#dodolantas

8 posts

TOP POSTS

Sak jane aku ki pengen cerito, pengen nyeritakne uakeh bgt, karna wong yo ono masane galau barang, tak kiro2 nek di tulis neng kene paling yo nganti 3dino 7bengi lah rampunge, cuman nek tak pikir2, ketika q wes cerito, terus opo ya entuku? Opo ya keuntunganku,? yaaa mungkin lego sitik lah wes nuangke kelukesahe urip, terus ono masukan-masukan soko konco2, yo kadang ngece, malah sering ngece ding ketimbang suppoort, balekne mneh neng topik e, Tpi opo yo apik sak jane kwi hal pribadi kok malah di umbar. Menurutku kwi kok malah koyo dudohne kepribadiane dwe, nek di pikir jangka panjange lak ra apik to. tapi yen q ra crito, ngrosone ki ganjel neng ati, marai pikiran awak dadi ra iso lemu, dadi wes tak pertimbangke ples mines e, yen q sidane arep cerito, dadi ngene lohh, Intine ki ngene, yo ngeneki loh jane ki, q to pengen cerito yen q dwe brand jenenge @tithandmade kwi produk e tas dll seng iso tak gawe q dwe, tpi pokus neng tas sek lah, nah istimiwir e toh, tas e kwi q jahit dwe, koyo seng tak gendong kwi yo q jahit dwe, dadi kalian ki iso request model warna dan bahan, yo alhmdllah konco2 seng pernah tuku neng q, seng pernah request model tas neng q, alhmdllah ono seng sampe 3x, ono seng sampe 4x, bukan smbong loh mung crito ben kalian yo penasaran. Nahh mbuh kwi karna jahitanku seng apik opo model tasku seng unik, opo mergo regane murah q yo ra paham, nek ra percoyo buktekno dwe to ndang. Ojo nuggu suwe2, nunggu ki jare ra penak, tiwas di tunggu nko jebul karo wong liyo,halahhhh. Eehh Tpi ojo lali ya di follow ig ne @tithandmade yo nek follower e akeh kan yo wangun juga di sawang hehehee
Yowes TIT kwi sih seng pengen tak critakne ☺️😎
#tithandmade #handmade #homemade #jahitdewe #dodolantas #tascanvas #backpack #bikinansendiri #cerita #slingbag #kotasolo #mandiri #tasslempang #tas #taspunggung #taslucu #request

Tas Ransel Doughnut
Cocok untuk sekolah,travelling,jalan2,dll.
Ukuran: 28Γ—11Γ—38
Bahan: Kain Kanvas
Harga: Rp 280.000
Pengiriman dari Batam
>>Beli sekarang langsung dapat diskon 10rb/tas untuk pembelian selanjutnya<<
Buruan diorder,Tas'nya byk yg nyari lhoo.. #tas #taskerenimport #tasransel #tasranselmurah #tasbranded #tassekolah #tassekolahmurah #tastravelling #tasjalanjalan #jalanjalancarimakan #mytripmyadventures #jokamjalanjalan #tassekolahkeren #taskanvas #taskanvasmurah #jualantasmurah #jualantas #jualtasmurahbanget #jualanku #dodolantas #dodolanku #promoteolshop #fashionstyles #bagpack #backpack #backpacker #backpackmurah

Ini yang selalu bikin semangat pagi hari 😍😍😘#dodolantas #dodolantas

MOST RECENT

Ini yang selalu bikin semangat pagi hari 😍😍😘#dodolantas #dodolantas

Sak jane aku ki pengen cerito, pengen nyeritakne uakeh bgt, karna wong yo ono masane galau barang, tak kiro2 nek di tulis neng kene paling yo nganti 3dino 7bengi lah rampunge, cuman nek tak pikir2, ketika q wes cerito, terus opo ya entuku? Opo ya keuntunganku,? yaaa mungkin lego sitik lah wes nuangke kelukesahe urip, terus ono masukan-masukan soko konco2, yo kadang ngece, malah sering ngece ding ketimbang suppoort, balekne mneh neng topik e, Tpi opo yo apik sak jane kwi hal pribadi kok malah di umbar. Menurutku kwi kok malah koyo dudohne kepribadiane dwe, nek di pikir jangka panjange lak ra apik to. tapi yen q ra crito, ngrosone ki ganjel neng ati, marai pikiran awak dadi ra iso lemu, dadi wes tak pertimbangke ples mines e, yen q sidane arep cerito, dadi ngene lohh, Intine ki ngene, yo ngeneki loh jane ki, q to pengen cerito yen q dwe brand jenenge @tithandmade kwi produk e tas dll seng iso tak gawe q dwe, tpi pokus neng tas sek lah, nah istimiwir e toh, tas e kwi q jahit dwe, koyo seng tak gendong kwi yo q jahit dwe, dadi kalian ki iso request model warna dan bahan, yo alhmdllah konco2 seng pernah tuku neng q, seng pernah request model tas neng q, alhmdllah ono seng sampe 3x, ono seng sampe 4x, bukan smbong loh mung crito ben kalian yo penasaran. Nahh mbuh kwi karna jahitanku seng apik opo model tasku seng unik, opo mergo regane murah q yo ra paham, nek ra percoyo buktekno dwe to ndang. Ojo nuggu suwe2, nunggu ki jare ra penak, tiwas di tunggu nko jebul karo wong liyo,halahhhh. Eehh Tpi ojo lali ya di follow ig ne @tithandmade yo nek follower e akeh kan yo wangun juga di sawang hehehee
Yowes TIT kwi sih seng pengen tak critakne ☺️😎
#tithandmade #handmade #homemade #jahitdewe #dodolantas #tascanvas #backpack #bikinansendiri #cerita #slingbag #kotasolo #mandiri #tasslempang #tas #taspunggung #taslucu #request

80.000
Format order
Nama :
No.hp :
Alamat :
Kirim foto orderan :
Happy shopping guys πŸ’‹
#brandedmurah #shopping #olshoptemanggung #olshopbandung #olshopjogja #tas #tasmurah #ransel #ranselmurah #dodolantas #dodolantasmurah
Open order : senin-sabtu
Order bisa via LINE : @dodolantas
Atau BBM : D4242548

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags