#dollmattepowder

MOST RECENT

Doll Matte Powder ialah Bedak kompak dengan kemasan pusam ini amat sesuai untuk keadaan cuaca di Malaysia panas dan lembap.
Mampu mengawal minyak atau kilatan serta teksturnya lembut dan halus meluncur pada kulit seakan satin.
Sesuai untuk semua jenis kulit
.
📱0125235634-lia
.
#sendayutinggi
#dollmattepowder
#sendayutinggi
#sendayutinggiipoh

@sendayu.tinggi.co Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋
Ws @ click link kat bio 📞0176367045
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply spray collagen setiap hari mmg bagus utk kulit normal dan kering
.
Pm untuk sebarang pertanyaan atau pembelian😉
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggimurah

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply spray collagen setiap hari mmg bagus utk kulit normal dan kering
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋
Ws @ click link kat bio 📞017-5626-783
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋
Ws @ click link kat bio 📞017-5626-783
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

[ BUKAN LIQUID TAU! TEKSTUR PEKAT 😋 SESUAI SEMUA JENIS KULIT]
.
Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

@sendayu.tinggi.co - Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-6367045 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Mengikut pemerhatian sy.. majoriti kaum wanita akan apply powder je lepas cuci muka atau berwuduk. Kan ?
_
Utk kulit yg terasa cekang, perit atau tegang selepas mencuci muka pastikan pakai pelembap sblm bermekap. Sbb nanti skin akan cepat kering, berkedut, naik jeragat & kusam. Ada juga skin yg oily rasa mcm ni sbb jenis combination
_
So...Sapukan dulu HA Serum Sendayu Tinggi then br apply any foundation atau powder. Kalau mcm dlm gmbr ni utk all skin type. Gebu seharian & tak perlu nak touch up dah. Kalau muka tgh kering2 tegang tu terus sapu bedak tu yg end up jadi ikan keli celup tepung gaiss 😁
_

#sendayutinggi #dollmattepowder

@sendayu.tinggi.co - Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-6367045 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

#Repost @sendayu.tinggi_hq (@get_repost)
・・・
Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

●READY STOCK at @ellemoda.butikkafe - Best Reviewed Foundation by Customer ● ▪Whipped Cream Foundation by @sendayu.tinggi_hq ni sgt sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit yg berminyak. Tekstturnya sgt ringan dan mudah rata pada permukaan kulit. ▪sesuai utk semua jenis kulit tetapi TERBAIK utk kulit kombinasi dan berminyam.
Anda yg inginkan krim foundation yg ringan dan mudah diratakan,bolehlah mencuba #whippedcreamfoundation ini. Kini tampil dengan 4 warna yg boleh disesuaikan dengan tona kulit anda.
*sapu #dollmattepowder atau #dualwetanddryfoundation atau #smoothfocussettingpowder atau #bbcompactpowder utk hasil mekap yg lebih gebu dan licin.
PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031

#whippedcreamfoundation
#foundation
#lightfoundation
#lightmakeup
#flawlessskin
#perfectcoveragefoundation
#longlastfoundation
#semibase
#oilcontrol
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggionline
#sendayutinggisabah
#sendayutinggikotakinabalu
#sendayutinggikk
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggisepang
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#baazarpaknil

Doll Skin Foundation mmg superb & smooth bila disapu. Blh tutup semua cela. Apply Doll Matte Powder utk kemasan tahan lama selain solekan jadi gebu. Siapa dah cuba 2 produk ni ?
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder

Simple dan memang berkesan. Utk yg ada jerawat dan parut blh mula dgn 2 produk ni. Yg nak view lbh detail mengenai produk @sendayu.tinggi.my boleh ws 0175626783
.
Acne Bar Soap
Np: RM19.10
Harga kaksa: RM17.00
Scar Toner
Np: RM35.00
Harga kaksa: RM33.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggi #bestseller #foundation
#sendayutinggi #bestseller #acneskincare

JANGAN RISAU💢
Rawatan berkesan seperti laserrr ada disini!
.
Brightening Series sangat bagus merawat kulit kering, jeragat, kusam dan mencerahkan serta melembapkan wajah. Exfoliate secara konsisten membantu skincare menyerap dgn lbh baik
.
Brightening Series Moisturiser
Np: RM47.70
Harga kaksa: RM45.00
Brightening Series Cleanser
Np: RM35
Harga kaksa: RM33.00
Brightening Series Super HA Serum
Np: RM47.70
Harga kaksa: RM45.00
Facial Scrub With Collagen
Np: RM30.75
Harga kaksa: RM28.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggi #bestseller #foundation
#sendayutinggi #bestseller #brighteningskin

[ NEW VIDEO ❤]
.
Nak buat crease yg natural utk mekap harian ? Try teknik ni dgn celak @sendayu.tinggi.my . Pensil slim ni akan dpt FREE dgn setiap belian Marker Pen Eyeliner.
.
Marker Pen Eyeliner FREE Slim Pencil Liner
Np: RM 41.35
Harga kaksa: RM38.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggi #bestseller #eyeliner

Muka senang berminyak & nak Foundation yg light je tapi coverage mahu yg gebu ? Kena cuba Whipped Cream Foundation. Skrg ada 4 color code. Whipped Cream Foundation
Np: RM42.40
Harga kaksa: RM37.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggi #bestseller #foundation

Apa fungsi Concealer High Coverage selain menutup cela ? Concealer High Coverage
NP: RM41.35
Harga kaksa: RM36.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss#sendayutinggi #dollskinfoundation #dollmattepowder
#sendayutinggi #concealer

Most Popular Instagram Hashtags