[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dollsaree

12145 posts

TOP POSTS

I suka sangat doll kurung saree @shawlpublika ni.Bolehlah nak fefeeling Kareena Kapor kejap #dollsaree @shawlpublika

Salam Jumaat sayang sayang sis. Rindu sis takkkk? Haha sorry dah seminggu menyepi sebab sis busy sangat 😣
.
But worry not, sis buat come back dengan baju vavavom utk syg syg sis 😘😚
.
Rm 140 saja syg syg and free postage sis nak bagi ni. Ws sis ye 😍❤️
.
.
#bazaarpaknil #bajukurung #dollsaree #malaysia

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : magenta
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

KURUNG yang paling HOT!!
Sesuai untik TUNANG,NIKAH😍😍
.
Jon cepat2 grab dengan harga promosi hanya RM80 .Harga asal Rm120 taw (Jimat RM40)
.
.
✔️OFFER: RM80SEM/RM85SS
(Free Pos)
❌Harga Asal:Rm100
==========================================
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ==========================================
__________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 4 9 2 9 5 2 3 6 .
(Boleh juga klik link BIRU di BIO)

____NO URGENT ORDER.TQ______
__________________________
.

KURUNG LACEY
. *material Quality soft crepe + lace
*hidden zip kt dpan & tangan
*free size fit XS to small L

Shoulder 15"
Bust 38"
Arm hole 16"
Sleeve 23"
Waist 36"
Hips 38"
Length 30"

skirt
Waist 26"-38"
Hip 36"-40"
Length 41" -

614# AZALNA DRESS

NORMAL SIZE:RM80SEM|RM85SS
PLUSSIZE: RM85SEM|RM90SS
👉INC POS
__________________________________
SIZE = NORMAL SIZE FIT TO M

MATERIAL : COTTON SPANDEX WITH LACE (RIBBON BEHIND WAIST , FREE ACCESSORY)

SHOULDER : 15.5 ''
BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' MAX
HIP : 36 '' MAX
SLEEVE : 23 '' LENGTH : 56 '' INCH
P614# AZALNA DRESS

______________________________________
SIZE = PLUS SIZE FIT TO XXL

MATERIAL : COTTON SPANDEX WITH LACE (RIBBON BEHIND WAIST , FREE ACCESSORY)

SHOULDER : 19.5 '' BUST :45 '' - 46 '' MAX
WAIST : 42 '' MAX
HIP : 42 '' MAX
ARMHOLE : 10 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 56 '' INCH
==========================================
💖 feedback customer? 👉 @testimoni.iralovers ==========================================
______________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp 📲 0 1 4 9 2 9 5 2 3 6 .
(Boleh juga klik link BIRU di BIO)

____NO URGENT ORDER.TQ______
______________________________
.

YEAR END SALES🎉

DEEPIKA KURUNG SAREE
Price | RM160 excluding postage
Untuk bridesmaids dapat special price 💕
Material | Chiffon embroidery saree with full lining

Feature | Hidden zip for wudhu purpose

Available in size : S, M, L, XL (for sizing chart click #shaherartsdeepikakurungsaree)
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsdeepikakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo

New colour For sheesha kurung saree Light grey canss sangat 😍 kain dia akan sampai 2 minggu lagi Inshaallah akhir bulan ni dah boleh post out
Kalau tak nak melepas boleh booking with deposit 50% only 😘

WhatsApp +60145100916 to book Your slot kayy 💕

*PRIYANKA DOLL SAREE SALE!!!* NOW RM180
NOW RM180
NOW RM180

N/P RM229 GUYSSS

ITEM ADE SEDIKIT DEFECT E.G: SEBUTIR MANIK TERCABUT SO XBOLEH MASUK BUTIK BUT STILL NAMPAK CANTIK GAISSS TAKDE BEZA PUN

ORDER NOW!!! #bajumurah
#surrico
#dollsaree
#priyankasaree
#murah

MOST RECENT

Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Ada banyak lagi warna lain. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Ada banyak lagi warna lain. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Ada banyak lagi warna lain. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

YEAR END SALES🎉

DEEPIKA KURUNG SAREE
Price | RM160 excluding postage
Untuk bridesmaids dapat special price 💕
Material | Chiffon embroidery saree with full lining

Feature | Hidden zip for wudhu purpose

Available in size : S, M, L, XL (for sizing chart click #shaherartsdeepikakurungsaree)
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsdeepikakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo

Korang dah dapatkan ke belum Anushka Doll ni? Sumpah lawaaaaaaaaaaa. Cik Anis tak tipu. Harga promo RM220 exc postage. Ready stock tau!! Whatsapp Cik Anis cepat!💖💖💖💖💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #bajusaree

Korang dah dapatkan ke belum Anushka Doll ni? Sumpah lawaaaaaaaaaaa. Cik Anis tak tipu. Harga promo RM220 exc postage. Ready stock tau!! Whatsapp Cik Anis cepat!💖💖💖💖💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #bajusaree

Korang dah dapatkan ke belum Anushka Doll ni? Sumpah lawaaaaaaaaaaa. Cik Anis tak tipu. Harga promo RM220 exc postage. Ready stock tau!! Whatsapp Cik Anis cepat!💖💖💖💖💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #bajusaree

YEAR END SALES🎉

DEEPIKA KURUNG SAREE
Price | RM160 excluding postage
Untuk bridesmaids dapat special price 💕
Material | Chiffon embroidery saree with full lining

Feature | Hidden zip for wudhu purpose

Available in size : S, M, L, XL (for sizing chart click #shaherartsdeepikakurungsaree)
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartsdeepikakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo

Cantik nau nau Anushika Doll ni. Jangan confuse okay. Memang design dia ala ala pooja dan priyanka doll. Tapi Anushika ni kategori kakak sulung. Lebih flowy dan lebih pom pom gittew. RM220 exclude postage. 💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #bajusaree #kainsaree

Cantik nau nau Anushika Doll ni. Jangan confuse okay. Memang design dia ala ala pooja dan priyanka doll. Tapi Anushika ni kategori kakak sulung. Lebih flowy dan lebih pom pom gittew. RM220 exclude postage. 💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #bajusaree #kainsaree

Cantik nau nau Anushika Doll ni. Jangan confuse okay. Memang design dia ala ala pooja dan priyanka doll. Tapi Anushika ni kategori kakak sulung. Lebih flowy dan lebih pom pom gittew. RM220 exclude postage. 💖 #sayajual #bajudollsaree #dollsaree #bajusaree #kainsaree

Kurung Bella
.
RM150 SEM | RM152 SS
.
•Material: High Quality Dull Satin
.
❤Tidak panas
❤Senang diurus
❤Senang iron (alaa senang gosok)
❤Kain tak jarang
❤Tidak nampak kesan peluh
❤Jahitan terbaik memang kemas giler (tailor kami power tau)
❤Nampak anggun bila pakai
.
🌸Kain cutting A/Mermaid
🌸Kain ada zip dan half getah
🌸Nipis tapi no see through
🌸Baju ada zip di belakang
🌸Lace dan manik di pergelangan tangan dan bawah baju
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#kurungbella

Kurung Bella (NEW COLOUR )
.
RM150 SEM | RM152 SS
.
•Material: High Quality Dull Satin
.
❤Tidak panas
❤Senang diurus
❤Senang iron (alaa senang gosok)
❤Kain tak jarang
❤Tidak nampak kesan peluh
❤Jahitan terbaik memang kemas giler (tailor kami power tau)
❤Nampak anggun bila pakai
.
🌸Kain cutting A/Mermaid
🌸Kain ada zip dan half getah
🌸Nipis tapi no see through
🌸Baju ada zip di belakang
🌸Lace dan manik di pergelangan tangan dan bawah baju
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#kurungbella

Alhamdulillah pagi2 dah dapat positive feedback dari cust😍 tq sis @cik_ainn21 for sharing😘 she is wearing priyanka doll in navy blue memang letopss lah!! As-Is for priyanka still on ladies!! RM120 INC POSTAGE!
Cepat2 DM sis sekarang👏👏 #bajubridesmaid #bajukonvo #bajuraya2017 #bajusaree #dollsaree2017 #dollsareecantik #dollsareekurung #dollsareemalaysia #dollsareemurah #dollsaree #dollsareelawa #dollsareelover #dollsareeletops #sayajualmurah #bridesmaidmalaysia #sareedoll #sareedollmurahmalaysia #sareedollmalaysia #sareemalaysia #jualanakhirtahun #asissale #priyankadollsaree #peplumletop #peplumsaree #peplumlovers

Lawa giler bak hang colour light grey ni!!! Patut sakan korang duk book colour ni. Ni nak habaq mai, hq buka pre order untuk colour ni. Eta insha Allah hujung bulan ni. Ade yg berminat? Boleh dm hakak ye or klik link di bio ❤❤❤
#dollsaree #qiszarteam #ds161

Kurung Bella
.
RM150 SEM | RM152 SS
.
•Material: High Quality Dull Satin
.
❤Tidak panas
❤Senang diurus
❤Senang iron (alaa senang gosok)
❤Kain tak jarang
❤Tidak nampak kesan peluh
❤Jahitan terbaik memang kemas giler (tailor kami power tau)
❤Nampak anggun bila pakai
.
🌸Kain cutting A/Mermaid
🌸Kain ada zip dan half getah
🌸Nipis tapi no see through
🌸Baju ada zip di belakang
🌸Lace dan manik di pergelangan tangan dan bawah baju
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#kurungbella

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : magenta
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : Mint green
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : Toffe
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : royal blue
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : light grey
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmoden

PRIYANKA DOLL SAREE
.
Color : Fuchia Pink
Material : Chiffon embroidery saree with full lining

Feature : Hidden zip for wudhu friendly
Size : XS S M L
Price : RM100
Postage RM9 SM / RM14 SS
Whatsapp to order 0168626552
#dollsaree #sareedoll #dollkurung #kurungmodenĹ

Swipe ➡️
.
Cepat grab Priyanka Doll Saree kita ni 😍
Disebabkan defect kita nak letgo murah murah jerr tapi defectnya sikit2 je tak teruk pun hehe. .
.
Harga asal RM170 exc postage TAPI kita bg RM120 FREE POS tau 😍
Pattern inspired shawlpublika 💦
.
#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

Kurung Bella
.
RM150 SEM | RM152 SS
.
•Material: High Quality Dull Satin
.
❤Tidak panas
❤Senang diurus
❤Senang iron (alaa senang gosok)
❤Kain tak jarang
❤Tidak nampak kesan peluh
❤Jahitan terbaik memang kemas giler (tailor kami power tau)
❤Nampak anggun bila pakai
.
🌸Kain cutting A/Mermaid
🌸Kain ada zip dan half getah
🌸Nipis tapi no see through
🌸Baju ada zip di belakang
🌸Lace dan manik di pergelangan tangan dan bawah baju
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#kurungbella

Cepat grab Priyanka Doll Saree kita ni 😍
Disebabkan defect kita nak letgo murah murah jerr tapi defectnya sikit2 je tak teruk pun hehe. .
.
Harga asal RM170 exc postage TAPI kita bg RM120 exc pos tau 😍
Pattern inspired shawlpublika 💦
.
#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

Cepat grab Priyanka Doll Saree kita ni 😍
Disebabkan defect kita nak letgo murah murah jerr tapi defectnya sikit2 je tak teruk pun hehe. .
.
Harga asal RM170 exc postage TAPI kita bg RM120 exc pos tau 😍
Pattern inspired shawlpublika 💦
.
#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

MAGENTA COLOUR 💕
.
Cepat grab Priyanka Doll Saree kita ni 😍
Disebabkan defect kita nak letgo murah murah jerr tapi defectnya sikit2 je tak teruk pun hehe. .
.
Harga asal RM170 exc postage TAPI kita bg RM120 exc pos tau 😍
Pattern inspired shawlpublika 💦
.
#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

NEW ARRIVAL 🎉

KURUNG LACE

Material : full lace

Size available : S, M, L (For sizing chart click #shaherartskurunglace)

NORMAL PRICE : RM 209
*OPENING OFFER*
Price : RM169 Free Postage SM/RM10 SS

Colours : Black, Maroon, Dark Blue, Soft Pink, Soft Grey 💋Full high quality lace
💋Full high quality satin lycra lining
💋mermaid skirt
💋kurung modern cutting
💋Stretchable material
💋5 elegant colour
💋Round Neck
💋Breathable
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartskurunglace
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo
#bffl0916 #kurunglace #minikurung
#kurunglacemurah

New colours untuk Sheesha Kurung Saree. CREAMY CREAM yang sgt meruntunnn kalbuuu 🔥 tapi malangnya colour ni sold out tk smpai sehari.

Jadi ... kami restocks colour ni hanya 200 pcs sahaja, kain akan smpai by next 2 weeks and akan deliver to you by end of months in shaa allah.

Siapa nak boleh cepat2 whatsapp to book yours. Only 50% deposit required darlings 🙋🏻

Whatsapp now 0193549403
.
#saree #sareemalaysia #sareekurung #sareekurungmalaysia #bajukurungsaree #dollsaree #dollsareemalaysia #sayajual
#bajusaree #bajukurungsaree #sareedoll #kurungdollsaree #kurungsareemurah #bajusareemurah #bajukurungmoden #kurungdollsaree #sayajualsaree #kainsaree #sareemalaysia #bajukurungsareemurah #dollsareemurah

Krishna doll in black colour.
Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Krishna doll in brown colour.
Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Krishna doll in brown colour.
Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Salam Jumaat sayang sayang sis. Rindu sis takkkk? Haha sorry dah seminggu menyepi sebab sis busy sangat 😣
.
But worry not, sis buat come back dengan baju vavavom utk syg syg sis 😘😚
.
Rm 140 saja syg syg and free postage sis nak bagi ni. Ws sis ye 😍❤️
.
.
#bazaarpaknil #bajukurung #dollsaree #malaysia

DIVYA DOLL SAREE
________________________
PRICE: RM130
.
(RM 9 POSTAGE SEM | RM 14 SS)
-
📌SIZE: Click 👉🏻 #divyasizingbymj
.
📌Material | Chiffon Georgette Saree with Embroidery & Stone
.
📌CONFIRM X JARANG
-
📌Hidden zip for Wudhu friendly
- ‼️proses order 3-7 hari waktu bekerja
.
📸screenshot dan
.
📱whatsapp 0145577094
.
#divyadollsaree

NEW ARRIVAL 🎉

KURUNG LACE

Material : full lace

Size available : S, M, L (For sizing chart click #shaherartskurunglace)

NORMAL PRICE : RM 209
*OPENING OFFER*
Price : RM169 Free Postage SM/RM10 SS

Colours : Black, Maroon, Dark Blue, Soft Pink, Soft Grey 💋Full high quality lace
💋Full high quality satin lycra lining
💋mermaid skirt
💋kurung modern cutting
💋Stretchable material
💋5 elegant colour
💋Round Neck
💋Breathable
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartskurunglace
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo
#bffl0916 #kurunglace #minikurung
#kurunglacemurah

NEW ARRIVAL 🎉

KURUNG LACE

Material : full lace

Size available : S, M, L (For sizing chart click #shaherartskurunglace)

NORMAL PRICE : RM 209
*OPENING OFFER*
Price : RM169 Free Postage SM/RM10 SS

Colours : Black, Maroon, Dark Blue, Soft Pink, Soft Grey 💋Full high quality lace
💋Full high quality satin lycra lining
💋mermaid skirt
💋kurung modern cutting
💋Stretchable material
💋5 elegant colour
💋Round Neck
💋Breathable
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartskurunglace
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo
#bffl0916 #kurunglace #minikurung
#kurunglacemurah

SALAM JUMAAT YANG PENUH KEBERKATAN SEMUA 😘 Dua2 cantik 😍Yg kiri pakai sheesha kurung saree Yg kanan pakai deepika kurung saree 😍dua2 warna emerald green 🌳canss sangat
Sheesha kurung saree : RM150
Deepika kurung saree : RM160
WhatsApp to order +60145100916 (sis Sha ) .
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartssheeshakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo - #regrann

NEW ARRIVAL 🎉

KURUNG LACE

Material : full lace

Size available : S, M, L (For sizing chart click #shaherartskurunglace)

NORMAL PRICE : RM 209
*OPENING OFFER*
Price : RM169 Free Postage SM/RM10 SS

Colours : Black, Maroon, Dark Blue, Soft Pink, Soft Grey 💋Full high quality lace
💋Full high quality satin lycra lining
💋mermaid skirt
💋kurung modern cutting
💋Stretchable material
💋5 elegant colour
💋Round Neck
💋Breathable
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartskurunglace
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo
#bffl0916 #kurunglace #minikurung
#kurunglacemurah

Tak boleh move on lagi dengan SHEESHA KURUNG SAREE in NAVY BLUE 😍
RM150 exc postage je tau mana nak dpt harga murah setanding butik ? 🔥
.
Jangan risau kak jemah restock 200 pieces & kain akan sampai by next 2 weeks. Deliver to you by end of months insyaAllah ❤️
.
Sape nak booking boleh booking sekarang. 50% required for booking ya. Whatsapp tekan link di bio 💕
Noted: Sheesha Kurung Saree, RM150
.
#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

Thank you dear. Divya doll in black 💖 Grab cepat okay sementara masih promosi. WhatsApp Cik anis to purchase 😊😊 #sayajual #bajukurungsaree #bajusaree #bajudollsaree #dollsaree #kurungsaree

Thank you darling 😊 krishna doll red maroon colour.
Kalau ada yang teringin nak pakai meh lah whatsapp Cik Anis sekarang. Yelahh atleast kena ada sehelai koleksi Krishna baru lah lengkap baju dalam almari😘

Promo RM220 exc postage je uols. Harga asal RM250 tau. Free lining lagi. Cenggitu.
#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #kainsaree #saree #bajusaree

Thank you dear 😍 Leika doll navy blue tau kakak cantik kita pakai ni. Leika doll masih available lagi. Leika doll ni kakak tiri divya doll. Gittew. Ada banyak warna lain lagi. Nanti Kak nam upload. 💖#sayajual #bajudollsaree #dollsaree #bajusaree #kainsaree

Morning uolls! Minggu ni sis masuk lagi stock baru okayyy 😘😘
.
KURUNG MOLLY in the house 😍
.
🔹material high quality Chiffon saree
🔹Imported direct from India
🔹Full lining
🔹available size xs-xl
.
Price: RM229 exc postage
.
Klik link di bio www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa or dm 💕

#saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

New colours untuk Sheesha Kurung Saree. LIGHT GREY yang sgt meruntunnn kalbuuu 🔥 tapi malangnya colour ni sold out tk smpai sehari.

Jadi ... kami restocks colour ni hanya 200 pcs sahaja, kain akan smpai by next 2 weeks and akan deliver to you by end of months in shaa allah.

Siapa nak boleh cepat2 whatsapp to book yours. Only 50% deposit required darlings 🙋🏻

Whatsapp
0193549403
0193549403
0193549403
🛑
#sayajual #bajusaree #bajukurungsaree #sareedoll #kurungdollsaree #kurungsareemurah #bajusareemurah #bajukurungmoden #kurungdollsaree #sayajualsaree #kainsaree #sareemalaysia #bajukurungsareemurah #dollsareemurah
#saree #sareemalaysia #sareekurung #sareekurungmalaysia #bajukurungsaree #dollsaree #dollsareemalaysia #sayajual @sayajualmurah

Close up Krishna doll black colour. Promo RM220 exc postage hingga 15 Disember sahaja. 💖💖💖 warna lain masih ada lagi tau. Whatsapp Kak nam untuk sebarang pertanyaan order. Muahhhh.

#sayajual #bajudollsaree #bajusaree #dollsaree #kainsaree

Cause you're sky full of stars goodnight sistars🌟🌟🌟🌟🌟 Divya doll saree in navy blue 😍
YES RM130 jurr
NP: RM159
Material | Chiffon Georgette Saree with Embroidery & Stone
💯 original saree from India
Hidden zip for Wudhu friendly
Available in Size: S, M, L, XL (for sizing chart click #shaherartsdivyadollsaree) .

WhatsApp to order +60145100916 (sis Sha )

#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartssheeshakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
#bajukonvo

New colours untuk Sheesha Kurung Saree. CREAMY CREAM yang sgt meruntunnn kalbuuu •
Colour ni akan sampai dalam 2 minggu lagi ya tapi LIMITED hanya 200 pcs sahaja. 🔥🔥🔥

Siapa nak boleh cepat2 dan taknak terlepas, meh whatsapp 0179349064 to book yours. Only 50% deposit required darlings 🙋🏻

#saree #sareemalaysia #sareekurung #sareekurungmalaysia #bajukurungsaree #dollsaree #dollsareemalaysia #sayajualsareekurung #bajutrending #bajunikah #bajutunang

Tinggal 2 JAM LAGI ! 🔥
.
Cepat grab Priyanka Doll Saree kita ni 😍
Disebabkan defect kita nak letgo murah murah jerr tapi defectnya sikit2 je tak teruk pun hehe. .
.
Harga asal RM170 exc postage TAPI kita bg RM120 exc pos tau 😍
Pattern inspired shawlpublika 💦
.

#prelovedmalaysia #sareedoll #sareedollmalaysia #sareedollmurah #shawlpublika #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #shawlpublikapreloved #dollsareemurah #dollsareemalaysia #dollsaree #kurungsaree #dollsareekurung #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #blousemurah #jubahmurah #abayamurah #abayamurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #dressmurah #dressmurahmalaysia #kurtamurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags