[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#dogisnotfood

1575 posts

TOP POSTS

My dog🐶 is more photogenic than me #throwback #dogisfamily #dogisnotfood

It's just a dog. not a food, the enemy and murderer !! #dog #dogisnotfood

My morning mood booster --- what a busy week💞💝💗🐶🐩😍 #wyliebibba #shihtzu #doglovers #dogisnotfood #dogsofinstagram

Chờ mẹ ngày mai mẹ chuộc các con về, mẹ hứa với các con mai các con còn sống thì mẹ sẽ dũng cảm nói chuyện với người ta, mua lại các con bằng mọi giá...
Cứ sống nhé, đợi mẹ. Có người chịu giúp tụi con, trên đời này còn nhiều người tốt lắm.
#protectdogs #dogs #dogisnotfood #dogisfriend

Мой дружок) я кормлю его яблоками, он меня пачкает.. вот такие у нас сложные отношения..) #dog #dogisnotfood (у этого хештега более миллиона публикаций😳)

Surat untuk kalian yang memakan daging anjing,

Hi there!
Aku gak tau kenapa kalian ngelakuin itu,
bener bener gak tau.
sumpah seriusan, gak tau.

aku kenalin sama anak anak nya morry dan chacha, mereka adalah nutella dan oreo. mereka lahir ke dunia ini sebagai makhluk hidup yang menjadi "human best friend" bukan hewan ternak untuk diolah.

isn't it cruel and barbar that you guys membesarkan mereka terus kalo udah besar dipotong buat dimakan? look at those cutie face. Tega?

Morry chacha selalu tau kalo aku lagi sedih, mereka dateng, ngehibur. Mereka tau kalo aku lagi sakit. Mereka juga nemenin kalo lagi begadang ngerjain tugas.

Pernah gak mereka dateng terus pergi kayak kebanyakan orang? Engga.

Sesetia itu mereka dan kalian masih tega untuk ngemakan mereka. Dibunuhnya jg pasti pake cara kejam kan?

Tolong,
aku bener bener gak ngerti,
kenapa kalian ngelakuin itu.
seriusan gak ngerti.
sedih.

Apalagi kalo ada segelintir orang yg dtg ngeliat anjingku atau anjing orang lain dan blg "enak nih kalo udh gede". HAHA. Sumpah. 2017 dan kalian masih act kayak gapunya moral. Malu.

Kita hidup di zaman yg udah modern, gak perlu ngebunuh dan mengkonsumsi 'mereka' yang telah jadi sahabat kita. Gak perlu. Kita punya otak, hati, moral. Tolong dipergunakan.
Tolong diperluas cara berpikirnya.
You guys have no idea how much shitty word i want to scream and use. How many 'kutukan' i want to spread.
#SayNoToDogMeat
#DogIsNotFood
#DogIsHumanBestfriend

We STRONGLY OPPOSE Yulin Dog Meat Festival.
我們堅決反對玉林狗肉節。
#dogisnotfood

There no picture on the wall #dog #maltese #shihtzu #dogisnotfood #dogcanbefriend

MOST RECENT

If youre lucky..a dog will come into your life
Steal your heart and change everything... #givedogsecondchance#doglove#doglife#bestfriend#dogisbestfriend#dogisnotfood#lovethem #unconditionallylove

My morning mood booster --- what a busy week💞💝💗🐶🐩😍 #wyliebibba #shihtzu #doglovers #dogisnotfood #dogsofinstagram

Daily walk as our routine. Although we are roaming free at home but exercise is also important. Of course mommy is always carrying our poo bag along our way. - double B- #bulgogi #banana #dog #pet #recueddog #yorkie #shitzu #puppymama #walking #neighborhood #exercise #adoptdontshop #saynotoanimalabuse #dogisnotfood

Vietnamese dog! Known simply as 'chó ta' - domestic dog, they are the most common canines of the country. Sweet dream little guy.. may you live longer, prosper and never ever will you have to beg for galangal (củ riềng)... #dogisnotfood

Got new owner.. thx @stephanus_yaparis and friends.. hope they grow bigger.. 😍😍
#dogisnotfood

Makhluk Tuhan paling lucuuuu 😊😊 my sister's dog @hanaseptiany
#doglover
#dogisnotfood

Most Popular Instagram Hashtags