[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dollmattepowder

207 posts

TOP POSTS

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Terima kasih suami belanja topup makeup stuff bekalan utk 4 bulan. Hihi. Doll skin foundation haruslah ada sebab nak muka glowing macam dollys! #sendayutinggi #dollmattepowder #hijabidollcollection #dollskinfoundation #duoeyebrow 💄💋💁 @sendayu_tinggi_online

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁 +60193046205/Sara

#sendayutinggi #dollmattepowder - #regrann

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
.
🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder - #regrann #lovechombi

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggikuantan #dollskinfoundation #dollmattepowder

🌸DOLL SKIN FOUNDATION ANTARA THE BEST FOUNDATION..❗
-
Bila apply memang superb & smooth..
-
Boleh tutup cela dan apply doll matte powder untuk kemasan tahan lebih lama..
-
📱WA : +60139458332 untuk order / detail produk
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?

Doll foundation RM38.00
Doll Matte Powder RM35.00
.
#dollskinfoundation #dollmattepowder

Jom gebu dgn Doll Matte Powder.💟💟💟 RM35 (NP RM37.10)

Whtsp/Msg Hana
+6016 - 689 5569

#sendayutinggi #sendayutinggihana #dollmattepowder #sayajual

MOST RECENT

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba produk ni ?
.
#sendayutinggikuantan #dollskinfoundation #dollmattepowder

Bedak asas dgn litupan penuh yg menjadikan solekan sempurna licin tanpa cela. Doll Skin Foundation ada 4 pilihan warna. Gunakan bersama Doll Matte Powder utk kesan solekan terbaik
.
Doll Skin Foundation RM40.30 ( ahli RM38.25 )
Doll Matte Powder RM37.10 ( ahli RM35.25 )
.
Tambah RM8 pos ke semenanjung malaysia
tambah RM12 pos ke sabah & sarawak
.
COD Putrajaya: Hari ni ada COD area Putrajaya. Pukul 9 am - 6 pm. WhatsApp tiqa kalau nak order/booking apa-apa produk.
Postage: Poslaju setiap hari Isnin-Sabtu. Sambung esok untuk pos.
.
Jgn lupa Like👍 FB Page Tiqa ST JRM. Link dekat bio👆 dan tengok juga story whatsapp tiqa. Byk video/gambar produk yg tiqa share. Thank you😘❤️
.
whatsapp untuk order +6013-3262186
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggiputrajaya #dollskinfoundation #dollmattepowder #codputrajaya #codharihari #codhariini #codharini #poslajuharihari #instashoponlinemalaysia

Ingin solekan gebu dan halus ? Bedak padat main peranan utama. Doll Mate Powder sangat halus dan licin selepas dipakai. Ia menjadikan solekan lbh matte dan tahan lama
.
Ada 3 kod color:
01 Soft Honey; 02 Warm Natural; 03 Basic Brown
.
.
Doll Matte Powder RM37.10 ( ahli RM35.25 )
.
Tambah RM8 pos ke semenanjung malaysia
tambah RM12 pos ke sabah & sarawak
.
COD Ipoh: Thank you warga Ipoh yang dah beli dengan tiqa. Next tiqa COD area Ipoh akhir bulan 11 tau.
COD Putrajaya: Selasa ada COD area Putrajaya. Pukul 9 am - 6 pm. WhatsApp tiqa kalau nak order/booking apa-apa produk.
Postage: Poslaju setiap hari Isnin-Sabtu. Hari ni ada postage. Buat pembayaran sebelum pukul 3pm untuk pos hari ni juga.
.
Jgn lupa Like👍 FB Page Tiqa ST JRM. Link dekat bio👆 dan tengok juga story whatsapp tiqa. Byk video/gambar produk yg tiqa share. Thank you😘❤️
.
whatsapp untuk order +6013-3262186
.
.
#sendayutinggi #dollpowder #dollmattepowder #codputrajaya #poslajuharihari #instashoponlinemalaysia

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni uolss mesti takkan menyesal. Highly recommended utk siapa yg ada masalah kulit berminyak & kombinasi. Bagi yg Kulit kering boleh apply collagen facial spray, argan oil primer, HA Serum & brightening Moisturiser 👍🏻 .

Beli di shopee.com.my/by.manish atau online whatsapp +6012-7150208 .
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
_
Beli online melalui kami di Singapura. Ready stocks. PM kami cepat2 ya lovelies 🌸
_
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder #sendayutinggisingapore #sendayutinggidealer #sendayutinggisingapura #sendayutinggisg

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Whtsapp 0134040411
Dapatkan barangan st dgn harga ahli dari kami 😉
Visit us @sendayutinggi_beauty
. #sendayutinggi #muakl #muasabah
#muamalaysia #tutorialmakeup
#muautara #muakedah #muasarawak #makeupartist #muaselangor #muajohor #muakelantan #kosmetikmalaysia #muaseremban #muapahang #muaterengganu
#sale #kosmetikmurah #makeup
#muaseremban #muaperak #muaperlis
#muamelaka #muapenang #mua #skincarehalal #whitening #tipssihat #sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

🌸DOLL SKIN FOUNDATION ANTARA THE BEST FOUNDATION..❗
-
Bila apply memang superb & smooth..
-
Boleh tutup cela dan apply doll matte powder untuk kemasan tahan lebih lama..
-
📱WA : +60139458332 untuk order / detail produk
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Whatsapp 0197386104
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggikuantan #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?

Doll foundation RM38.00
Doll Matte Powder RM35.00
.
#dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
.
🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder - #regrann #lovechombi

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder.
#lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras #stbandarmahkotachera #bmc #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) 📷 IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
💌 email : nlianahalil@gmail.com -

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Most Popular Instagram Hashtags