantung kepada kuantiti. Minimum order 100pcs.

Diskaun only applicable untuk order lebih dari 500pcs KE ATAS sahaja. Muah ciked. 😘

#doorgiftselangor #doorgiftKL #jarmurah #botolkaca #botolplastik #botolmentol #taliguni #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftjar #doorgiftmadu #madu #jellybeans #doorgiftkacang #doorgiftterengganu #kahwinmalaysia #tunangmalaysia #murah #taggingkahwin #stickerkahwin #botolmurah #doorgiftklang #doorgiftshahalam #goodiesmurah #berkatsingapore #doorgiftsingapura

🌸NEW ITEM🌸
.
☑️ Zip lock packaging
~ min order 100pcs
~ ade saiz xs,s,m,l,xl
.
Whatsapp kak putri ye kalau uolls nak tanye ape2... kak putri free je nak layan soalan uolls.. 😘✌️
.
📱 013.743.4828
📱 013.743.4828
📱 013.743.4828
.
#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftkahwin #doorgiftunik #doorgifttunang #doorgiftwedding #doorgiftaqiqah #doorgiftbotol #doorgifttasbih #doorgiftyassin #doorgiftbox #doorgiftmalaysia #doorgiftkl #boxgift #gifbox #kotak #kotakgift #botolkaca #botolkacamurah #botolplastik #botolplastikmurah #paperbag #paperbegmurah #ziplock #ziplockbag #ziplockmurah #kadkahwin #kadkahwinputri

MOST RECENT

30sen je per pcs.. jom order untuk kenduri andaa.😍😍😍😍. 🎉aqiqah
🎉candybooth
🎉tunang
🎉kenduri kahwin

min order 10 pcs

#doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbotol #doorgiftpromosi #doorgiftainul

READYSTOCK 🔥🔥🔥 .
.
🐰big size
Harga : RM25/50pcs.
Harga exclude postage.
Saiz : 29cm x 17cm
🐰Small size .
Harga : RM20/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 21cm x 14cm -
🐰extra small size
Harga : RM16/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 10cm x 16cm .
.
🎪Made up from PET type of plastics (smooth+comfort+senang utk diikat)
✅ Food safe
Sesuai untuk digunakan sebagai doorgift
.
.
✅kahwin
✅aqiqah
✅birthday party
✅sebagainya .
Whatsapp kami 014-5137622 direct utk purchase. tak perlu susah2 utk save number. Hanya tekan shj link whatsapp kami di profile ig kami. Cari link di profile ig kami ya atau http://www.wasap.my/60145137622
p/s: Sape cepat dia dapat 📌 .
.
.
#doorgiftbotol #doorgiftcomel #doorgiftyassin #doorgiftkacang #doorgiftcookies #plasticbag #plastikbag #plastikseal #plastikwrap #plastikshawl #plastiksnack #plastikpacking #plastikcookies #plastikdoorgift #plastikdoorgiftcomel #kotakdoorgift #weddingcard #weddingbox #candybox #cookiesbox #goodiesbag #goodybag #goodybox #goodiesbox #goodiesbajet #goodiesbagideas #popcorn #popcornmurah #doorgiftpopcorn

READYSTOCK 🔥🔥🔥 .
.
🐰big size
Harga : RM25/50pcs.
Harga exclude postage.
Saiz : 29cm x 17cm
🐰Small size .
Harga : RM20/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 21cm x 14cm -
🐰extra small size
Harga : RM16/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 10cm x 16cm .
.
🎪Made up from PET type of plastics (smooth+comfort+senang utk diikat)
✅ Food safe
Sesuai untuk digunakan sebagai doorgift
.
.
✅kahwin
✅aqiqah
✅birthday party
✅sebagainya .
Whatsapp kami 014-5137622 direct utk purchase. tak perlu susah2 utk save number. Hanya tekan shj link whatsapp kami di profile ig kami. Cari link di profile ig kami ya atau http://www.wasap.my/60145137622
p/s: Sape cepat dia dapat 📌 .
.
.
#doorgiftbotol #doorgiftcomel #doorgiftyassin #doorgiftkacang #doorgiftcookies #plasticbag #plastikbag #plastikseal #plastikwrap #plastikshawl #plastiksnack #plastikpacking #plastikcookies #plastikdoorgift #plastikdoorgiftcomel #kotakdoorgift #weddingcard #weddingbox #candybox #cookiesbox #goodiesbag #goodybag #goodybox #goodiesbox #goodiesbajet #goodiesbagideas #popcorn #popcornmurah #doorgiftpopcorn

READYSTOCK 🔥🔥🔥 .
🐰Small size .
Harga : RM20/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 21cm x 14cm . .
🎪Made up from PET type of plastics (smooth+comfort+senang utk diikat)
✅ Food safe
Sesuai untuk digunakan sebagai doorgift
.
.
✅kahwin
✅aqiqah
✅birthday party
✅sebagainya .
Whatsapp kami 014-5137622 direct utk purchase. tak perlu susah2 utk save number. Hanya tekan shj link whatsapp kami di profile ig kami. Cari link di profile ig kami ya atau http://www.wasap.my/60145137622
p/s: Sape cepat dia dapat 📌 .
.
.
#doorgiftbotol #doorgiftcomel #doorgiftyassin #doorgiftkacang #doorgiftcookies #plasticbag #plastikbag #plastikseal #plastikwrap #plastikshawl #plastiksnack #plastikpacking #plastikcookies #plastikdoorgift #plastikdoorgiftcomel #kotakdoorgift #weddingcard #weddingbox #candybox #cookiesbox #goodiesbag #goodybag #goodybox #goodiesbox #goodiesbajet #goodiesbagideas #popcorn #popcornmurah #doorgiftpopcorn

READYSTOCK 🔥🔥🔥 .
.
🐰Smile Pink Bunny (big size)
Harga : RM25/50pcs.
Harga exclude postage.
Saiz : 29cm x 17cm
🐰Small size .
Harga : RM20/50pcs
Harga exclude postage
Saiz : 21cm x 14cm . .
🎪Made up from PET type of plastics (smooth+comfort+senang utk diikat)
✅ Food safe
Sesuai untuk digunakan sebagai doorgift
.
.
✅kahwin
✅aqiqah
✅birthday party
✅sebagainya .
Whatsapp kami 014-5137622 direct utk purchase. tak perlu susah2 utk save number. Hanya tekan shj link whatsapp kami di profile ig kami. Cari link di profile ig kami ya atau http://www.wasap.my/60145137622
p/s: Sape cepat dia dapat 📌 .
.
.
#doorgiftbotol #doorgiftcomel #doorgiftyassin #doorgiftkacang #doorgiftcookies #plasticbag #plastikbag #plastikseal #plastikwrap #plastikshawl #plastiksnack #plastikpacking #plastikcookies #plastikdoorgift #plastikdoorgiftcomel #kotakdoorgift #weddingcard #weddingbox #candybox #cookiesbox #goodiesbag #goodybag #goodybox #goodiesbox #goodiesbajet #goodiesbagideas #popcorn #popcornmurah #doorgiftpopcorn

Semenjak dua menjak ramai betul customer order plastik kon kosong ni. Nahhh Syaa belanja gambar sikit. Ready stock kalau nak dm atau ws je Syaa okay. Harini bayar esok pos. Kalau nasib awak baik harini bayar harini jugak pos. 🤗
.
Plastik kon kita jenis high quality saiz besar dan tebal tak mudah koyak. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp Syaa di 0186235083 ye. See you soon !
.
#doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftziplock #ziplock #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis

Bagusnya kakak kita sorg ni, terus direct tanya n bagitau budget dan pax anggaran nak order in one text. Senang kita pun terus reply hantar gambar set doorgift yg sesuai. Bagus akak ! 👏
.
Setiap hari lebih dari 50 pertanyaan Syaa reply, sebolehnya Syaa nak layan first class kat semua, tak kisahla awak beli 50 atau 5000, sama je semua yg terbaik Syaa bagi.
.
Ssbarang pertanyaan dan tempahan boleh direct dm atau whatsapp Syaa di 0186235083 ye, see you soon !
.
#doorgiftmalaysia #doorgift #doogiftinjar #doorgiftmurahgila #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgiftmoora #doorgiftmenarik #doorgiftmajlis #sayajualdoorgift #doorgifttowel #doorgiftziplock #ziplock #doorgiftbotol #doorgiftsaputangan #kerjakawin #kacangmurah #botolmurah #jarmurah #borongbotol #borongjar #borongkacang #buahtanganmajlis

alhamdulillah satel kerja hari ini..
selamat sampai semua doorgift popcorn ke tangan tuan ye.. doorgift popcorn - 850pcs
popcorn borong - 5kg warna2.. terima kasih sgt2 kepada customer yg ambil khidmat kami serta yg percaya dengan servis kami..sekira ye ada kekurangan mohon ampun dari pihak kami... ok jom rehat kan diri..esok kita sambung buat doorgift lagi.. kepada yg berminat boleh direct wassap saya
0163111709 zaida.

#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet

last cod malam tadi..di seri kembangan
400pcs doorgift bucket.. RM 1.70
RM 1.70
RM 1.70

FREE STICKER

BERMINAT DIRECT WASSAP
0163111709 ZAIDA

#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet

done cod popcorn borong 5 kg di cyberjaya.. pihak kami ada menjual popcorn borong untuk peniaga kecil.. berminat direct wassap
0163111709 zaida

#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet
#popcornborong

done cod doorgift popcorn bajet..
100pcs doorgift bunjut..
di presint 9 putrajaya.. DOORGIFT BAJET

RM 1
RM 1
RM 1

BERMINAT DIRECT WASSAP
0163111709 ZAIDA.

#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet

Most Popular Instagram Hashtags