[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#doorgiftaqiqahcukurjambul

519 posts

TOP POSTS

.
Boleh request jenis cotton candy tanpa sebarang caj tambahan.
Price : Rm1.10/1pcs
Postage : Rm20 setiap 100pcs
.
FREE STICKER ❗FREE STICKER ❗FREE STICKER ❗
.
Berminat? Whatsapp 019-991 8775
#doorgiftmurahmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftpopcornbajet #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcornmurah #doorgiftharilahir #doorgiftharijadi #doorgifttunangmurah #doorgifttunang #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqah #doorgiftkesyukuran

Silver Booties with baby pink tulle bunga telur...Thank You Norizan! #bungateluraqiqah #bungatelur #doorgiftaqiqah #doorgiftaqiqahcukurjambul

Masih menerima tempahan..
Cepat2 sebelum tempahan penuh.. Untuk pertanyaan sila Wasap atau hubungi no ni

012-9881841
012-9881841

#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftvip #bahulukembojabesut ##bahululembut #syukuri #bahulucermai #doorgiftkahwin #doorgiftbesut #doorgiftaqiqahcukurjambul #sayajualmurah2 #sayajualmurahmurah #sayajualmurahje #bazaarpaknill

Tq bermuamalah dengan kami

#doorgiftaqiqahcukurjambul
#doorgift

.
Masih mencari doorgift? Tak tahu nak beri apa kepada tetamu nanti?
.
Nak suggest ni. Order lah cotton candy dan popcorn krupp krapp dari kami.!
.
Nak selit order? Whatsapp 019-980 7780 segera
.
#doorgiftmurahmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftpopcornbajet #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcornmurah #doorgiftharilahir #doorgiftharijadi #doorgifttunangmurah #doorgifttunang #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqah #doorgiftkesyukuran

.
Boleh request jenis cotton candy tanpa sebarang caj tambahan.
Price : Rm1.10/1pcs
Postage : Rm20 setiap 100pcs
.
FREE STICKER ❗FREE STICKER ❗FREE STICKER ❗
.
Berminat? Whatsapp 019-991 8775
#doorgiftmurahmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftpopcornbajet #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcornmurah #doorgiftharilahir #doorgiftharijadi #doorgifttunangmurah #doorgifttunang #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqah #doorgiftkesyukuran

MOST RECENT

Mini sejadah muka

Color :
purple,maroon,biru,hijau,coklat

RM3.00/ sehelai.
If nak deco sekali pon bole 😁

WA 017 6486135

#diypelamin
#sejadahmuka
#sejadahminimuka
#bazarpaknil
#murah
#sejadahmurah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftaqiqahcukurjambul
#doorgiftvip

Mini sejadah muka

Color :
purple,maroon,biru,hijau,coklat

RM3.00/ sehelai.
If nak deco sekali pon bole 😁

WA 017 6486135

#diypelamin
#sejadahmuka
#sejadahminimuka
#bazarpaknil
#murah
#sejadahmurah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftaqiqahcukurjambul
#doorgiftvip

ALHAMDULILLAH DONE ORDER 1000PCS DOORGIFT BAJET COMEY
UNTUK CUSTOMER PUCHONG... RM 0.70
RM 0.70
RM 0.70
FREE STICKER
MINIMUM ORDER 300PCS

BERMINAT DIRECT WASSAP
http://www.wasap.my/60163111709

0163111709 ZAIDA

#doorgiftpopcornbucket #doorgiftsedap #doorgiftpopular
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet
#bazaarkl #paknilbazaar #doorgifttunang #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftkl #doorgiftputrajaya #bazaarpaknilmurah

.
Rambang mata memandang. Adakah ini yang dinamakan doorgift? 😍
.
Cantik?
Harga murah gila?
Ya anda tidak silap! Doorgift cotton candy serendah Rm1.10/1pcs. Boleh pilih antara 3 jenis tanpa dikenakan sbrg caj tmbhn..
.
Ada yg nk selit order? Kindly whatsapp 019-9807780
.
#doorgiftmurahmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftmalaysiamurah #doorgiftpopcornbajet #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcornmurah #doorgiftharilahir #doorgiftharijadi #doorgifttunangmurah #doorgifttunang #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqah #doorgiftkesyukuran

alhamdulillah rezeki...
done 550pcs doorgift popcorn bucket...
pos untuk customer BESUT TERENGGANU.. DOORGIFT POPCORN BUCKET
RM 1.80
RM 1.80
RM 1.80
FREE STICKER
BERMINAT DIRECT WASSAP
0163111709 ZAIDA
#doorgiftpopcornbucket #doorgiftsedap #doorgiftpopular
#doorgiftkahwin #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet
#bazaarkl #paknilbazaar #doorgifttunang #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftkl #doorgiftputrajaya #bazaarpaknilmurah

Coklat bar 🍫🍫🍫🍫 utk diberi kpd tetamu yg hadir ke majlis anda..
Nak tau info lebih2 wasap kt no ni ye 0177582475👚
#doorgiftmurah #doorgiftkendurikahwin #doorgiftaqiqahcukurjambul #majlisbertunang #majlisharijadi #birthdayparty #annualdinner #doorgiftcoklat

Hiii selamat berhujung minggu !.
.

Kepada yang whatsapp / DM tanya ada lagi tak promo untuk cuti sekolah , YES !!! kami panjangkan lagi promo untuk cuti sekolah & customer boleh order with deposit kalau nak order untuk tahun 2018 untuk dapat promo price untuk bucker size M ( bertangkai).
.

JOM ORDER !!!.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Hiii selamat berhujung minggu !.
.

Kepada yang whatsapp / DM tanya ada lagi tak promo untuk cuti sekolah , YES !!! kami panjangkan lagi promo untuk cuti sekolah & customer boleh order with deposit kalau nak order untuk tahun 2018 untuk dapat promo price untuk bucker size M ( bertangkai).
.

JOM ORDER !!!.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Hiii selamat berhujung minggu !.
.

Kepada yang whatsapp / DM tanya ada lagi tak promo untuk cuti sekolah , YES !!! kami panjangkan lagi promo untuk cuti sekolah & customer boleh order with deposit kalau nak order untuk tahun 2018 untuk dapat promo price untuk bucker size M ( bertangkai).
.

JOM ORDER !!!.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

💟THE POCKETS💟

SET include ↓

1⃣-Chocolate Chips Cookies
*5pcs *Size 3.5cm x 3.5cm (Besar sedikit dari Syiling 50sen)

2⃣- CLEAR PLASTIC
*DISEAL KEMAS!

3⃣THANK YOU STICKER
*CUSTOM MADE
*40 design ready made TERSEDIA! *5cm x 5cm 🎯Jika Customer Refuse Taknak sticker HARGA MASIH SAMA. ♣minimum order 100 Packet
♣Minimum Order Booking 30 days before Event. ♣Doorgift *MAKANAN* Ready 2-6 days before Event. ♣Sebaiknya Booking booking 2-6bulan sebelum majlis.

URGENT ORDER❓
*Order yang kurang Dari 14 hari bekerja.
*Order masih diterima
Tetapi akan dikenakan Late Order Charges.

Late Order Charges
15sen Per Item (penalty)

Contoh
Rm1.00 + Rm0.15 (penalty)
= Rm1.15✅ ❤Reminder Please made Booking 2-6 month before EVENT to AVOID Late Order Chargers (Penalty) 💵Price 💵
Rm1.00

whatsapp/telegram 011-16697182

#doorgiftcomel#doorgiftmurah#doorgiftkahwin#doorgifts#doorgifttunang#doorgiftaqiqah#doorgiftkl#doorgiftaqiqahcukurjambul#doorgiftbirthday#doorgiftbirthdaymurah#doorgiftcookies#doorgiftcookiesmurah#doorgiftbajet#doorgiftrm1#doorgiftjimat#doorgiftmurahgila#doorgiftwedding#doorgiftpopular#doorgiftsimple#doorgiftsedap#doorgiftbudget#doorgiftperkahwinan#doorgiftpertunangan #doorgiftperak#doorgiftkedah#doorgitklang#doorgiftjohor#doorgiftjb#doorgiftipoh

alhamdulillah..done beli 10 guni stok biji jagung popcorn mushroom..
stok untuk tempahan bulan oktober ni... kepada customer yang nak buat tempahan masih ada lagi slot kosong..tp tak nak last minit takot xsempat nak siap.. untuk tempahan
0163111709 zaida

#doorgiftkahwin #doorgiftpopular #doorgift #doorgiftbotol #doorgiftpopcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcornbajet #doorgiftbajet
#bazaarkl #paknilbazaar #doorgifttunang #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftkl #doorgiftputrajaya #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #doorgiftsabunwangi
#doorgiftsabun

PROMOTION SIZE M
RM 2.50 !!!
.

Size M ni paling banyak customer order sebab ada tangkai senang nak pegang . Lepas tu tak payah nak letak dalam paper bag ke . Sesuai untuk semua majlis .
.

Using only premium quality of popcorn seeds @ other secret ingredients to make it worth your money 😉.
.

More details can WhatsApp us .
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Size S antara bekas yang jadi pilihan untuk diberi kepada kanak kanak . Sesuai untuk semua majlis .
.

Using only premium quality of popcorn seeds @ other secret ingredients to make it worth your money 😉.
.

More details can WhatsApp us .
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Size S antara bekas yang jadi pilihan untuk diberi kepada kanak kanak . Sesuai untuk semua majlis .
.

Using only premium quality of popcorn seeds @ other secret ingredients to make it worth your money 😉.
.

More details can WhatsApp us .
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Size S antara bekas yang jadi pilihan untuk diberi kepada kanak kanak . Sesuai untuk semua majlis .
.

Using only premium quality of popcorn seeds @ other secret ingredients to make it worth your money 😉.
.

More details can WhatsApp us .
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Are you looking for "ready-to-eat" dessert ??. Let's order this cute mini pavl❤️va in cups !! .
.

12 pcs RM 40 ONLY !!!!. You can order more if 12 are not enough for you 😁😁 coz our regular customers always repeat order to two box at least .
.

Available for any occasion ❤️ Birthday party
❤️ Potluck ❤️ Dessert table at wedding ceremony & etc
❤️ For leisure time ❤️andddd MORE !!
.

SELF PICK UP AT TESCO AMPANG & DELIVERY AROUND KLANG VALLEY ONLY WITH CHARGE .
.

ORDER AT LEAST 3 DAYS BEFORE WITH DEPOSIT @ FULL PAYMENT TO AVOID BACK OUT ORDER.
.

#pavlovaAmpang
#pavlovaKualaLumpur
#pavlovaSedap
. #sayajualmakanan #goodies #birthdaypartymalaysia #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Are you looking for "ready-to-eat" dessert ??. Let's order this cute mini pavl❤️va in cups !! .
.

12 pcs RM 40 ONLY !!!!. You can order more if 12 are not enough for you 😁😁 coz our regular customers always repeat order to two box at least .
.

Available for any occasion ❤️ Birthday party
❤️ Potluck ❤️ Dessert table at wedding ceremony & etc
❤️ For leisure time ❤️andddd MORE !!
.

SELF PICK UP AT TESCO AMPANG & DELIVERY AROUND KLANG VALLEY ONLY WITH CHARGE .
.

ORDER AT LEAST 3 DAYS BEFORE WITH DEPOSIT @ FULL PAYMENT TO AVOID BACK OUT ORDER.
.

#pavlovaAmpang
#pavlovaKualaLumpur
#pavlovaSedap
. #sayajualmakanan #goodies #birthdaypartymalaysia #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Are you looking for "ready-to-eat" dessert ??. Let's order this cute mini pavl❤️va in cups !! .
.

12 pcs RM 40 ONLY !!!!. You can order more if 12 are not enough for you 😁😁 coz our regular customers always repeat order to two box at least .
.

Available for any occasion ❤️ Birthday party
❤️ Potluck ❤️ Dessert table at wedding ceremony & etc
❤️ For leisure time ❤️andddd MORE !!
.

SELF PICK UP AT TESCO AMPANG & DELIVERY AROUND KLANG VALLEY ONLY WITH CHARGE .
.

ORDER AT LEAST 3 DAYS BEFORE WITH DEPOSIT @ FULL PAYMENT TO AVOID BACK OUT ORDER.
.

#pavlovaAmpang
#pavlovaKualaLumpur
#pavlovaSedap
. #sayajualmakanan #goodies #birthdaypartymalaysia #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

OPEN ORDER FOR OCTOBER 2017 !!!.
.

Korang masih tercari-cari apa yang nak diberi kat guests as doorgift?. Order popcorn je !!. Ada beberapa jenis size ikut budget korang . Available untuk majlis aqiqah , birthday party, potluck , wedding & pelbagai jenis event

Whatsapp: +6017 680 7349.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

OPEN ORDER FOR OCTOBER 2017 !!!.
.

Korang masih tercari-cari apa yang nak diberi kat guests as doorgift?. Order popcorn je !!. Ada beberapa jenis size ikut budget korang . Available untuk majlis aqiqah , birthday party, potluck , wedding & pelbagai jenis event

Whatsapp: +6017 680 7349.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Bukan saja bulan October 2017, untuk bulan November - December 2017 pun kami dah start ambil order . So boleh lah plan untuk goodies pack !.
.

OPEN ORDER FOR OCTOBER 2017 !!!.
.

Korang masih tercari-cari apa yang nak diberi kat guests as doorgift?. Order popcorn je !!. Ada beberapa jenis size ikut budget korang . Available untuk majlis aqiqah , birthday party, potluck , wedding & pelbagai jenis event

Whatsapp: +6017 680 7349.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

OPEN ORDER FOR OCTOBER 2017 !!!.
.

Korang masih tercari-cari apa yang nak diberi kat guests as doorgift?. Order popcorn je !!. Ada beberapa jenis size ikut budget korang . Available untuk majlis aqiqah , birthday party, potluck , wedding & pelbagai jenis event

Whatsapp: +6017 680 7349.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

OPEN ORDER FOR OCTOBER 2017 !!!.
.

Korang masih tercari-cari apa yang nak diberi kat guests as doorgift?. Order popcorn je !!. Ada beberapa jenis size ikut budget korang . Available untuk majlis aqiqah , birthday party, potluck , wedding & pelbagai jenis event

Whatsapp: +6017 680 7349.
.

Untuk yang baru nak order , kami terima dengan hati terbuka 🤗. #sayajual #popcornMalaysia #popcornKualaLumpur #makanan #goodies #birthdaypartymalaysia #popcornmurah #popcornmalaysia #popcorndoorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftbudget #doorgiftaqiqahcukurjambul #doorgiftpopcornmalaysia #popcornsedap #doorgiftideas #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftmurahmurahmalaysia #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor #doorgiftservices

Most Popular Instagram Hashtags