[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dollmattepowder

182 posts

TOP POSTS

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁 +60193046205/Sara

#sendayutinggi #dollmattepowder - #regrann

Terima kasih suami belanja topup makeup stuff bekalan utk 4 bulan. Hihi. Doll skin foundation haruslah ada sebab nak muka glowing macam dollys! #sendayutinggi #dollmattepowder #hijabidollcollection #dollskinfoundation #duoeyebrow πŸ’„πŸ’‹πŸ’ @sendayu_tinggi_online

Jom gebu dgn Doll Matte Powder.πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ RM35 (NP RM37.10)

Whtsp/Msg Hana
+6016 - 689 5569

#sendayutinggi #sendayutinggihana #dollmattepowder #sayajual

Thank you sharing with us..Pengguna Doll Skin Foundation. Lepas tu sapukan Doll Powder.Gebu mcm pau kan. .
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder #bestseller #hijabidollcollection

Hot selling item
1. Wheel Concealer
2. Doll Matte Powder
3. Tea Tree Primer

DM/WA kakWonda +6019-6896389 for special price!

#dealersahsendayutinggi #sendayutinggionline #wheelconcealer #dollmattepowder #teatreeprimer

Doll Matte Powder kini berwajah baru. Formula masih sama. .
Doll Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25)
.
whtsapp 0134040411
.
#sendayutinggi #dollmattepowder
#mattepowder
#bedakuntukoilyskin

Doll Skin Foundation memang gebu digandingkan dengan Doll Matte Powder
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Matte Powder mmg gebu sangat. Lepas sapu terus berubah dan paling penting ia kawal minyak dan tak rasa "berat" pd kulit walaupun seharian

Berminat boleh whatsapp 019 7386104 @nomie_st_shoppe

#sayajualmekapsendayutinggi #sayapengedarsendayutinggi #dealerst #dollmattepowder #sayajualsendayutinggi

MOST RECENT

Antara top seller sendayu tinggi professional makeup. Yg mana satu uols pernah cuba ? semua ada peminat tersendiri tau, belum cuba belum tau 😘
.
#sendayutinggi #dollmattepowder #dollskinbbcushion #dollskinfoundation #dollskinbbcream #maiSTdealer #dungun #paka

Nak review bedak2 yg ada dlm @sendayu.tinggi_hq. Mesti ada yg tak tau nak pilih yg mana sbb tak tau sesuai x dgn skin. Basically semua formula ni rata2 utk kontrol sebum sbb weather Msia yg panas. Ok, jom baca. Utk yg nak cantik2 je biasanya rajin baca ni πŸ˜‚
.
Dual Wet & Dry Foundation RM42.40 ( ahli RM38.15 ) πŸ‘‰πŸ» blh basahkan span kalau nak full coverage. Finishing super matte ya. Jadi kalau skin jenis kering sapukan pelembap dulu. Nak apply any foundation pun mmg cun sgt. Sesuai utk semua jenis kulit especially oily skin
_
Smooth Focus Setting Powder RM39.20 ( Ahli RM35.30 ) πŸ‘‰πŸ» yg ni translucent powder utk elakkan foundation kita apply jadi gelap atau oxidise. Apply dgn berus besar lps pakai foundation. Blh juga dijadikan sbg highlight sblm contouring
_
Doll Skin Dual Powder RM39.90 (ahli RM35.95 ) πŸ‘‰πŸ» Kalau perasan dekat casing ni ada 2 separate powder. Yg putih tu ada glitter. So kalau kita nak skin nampak shining glowing mix kan bedak matte tu dgn yg color putih sblhnya. Make sure pakai berus besar utk dapatkan kemasan yg sangat2 full coverage ya. Mesti jatuh cintun tak cari powder lain kalau dah tercuba yg ni πŸ˜… tapi yg ni sesuai utk normal to dry skin
_
Doll Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25) πŸ‘‰πŸ» yg ni efeknya mcm ada efek shining sikit. Jd skin mcm nampak healthy sgt lebih2 lg bila start berpeluh. Tapi hanya blh digunakan dgn span kering shj. Yg ni all skin type blh pakai. Kalau nak matte lg apply Matte Mousse Sunscreen ya sblm berbedak
_
BB Powder RM35 (ahli RM31.50) πŸ‘‰πŸ» bedak yg ni ialah Beauty Balm Powder. Maknanya bila pakai skin jd cerah sikit mcm kita pakai BB Cream tu la. Ada spf 15. Jdi blh skip sunblock. Yg ni oily - dry skin bgs pakai. Even tak touch up pun maintain matte. Cuma skin yg sgt2 oily tu try pakai XNe Facial Spray pada kulit sblm apply bedak utk kontrol oiliness
_
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #dualwetdryfoundation #settingpowder #dollskindualpowder #dollmattepowder #bbpowder

Mengawal kilatan & menggebukan solekan anda dgn Doll Matte Powder
.
.
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#dealersendayutinggi
#dealerst
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#dollmattepowder #compactpowder

Majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ? Hakak pun selalunya gitu je lah, nak express la katakan.πŸ˜‚
.

Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
.
.
So...Sapukan dulu HA Serum Sendayu Tinggi HQ then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁 .

Whatsapp hakak πŸ“²01140755539 utk pembelian 😘
.
.
#sendayutinggi #tips #stprofessionalmakeup #dollmattepowder #sendayutinggionline #byaisaprestigeoutlet

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁 +60193046205/Sara

#sendayutinggi #dollmattepowder - #regrann

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ? .
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
.
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁 .
#sendayutinggi #dollmattepowder.#lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras #stbandarmahkotacheras #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) πŸ“· IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
πŸ’Œ email : nlianahalil@gmail.com

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination

So...Sapukan dulu HA Serum Sendayu Tinggi HQ then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
#sendayutinggi #dollmattepowder

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum @sendayu.tinggi_hq then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

Whipped Cream Foundation ni sgt sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit yg berminyak. Tekstturnya sgt ringan dan mudah rata pada permukaan kulit. Ianya mengandungi SPF yg dpt melindungi kulit drpd sinaran UV.
Anda yg inginkan krim foundation yg ringan dan mudah diratakan,bolehlah mencuba #whippedcreamfoundation ini. Ada 3 warna yg boleh disesuaikan dengan tona kulit anda.
*sapu #dollmattepowder atau #dualwetanddryfoundation atau #smoothfocussettingpowder atau #bbcompactpowder utk hasil mekap yg lebih gebu dan licin. ● PROMOSI RAMADHAN ● β€’ pembelian secara online dr kami di @sendayutinggimy dan dapatkan HARGA AHLI . ( yang bukan ahli juga boleh menikmati promosi harga ahli ini. Caj postage minimum dikenakan.
(Promo bermula skrg hingga diberitahu kelak)

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#whippedcreamfoundation
#foundation
#lightfoundation
#lightmakeup
#flawlessskin
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Siapa dah cuba Doll Skin Foundation & Doll Matte Powder ni mesti tak cari lain dah 😍
.
Wssp +60107071218
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder #review

Solekan seakan patung.

Doll Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25)

Doll Skin Foundation RM40.30 (ahli RM38.20)

Doll Eyelashes Mascara RM33.90 ( ahli RM30.55 )

#sendayutinggi #dollmascara #dollmattepowder #dollskinfoundation

Ingin tampil dengan wajah mulus, berseri , matte look dan lebih cantik? Inilah antara bedak/mekap asas yg mampu menutupi cela, menyamarkan noda, menaikkan seri serta menjadikan kulit wajah anda kelihatan licin bak patung.. #dollmattepowder #dollbbcushion #dolldualpowderglitter #dollskinfoundation .. Bersempena promosi bulan Ramadhan, dapatkan produk2 ini dengan harga ahli drpd kami dengan harga postage yg berpatutan.

Doll Matte Powder RM35.25 ( NP : RM37.10)
Doll BB Cushion RM47.60 (NP : RM52.90)
Doll Dual Powder RM35.95 (NP : RM39.90)
Doll Skin Foundation RM38.25 (NP: RM40.30)

Promosi terhad ya kerana produk2 ni laku keras kat HQ.. Grab yours 😊

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#facepowder
#foundation
#makeup
#mekap
#bbcushion
#mattelook
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan

Doll Matte Powder dah ada box baru. Mmg cun sangat pakai dengan Doll Skin Foundation time raya nanti ? .
Doll Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25)
.

WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426

#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #sendayutinggimalaysia #dollmattepowder #dollpowder - #readystock

Doll Matte Powder kini dgn box baru. Yg beli box lama masih asli tau. Formula dlm tetap sama
.
.
.
🌻Whatsapp 0132127783
🌻Self pickup :Seksyen 7,BB Bangi
🌻Pos seluruh Malaysia
.
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#dollmattepowder #mattepowder #compactpowder

Doll Matte Powder kini berwajah baru. Formula masih sama. .
Doll Matte Powder RM37.10 (ahli RM35.25)
.
whtsapp 0134040411
.
#sendayutinggi #dollmattepowder
#mattepowder
#bedakuntukoilyskin

Most Popular Instagram Hashtags